31.10.16, 20:31
Jutro tez jest dzionek więc wypoczywajmy.
Dobrych snów w ciepłym łóżeczku.
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: DOBRANOC 31.10.16, 21:06
      Dobranoc,też już zamykam,poczekam jeszcze na"Szkło kontaktowe"
      • maria88 Re: DOBRANOC 01.11.16, 20:18
        Jeszcze spać nie będę, poczytam, ale camp wyłączam.
        Więc spokojnej nocki bez strachów.
        • xystos Re: DOBRANOC 01.11.16, 21:06
          Spokojnej Nocy Nam Wszystki Życze
          • lusia_janusia Re: DOBRANOC 02.11.16, 13:10
            *maria88, odnowila watek, "dobranocek" kiedys taki mielismy tutaj,
            ale spadl gdziej na dalsze strony,
            • xystos Re: DOBRANOC 03.11.16, 03:17
              czas sobie legnąć I pospać do ósmej
              a puźniej zaś do sieci

Dobranoc.Wszystkim
              • lusia_janusia Re: DOBRANOC 03.11.16, 09:33
                *Xystos, to dlugo wytrzymales bez spania?
                • xystos Re: DOBRANOC 03.11.16, 12:22
                  lusia_janusia napisała:

*Xystos, to dlugo wytrzymales bez spania?
                  _________

w Chicago I Buffalo mają inny czas,
                  można się zapomnieć.
                  • maria88 Re: DOBRANOC 03.11.16, 19:02
                    Niech senek wtargnie do łózeczek i da dobrze wypocząć.
                    • jaga_22 Re: DOBRANOC 03.11.16, 19:11
                      Dobranoc,ja tak wcześnie chodzę spać i tak budzę się co parę godzin.
                      • xystos Re: DOBRANOC 03.11.16, 19:19
                        ja też wcześnie dobranoc powiem
                        sprubuję odespac poprzednią noc

Miłych Snów Życzę
                        • jaga_22 Re: DOBRANOC 03.11.16, 20:06
                          Ale napisałambig_grin miało być ,że ja tak wcześnie nie chodzę spać.
                          Musiałam się poratować dodatkowo bo ciśnienie mi skoczyło.
                          To na dworze skacze to w górę to w dół.
                          • xystos Re: DOBRANOC 04.11.16, 08:29
                            niedobrze,nieco wysokie lecz stabilne
                            ciśnienie jest lepsze niż to smaczące
                            takie jojo,zrób coś z tym
                            Pzdr.
                            • xystos Re: DOBRANOC 04.11.16, 08:30
                              ma być _skaczące_
                              • xystos Re: DOBRANOC 05.11.16, 19:27
                                dokończę oglądanie YouTub'a
                                I się położę,sluchając muzyki
                                chyba zasnę bez liczenia Baranów.

Nocy Dobrej Wszystkim Życzę
                                • lusia_janusia Re: DOBRANOC 05.11.16, 19:39
                                  https://i68.tinypic.com/dnd8hy.jpg

Mam nadzieje, ze *Jaga po nieprzespanym poranku bedzie miala dluga noc.
                                  Ja jeszcze btym chciala obejrzec film w necie bo w TV nic ciekawego nie pokazuja,
                                  stare film.

Spokojnej nocy Wam zycze.
                                  • maria88 Re: DOBRANOC 05.11.16, 20:01
                                    Słodkich snów, bez liczenia gwiazd.
                                    • maria88 Re: DOBRANOC 06.11.16, 16:50
                                      Seniorzy powinni spac 8 godzin aby serducho pracowało dobrze.
                                      Więc nie dosypianie szkodzi .
                                      • jaga_22 Re: DOBRANOC 06.11.16, 16:56
                                        Musiałby mnie pałką w głowę puknąć żebym tyle spała.
                                        Najczęściej 5,6 godz. to już jestem zadowolona.
                                        • xystos Re: DOBRANOC 06.11.16, 21:28
                                          zdrowie.wp.pl/multimedia/galerie/art1223.html

w PR1 dowiedzialem sie o tłuszczach
                                          trans,pogooglałem I zdecydowałem że calkowicie przestawiam sie na
                                          masło,wiem że mnie to pomoże jak
                                          puder trupowi ale kiedyś trzeba zacząć.
                                          Dziś w nocy bedę liczył Krowy

Nocy Zdrowaj Wam Życze
                                        • lusia_janusia Re: DOBRANOC 06.11.16, 21:32
                                          *Ja mam nadzieje, ze dzisiejsza noc odespie ta nieprzespana, chociaz o 15,oo wypilam kawe, do swojej pysznej drozdzowki,
                                          • xystos Re: DOBRANOC 08.11.16, 21:53
                                            tez taka mam ndzieje,w radio concert
                                            posłucham I zasne

Nocy Dobrej Życzę
                                            • xystos Re: DOBRANOC 09.11.16, 22:07
                                              pod nogami s ieg chrupim I ciagle poda.

Gawra ciepla wiec zapadam w
                                              zimowy sen
                                              Dobranoc Wsiem
                                              • lusia_janusia Re: DOBRANOC 11.11.16, 22:44
                                                W TV nic ciekawego nie ma,
                                                wiec chyba musze cos w necie do ogladania poszukac?,
                                                albo z krzyzowkami troche popisac.
                                                Spokojnej i przyjennej nocy, slodkich snow.

https://i66.tinypic.com/2qxb87d.jpg
                                                • maria88 Re: DOBRANOC 15.11.16, 20:41
                                                  Oj, jaki fajny psiunek. No to zycze dobrego spanka.
                                                  Kolejne 2 dni będę bardzo zajęta ale na pewno sie odezwę.
                                                  Trzymajcie za mnie kciuki.
                                                • xystos Re: DOBRANOC 15.11.16, 21:21
                                                  śliczny szczeniak labradorek
                                                  moje gdy byly szczeniaczkami
                                                  zawsze spały na mnie-słyszały
                                                  serce I zasypiały od razu.

ja też położe sie wcześniej
                                                  poslucham muzyki I zasnę

Nocy Dobrej Życzę
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 16.11.16, 07:57
                                                    *maria88, , *Xystos, dziekuje.
                                                    *Mari88, zycze zalatwienia wszystkich spraw na medal.

Teraz jak ogladam zdjecia i filmiki o pieskach, to zawsze mam ochote kupic sobie takiego
                                                    maluszka, ale jak pomysle, te maluszki choruja, i trzeba bedzie wychodzic co najmniej 4x dziennie na spacerki, to to mnie odstrasza, w pewnym wieku czlowiek staje sie wygody dla swojej osoby.

Mam nadzieje, ze nocka uplynelka Wam spokojnie.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 16.11.16, 21:28
                                                    Nocy Dobrej Życze
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 17.11.16, 19:46
                                                    Dziękuję LUSIU. Jeszcze nie koniec. Liczę,że to się nie za długo skończy
                                                    z dobrym skutkiem. Spokojnej nocki życzę.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 17.11.16, 19:52
                                                    Ja po stresie na mammografi, spokojnie odpoczywalam,
                                                    teraz czekam na "Maluszka", dam mu kolacje
                                                    i chyba TV juz bede ogladala w lozku.

Nocy dobrej Wam zycze.
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 21.11.16, 19:25
                                                    Widze,że krotkie dzionki to brak czasu na dyskusje forumkowe.
                                                    Za nie długo świeta i to i tamto jest do zrobienia. Czas szybko leci.
                                                    Odpoczywajmy słodko i śnijmy jeszcze słodziej.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 21.11.16, 23:18
                                                    *maria88, to prawda, czas inaczej plynie jak za oknem robi sie szybciej ciemno.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 24.11.16, 18:15
                                                    trzeba zainstalować apen

tunein.com/radio/Calm-Radio---Antonio-Vivaldi-s177679/

w kościach łupie wiec kłade sie wcześnie ,poslucham Antoniego
                                                    I może usnę.

