lusia_janusia 24.02.15, 13:08 www.looduskalender.ee/en/node/22386 *Kendo, dzieki za linka, juz widzialam jak orly zajely gniazdo i buduja, przynoszonymi patykami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_janusia Re: >>* kamery sowy** Holandia * << 24.02.15, 14:03 www.beleefdelente.nl/vogel/slechtvalk Beda, bociany, rozne sowy, juz sie parowaly. wedrowne sokoly juz sie parowaly. Odpowiedz Link
kendo Re: >>* kamery sowy** Holandia * < 24.02.15, 15:39 dziekuje Lusia za wklejenie,.. bedzie co ogladac.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: >>* kamery sowy** Holandia * < 24.02.15, 19:18 *Kendo, jeszcze nie sa otwarte wszystkie kamery, ale obiecuja, ze moja zainstalowane na nowe gniazda, poogladalam juz kilka filmikow z tego roku, sokolow wedrownych jak sie parowali, i sowy. Odpowiedz Link
kendo Re: >>* kamery sowy** Holandia * < 24.02.15, 19:25 bedziemy podgladac,i radowac sie i wspolczuwac tragediom. Odpowiedz Link
kendo orzel - Estland 31.03.16, 18:04 www.looduskalender.ee/n/en/node/67 sa 3 st jaj,ciekawe ,nie widzialam drugiego orla wykarmia wszystkie trzy maluszki? pewnie beda sie dziwbac na wzajem. piekny widok z gniazda maja orly, kiedy klikniemy pod obrazem na News otrzymamay aktualne zdjecia i kamerki innych zwierzad www.looduskalender.ee/n/en/taxonomy/term/11/ to gniazdo tez obserwoalysmy Buzzard ,na razie puste www.looduskalender.ee/n/en/node/131#cam Odpowiedz Link
jaga_22 Re: orzel - Estland 31.03.16, 19:03 Kenduś biorę stronkę z orłem w posiadanie swoje ,mogę Odpowiedz Link
kendo Re: orzel - Estland 01.04.16, 10:57 jaga_22 napisała: > Kenduś biorę stronkę z orłem w posiadanie swoje ,mogę > oczywiscie Skarbie, prosze bardzo.. www.looduskalender.ee/n/en/node/67#cam oby nam czasu starczylo na wszystkie kamerki.. Odpowiedz Link
kendo Re: sowy plomykowki 02.03.24, 09:47 www.vogelbescherming.nl/beleefdelente/kerkuil www.vogelbescherming.nl/beleefdelente/filmpjes/bekijken/heel-rustig-1 ...cyt...Bardzo cicho Ed Hoogkamer | Opublikowano 29 lutego 2024, 14:19 | Lubię | Zapisz ten film | 74x U Płomykówek nadal panuje cisza, okazjonalne krycie, grzeczne siedzenie na belce, drapanie nosa, dbanie o pióra i czekanie na to, co ma nadejść. te sowy chyba nabardziej seksia... maja przewaznie siedem jaj,przezyje 4 st ..reszte niedoramione7zadeptane i zjedzone przez rodzenstwo..uffff Odpowiedz Link
kendo Re: mala sowa 09.05.25, 15:25 www.vogelbescherming.nl/beleefdelente/filmpjes/bekijken/als-de-vrouw-van-huis-is- jedno piskle sie tylko wyklulo widac dobrze odzywione, pozostale jaka ,skopupki byly slabe i sie rozgniataly.. maluszek juz widzi na oczy i wie gdzie ma isc... Odpowiedz Link
kendo Re: morski orzel 09.05.25, 15:40 byly trzy jajka ,wykluly sie dwa orzelki. www.vogelbescherming.nl/beleefdelente/zeearend Odpowiedz Link
kendo Re: morski orzel 18.05.25, 11:23 www.vogelbescherming.nl/beleefdelente/filmpjes/bekijken/flapperen-1 jakie juz duze sa maluchy ciwicza skrzydla podpierajac sie dziobem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: morski orzel 18.05.25, 11:45 Pisklęta mają teraz około 5 tygodni. Piskleta orly maja 5 tygodni, puch zamienia sie w prawdziwe piora pewnie za 2 tygodnie beda przeskakiwac na konary wystajace z gniazda. Odkrywają swoje skrzydła, ale czy coś z tego wyniknie? Udostępnij ten film Odpowiedz Link