lusia_janusia 02.02.14, 19:49 Tez macie na poczcie gazetowej jakas tabelke ze zdjeciami,?? jak ja usunac zeby czytac poczte.??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_janusia Re: Poczta. 02.02.14, 20:18 U mnie caly ekran zadymiony i nie moge sie pozbyc tej tabelki na srodku ekranu. tzn, nie wiem jak jej sie pozbyc. Odpowiedz Link
kendo Re: Poczta. 02.02.14, 20:21 cos chyba mialam podobnego ,jak z kraju wrocilam, byla mozliwosc zda sie gdzies kliknac.. nie pamietam juz... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Poczta. 02.02.14, 20:29 Jak bedziesz przy okazji, to pokombinujemy, moze trzeba kliknac na ok, co jest w tej ramce, ale nie robie, zeby mi wszystko sie nie potrurbowalo jak z inna poczta mialam, Odpowiedz Link
kendo Re: Poczta. 02.02.14, 20:34 OK, mozesz inna poczte uzyc, ja nic na nia nie wysylalam... Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Poczta. 02.02.14, 21:18 A jest do kliknięcia kratka z tekstem - JUŻ WIEM ? Jak tak, to kliknij w to! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Poczta. 02.02.14, 22:13 Inny sposób pisania,odpowiadania to jest o ho ho albo i dłużej. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Poczta. 02.02.14, 21:17 Na stronie głównej poczty jest bez zmian. Ale pojawiło się coś, jak się kilknie - Utwórz nową wiadomość. Jakiś inny sposób pisania nowych mejli do wysłania. Ale jeszcze nie rozgryzam tego. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Poczta. 03.02.14, 00:00 Dziekuje za zainteresowanie, na razie nic sama nie klikam, bo juz mam doswiadczenie ze nie weszlam na inna poczte przez miesiac. Czekam Kendo jak bedzie, od czasu do czasu sprawdzam wszystkie swoje linki, zeby nie zapomniec hasla, albo innego odzewu.hhhiiii...... Odpowiedz Link
kendo Re: Poczta. 03.02.14, 09:44 *Lusia, dzis "sorvaja mi autko"po 11 godz. tu we wsi, moge pozniej podjechac do Ciebie,jak bedziesz w domu i zobaczymy co to za zmiany wprowadzili na poczcie... odpisz mi w vistulowej skrzyneczce... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Poczta. 03.02.14, 19:16 Juz zesmy daly rady z Kendo na poczcie gazetowej. Wrocilo wszystko do normy. Odpowiedz Link
kendo Re: Poczta. 03.02.14, 19:30 a to mialysmy szczescie Lusia... wiecznie cos musza zmienic i czlek pozniej zaskoczony co i gdzie ma kliknac... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Poczta. 03.02.14, 19:47 Kendo, Ty juz mnie tak uprzedzilas, zeby niegdzxie zbednie nie klikac, ze juz nic nie robie bez Twojej konsultacji...hiii,hii.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poczta. 04.02.14, 08:23 czasami strony wprowadzają nowości,modernizuja niby na lepiej. ale jak się człowiek do jednego wyglądu przyzwyczai to potem ta nowość sprawia lekka trudność. na nowo trzeba przyzwyczaić wzrok, zapamietac układ strony. czasami nie jest to zmiana korzystna,czesto bardzo skomplikowane, zbyt rozbudowane,a mase zakładek wogole się nie używa. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Poczta. 04.02.14, 09:14 SLO, wlasnie o to chodzi, a Kendo za kazdym razem mnie uczula, eby nie klikac w nieznane, a ja mam mimo wszystko za szybkie palce, i czasem sie zdarzy pomylka. Odpowiedz Link
kendo Re: Poczta. 04.02.14, 10:31 na szczescie nic sie teraz takiego nie stalo, i nie musimy wolac "eksperta", osobiscie tez nie lubie zmian ,a robia dosc czesto na gazetowej poczcie i z tego powodu nemal tam nie zagladam... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poczta. 04.02.14, 10:34 tez nie lubie gazetowej,wlasciwie nie używam jej. wnerwia mnie jej obsluga, zbyt duzy misz masz. lubie prostotę, czytelne, przejzyste strony. wtedy latwo się poruszam,znam prawie na pamietac graficzny układ strony. zbyt mocno przyzwyczajam się do jednego,a zmiany sprawiają mi wlasciwie nie trudność,a zlosc. Odpowiedz Link
kendo Re: Poczta. 04.02.14, 10:42 *Sloo, wlasnie w komputerowych zmianach szybko sie gubie... lepiej opanowuje inne zmiany np zyciowe, pamietam na poczatku mego bycia na forumach, bardzo czesto zmieniali wystoj poczt , bywalo,ze nieraz wszystkie listy znikaly z poczty, ludzie sie buntowali, ale zawsze przywracali utracony material pocztowy... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poczta. 04.02.14, 11:12 odbiegając od tematu, skoro mowa o nowościach to jakos nie umiem chwytac wielu srok za ogon. swojego czasu zajelam się krzyżykowym haftem i decopaugem. sa osoby, które robia wszystko na raz, po trochę z każdej dzienny. jeśli jest to ladnie i dokaldnie zrobione to ok, ale jeśli ma wszytsko być zrobione "po łebkach" to już czegos takiego nie lubie. lepiej zrobić cos bardzo ladnie niż naklecic mało przydatnego badziewia. to jakz kobieca kiecka, jedna,dwie porządne,a nie pol szafy kiecek których się nie nosi. Odpowiedz Link