Nocy Dobrej Wam Życze
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 25.11.16, 07:35
                                                    *Xystos, mam nadzieje, ze dzisiaj czujesz sie znacznie lepiej?.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 25.11.16, 21:33
                                                    podwieczor goraczka zeszla
                                                    kolona I schaby wysmarowalem
                                                    Voltarenem Max noo moze da sie spas,coursework od.drodka jescze
                                                    nieprobowalem
                                                    Dobranoc.Wsiem
                                                  • wirujacypunkt Re: DOBRANOC 25.11.16, 23:35
                                                    Zdrówka chorym i dobrej nocy życzę wszystkim smile
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 26.11.16, 07:55
                                                    *Xystos, zycze zdrowka.
                                                    Dzisiaj na pewno juz w lepszej formie jestes.
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 26.11.16, 19:48
                                                    Ja tez zycze aby nocka przyniosła wszystkim nam
                                                    dobry wypoczynek i zdrówko.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 27.11.16, 09:43
                                                    Wzoraj, odebralam "Maluszka" z jego domu, okrezynymi dorgami przyszlismy do domu,
                                                    po kolacji tylo przytulilam glowe na kanapie do poduszki i obudzilam sie w nocy przed 3,
                                                    przeprowadzilam sie tylko do lozka i o godz,8,oo ranko "Maluszek" zrobil mi pobudke.
                                                    Juz poszedl do domu, a mnie pozostalo ogarnac pokoje i spokojnie skupic sie na
                                                    I niedzieli Adwentu,(radosc, oczekiwanie na przyjcie chrystusa)
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 04.12.16, 21:49
                                                    Spokojne nocki zyczę.
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 09.12.16, 20:56
                                                    Gaszę camp. Mam nadzieje,że jutro
                                                    będą dobre wieści.
                                                    Dobrego odpoczynku życzę.
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 10.12.16, 15:50
                                                    maria88 napisała:

> Gaszę camp. Mam nadzieje,że jutro
                                                    > będą dobre wieści.
                                                    > Dobrego odpoczynku życzę.

zasypiam mometalnie,
                                                    do wczoraj strasznie bolaly mnie stopy,
                                                    dzis lepiej,
                                                    mam nadzieje,ze nocka dzisiejsza bedzie rownie zbawienna dla mnie i szynko usne.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 15.01.17, 22:59
                                                    eykompany w pizamce przed swietym obrazkiem wieczorna
                                                    modlitwe z dziecinstwa probuje
                                                    sobie przypomnac,swiatowiec..

Dobranoc Wam
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 17.01.17, 20:22
                                                    Wlasnie Xystosie ten pacierz który matka nauczała
                                                    to człowiek mówi przede wszystkim w chwilach trudnych.
                                                    Spokojnej nocki kazdemu z dobrym rannym
                                                    przebudzeniem się zyczę.
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 17.01.17, 21:41
                                                    tez zycze dobrej nocy
                                                    i wyspania...

tez na Was dziala nasennie herbata z lipy???
                                                    ja zakazdym razem musze sie polozyc,bi inaczej przed Tv bym spala cala noc na kanapie..
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 18.01.17, 20:25
                                                    Czytałam o tym Kendo i tez mam kupioną. Dzisiaj wypiję
                                                    bo poprzednia nocka była niespokojna.
                                                    Ciepłego łóżeczka życzę.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 24.01.17, 21:11
                                                    laptopa juz wylaczylem i z radiowa jedynka sprobuje zasnac

Nocy Dobrej Wam Wszystkim Zycze
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 27.01.17, 22:31
                                                    dlamnie noc. z baroqcue rozni komponisci,bedzie milo zasypiac

Nocy Dobrej Wam Zycze
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 31.01.17, 21:54
                                                    Coś mi sie przestawilo. Lubie posiedziec dłużej a rano bym spała.
                                                    Ide może uda mi sie wczesniej zasnąć. Dobrego spiuszka i Wam życzę.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 02.02.17, 20:11
                                                    kolacje i wieczorne leki zaliczylem
                                                    zle.mi sie patrzy wieczorami,oczy
                                                    zmeczone kompa juz wylaczylem

teraz wiadomosci z jedynki
                                                    a puzniej noc z Vivaldi'm tym razem.

Nocy Dobrej Wam Wszystkim Zycze
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 02.02.17, 20:19
                                                    To ja zycze Dobrej Nocki chociaz jeszcze to i owo zrobię.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 02.02.17, 22:45
                                                    Ja tez mialam dzien wypelniony po brzegi, niby nic nie planowalam...?
                                                    Cieplej kolderki Wam zycze.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 06.02.17, 21:16
                                                    Dzien szybko przelecial, i o 17,oo godz, bylo juz ciemno,
                                                    teraz juz pora chyba przygotowac sie do lozeczka na zasluzony
                                                    odpoczynek po rowerkowaniu pod wiatr.

Cieplutkiego lozeczka i kolorowych snow zycze.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 06.02.17, 22:02
                                                    mientkiej poduch I poproroczych snow
                                                    Wam Zycze
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 06.02.17, 22:10
                                                    Spokojnej nocki życzę. Mimo zmęczenia w dzień teraz nie chce mi się jeszcze spać
                                                    Dziwny ten kraj LUSIU. U mnie pełno śniegu nie pojeździła byś na rowerku.
                                                    Chyba coś naprawdę poplątało się z tym klimatem.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 06.02.17, 22:42
                                                    *maria88, to prawda, snieg niby caly dzien lecial z nieba, na chwile byly ulice mokre,
                                                    jak rowerkowalam od Xystosa, to ostroznie bo byly sliskie sciezki rowerowe, a przez okno juz
                                                    widzialm 2 razy jechala piaskarka posypujaca ulice.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 07.02.17, 11:09
                                                    "U mnie pełno śniegu nie pojeździła byś na rowerku."

Mario,w Vikingowie rowerami I motorowerami jezdzi sie przez
                                                    caly roku,na zawsze snieznej
                                                    polnocy kraju rowniez,do rowerow
                                                    sa opony z kolcami ale molo.kto
                                                    opony w rowerze zmienia
                                                    natomiast zimowe opony na autach
                                                    sa obowiazkowe od 1go listopada do 30go kwietnia,jazda na letnich oponach
                                                    zima kosztuje 2000kr mandatu.
                                                    Pzdr
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 07.02.17, 21:10
                                                    w tej chwili -3,5*C I ciągle pruszy snieg
                                                    Nocy Dobrej Wsiem Zyczę
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 07.02.17, 21:26
                                                    Jak tak przez cala noc bedzie leniwe padac, to rano plog bedzie musial odsniezac.

Polecam zabek czosnku + lyzka miodu i ew. 1/2 szklanki mleka cieplego do poduszki wypic.
                                                    Spokojnej nocki Wam zycze.
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 08.02.17, 19:35
                                                    Czosek nie dawno zjadłam z bułka z grzanki ,serkiem topionym
                                                    i natka pietruszki. Zaraz ide wypic herbatke z miodkiem i wczesniej spac
                                                    bo raniutko dzis wstałam.
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 08.02.17, 19:36
                                                    Nie dopisałam. Zdrowej i spokojnej nocki zyczę Wam i sobie.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 08.02.17, 21:39
                                                    -3,3*C ocieplilo sie o pol stopnia ale
                                                    caly czas pruszy drobny snieg i lekki
                                                    wiatr,a ja jutro znowu na wyjezdzie
                                                    brrr,wolalbym posiedziec w cieplym domu

Nocy Dobrej Nam Zycze
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 12.02.17, 20:51
                                                    dzisiaj wcześniej,zafunduje sobie
                                                    noc z Vivaldi'm.
                                                    Nocy Dobrej Nam Zycze
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 12.02.17, 23:21
                                                    Mnie tez juz morzy sen, chyba odplyne do lozka.
                                                    Przyjemnych snow Wam zycze.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 17.02.17, 21:02
                                                    Piatkowy lutowy wieczor, odmeldowuje sie od kompa,
                                                    na kanapie czeka na mnie juz "Maluszek"
                                                    dostanie pare glaskow
                                                    i usnie pod kocem, przyszedl caly utytlany piachem z chodnikow mokrych
                                                    od topniejacego sniegu,
                                                    musialam mu prawie kapac brzuszek i lapki.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 20.02.17, 21:08
                                                    odpuszczam net i przełanczam sie
                                                    na radio,z Mozartem do poduchy.

