katharin 20.09.04, 16:06 jestem dziewica majac 22 latka.czy juz czas na inicjacje czy warto poczekac na milosc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:13 katharin napisała: > jestem dziewica majac 22 latka.czy juz czas na inicjacje czy warto poczekac > na milosc? chyba poczekaj.. mozna wydac sie za maz bogaciej...) (zart) a tak na powaznie slyszalam,ze teraz ostaniow kraju w modzie byc dziewica.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: dziewictwo 20.09.04, 16:27 kendo napisała: > katharin napisała: > > > jestem dziewica majac 22 latka.czy juz czas na inicjacje czy warto poczek > ac > > na milosc? > > chyba poczekaj.. > mozna wydac sie za maz bogaciej...) (zart) > > a tak na powaznie > slyszalam,ze teraz ostaniow kraju w modzie byc dziewica.... to dziecko nie pytalo powaznie. a jej nik jest spirala absurdu Odpowiedz Link
nick000 Re: dziewictwo 20.09.04, 16:27 ...serio?... ...mnie nie dotyczy... ...nie wypowiadam się... Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:31 nick000 napisał: > ...serio?... > ...mnie nie dotyczy... > ...nie wypowiadam się... hi,hi,.... z wlasnego doswiadczenia wiem, ze mezczyzni cenia sobie "takie kobiety" Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:33 ale moze dziewcze jest w "rosterce sercowej" i sie zastanawia co ma zrobic) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dziewictwo 20.09.04, 16:34 kendo napisała: > ale moze dziewcze jest w "rosterce sercowej" > i sie zastanawia co ma zrobic) zupelny gall anonim? watpie. Odpowiedz Link
nick000 Re: dziewictwo 20.09.04, 16:34 kendo napisała: > hi,hi,.... > z wlasnego doswiadczenia wiem, > ze mezczyzni cenia sobie "takie kobiety" ...hmmmm... ...może ja się nie znam... ...22 lata... ...wolę dobre wina... Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:37 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > hi,hi,.... > > z wlasnego doswiadczenia wiem, > > ze mezczyzni cenia sobie "takie kobiety" > > ...hmmmm... > ...może ja się nie znam... > ...22 lata... > ...wolę dobre wina... masz na mysli wina dwudziestodwuletnie????????? chyba musza byc pychotkowe.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: dziewictwo 20.09.04, 16:38 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > > > hi,hi,.... > > > z wlasnego doswiadczenia wiem, > > > ze mezczyzni cenia sobie "takie kobiety" > > > > ...hmmmm... > > ...może ja się nie znam... > > ...22 lata... > > ...wolę dobre wina... > > masz na mysli wina dwudziestodwuletnie????????? > chyba musza byc pychotkowe.... taaaaaaaaaaa wino ponoc im starsze tym lepsze. pod warunkiem,ze ustoi)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: dziewictwo 20.09.04, 16:39 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > > > hi,hi,.... > > > z wlasnego doswiadczenia wiem, > > > ze mezczyzni cenia sobie "takie kobiety" > > > > ...hmmmm... > > ...może ja się nie znam... > > ...22 lata... > > ...wolę dobre wina... > > masz na mysli wina dwudziestodwuletnie????????? > chyba musza byc pychotkowe.... ...jako stary konserwatysta... ...wolę wina dojżalsze... Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:43 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > hi,hi,.... > > > > z wlasnego doswiadczenia wiem, > > > > ze mezczyzni cenia sobie "takie kobiety" > > > > > > ...hmmmm... > > > ...może ja się nie znam... > > > ...22 lata... > > > ...wolę dobre wina... > > > > masz na mysli wina dwudziestodwuletnie????????? > > chyba musza byc pychotkowe.... > > ...jako stary konserwatysta... > ...wolę wina dojżalsze... wow!!!!!!!!!!!!!.... wlasnie mowia,im dojzalsze tym smaczniejsze ~~~~~~~~~~~~~~~ podobnie jak z kobietami,tak mowia niektorzy koneserzy..... Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:44 dziwne...dziewcze zalozylo watek i zniklo.... nie podaje nic wiecej o sobie, czemu tak sie zastanawia????? Odpowiedz Link
nick000 Re: dziewictwo 20.09.04, 16:44 kendo napisała: > wow!!!!!!!!!!!!!.... > wlasnie mowia,im dojzalsze tym smaczniejsze ~~~~~~~~~~~~~~~ > podobnie jak z kobietami,tak mowia niektorzy koneserzy..... ...a niby o czym rozmawiamy... ...sory o KIM... Odpowiedz Link
slo-onko Re: dziewictwo 20.09.04, 16:46 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > wow!!!!!!!!!!!!!.... > > wlasnie mowia,im dojzalsze tym smaczniejsze ~~~~~~~~~~~~~~~ > > podobnie jak z kobietami,tak mowia niektorzy koneserzy..... > > ...a niby o czym rozmawiamy... > ...sory o KIM... Kendus to bylo do przewidzenia-to nie byl powazny temat. czesto tak sie dzieje,ze dziecko rzuci teamt i czeka na odp. a potem smieje sie z tego. zcasem nawet brzydko odpisze. Odpowiedz Link
nick000 Re: dziewictwo 20.09.04, 16:48 ...jakie zainteresowanie wywołał ten wątek... ...śmieję się ja myślę że i WY... ...niech sie więc i dziecko pośmieje... Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:49 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > wow!!!!!!!!!!!!!.... > > wlasnie mowia,im dojzalsze tym smaczniejsze ~~~~~~~~~~~~~~~ > > podobnie jak z kobietami,tak mowia niektorzy koneserzy..... > > ...a niby o czym rozmawiamy... > ...sory o KIM... my sobie zartujemy o winacha,) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dziewictwo 20.09.04, 16:51 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > > > wow!!!!!!!!!!!!!.... > > > wlasnie mowia,im dojzalsze tym smaczniejsze ~~~~~~~~~~~~~~~ > > > podobnie jak z kobietami,tak mowia niektorzy koneserzy..... > > > > ...a niby o czym rozmawiamy... > > ...sory o KIM... > > my sobie zartujemy o winacha,) Kendus kiedys posylalam takie zdjecia wlasnie z wnami. czy masz je moze gdzies zachowane? bo ja tego nie mam, przydaloby sie pokazac Nickowi)) Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > wow!!!!!!!!!!!!!.... > > > > wlasnie mowia,im dojzalsze tym smaczniejsze ~~~~~~~~~~~~~~~ > > > > podobnie jak z kobietami,tak mowia niektorzy koneserzy..... > > > > > > ...a niby o czym rozmawiamy... > > > ...sory o KIM... > > > > my sobie zartujemy o winacha,) > > > Kendus kiedys posylalam takie zdjecia wlasnie z wnami. czy masz je moze gdzies > zachowane? bo ja tego nie mam, przydaloby sie pokazac Nickowi)) Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:55 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > wow!!!!!!!!!!!!!.... > > > > wlasnie mowia,im dojzalsze tym smaczniejsze ~~~~~~~~~~~~~~~ > > > > podobnie jak z kobietami,tak mowia niektorzy koneserzy..... > > > > > > ...a niby o czym rozmawiamy... > > > ...sory o KIM... > > > > my sobie zartujemy o winacha,) > > > Kendus kiedys posylalam takie zdjecia wlasnie z wnami. czy masz je moze gdzies > zachowane? bo ja tego nie mam, przydaloby sie pokazac Nickowi)) oj hyba niemam!!!! sorry(((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: dziewictwo 20.09.04, 16:51 kendo napisała: > > my sobie zartujemy o winacha,) ...no zobacz jaki ze mnie niedomyślny facio... Odpowiedz Link