Nocy Dobrej Wsiem Życzem
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 22.02.17, 00:14
                                                    Ja po spacerach po miescie sie przespalam, a teraz
                                                    z TV w lozku pewnie bede ogladala i szukala po kanalach,
                                                    i nic nie znajde bo powtarzaja duzo programow.

Siedziec tez nie moge, bo bola mnie plecy, chyba Voltarenem musze
                                                    sie posmarowac, ten wiatr mnie dzisiaj chyba obwial za mocno?.

Zaraz zrobie sobie herbatke z melisy i moze przyjdzie sen?.
                                                    Spokojnej nocy Wam zycze.
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 22.02.17, 19:35
                                                    Wszystkim obecnym i nie obecnym zyczę spokojnej
                                                    i zdrowej nocki.U nas pada więc deszcz o szyby dobrze kołysze.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 22.02.17, 20:56
                                                    Cichy i spokojny wieczór,laptopa zamknołem i wlaczylem internetowe
                                                    radio oprucz polskiej jedynki na kanale
                                                    pierwszym i SR4 Radio Kristianstad
                                                    mam osiem kanalów tylko z muzyka
                                                    klasyczna ..noo i po co mi telewizor ?

Nocy Dobrej Wsiem Zycze
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 24.02.17, 19:52
                                                    klassikradiopuremozart.radio.de

to będzie długa noc dla mnie
                                                    ale z Mozart'em czuwanie przyjemniejsze będzie

Wam też ten link polecam

Noc z Mozart'em to nie zmarnowana noc
                                                    to Dobra Noc
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 26.02.17, 19:41
                                                    Niech senek nas odwiedzi i pomoże zasnąć.
                                                    Staram się nie łykac wspomagaczy snu.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 26.02.17, 20:48
                                                    twoje szczęście,ja bez wspomagaczy niezasnę
                                                    za pół godziny poprosze o "śpiocha"
                                                    i spróbuje zasnąć.

Nocy Dobrej Wsiem Życzę
                                                  • alfredka1 Re: DOBRANOC 26.02.17, 21:40
                                                    Śpij spokojnie , nie przewracaj się gwałtownie z boczku na boczek smile) Dobranoc ... do jutra smile
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 28.02.17, 19:21
                                                    już drugi raz w tym roku koniec
                                                    miesiąca w własnym łóżku,brawo ja.

Nocy Dobrej Wam Życzę
                                                  • alfredka1 Re: DOBRANOC 28.02.17, 20:56
                                                    Brawo TY !!!!!
                                                    spij dobrze, spokojnie ...pozdrawiamy,delikatnie przytulamy , aaaa kotki dwa smile)
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 28.02.17, 21:10
                                                    dzięki,będę miau słodki sen.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 28.02.17, 21:28
                                                    *Xystos, *Alfredka odspiewala Ci kolysanke,
                                                    to z pewnoscia i bedziesz mial slodkie sny,
                                                    Ja tez juz sie oddalam do sypialni, bo jutro mam pierwszy
                                                    czas do lekarza i byc moze ze spotkam sie z wampirami.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 28.02.17, 21:29
                                                    Zapomnialam Wam pozyczyc spokojnej nocy.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 03.03.17, 20:38
                                                    oglądam odcinek Ojca Mateusza
                                                    puźniej z audiobooka Księga Enocha
                                                    a jeszcze puźniej Mozart przez całą noc

Nocy Dobrej Wam Życzę
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 03.03.17, 22:50
                                                    W TV jakis film action idzie,
                                                    przed domem mlodzi zrobili sobie spotkanie w samochodach, muzyka dunka,
                                                    reflektory po oknach bija, az sie boje podejsc do okna.

Sasiad przyjechal do domu i nie wiem czy im cos mowil, bo sie rozjechali,
                                                    chyba musial dzwonic na policje, bo jechal radiowoz. Co sie dzieje z tymi mlodymi,
                                                    takimi drogimi samochodami jezda, a na nich juz czekaja malolaty dziewczyny.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 04.03.17, 11:48
                                                    w latach 70tych też ich dużo bylo
                                                    to "raggare",wyszumią się teraz a
                                                    na starość grupowe czytanie Bibli
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 04.03.17, 19:47
                                                    tak jak wczoraj pare odcinkow Mateusza
                                                    puzniej baroque radio do rana

Spokojnej Nocy Życzę
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 04.03.17, 20:47
                                                    Dobrej i spokojne nocki życzę.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 05.03.17, 08:55
                                                    Te noc przespalam cala, czuje sie teraz wypoczeta.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 07.03.17, 02:56
                                                    Wczoraj mialem trudny dzien,wiele
                                                    załatwiania więc przespałem sie po
                                                    południu,wieczorem też szzybko zasnołem ale obudziłem się dziesięć
                                                    minut temu wyspany,dalszego spania
                                                    niebedzie będzie i-net.

aa wy sobie śpijcie,śpijcie a aa.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 07.03.17, 07:41
                                                    *Xystos tez mam czesto takie noce wyspane, ale w dzien to mi
                                                    trudno usnac.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 10.03.17, 20:03
                                                    Pelnia ksiezyca

http://www.gify.net/data/media/344/ksiezyc-ruchomy-obrazek-0075.gif

Zycze Wam sokojnej nocy i slodkich snow.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 16.03.17, 22:09
                                                    poprzednie dwie noce prawie nieprzespane,tej nocy niebiorę
                                                    ryzyka lecz Stilnoct 15mg. tę
                                                    noc chcę przespać całą.

Nocy Dobrej Wam Życzę
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 16.03.17, 22:29
                                                    *Xystos, z pewnoscia to zrobisz do jutra i sie wyspisz.

Ja juz spakowalam walizke za nim przyszedl "Maluszek" na sluzbe zeby
                                                    go nie stresac jak bedzie rezydowal u mnie, w poniedzialek zabierze go przyszla
                                                    tesciowa corki do siebie, bo mlodzi wroca wieczorem, to ja juz w drodze bede.

Sen mi odszedl, ale mimo to sie poloze do lozka to i przysne do rana?.

Spokojnego wypoczynku Wam zycze.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 18.03.17, 21:02
                                                    tę noc również,niezaryzykuje bez
                                                    wspomagacza ..i Mozarta.

Nocy Dobrej Wam Życzę
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 22.03.17, 21:08
                                                    ostatnia noc bez Kendo
                                                    a puzniej to juz z górki będzie

Nocy miłej zyczę
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 22.03.17, 21:26
                                                    Dobranoc https://wgrajo.pl/img/emotekpi.gif
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 09.05.17, 22:59
                                                    Nocy Milej Nam Wszystkim Zycze

i.pamietajcie jjutro Kogut pierwszy
                                                    odpieje poczatek dnia
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 08.06.17, 21:31
                                                    szaro-bure przedpoludnie
                                                    i taaki piekny wieczor

noo ale staruszki o tej porze mowia

Dobranoc Wsiem
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 09.06.17, 08:55
                                                    Myślałam,że Xystos opowiada bajkę do podusi...aaa kotki dwa szarobure obydwa tongue_out
                                                    O tej porze już spałam.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 09.06.17, 11:10
                                                    *Jaga, ale wczesnie, ja szlam do lozka bylo po 24,ooo i nie moglam
                                                    zasnac, a wstalam juz przed godz,7,oo.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 14.06.17, 20:50
                                                    innemedium.pl/wiadomosc/michio-kaku-ziemia-jest-na-krawedzi-katastrofy-ludzkosc-powinna-przygotowac-sie-na

jest powòd by przypomniec sobie
                                                    wieczorna modlitwe,tak na wszelki
                                                    upadek jakiegos cholerstwa na
                                                    nasze spiace glowy.

Nocy Dobrej Zycze
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 14.06.17, 21:27
                                                    Wczesnie chodzicie spac. Ja to jestem nocny marek.
                                                    Rankiem to bym dopiero pospała ale wstaję nie pózniej jak o 8mej.
                                                    Dobrego odpoczynku. Coby nic nie bolało
                                                    i nie przeszkadzało zycze.
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 15.06.17, 11:08
                                                    dawno nie dobranockowalam...

*Mario
                                                    tez ogladam do pozna TV,albo czytam,
                                                    jednak budze sie wczesnie rano i juz przewanie nie dosypiam..
                                                    oczywiscie nieraz sie przydazy,wtedy jestem mocno zla,
                                                    bo najlepiej sie czuje,jak sniadaniie zalicze przed 8godzin.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 17.06.17, 22:31
                                                    pol godziny wspominania i jedenasta bedzie
                                                    s to bardzo przyzwoity czas lozkopujscia

Milej Nocy Wam Zycze
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 17.06.17, 22:49
                                                    dokladnie Xystos,
                                                    czas juz do alkowy poczlapac

DOBRANOC
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 21.06.17, 22:24
                                                    to byl pracowity dla mnie dzien

pocieszylem sie kilkoma odcinkami "Ojciec Mateusz"

Nocy Dobrej Wam Zycze
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 22.06.17, 21:14
                                                    Dobrej nocki wszystkim życzę.
                                                    U mnie maja być w nocy burze.
                                                    Acha. Jutro Dzień Ojca.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 22.06.17, 21:31
                                                    tej nocy tylko dzieci spia

cala reszta swietuje
                                                    to najwieksze rodzinne swieto
                                                    Srodek Lata
                                                    noce jasne mamy
                                                    trzeba wspomagac sen

Dobrej Nocy Zycze Wsiem
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 28.07.17, 22:22
                                                    dzwonilem przed chwila do
                                                    Kendo I jaka ulga ona I Lusia
                                                    wyjezdzaja jutro w Ystad beda
                                                    w niedziele rano,cholerka chyba
                                                    strymuje brode na te okazje.

Milej Nocy Wam Zycze
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC 29.07.17, 00:00

xystos napisał:

dzwonilem przed chwila do Kendo
                                                    ona I Lusia wyjezdzaja jutro
                                                    w Ystad beda w niedziele rano ...

No widzisz, Twoje marzenia zostaly spelnione,
                                                    nareszcie bedziesz mial porzadnie umyte plecy tongue_out

.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 29.07.17, 05:17
                                                    noo to je budze
                                                    A Nam Dobrego Dnia Zycze
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 30.07.17, 21:28

..tylewrazen dzisiaj,calkiem
                                                    z nog mnie powalily.

Nacy Dobrej Nam Zycze
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC xystos 31.07.17, 09:35

To zonka zrobila na Tobie tak kolosalne wrazenie
                                                    czy jeszcze cos innego sie wydarzylo? big_grin

.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC xystos 31.07.17, 10:52

..ha ha chciała byś wiedzieć
                                                  • kendo Re: DOBRANOC xystos 31.07.17, 11:37
                                                    hi.hiiiiiiiiiiiiiiiiii
                                                    a no byly wrazenia roznego kalibru
                                                    dobre i zle,
                                                    ale wszystko sie dobrze pokonczylo....
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC kendo 31.07.17, 16:01

I tak ma byc ... zgodnie z rekomendacja psychologow ...
                                                    nalezy sie pogodzic, zanim polozy sie do snu,
                                                    a co xystos uslyszal na temat zaniedbywania swego zdrowia - to jego big_grin

.

kendo napisała:

wszystko sie dobrze pokonczylo....
                                                    >

• kendo Re: DOBRANOC kendo 31.07.17, 21:57
                                                    *Pia
                                                    "skaranie Bskie "z moim slubnym i jego dbaniu o zdrowie..
                                                    ale przezyl mimo wszystko...

przegapilam jeden film wiec ide do loza,dalej odpoczywac...

DOBRANOC
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC 31.07.17, 23:43

kendo napisała:

> "skaranie boskie " z moim slubnym i jego dbaniu o zdrowie...
                                                    > ale przezyl mimo wszystko...

>

Pamietam ... po kazdym Twoim powrocie jest ta sama historia wink
                                                    i nic nie pomaga, jak sie nad nim nie stoi...

.

• jaga_22 Re: DOBRANOC 01.08.17, 08:22
                                                    Xystos skulił uszy po sobie? https://foteczkowo.pl/di-RIHRQG1H.png
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC 01.08.17, 09:11

jaga_22 napisała:

> Xystos skulił uszy po sobie?
                                                    https://foteczkowo.pl/di-RIHRQG1H.png
                                                    >

A co mogl innego zrobic? "Pan kaze, sluga musi ..."

.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 22.08.17, 20:19

Nocy Dobrej Nam Wszystkim
                                                    Życzę
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 23.08.17, 09:22
                                                    A ja życzę miłego dnia,noc przeszła bezproblemowo smile
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC 24.08.17, 20:11
                                                    Nałykałam sie prochów mam nadzieje na dobrą noc
                                                    i że rano sie obudzę.
                                                    Spokojnej Nocki zyczę.
                                                    Spie dzisiaj z psina na jego tapczanie
                                                    bo jest super prosty i wygodny.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 06.09.17, 20:41
                                                    popotopie.blogspot.se/2017/08/czy-nadeszy-zapowiadane-czasy.html?m=1
                                                    Nocy Dobrej Życzę
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 07.09.17, 16:03
                                                    Nikt tego nie wie, znaleziono stopę człowieka w Grecji z przed 6 milionów lat.

Najstarsze znane odciski stóp istot będących krewnymi lub przodkami człowieka zachowały się na Krecie w Trachilos i mają prawie 6 mln lat. Znaleziska dokonał polski paleontolog, dr Gerard Gierliński. O odkryciu poinformowano we wtorek w Warszawie.

naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,459559,polak-odkryl-najstarsze-slady-praludzi-pochodza-z-krety.html
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 07.09.17, 17:45
                                                    innemedium.pl/wiadomosc/czy-za-dwa-tygodnie-czeka-nas-apokalipsa-przepowiadana-przez-sw-jana

innemedium.pl/wiadomosc/krwawy-ksiezyc-zawisl-nad-usa
                                                    nieuznawana nauka ma dowody na istnienie człowieka
                                                    zprzes sto miljonow lat
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 08.09.17, 13:09
                                                    różańce tanio sprzedam
                                                    poświęcone sto zł.ekstra.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 09.09.17, 04:53
                                                    wczoraj wczrsnie wspomagacze pozarlem
                                                    I szybko usnolem,niezdazylem
                                                    dobrej nocy zyczyc,dzis odudzilem sie punkt. czwarta
                                                    I wiemze juz niezasne

pogoda taka sama jak wczoraj

Miłego Weekendy Życzę
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC 09.09.17, 09:21

xystos napisał:

> wczoraj wczesnie wspomagacze pozarlem
                                                    > I szybko usnalem ...

Rozumiem, ze chcesz przespac bol.
                                                    A czy jak sie obudzisz o czwartej rano,
                                                    to juz nic Ci nie boli?

Latem to co innego, przyjemnie posiedziec na balkonie
                                                    i obserwowac odglosy przyrody budzacej sie do zycia,
                                                    ale teraz to ciemnica, ktora mnie przyprawilaby o depresje ...

Dzis obudzilam sie o siodmej rano, wstalam, wypilam kawe,
                                                    gotowalam dalej plommonsylt, usiadlam do komputera,
                                                    ale w tej chwili ziewam tak strasznie, ze az mi lzy z oczu leca ,,,
                                                    wracam do lozka i juz!