kendo Re: dziewictwo 20.09.04, 16:53 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > > my sobie zartujemy o winacha,) > > ...no zobacz jaki ze mnie niedomyślny facio... )))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:głupi żart 20.09.04, 22:14 Wczoraj były moje urodziny, ale nikt tego nioe zauważył. Miałem adzieję, że przy sniadaniu żona złoży mi życzenia, moze dostane jakis prezent. Nie powiedziała nawet "cześć kochanie" nie mówiąc juz o zyczeniach. Myślłem, ze moze dzieci będą pamietały - ale zjadły śniadanie nie odzywając sie słowem. W drodze do pracy czułem się samotny i sfrustrowany. Jk wszedłe do biura, sekretarka złożyła mi zyczenia i od razu poczułem się lepiej - ktoś pamiętał. Pracowałem do drugiej gdy sekretarka weszła i powiedziała:- Taki piękny dzień i pana urodziny, może zjemy gdzieś razem obiad.? Poszliśmy do restauracji na rogu, zjedliśmy wspaniały posiłek i wypiliśmy po lampce wina. W drodze powrotnej do biura sekretarka powiedziała: -Taki piekny dzień, czy musimy wracać do pracy? - Właściwie to nie. - stwierdziłem. - No to chodźmy do mnie. - zaproponowała. Wypiliśmy u niej po lampce koniaku, pogadaliśmy trochę a ona powiedziała:- Czy nie masz nic przeciwko temu, jeśli pójde do sypialni przebrać sie w coś lżejszego? - Jasne. - zgodziłem się bez wahania. Poszla do sypilni, a po kilku minutach wyszla ... niosąc tort urodzinowy razem z moją żoną, dziećmi i teściową. Wszyscy śpiewali "sto lat" ... a ja ku..a siedziałem na kanapie w samych skarpetkach. Odpowiedz Link
kendo Re:głupi żart 20.09.04, 22:26 o swiecie!!!!!!!!!!!!!!! ...ale dobreeeeeeeeeeeeeee))))))))))))))) myslalam,ze spadne z fotela ze smiechu hi,hi,.... Odpowiedz Link
nick000 Re:głupi żart 20.09.04, 22:27 kendo napisała: > o swiecie!!!!!!!!!!!!!!! ...ale dobreeeeeeeeeeeeeee))))))))))))))) > myslalam,ze spadne z fotela ze smiechu hi,hi,.... ...ale mnie cieszy ze sie cieszysz... Odpowiedz Link
nick000 Re:głupi żart 20.09.04, 22:29 ...ciekawi mnie czy ta katharin pokaże się tu jeszcze... ...w sumie dała nam temacik do fajnej rozmowy... Odpowiedz Link
kendo Re:głupi żart 20.09.04, 22:35 nick000 napisał: > ...ciekawi mnie czy ta katharin pokaże się tu jeszcze... > ...w sumie dała nam temacik do fajnej rozmowy... tak,moze nieoczekiwana nasza reakcjia sprawila,ze sie wystraszylo ploche dziewcze) Odpowiedz Link
nick000 Re:głupi żart 20.09.04, 22:36 kendo napisała: > tak,moze nieoczekiwana nasza reakcjia > sprawila,ze sie wystraszylo ploche dziewcze) ...22 latka i płochliwe dziewcze... ...nie uwierzę... ...to podpucha... Odpowiedz Link
kendo Re:głupi żart 20.09.04, 23:07 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > tak,moze nieoczekiwana nasza reakcjia > > sprawila,ze sie wystraszylo ploche dziewcze) > > ...22 latka i płochliwe dziewcze... > ...nie uwierzę... > ...to podpucha... a ja czasami wierze w cuda, moze to naprawde wstydliwe dziewcze, a moze jestem naiwna?? akurat z swa kolegowna(rozwodka) rozmawialam i rzekal mi,ze poznala chlopaka 28 lat i glosno mowi o swym "dziewiczym stanie" i tu wlasnie nie wierze ) Odpowiedz Link