• lusia_janusia Re: DOBRANOC 09.09.17, 09:25
                                                    *Pia, pogoda dzisiejsza tez nastraja sennie.
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 09.09.17, 09:38
                                                    macie sie ze spaniem,
                                                    Xystos na pewno jakies prochy wezmie,jak sie przebudzi..
                                                    Pia
                                                    tez masz z tym spaniem,a ziewanie??
                                                    nigdy tak mi sie nie stalo by az lzy ciekly...
                                                    jezeli usniesz teraz to w nocy tez bedziesz spac??
                                                    bo ja bym miala nocke z glowy
                                                    Lusia
                                                    prawda,tez o siodmej sie obudzilam i od razu sennie za oknemale cieplawo,
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC 09.09.17, 13:58

Jak wszyscy chyba juz wiedza, mam odwrotny cykl spania niz normalni ludzie tongue_out
                                                    Lubie siedziec po nocach, bo wtedy najlepiej mi sie wszystko robi
                                                    i okolo polnocy sa najlepsze filmy w telewizji. Lubie tez sprzatnac w kuchni przed snem.

Wczoraj o godz. 02 30 polozylam sie i natychmiast zasnelam, wiec nic dziwnego,
                                                    ze o siodmej nie mialam jeszcze dostatecznej ilosci snu ...
                                                    Ja ziewam az mi z oczu plyna slone lzy ... to sygnal, ze musze natychmiast sie polozyc.
                                                    Na pogode raczej nie reaguje, tylko na brak snu.
                                                    Dzis obudzilam sie po raz drugi o godzinie pierwszej
                                                    i czuje sie wspaniale mimo deszczu za oknem.
                                                    .
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 10.09.17, 22:10
                                                    slucham jedynki med z Edith Piaff mm za pol godziny przelocze na szwajcarow.

Nocy Dobrej Życzę
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 13.09.17, 20:08

Nocy Dobrej Wam Życzę
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC 29.09.17, 02:39

No to klade sie spac big_grin

.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 09.09.17, 09:50
                                                    Kobiety maja pod górkę
                                                    w XIXw.była to histeria I
                                                    leczenie Charkote,obecnie
                                                    depresja I jakiś pomniejszy
                                                    nieświety inqvisitor

zachowań się nieleczy
                                                    zachowania sie kierunkuje
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 29.09.17, 08:21
                                                    *pia
                                                    ciekawe o ktorej sie obudzisz???
                                                    wczoraj przysnelam na kanapie,
                                                    ale po 23 godz.juz w lozku bylam
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 29.09.17, 11:17
                                                    Jest w tej chwili godz 11 15
                                                    i wlasnie pare minut temu obudzialam sie big_grin

.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 29.09.17, 19:32
                                                    dzisiaj wiele stresu dla Kendo ,mnie sie tez udzielilo a to sennym mnie robi

Nocy Dobrej Wam Życzę
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 29.09.17, 20:14
                                                    To spokojnej nocki i miłych snów zyczę.
                                                    Zaraz tez zacznę się szykować do odpoczynku.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 23.10.17, 20:22
                                                    czas wyciągnąć temat do
                                                    góry

jutro wstaję wcześnie wiec
                                                    już teraz noc z Radiem

Dobrej Nocy Wam Wszystkim Życzę
                                                  • maria88 Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 23.10.17, 20:34
                                                    Niech się dobrze śpi i śni Wam.
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 23.10.17, 21:02
                                                    Dobranoc,dziś bardzo źle spałam,co godzinę się budziłam.
                                                    Pozdrów Lusię i Kendo,jak będziesz rozmawiał.Dobrze,że niedługo wracają.
                                                    Przyjemnych snów
                                                    https://www.gify.net/data/media/1535/spanie-i-sen-ruchomy-obrazek-0046.gif
                                                  • xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 24.10.17, 21:46

Nocy Miłej Nam Wszystkim
                                                    Życzę ...
                                                  • xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 26.10.17, 05:02

sen

piekny se sie skonczyl
                                                    gdyz sie przed chwilka
                                                    obudzilem

snily mi sie moje PolskiPieski
                                                    snily mi sie w sytuacjach
                                                    ktorych niebylo w realu
                                                    snily mi sie tylko w radosnych sytuacjach
                                                    w sloneczne dnie

moze sen powroci
                                                    Dobranoc

ZEN
                                                  • xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 29.10.17, 22:36

Nocy Dobrej Wsiem Zycze
                                                  • xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 05.11.17, 22:00
                                                    innemedium.pl/wiadomosc/wielki-sfinks-moze-byc-o-wiele-starszy-niz-twierdza-archeolodzy

Nocy Dobrej Życzę
                                                  • xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 06.11.17, 20:03
                                                    zmianynaziemi.pl/wiadomosc/slonce-znowu-bez-plam-trwa-najdziwniejszy-cykl-sloneczny-w-dziejach
                                                    Nocy Dobrej Życzę
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC 06.11.17, 22:26

"Tarcza słoneczna już po raz kolejny w tym roku, jest pozbawiona plam.
                                                    Wszystko wskazuje na to, że taki stan rzeczy potwierdza sugestie, wedle których
                                                    może nas czekać kolejne minimum słoneczne i jednocześnie zlodowacenie.
                                                    Może to oznaczać poważny problem dla mieszkańców Ziemi."
                                                    sad

Martwilismy sie globalnym ociepleniem,
                                                    wiec teraz powinnismy cieszyc sie ochlodzeniem ...
                                                    Skad wiec wniosek, ze to
                                                    "poważny problem dla mieszkańców Ziemi" ?

xystos napisał:

> zmianynaziemi.pl/wiadomosc/slonce-znowu-bez-plam-trwa-najdziwniejszy-cykl-sloneczny-w-dziejach

• xystos Re: DOBRANOC 07.11.17, 10:54
                                                    to nietylko wniosek lecz
                                                    insynuacja rowniez ze
                                                    za miast koszulki czas
                                                    przeprosic pizamke,flanelowa.
    • xystos Re: DOBRANOC 07.11.17, 21:30
      przyłanczam się I włażę do
      łużeczka bez piżamki

Nocy Miłej Nam Žyczę
      • pia.ed Re: DOBRANOC 08.11.17, 00:58

Przypomnialo mi sie, ze temperatura spada,
        na termometrze za oknem jest tylko 4,1 C ...
        boje sie zeby nie bylo przymrozku nad ranem.
        Zaraz ide do ogrodka przyniesc moja rosline w doniczce
        stojaca tam od dwoch miesiecy.

Dobranoc wszystkim!
        .
        • xystos Re: DOBRANOC 08.11.17, 07:25
          wczoraj w zMelbeurn bylo
          +35*C w cieniu,w kolejnosci
          mieli suche lato,sucha zime
          I zas suche lato sie im zanosi,w Kristianstad +2*C
          I wiecej niebedzie,szaro ,pochmurno I paskudnie.
          Dobrego Dnia Życzę
          • lusia_janusia Re: DOBRANOC 08.11.17, 08:50
            *Pia, a co to za roslinke chodujesz w domu, a tylko
            przewietrzalas latem w ogrodku?.

*Xystos, chyba bedzie troche wiecej w poludnie ciepla,
            ja zamiaruje pomyc okna juz na zime, moze w tym wzgledzie
            pogoda mi dopisze?
            • xystos Re: DOBRANOC 08.11.17, 09:39
              Lusia zrobimy tak,wyemy
              Kendo do Polski samą a ty
              mi pomożesz a ja ci zato
              ty sie nieboj,o!
        • pia.ed Re: DOBRANOC 08.11.17, 14:29

pia.ed napisała:

> na termometrze za oknem jest tylko 4,1 C ...
          > boje sie, zeby nie bylo przymrozku nad ranem.

O godzinie trzeciej temperatura byla juz wyzsza, 4,9 C
          i växt moglby zostac w ogrodku,
          ale przyjemnie bylo zaczerpnac rzezkiego nocnego powietrza ...
          Växt przypomina palme, tylko nie podobaly mi sie jego
          smutnie zwisajace liscie, dlatego wynioslam i postawilam w krzakach wink

Ma on 1,30 cm wysokosci i wlasciwie nie mam go gdzie postawic ...
          wywioze do syna, u ktorego na schodach sa bardzo szerokie parapety
          i gdzie moje rosliny "na wygnaniu" spedzaja swoje ostatnie lata.

.
          • kendo Re: DOBRANOC 09.11.17, 21:01
            pia.ed napisała:

>
            >
            > pia.ed napisała:
            >
            > > na termometrze za oknem jest tylko 4,1 C ...
            > > boje sie, zeby nie bylo przymrozku nad ranem.

>
            >
            > O godzinie trzeciej temperatura byla juz wyzsza, 4,9 C
            > i växt moglby zostac w ogrodku,
            > ale przyjemnie bylo zaczerpnac rzezkiego nocnego powietrza ...
            > Växt przypomina palme, tylko nie podobaly mi sie jego
            > smutnie zwisajace liscie, dlatego wynioslam i postawilam w krzakach wink
            >
            > Ma on 1,30 cm wysokosci i wlasciwie nie mam go gdzie postawic ...
            > wywioze do syna, u ktorego na schodach sa bardzo szerokie parapety
            > i gdzie moje rosliny "na wygnaniu" spedzaja swoje ostatnie lata.
            >
            > .
            kwiaty lubia latem przebywac w ogrodach,
            lepiej rosna pozniej..
            • kendo Re: DOBRANOC 09.11.17, 21:01
              chyba zaraz poczlapie do lozeczka,
              cos mnie tak cignie w tamta strone

DOBRANOC
              • xystos Re: DOBRANOC 15.11.17, 21:59
                wszystkim Dziadkom i, Babciom NOCY DOBREJ ŻYCZĘ
                • pia.ed Re: DOBRANOC 16.11.17, 01:07

xystos napisał:

> wszystkim Dziadkom i, Babciom NOCY DOBREJ ŻYCZĘ

Strzeliles jak kula w plot big_grin
                  Na Vistula nie ma ani jednego dziadka i tylko jedna babcia ...
                  >
                  • xystos Re: DOBRANOC 16.11.17, 19:09
                    Pia ty tak doslownie wszystko bierzesz,dosłowne tylko życzenia były,dziś również
                    Nocy Dobrej Wsiem Życzem
                    • pia.ed Re: DOBRANOC 16.11.17, 23:43

xystos napisał:

> Nocy Dobrej Wsiem Życzem

Jak sie kladziesz spac o dziewietnastej, to nic dziwnego, ze o trzeciej wstajesz ... wink
                      • xystos Re: DOBRANOC 17.11.17, 09:50
                        wstaję o drugiej,obecnie
                        muszę budzik na drugą
                        nastawiać,inaczej dawniej
                        bywało.
                        • pia.ed Re: DOBRANOC 17.11.17, 10:11
                          xystos napisał:

> wstaję o drugiej,obecnie muszę budzik na drugą
                          > nastawiac ....

Ale potem chyba znow sie kladziesz i spisz az do sniadania?
                          >
                          • xystos Re: DOBRANOC 17.11.17, 12:13
                            ..oczywiście,dziś druga
                            pobudka samoistna o
                            06:45 a o 07:20 już po
                            śniadaniu,obecnie po lunchu,
                            ale dzisiejszą I następną
                            noc śpię na całego aż mnie
                            Kendo z łóżka wykopie.
                            • jaga_22 Re: DOBRANOC 17.11.17, 12:34
                              A ja dziś od 3-ciej nie śpię i nie czuję się zmęczona.Za to spałam ciurkiem od 11-tej,a to mi się
                              rzadko zdarza.
                              • pia.ed Re: DOBRANOC 17.11.17, 23:26

Juz nie wiem co robic ... Postanowilam wstawac wczesniej - co dzisiaj zrobilam,
                                ale okolo jedenastej przed poludniem poczulam sie zmeczona, wiec polozylam sie "na chwilke"
                                i obudzilam sie wpol do trzeciej po poludniu ... Zanim wygrzebalam sie z domu, zrobilo sie ciemno!
                                No to DOBRANOC wszystkim!
                                • xystos Re: DOBRANOC 18.11.17, 21:24

grzeczna dziewczynka
                                  tylko niezapomnij paciorka
                                  zmówić
                                  ja tež Wam Nocy Dobrej Życzę
                                • kendo Re: DOBRANOC 19.11.17, 09:44
                                  pia.ed napisała:

>
                                  > Juz nie wiem co robic ... Postanowilam wstawac wczesniej - co dzisiaj
                                  > zrobilam,
                                  > ale okolo jedenastej przed poludniem poczulam sie zmeczona, wiec polozylam si
                                  > e "na chwilke"
                                  > i obudzilam sie wpol do trzeciej po poludniu ... Zanim wygrzebalam sie z domu,
                                  > zrobilo sie ciemno!
                                  > No to DOBRANOC wszystkim!

o siecieeeeeeeeeeeee,
                                  alez sobie pospala podczas dnia,
                                  ciekawe o ktorej noka usnelas,
                                  oczywiscie ogladalas Wolff w telewizorni,
                                  ogladalam imyslalam,ze bedzie z nim wywiad i jego goscmi,
                                  byly tylko wykonania solo i opowiadania..
                                  • pia.ed DOBRANOC ... Änglagård 19.11.17, 12:26

Nie ogladalam spotkania w domu, bo wczesniej przypadkowo natrafilam
                                    na film "Anglagård"- den andra sommarem" i zaczelam ogladac ...
                                    po nim nastapila trzecia czescwink

Przelaczylam na chwile na program, kiedy wystepowal u siebie w domu,
                                    ale wrocilam do ogladania filmow ... ktorych przedtem nie zauwazylam
                                    w programie..
                                    .
                                    • xystos Re: DOBRANOC ... Änglagård 19.11.17, 21:31
                                      Nocy Dobrej Życzę
                                      • xystos Re: DOBRANOC ... Änglagård 19.11.17, 22:26

co liczycie gdy liczenie
                                        Baranów niepomaga?
                                        • pia.ed DOBRANOC ... 19.11.17, 23:42

xystos napisał:

> co liczycie gdy liczenie
                                          > Baranów nie pomaga?

Nigdy nie potrzebowalam liczyc baranow ... z czystym sumieniem zasypiam o trzeciej w nocy.

.

• xystos Re: DOBRANOC ... 22.11.17, 21:56
                                            Nocy Dobrej a Spokojnej
                                            Nam Wszystkim Życzę
                                            • pia.ed Re: DOBRANOC ... 23.11.17, 00:55

No to marsz do lozek ... Dobranoc!

PS. U nas jutro znow beda cos robic przy elektrycznosci ...
                                              nie wiem ile czasu. Napisali, ze od 08 00 do 16 00.
                                              .
                                          • kendo Re: DOBRANOC ... 23.11.17, 08:02
                                            pia.ed napisała:

>
                                            > xystos napisał:
                                            >
                                            > > co liczycie gdy liczenie
                                            > > Baranów nie pomaga?

>
                                            >
                                            > Nigdy nie potrzebowalam liczyc baranow ... z czystym sumieniem zasypiam
                                            > o trzeciej w nocy.
                                            >
                                            ostanio jakos zaraz po 22 godz.czlapie do lozka,
                                            zrobie krzyzowke lub pare stron przeczytam i "odplywam"
                                            Ciebie podziwiam za takie pozne sie kaladzenie spac,
                                            no w koncu rano mozna odespac...
                                            • pia.ed Re: DOBRANOC ... 23.11.17, 12:25

Wczoraj mialam sie wczesniej polozyc, aby obudzic sie na czas,
                                              kiedy przyjda elektrycy,
                                              tylko ze dopiero o drugiej w nocy uswiadomilam sobie, ze przeciez beda
                                              zmieniac licznik znajdujacy sie w skrytce nad wbudowana w sciane
                                              szafa do wieszania okryc w przedpokoju ... a ja polozylam tam swieczki, zapalki
                                              i troche elektrycznych rzeczy.
                                              No i ze trzeba im zapewnic wygodny dostep do szafy. Juz nie mowiac o tym,
                                              aby przedpokoj wygladal reprezentacyjanie ... no i troche czasu mi zeszlo.

*

• xystos Re: DOBRANOC ... 26.11.17, 22:01
                                                Pia niezapomnij że jutro o
                                                ósmej rano przyjdą licznik
                                                na wodę wymieniać.

A Nam.Wszystkim Spokojnej Nocy Życzę
                                                • pia.ed Re: DOBRANOC ... 26.11.17, 22:10

xystos napisał:

> Pia nie zapomnij że jutro o ósmej rano przyjdą licznik
                                                  > na wodę wymieniać.

Licznik zostal wymieniony w czwartek ... ale nie na wodę, tylko prąd wink
                                                  Dobranoc!

• xystos Re: DOBRANOC ... 27.11.17, 21:08
                                                    www.topskincare-tips.com/1085715.html

Nocy Dobrej Życzę
                                                  • xystos Re: DOBRANOC ... 01.12.17, 21:33
                                                    można powiedzieć że pierwszy dzień grudnia
                                                    zaliczyłem,uradowany
                                                    tym faktem

Nocy Dobrej Nam Życzę

ZEN
                                                  • pia.ed DOBRANOC ... Superksiężyc 05.12.17, 00:30

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,22731679,spojrz-w-niebo-zobaczysz-superksiezyc-taka-pelnia-jest-raz.html
                                                    .
                                                  • xystos Re: DOBRANOC ... Superksiężyc 09.12.17, 19:31
                                                    innemedium.pl/wiadomosc/kobieta-twierdzi-ze-uprawia-seks-z-duchami
                                                    Nocy Dobrej Życzę
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC ... 10.12.17, 01:27

Wlasciwie to logiczne ... jesli wierzy sie w duchy,
                                                    to logicznie rzecz biorac mozna takze wierzyc,
                                                    ze da sie z nimi kochac ...

xystos napisał:

> innemedium.pl/wiadomosc/kobieta-twierdzi-ze-uprawia-seks-z-duchami

> Nocy Dobrej Życzę
                                                    >
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC ... 25.12.17, 20:48
                                                    Dobranoc,my już idziemy spać https://wgrajo.pl/img/stayingawakezxz.gif

https://wgrajo.pl/img/dsc07880ede.jpg
                                                  • xystos Re: DOBRANOC ... 12.01.18, 21:57
                                                    Nocy Dogbrej Nam Wszystm
                                                    Zyczę
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC ... 13.01.18, 00:46
                                                    xystos napisał:

> Nocy Dobrej Nam Wszystkim Zyczę

>
                                                    I ja tez ...
                                                    .
                                                  • xystos Re: DOBRANOC ... 13.01.18, 21:14
                                                    Nocy Dobrej Nam Wszystkim Zyczę
                                        • kendo Re: DOBRANOC ... Änglagård 23.11.17, 08:00
                                          xystos napisał:

>
                                          > co liczycie gdy liczenie
                                          > Baranów niepomaga?
                                          >

mozna by bylo liczyc "0" na koncie bankowym,
                                          ale czy by sie wtedy usnelo?
                                          moglo by sie okazac,ze ich za malo...
          • xystos Re: DOBRANOC 09.11.17, 21:01
            całe ciało mnie boli
            I mięśnie I kostuchy
            a ponieważ jestem duży
            to łatwo wyliczyć jak bardzo
            cierpię,teraz kładę spać a
            Wam Nocy Dobrej Życzę
            • xystos Re: DOBRANOC 10.11.17, 20:34
              Nocy Dobrej
              Wsiem Życzem
              • lusia_janusia Re: DOBRANOC 14.01.18, 09:47
                *Xystos po godz.21 zyczyl nam nocy dobrej,
                a jeszcze albo juz po godz. 2 nad ranem niedziela
                zagladal na necie.
                • xystos Re: DOBRANOC 14.01.18, 22:22
                  Nocy Dobrej Nam Wszystkim Zyczę
                  • xystos Re: DOBRANOC 22.01.18, 20:19
                    Spokojnej Nocy i Snów Miłych
                    Wam Życzy

Henryk-Xystos
                    • pia.ed Re: DOBRANOC 22.01.18, 20:29

xystos napisał:

> Spokojnej Nocy i Snów Miłych Wam Życzy
                      >
                      > Henryk-Xystos

>

Czemu tak wczesnie mowisz Dobranoc,
                      skoro wiadomo, ze i tak nie idziesz jeszcze spac? wink
                      .
                      • maria88 Re: DOBRANOC 22.01.18, 21:03
                        Przed powrotem Kendo musi sie wyspać.
                      • xystos Re: DOBRANOC 23.01.18, 18:32
                        ..ciekawska,chciała byś wiedzieć
                        co robie przez pół nocy?,a ja i tak
                        niepowiem ..ba ja wstydliwy jestem
                        ,o!

i pozdrufa
                        • pia.ed Re: DOBRANOC 23.01.18, 22:06

Jest pewne, ze nie spisz, a w szczegoly nie chce sie wdawac ... big_grin

.
                          • pia.ed Re: DOBRANOC 27.01.18, 01:10

No to wkrotce pojde spac ... wyjatkowo wczesnie.
                            Dobranoc!

Pia
                            .
                            • jaga_22 Re: DOBRANOC 03.02.18, 19:55
                              https://id.joe.pl/sub_images/pictures/ea9aa1bad4e7f9d8e18a78c8e8d01119_th2.gif

• xystos Re: DOBRANOC 04.02.18, 01:24
                                teraz to i ja idę się zdrzemnąć

Nocy Dobrej Wszystkim Życzę
                                • xystos Re: DOBRANOC 11.02.18, 21:07
                                  obiecywał nasz syn optyka ze
                                  sniegowac u nas bedzie a rozeszło
                                  sie na sniego-deszczu,dobija mnie
                                  ta szrzyzna,lepiej by bialo bylo.

na staruszków już czas wiec
                                  Życzę Wam Wszystkim Nocy
                                  Dobrej

noo i cieszmy sie bo jutro poniedziałek
                                  • maria88 Re: DOBRANOC 11.02.18, 21:56
                                    Dobrych snów i spokojnej nocki.
                                    • xystos Re: DOBRANOC 20.02.18, 20:21
                                      przez tydzień można sobie
                                      spaczyć "dobranockę" ale
                                      teraz jestem w lepszej sytuacji
                                      gdyż mam dostęp do szybkiego
                                      internetu i laptopa,włączę sobie
                                      audiobooka i posłucham Bibli

Nocy Spokojnej Nam Wszystkim Życzę
                                      • jaga_22 Re: DOBRANOC 23.02.18, 20:08
                                        https://2.bp.blogspot.com/-Wf2YUGR3dYg/U21kAFjuIfI/AAAAAAABcGA/P-5r8KrEWTE/s1600/dobranoc+bajecznych+snow120.gif

• xystos Re: DOBRANOC 24.02.18, 21:22
                                          Dobrej Nocy Nam Wszystkim Życzę
                                          • xystos Re: DOBRANOC 03.03.18, 01:28
                                            m
                                            Światowej sławy naukowiec Michio Kaku wierzy w istnienie Boga i twierdzi, że sama nauka to potwierdza. Amerykański naukowiec japońskiego pochodzenia Michio Kaku jest profesorem fizyki teoretycznej oraz poważanym autorem wielu publikacji z dziedziny fizyki. Czy zatem jego twierdzenia mają rzeczywiste wsparcie w naukowej wiedzy?

Michio Kaku wielokrotnie przyznawał, że wierzy w istnienie Boga. W wielu wypowiedziach prasowych twierdził on wręcz, ze to nauka jest poważnym argumentem dla jego wiary.

„Doszedłem do wniosku, że żyjemy w świecie, który funkcjonuje zgodnie z regułami stworzonymi przez umysł zewnętrzny" - mówi słynny fizyk.
                                            Według naukowca, fakt iż na świecie mogą istnieć cząstki poruszające się z prędkością większą niż prędkość światła w próżniowych, półradialnych tachionach może oznaczać tylko to, że czuwa nad nami jakiś nadrzędny umysł. Michio Kaku twierdzi, że świat wokół nas w pewnym sensie przypomina rzeczywistość z filmu Matrix. Uważa on że na świecie nie ma przypadków, a wszystkie wydarzenia są ściśle zaplanowane i funkcjonują wedle określonych reguł. Naukowiec uważa, że ten stan rzeczy można wytłumaczyć jedynie istnieniem Boga.

„Jest dla mnie, jest to całkowicie jasne, że istniejemy w przestrzeni rządzonej przez reguły stworzone przez umysł uniwersalny, a nie przez przypadek" - podkreślił Kaku.

innemedium.pl/uzytkownik/xystos

Nocy Dobrej Nam Wszystkim Życzę
                                            • pia.ed Re: DOBRANOC 03.03.18, 01:33

xystos napisał:

> Nocy Dobrej Nam Wszystkim Życzę

Ja tez ... big_grin

.
                                              • jaga_22 Re: DOBRANOC 03.03.18, 09:20
                                                Dziękuję Xystos dobrze mi się spało aż do 5.30. i to bez budzenia.
                                                Może to ten księżyc sprawił.

https://wgrajo.pl/img/dsc08630wmw.jpg

• pia.ed Re: DOBRANOC 03.03.18, 12:15

A Xystos mimo trzymajacej go w lozku maski tlenowej, dalej lunatykuje po nocach...

• xystos Re: DOBRANOC 17.04.18, 23:15
                                                    Dobrej Spokojnej Nocy Wam Zycze
                                                    Nocy bez Rosyjskiej Inwazji
                                                    zporannymi sklepami otwartymi
                                                    z bułeczkami szyneczka itp mniam
                                                    miam.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 18.04.18, 08:33
                                                    *Xystos, buleczki pewnie przypomina sobie
                                                    z czasow PRL-u chrupiace ...Krasinskiego...???
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 21.05.18, 22:16
                                                    Nocy Dobrej dla Nas i Cieplejszej
                                                    Mlodzierzy Życzę-zatrzymajcie depopulacje kraju.
                                                    Pzdr.
                                                  • pia.ed Re: DOBRANOC 21.05.18, 23:23
                                                    xystos napisał:

> Nocy Dobrej dla Nas i Cieplejszej
                                                    > Mlodzierzy Życzę-zatrzymajcie depopulacje kraju.

>

Polska powinna przyjac kilka rodzin uchodzcow, to populacja natychmiast by wzrosla big_grin

.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 22.05.18, 09:26
                                                    noo ale to by była nienasza populacja,nienasza katolicka.
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 22.05.18, 22:42

narazie 14*C a ma być tylko 7*C
                                                    w nocy,kochankowie w parku
                                                    przeziębią migdalki.

Ale Nam Statecznym Noc Dobra a
                                                    Mila sie nalezy,Dobranoc.

ZEN
                                                  • xystos Re: DOBRANOC 23.05.18, 23:01
                                                    w tej chwili 17*C a wnocy ma być
                                                    8*C -hipotermi niedostaniecie nawet gdybyście się w nocy rozkopały

• pia.ed Re: DOBRANOC 23.05.18, 23:20
                                                    xystos napisał:

> ... w nocy ma być 8*C -hipotermi nie dostaniecie
                                                    nawet gdybyście się w nocy rozkopały

Życzę tego samego ...

>
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 08.12.20, 19:15
                                                    Jeszcze nie ide spac, mam wieczor zaplanowany, troche TV
                                                    i w koncu zaczelam 3 raz czapke dziergac, te poprzednie
                                                    modele sie nie podobaly corce, a z Elsa sie jeszcze na ten temat
                                                    nie umiem dogadac.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 15.12.20, 20:28
                                                    Ide juz do lozka sie polozyc, nie wiem jak spedze noc,
                                                    ale Wam Wszystkim spokojnej nocy zycze.
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 15.12.20, 20:34
                                                    Dobranoc.Też jeszcze nie idę spać,ale przenoszę się do drugiego pokoju.
                                                    Myszka też mówi dobranoc.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ji/ye/qbjm/hWle89xIa8zanqvfX.jpg
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 15.12.20, 20:53
                                                    Jaga, gdybym mieszkala blisko ciebie, chetnie bym
                                                    sobie Myszke wypozyczyla zeby wygrzewala mi moje
                                                    bolace korzonki,
                                                  • kallisto Re: DOBRANOC 16.12.20, 09:02
                                                    Jaki slodziutki kociaczek.
                                                    Wczoraj corka opowiadala mi ze jej kotki Beza i Guzik zamienily sie charakterami. Beza rozrabia jak nigdy i jest uparta a Guzil sie wyciszyl.
                                                    Tez chcialabym miec je tu przy sobie do pomruszenia przytulenia. One juz sa takie duuuuuze. Wyrosly dobrze odzywiona i bardzo szczesliwe w ich domu. Chyba mysla ze sa ludzmi😃
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 16.12.20, 09:20
                                                    slicznie Myszka sobie poleguje..
                                                    a kociaki wogole sa rozbrajajae ze swymi zabawami..
                                                    szczesliwy ten co je posiada..
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 16.12.20, 21:54
                                                    Co mialam zrobic to zrobilam, i chyba na mnie
                                                    juz pora do lozeczka powedrowac, wygrzewac kosteczki
                                                    obolale.
                                                    Spkojnej nocy Nam Wszystkim zycze.
                                                    https://www.gify.net/data/media/514/dobranocka-ruchomy-obrazek-0016.gif
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 18.12.20, 20:21
                                                    *Jaga/Lusia
                                                    sliczne dobranockowe zdjecia zamieszczacie

dzis chyba wczesniej legne w loze,
                                                    czyje sie zmeczona..

przyjemnych snow zycze
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 19.12.20, 20:41
                                                    https://i.pinimg.com/originals/96/44/82/9644825273dd8322cbf2edf588baf271.gif
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 19.12.20, 21:35
                                                    Juz oczy mi sie kleja jak nigdy, ogladam film,
                                                    ale chyba juz pojde do lozka , moze uda mi sie
                                                    go obejrzec do konca.

https://www.gify.net/data/media/514/dobranocka-ruchomy-obrazek-0020.gif
                                                    Spokojnej nocy Nam zycze.
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 04.01.21, 20:44
                                                    https://i.pinimg.com/564x/6b/cf/7c/6bcf7c04fb137244e7f0c348ebf5bae2.jpg
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 05.01.21, 16:34
                                                    *Jagusia
                                                    ladna dobranocka do podusi..

a Tobie takie koszmary sie snia,
                                                    jak wspominalas u siebie..
                                                    nic dobrego nie wroza..
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 05.01.21, 18:50
                                                    Zmartwienie mam,rozmawiałam z synem,ma kaszel,ale mówi,że jest zdrowy.
                                                    Ma katar,to mam nadzieję,że tylko przeziębiony.On sam mówi,że wypił zimną colę z lodówki.
                                                    Ja tylko z lodówki i nic się nie dzieje.
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 05.01.21, 20:24
                                                    Jaga, w roznym wieku rozni ludzie reaguja inaczej
                                                    na te same czynniki,
                                                    Ja tylko letnie plyny moge pic, coli nie pije bo za slodka ,itp
                                                    i nic gazowanego, bo nie wskazane na jelita i zoladek,
                                                  • jaga_22 Re: DOBRANOC 11.01.21, 21:58
                                                    Dobranoc... mocnego snu

https://i.pinimg.com/564x/a0/bf/ba/a0bfba9093e14fe08e79bd707d86e8eb.jpg
                                                  • kendo Re: DOBRANOC 11.01.21, 22:24
                                                    slicznie spia juz kotki,
                                                    pieski tez,,
                                                    ja zaraz tez do loza z ksiazka poczlapie..
                                                    moze sen nadejdzie,
                                                    szybkiego zsniecia
                                                  • lusia_janusia Re: DOBRANOC 12.01.21, 09:22
                                                    Jaga, Kedno, zeby tak mozna bylo zasypiac jak to
                                                    robia futrzaki to czlowiek rano by wstawal pelen sil
                                                    i wyspany na 100 %.
                                                  • kallisto Re: DOBRANOC 12.01.21, 09:28
                                                    A juz myslalam, ze ktos idzie spac o tej porze?😂 chociaz tez mozna czemu nie.

Albo jak.moj maz, przylozy tylko glowe do poduszki i odlatuje. Jak ja mu zazdroszcze......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka