maria88 31.10.16, 20:31 Jutro tez jest dzionek więc wypoczywajmy. Dobrych snów w ciepłym łóżeczku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: DOBRANOC 31.10.16, 21:06 Dobranoc,też już zamykam,poczekam jeszcze na"Szkło kontaktowe" Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 01.11.16, 20:18 Jeszcze spać nie będę, poczytam, ale camp wyłączam. Więc spokojnej nocki bez strachów. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 02.11.16, 13:10 *maria88, odnowila watek, "dobranocek" kiedys taki mielismy tutaj, ale spadl gdziej na dalsze strony, Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 03.11.16, 03:17 czas sobie legnąć I pospać do ósmej a puźniej zaś do sieci Dobranoc.Wszystkim Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 03.11.16, 12:22 lusia_janusia napisała: *Xystos, to dlugo wytrzymales bez spania? _________ w Chicago I Buffalo mają inny czas, można się zapomnieć. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 03.11.16, 19:02 Niech senek wtargnie do łózeczek i da dobrze wypocząć. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 03.11.16, 19:11 Dobranoc,ja tak wcześnie chodzę spać i tak budzę się co parę godzin. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 03.11.16, 19:19 ja też wcześnie dobranoc powiem sprubuję odespac poprzednią noc Miłych Snów Życzę Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 03.11.16, 20:06 Ale napisałam miało być ,że ja tak wcześnie nie chodzę spać. Musiałam się poratować dodatkowo bo ciśnienie mi skoczyło. To na dworze skacze to w górę to w dół. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 04.11.16, 08:29 niedobrze,nieco wysokie lecz stabilne ciśnienie jest lepsze niż to smaczące takie jojo,zrób coś z tym Pzdr. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 05.11.16, 19:27 dokończę oglądanie YouTub'a I się położę,sluchając muzyki chyba zasnę bez liczenia Baranów. Nocy Dobrej Wszystkim Życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 05.11.16, 19:39 Mam nadzieje, ze *Jaga po nieprzespanym poranku bedzie miala dluga noc. Ja jeszcze btym chciala obejrzec film w necie bo w TV nic ciekawego nie pokazuja, stare film. Spokojnej nocy Wam zycze. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 06.11.16, 16:50 Seniorzy powinni spac 8 godzin aby serducho pracowało dobrze. Więc nie dosypianie szkodzi . Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 06.11.16, 16:56 Musiałby mnie pałką w głowę puknąć żebym tyle spała. Najczęściej 5,6 godz. to już jestem zadowolona. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 06.11.16, 21:28 zdrowie.wp.pl/multimedia/galerie/art1223.html w PR1 dowiedzialem sie o tłuszczach trans,pogooglałem I zdecydowałem że calkowicie przestawiam sie na masło,wiem że mnie to pomoże jak puder trupowi ale kiedyś trzeba zacząć. Dziś w nocy bedę liczył Krowy Nocy Zdrowaj Wam Życze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 06.11.16, 21:32 *Ja mam nadzieje, ze dzisiejsza noc odespie ta nieprzespana, chociaz o 15,oo wypilam kawe, do swojej pysznej drozdzowki, Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 08.11.16, 21:53 tez taka mam ndzieje,w radio concert posłucham I zasne Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 09.11.16, 22:07 pod nogami s ieg chrupim I ciagle poda. Gawra ciepla wiec zapadam w zimowy sen Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 11.11.16, 22:44 W TV nic ciekawego nie ma, wiec chyba musze cos w necie do ogladania poszukac?, albo z krzyzowkami troche popisac. Spokojnej i przyjennej nocy, slodkich snow. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 15.11.16, 20:41 Oj, jaki fajny psiunek. No to zycze dobrego spanka. Kolejne 2 dni będę bardzo zajęta ale na pewno sie odezwę. Trzymajcie za mnie kciuki. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 15.11.16, 21:21 śliczny szczeniak labradorek moje gdy byly szczeniaczkami zawsze spały na mnie-słyszały serce I zasypiały od razu. ja też położe sie wcześniej poslucham muzyki I zasnę Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 16.11.16, 07:57 *maria88, , *Xystos, dziekuje. *Mari88, zycze zalatwienia wszystkich spraw na medal. Teraz jak ogladam zdjecia i filmiki o pieskach, to zawsze mam ochote kupic sobie takiego maluszka, ale jak pomysle, te maluszki choruja, i trzeba bedzie wychodzic co najmniej 4x dziennie na spacerki, to to mnie odstrasza, w pewnym wieku czlowiek staje sie wygody dla swojej osoby. Mam nadzieje, ze nocka uplynelka Wam spokojnie. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 17.11.16, 19:46 Dziękuję LUSIU. Jeszcze nie koniec. Liczę,że to się nie za długo skończy z dobrym skutkiem. Spokojnej nocki życzę. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 17.11.16, 19:52 Ja po stresie na mammografi, spokojnie odpoczywalam, teraz czekam na "Maluszka", dam mu kolacje i chyba TV juz bede ogladala w lozku. Nocy dobrej Wam zycze. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 21.11.16, 19:25 Widze,że krotkie dzionki to brak czasu na dyskusje forumkowe. Za nie długo świeta i to i tamto jest do zrobienia. Czas szybko leci. Odpoczywajmy słodko i śnijmy jeszcze słodziej. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 21.11.16, 23:18 *maria88, to prawda, czas inaczej plynie jak za oknem robi sie szybciej ciemno. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 24.11.16, 18:15 trzeba zainstalować apen tunein.com/radio/Calm-Radio---Antonio-Vivaldi-s177679/ w kościach łupie wiec kłade sie wcześnie ,poslucham Antoniego I może usnę. Nocy Dobrej Wam Życze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 25.11.16, 07:35 *Xystos, mam nadzieje, ze dzisiaj czujesz sie znacznie lepiej?. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 25.11.16, 21:33 podwieczor goraczka zeszla kolona I schaby wysmarowalem Voltarenem Max noo moze da sie spas,coursework od.drodka jescze nieprobowalem Dobranoc.Wsiem Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: DOBRANOC 25.11.16, 23:35 Zdrówka chorym i dobrej nocy życzę wszystkim Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 26.11.16, 07:55 *Xystos, zycze zdrowka. Dzisiaj na pewno juz w lepszej formie jestes. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 26.11.16, 19:48 Ja tez zycze aby nocka przyniosła wszystkim nam dobry wypoczynek i zdrówko. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 27.11.16, 09:43 Wzoraj, odebralam "Maluszka" z jego domu, okrezynymi dorgami przyszlismy do domu, po kolacji tylo przytulilam glowe na kanapie do poduszki i obudzilam sie w nocy przed 3, przeprowadzilam sie tylko do lozka i o godz,8,oo ranko "Maluszek" zrobil mi pobudke. Juz poszedl do domu, a mnie pozostalo ogarnac pokoje i spokojnie skupic sie na I niedzieli Adwentu,(radosc, oczekiwanie na przyjcie chrystusa) Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 09.12.16, 20:56 Gaszę camp. Mam nadzieje,że jutro będą dobre wieści. Dobrego odpoczynku życzę. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 10.12.16, 15:50 maria88 napisała: > Gaszę camp. Mam nadzieje,że jutro > będą dobre wieści. > Dobrego odpoczynku życzę. zasypiam mometalnie, do wczoraj strasznie bolaly mnie stopy, dzis lepiej, mam nadzieje,ze nocka dzisiejsza bedzie rownie zbawienna dla mnie i szynko usne. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 15.01.17, 22:59 eykompany w pizamce przed swietym obrazkiem wieczorna modlitwe z dziecinstwa probuje sobie przypomnac,swiatowiec.. Dobranoc Wam Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 17.01.17, 20:22 Wlasnie Xystosie ten pacierz który matka nauczała to człowiek mówi przede wszystkim w chwilach trudnych. Spokojnej nocki kazdemu z dobrym rannym przebudzeniem się zyczę. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 17.01.17, 21:41 tez zycze dobrej nocy i wyspania... tez na Was dziala nasennie herbata z lipy??? ja zakazdym razem musze sie polozyc,bi inaczej przed Tv bym spala cala noc na kanapie.. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 18.01.17, 20:25 Czytałam o tym Kendo i tez mam kupioną. Dzisiaj wypiję bo poprzednia nocka była niespokojna. Ciepłego łóżeczka życzę. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 24.01.17, 21:11 laptopa juz wylaczylem i z radiowa jedynka sprobuje zasnac Nocy Dobrej Wam Wszystkim Zycze Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 27.01.17, 22:31 dlamnie noc. z baroqcue rozni komponisci,bedzie milo zasypiac Nocy Dobrej Wam Zycze Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 31.01.17, 21:54 Coś mi sie przestawilo. Lubie posiedziec dłużej a rano bym spała. Ide może uda mi sie wczesniej zasnąć. Dobrego spiuszka i Wam życzę. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 02.02.17, 20:11 kolacje i wieczorne leki zaliczylem zle.mi sie patrzy wieczorami,oczy zmeczone kompa juz wylaczylem teraz wiadomosci z jedynki a puzniej noc z Vivaldi'm tym razem. Nocy Dobrej Wam Wszystkim Zycze Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 02.02.17, 20:19 To ja zycze Dobrej Nocki chociaz jeszcze to i owo zrobię. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 02.02.17, 22:45 Ja tez mialam dzien wypelniony po brzegi, niby nic nie planowalam...? Cieplej kolderki Wam zycze. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 06.02.17, 21:16 Dzien szybko przelecial, i o 17,oo godz, bylo juz ciemno, teraz juz pora chyba przygotowac sie do lozeczka na zasluzony odpoczynek po rowerkowaniu pod wiatr. Cieplutkiego lozeczka i kolorowych snow zycze. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 06.02.17, 22:10 Spokojnej nocki życzę. Mimo zmęczenia w dzień teraz nie chce mi się jeszcze spać Dziwny ten kraj LUSIU. U mnie pełno śniegu nie pojeździła byś na rowerku. Chyba coś naprawdę poplątało się z tym klimatem. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 06.02.17, 22:42 *maria88, to prawda, snieg niby caly dzien lecial z nieba, na chwile byly ulice mokre, jak rowerkowalam od Xystosa, to ostroznie bo byly sliskie sciezki rowerowe, a przez okno juz widzialm 2 razy jechala piaskarka posypujaca ulice. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 07.02.17, 11:09 "U mnie pełno śniegu nie pojeździła byś na rowerku." Mario,w Vikingowie rowerami I motorowerami jezdzi sie przez caly roku,na zawsze snieznej polnocy kraju rowniez,do rowerow sa opony z kolcami ale molo.kto opony w rowerze zmienia natomiast zimowe opony na autach sa obowiazkowe od 1go listopada do 30go kwietnia,jazda na letnich oponach zima kosztuje 2000kr mandatu. Pzdr Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 07.02.17, 21:10 w tej chwili -3,5*C I ciągle pruszy snieg Nocy Dobrej Wsiem Zyczę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 07.02.17, 21:26 Jak tak przez cala noc bedzie leniwe padac, to rano plog bedzie musial odsniezac. Polecam zabek czosnku + lyzka miodu i ew. 1/2 szklanki mleka cieplego do poduszki wypic. Spokojnej nocki Wam zycze. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 08.02.17, 19:35 Czosek nie dawno zjadłam z bułka z grzanki ,serkiem topionym i natka pietruszki. Zaraz ide wypic herbatke z miodkiem i wczesniej spac bo raniutko dzis wstałam. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 08.02.17, 19:36 Nie dopisałam. Zdrowej i spokojnej nocki zyczę Wam i sobie. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 08.02.17, 21:39 -3,3*C ocieplilo sie o pol stopnia ale caly czas pruszy drobny snieg i lekki wiatr,a ja jutro znowu na wyjezdzie brrr,wolalbym posiedziec w cieplym domu Nocy Dobrej Nam Zycze Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 12.02.17, 20:51 dzisiaj wcześniej,zafunduje sobie noc z Vivaldi'm. Nocy Dobrej Nam Zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 12.02.17, 23:21 Mnie tez juz morzy sen, chyba odplyne do lozka. Przyjemnych snow Wam zycze. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 17.02.17, 21:02 Piatkowy lutowy wieczor, odmeldowuje sie od kompa, na kanapie czeka na mnie juz "Maluszek" dostanie pare glaskow i usnie pod kocem, przyszedl caly utytlany piachem z chodnikow mokrych od topniejacego sniegu, musialam mu prawie kapac brzuszek i lapki. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 20.02.17, 21:08 odpuszczam net i przełanczam sie na radio,z Mozartem do poduchy. Nocy Dobrej Wsiem Życzem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 22.02.17, 00:14 Ja po spacerach po miescie sie przespalam, a teraz z TV w lozku pewnie bede ogladala i szukala po kanalach, i nic nie znajde bo powtarzaja duzo programow. Siedziec tez nie moge, bo bola mnie plecy, chyba Voltarenem musze sie posmarowac, ten wiatr mnie dzisiaj chyba obwial za mocno?. Zaraz zrobie sobie herbatke z melisy i moze przyjdzie sen?. Spokojnej nocy Wam zycze. Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 22.02.17, 19:35 Wszystkim obecnym i nie obecnym zyczę spokojnej i zdrowej nocki.U nas pada więc deszcz o szyby dobrze kołysze. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 22.02.17, 20:56 Cichy i spokojny wieczór,laptopa zamknołem i wlaczylem internetowe radio oprucz polskiej jedynki na kanale pierwszym i SR4 Radio Kristianstad mam osiem kanalów tylko z muzyka klasyczna ..noo i po co mi telewizor ? Nocy Dobrej Wsiem Zycze Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 24.02.17, 19:52 klassikradiopuremozart.radio.de to będzie długa noc dla mnie ale z Mozart'em czuwanie przyjemniejsze będzie Wam też ten link polecam Noc z Mozart'em to nie zmarnowana noc to Dobra Noc Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 26.02.17, 19:41 Niech senek nas odwiedzi i pomoże zasnąć. Staram się nie łykac wspomagaczy snu. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 26.02.17, 20:48 twoje szczęście,ja bez wspomagaczy niezasnę za pół godziny poprosze o "śpiocha" i spróbuje zasnąć. Nocy Dobrej Wsiem Życzę Odpowiedz Link
alfredka1 Re: DOBRANOC 26.02.17, 21:40 Śpij spokojnie , nie przewracaj się gwałtownie z boczku na boczek ) Dobranoc ... do jutra Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 28.02.17, 19:21 już drugi raz w tym roku koniec miesiąca w własnym łóżku,brawo ja. Nocy Dobrej Wam Życzę Odpowiedz Link
alfredka1 Re: DOBRANOC 28.02.17, 20:56 Brawo TY !!!!! spij dobrze, spokojnie ...pozdrawiamy,delikatnie przytulamy , aaaa kotki dwa ) Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 28.02.17, 21:28 *Xystos, *Alfredka odspiewala Ci kolysanke, to z pewnoscia i bedziesz mial slodkie sny, Ja tez juz sie oddalam do sypialni, bo jutro mam pierwszy czas do lekarza i byc moze ze spotkam sie z wampirami. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 03.03.17, 20:38 oglądam odcinek Ojca Mateusza puźniej z audiobooka Księga Enocha a jeszcze puźniej Mozart przez całą noc Nocy Dobrej Wam Życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 03.03.17, 22:50 W TV jakis film action idzie, przed domem mlodzi zrobili sobie spotkanie w samochodach, muzyka dunka, reflektory po oknach bija, az sie boje podejsc do okna. Sasiad przyjechal do domu i nie wiem czy im cos mowil, bo sie rozjechali, chyba musial dzwonic na policje, bo jechal radiowoz. Co sie dzieje z tymi mlodymi, takimi drogimi samochodami jezda, a na nich juz czekaja malolaty dziewczyny. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 04.03.17, 11:48 w latach 70tych też ich dużo bylo to "raggare",wyszumią się teraz a na starość grupowe czytanie Bibli Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 04.03.17, 19:47 tak jak wczoraj pare odcinkow Mateusza puzniej baroque radio do rana Spokojnej Nocy Życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 05.03.17, 08:55 Te noc przespalam cala, czuje sie teraz wypoczeta. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 07.03.17, 02:56 Wczoraj mialem trudny dzien,wiele załatwiania więc przespałem sie po południu,wieczorem też szzybko zasnołem ale obudziłem się dziesięć minut temu wyspany,dalszego spania niebedzie będzie i-net. aa wy sobie śpijcie,śpijcie a aa. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 07.03.17, 07:41 *Xystos tez mam czesto takie noce wyspane, ale w dzien to mi trudno usnac. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 10.03.17, 20:03 Pelnia ksiezyca Zycze Wam sokojnej nocy i slodkich snow. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 16.03.17, 22:09 poprzednie dwie noce prawie nieprzespane,tej nocy niebiorę ryzyka lecz Stilnoct 15mg. tę noc chcę przespać całą. Nocy Dobrej Wam Życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 16.03.17, 22:29 *Xystos, z pewnoscia to zrobisz do jutra i sie wyspisz. Ja juz spakowalam walizke za nim przyszedl "Maluszek" na sluzbe zeby go nie stresac jak bedzie rezydowal u mnie, w poniedzialek zabierze go przyszla tesciowa corki do siebie, bo mlodzi wroca wieczorem, to ja juz w drodze bede. Sen mi odszedl, ale mimo to sie poloze do lozka to i przysne do rana?. Spokojnego wypoczynku Wam zycze. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 18.03.17, 21:02 tę noc również,niezaryzykuje bez wspomagacza ..i Mozarta. Nocy Dobrej Wam Życzę Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 22.03.17, 21:08 ostatnia noc bez Kendo a puzniej to juz z górki będzie Nocy miłej zyczę Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 09.05.17, 22:59 Nocy Milej Nam Wszystkim Zycze i.pamietajcie jjutro Kogut pierwszy odpieje poczatek dnia Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 08.06.17, 21:31 szaro-bure przedpoludnie i taaki piekny wieczor noo ale staruszki o tej porze mowia Dobranoc Wsiem Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 09.06.17, 08:55 Myślałam,że Xystos opowiada bajkę do podusi...aaa kotki dwa szarobure obydwa O tej porze już spałam. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 09.06.17, 11:10 *Jaga, ale wczesnie, ja szlam do lozka bylo po 24,ooo i nie moglam zasnac, a wstalam juz przed godz,7,oo. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 14.06.17, 20:50 innemedium.pl/wiadomosc/michio-kaku-ziemia-jest-na-krawedzi-katastrofy-ludzkosc-powinna-przygotowac-sie-na jest powòd by przypomniec sobie wieczorna modlitwe,tak na wszelki upadek jakiegos cholerstwa na nasze spiace glowy. Nocy Dobrej Zycze Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 14.06.17, 21:27 Wczesnie chodzicie spac. Ja to jestem nocny marek. Rankiem to bym dopiero pospała ale wstaję nie pózniej jak o 8mej. Dobrego odpoczynku. Coby nic nie bolało i nie przeszkadzało zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 15.06.17, 11:08 dawno nie dobranockowalam... *Mario tez ogladam do pozna TV,albo czytam, jednak budze sie wczesnie rano i juz przewanie nie dosypiam.. oczywiscie nieraz sie przydazy,wtedy jestem mocno zla, bo najlepiej sie czuje,jak sniadaniie zalicze przed 8godzin. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 17.06.17, 22:31 pol godziny wspominania i jedenasta bedzie s to bardzo przyzwoity czas lozkopujscia Milej Nocy Wam Zycze Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 17.06.17, 22:49 dokladnie Xystos, czas juz do alkowy poczlapac DOBRANOC Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 21.06.17, 22:24 to byl pracowity dla mnie dzien pocieszylem sie kilkoma odcinkami "Ojciec Mateusz" Nocy Dobrej Wam Zycze Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 22.06.17, 21:14 Dobrej nocki wszystkim życzę. U mnie maja być w nocy burze. Acha. Jutro Dzień Ojca. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 22.06.17, 21:31 tej nocy tylko dzieci spia cala reszta swietuje to najwieksze rodzinne swieto Srodek Lata noce jasne mamy trzeba wspomagac sen Dobrej Nocy Zycze Wsiem Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 28.07.17, 22:22 dzwonilem przed chwila do Kendo I jaka ulga ona I Lusia wyjezdzaja jutro w Ystad beda w niedziele rano,cholerka chyba strymuje brode na te okazje. Milej Nocy Wam Zycze Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 29.07.17, 00:00 xystos napisał: dzwonilem przed chwila do Kendo ona I Lusia wyjezdzaja jutro w Ystad beda w niedziele rano ... No widzisz, Twoje marzenia zostaly spelnione, nareszcie bedziesz mial porzadnie umyte plecy . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 30.07.17, 21:28 ..tylewrazen dzisiaj,calkiem z nog mnie powalily. Nacy Dobrej Nam Zycze Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC xystos 31.07.17, 09:35 To zonka zrobila na Tobie tak kolosalne wrazenie czy jeszcze cos innego sie wydarzylo? . Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC xystos 31.07.17, 11:37 hi.hiiiiiiiiiiiiiiiiii a no byly wrazenia roznego kalibru dobre i zle, ale wszystko sie dobrze pokonczylo.... Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC kendo 31.07.17, 16:01 I tak ma byc ... zgodnie z rekomendacja psychologow ... nalezy sie pogodzic, zanim polozy sie do snu, a co xystos uslyszal na temat zaniedbywania swego zdrowia - to jego . kendo napisała: wszystko sie dobrze pokonczylo.... > Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC kendo 31.07.17, 21:57 *Pia "skaranie Bskie "z moim slubnym i jego dbaniu o zdrowie.. ale przezyl mimo wszystko... przegapilam jeden film wiec ide do loza,dalej odpoczywac... DOBRANOC Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 31.07.17, 23:43 kendo napisała: > "skaranie boskie " z moim slubnym i jego dbaniu o zdrowie... > ale przezyl mimo wszystko... > Pamietam ... po kazdym Twoim powrocie jest ta sama historia i nic nie pomaga, jak sie nad nim nie stoi... . Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 01.08.17, 09:11 jaga_22 napisała: > Xystos skulił uszy po sobie? > A co mogl innego zrobic? "Pan kaze, sluga musi ..." . Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 23.08.17, 09:22 A ja życzę miłego dnia,noc przeszła bezproblemowo Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC 24.08.17, 20:11 Nałykałam sie prochów mam nadzieje na dobrą noc i że rano sie obudzę. Spokojnej Nocki zyczę. Spie dzisiaj z psina na jego tapczanie bo jest super prosty i wygodny. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 06.09.17, 20:41 popotopie.blogspot.se/2017/08/czy-nadeszy-zapowiadane-czasy.html?m=1 Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 07.09.17, 16:03 Nikt tego nie wie, znaleziono stopę człowieka w Grecji z przed 6 milionów lat. Najstarsze znane odciski stóp istot będących krewnymi lub przodkami człowieka zachowały się na Krecie w Trachilos i mają prawie 6 mln lat. Znaleziska dokonał polski paleontolog, dr Gerard Gierliński. O odkryciu poinformowano we wtorek w Warszawie. naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,459559,polak-odkryl-najstarsze-slady-praludzi-pochodza-z-krety.html Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 07.09.17, 17:45 innemedium.pl/wiadomosc/czy-za-dwa-tygodnie-czeka-nas-apokalipsa-przepowiadana-przez-sw-jana innemedium.pl/wiadomosc/krwawy-ksiezyc-zawisl-nad-usa nieuznawana nauka ma dowody na istnienie człowieka zprzes sto miljonow lat Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 09.09.17, 04:53 wczoraj wczrsnie wspomagacze pozarlem I szybko usnolem,niezdazylem dobrej nocy zyczyc,dzis odudzilem sie punkt. czwarta I wiemze juz niezasne pogoda taka sama jak wczoraj Miłego Weekendy Życzę Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 09.09.17, 09:21 xystos napisał: > wczoraj wczesnie wspomagacze pozarlem > I szybko usnalem ... Rozumiem, ze chcesz przespac bol. A czy jak sie obudzisz o czwartej rano, to juz nic Ci nie boli? Latem to co innego, przyjemnie posiedziec na balkonie i obserwowac odglosy przyrody budzacej sie do zycia, ale teraz to ciemnica, ktora mnie przyprawilaby o depresje ... Dzis obudzilam sie o siodmej rano, wstalam, wypilam kawe, gotowalam dalej plommonsylt, usiadlam do komputera, ale w tej chwili ziewam tak strasznie, ze az mi lzy z oczu leca ,,, wracam do lozka i juz! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 09.09.17, 09:25 *Pia, pogoda dzisiejsza tez nastraja sennie. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 09.09.17, 09:38 macie sie ze spaniem, Xystos na pewno jakies prochy wezmie,jak sie przebudzi.. Pia tez masz z tym spaniem,a ziewanie?? nigdy tak mi sie nie stalo by az lzy ciekly... jezeli usniesz teraz to w nocy tez bedziesz spac?? bo ja bym miala nocke z glowy Lusia prawda,tez o siodmej sie obudzilam i od razu sennie za oknemale cieplawo, Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 09.09.17, 13:58 Jak wszyscy chyba juz wiedza, mam odwrotny cykl spania niz normalni ludzie Lubie siedziec po nocach, bo wtedy najlepiej mi sie wszystko robi i okolo polnocy sa najlepsze filmy w telewizji. Lubie tez sprzatnac w kuchni przed snem. Wczoraj o godz. 02 30 polozylam sie i natychmiast zasnelam, wiec nic dziwnego, ze o siodmej nie mialam jeszcze dostatecznej ilosci snu ... Ja ziewam az mi z oczu plyna slone lzy ... to sygnal, ze musze natychmiast sie polozyc. Na pogode raczej nie reaguje, tylko na brak snu. Dzis obudzilam sie po raz drugi o godzinie pierwszej i czuje sie wspaniale mimo deszczu za oknem. . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 10.09.17, 22:10 slucham jedynki med z Edith Piaff mm za pol godziny przelocze na szwajcarow. Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 09.09.17, 09:50 Kobiety maja pod górkę w XIXw.była to histeria I leczenie Charkote,obecnie depresja I jakiś pomniejszy nieświety inqvisitor zachowań się nieleczy zachowania sie kierunkuje Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 29.09.17, 08:21 *pia ciekawe o ktorej sie obudzisz??? wczoraj przysnelam na kanapie, ale po 23 godz.juz w lozku bylam Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 29.09.17, 11:17 Jest w tej chwili godz 11 15 i wlasnie pare minut temu obudzialam sie . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 29.09.17, 19:32 dzisiaj wiele stresu dla Kendo ,mnie sie tez udzielilo a to sennym mnie robi Nocy Dobrej Wam Życzę Odpowiedz Link
maria88 Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 29.09.17, 20:14 To spokojnej nocki i miłych snów zyczę. Zaraz tez zacznę się szykować do odpoczynku. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 23.10.17, 20:22 czas wyciągnąć temat do góry jutro wstaję wcześnie wiec już teraz noc z Radiem Dobrej Nocy Wam Wszystkim Życzę Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 23.10.17, 21:02 Dobranoc,dziś bardzo źle spałam,co godzinę się budziłam. Pozdrów Lusię i Kendo,jak będziesz rozmawiał.Dobrze,że niedługo wracają. Przyjemnych snów Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 26.10.17, 05:02 sen piekny se sie skonczyl gdyz sie przed chwilka obudzilem snily mi sie moje PolskiPieski snily mi sie w sytuacjach ktorych niebylo w realu snily mi sie tylko w radosnych sytuacjach w sloneczne dnie moze sen powroci Dobranoc ZEN Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 05.11.17, 22:00 innemedium.pl/wiadomosc/wielki-sfinks-moze-byc-o-wiele-starszy-niz-twierdza-archeolodzy Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC - Dzien dobry! 06.11.17, 20:03 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/slonce-znowu-bez-plam-trwa-najdziwniejszy-cykl-sloneczny-w-dziejach Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 06.11.17, 22:26 "Tarcza słoneczna już po raz kolejny w tym roku, jest pozbawiona plam. Wszystko wskazuje na to, że taki stan rzeczy potwierdza sugestie, wedle których może nas czekać kolejne minimum słoneczne i jednocześnie zlodowacenie. Może to oznaczać poważny problem dla mieszkańców Ziemi." Martwilismy sie globalnym ociepleniem, wiec teraz powinnismy cieszyc sie ochlodzeniem ... Skad wiec wniosek, ze to "poważny problem dla mieszkańców Ziemi" ? xystos napisał: > zmianynaziemi.pl/wiadomosc/slonce-znowu-bez-plam-trwa-najdziwniejszy-cykl-sloneczny-w-dziejach Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 07.11.17, 10:54 to nietylko wniosek lecz insynuacja rowniez ze za miast koszulki czas przeprosic pizamke,flanelowa. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 07.11.17, 21:30 przyłanczam się I włażę do łużeczka bez piżamki Nocy Miłej Nam Žyczę Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 08.11.17, 00:58 Przypomnialo mi sie, ze temperatura spada, na termometrze za oknem jest tylko 4,1 C ... boje sie zeby nie bylo przymrozku nad ranem. Zaraz ide do ogrodka przyniesc moja rosline w doniczce stojaca tam od dwoch miesiecy. Dobranoc wszystkim! . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 08.11.17, 07:25 wczoraj w zMelbeurn bylo +35*C w cieniu,w kolejnosci mieli suche lato,sucha zime I zas suche lato sie im zanosi,w Kristianstad +2*C I wiecej niebedzie,szaro ,pochmurno I paskudnie. Dobrego Dnia Życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 08.11.17, 08:50 *Pia, a co to za roslinke chodujesz w domu, a tylko przewietrzalas latem w ogrodku?. *Xystos, chyba bedzie troche wiecej w poludnie ciepla, ja zamiaruje pomyc okna juz na zime, moze w tym wzgledzie pogoda mi dopisze? Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 08.11.17, 09:39 Lusia zrobimy tak,wyemy Kendo do Polski samą a ty mi pomożesz a ja ci zato ty sie nieboj,o! Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 08.11.17, 14:29 pia.ed napisała: > na termometrze za oknem jest tylko 4,1 C ... > boje sie, zeby nie bylo przymrozku nad ranem. O godzinie trzeciej temperatura byla juz wyzsza, 4,9 C i växt moglby zostac w ogrodku, ale przyjemnie bylo zaczerpnac rzezkiego nocnego powietrza ... Växt przypomina palme, tylko nie podobaly mi sie jego smutnie zwisajace liscie, dlatego wynioslam i postawilam w krzakach Ma on 1,30 cm wysokosci i wlasciwie nie mam go gdzie postawic ... wywioze do syna, u ktorego na schodach sa bardzo szerokie parapety i gdzie moje rosliny "na wygnaniu" spedzaja swoje ostatnie lata. . Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 09.11.17, 21:01 pia.ed napisała: > > > pia.ed napisała: > > > na termometrze za oknem jest tylko 4,1 C ... > > boje sie, zeby nie bylo przymrozku nad ranem. > > > O godzinie trzeciej temperatura byla juz wyzsza, 4,9 C > i växt moglby zostac w ogrodku, > ale przyjemnie bylo zaczerpnac rzezkiego nocnego powietrza ... > Växt przypomina palme, tylko nie podobaly mi sie jego > smutnie zwisajace liscie, dlatego wynioslam i postawilam w krzakach > > Ma on 1,30 cm wysokosci i wlasciwie nie mam go gdzie postawic ... > wywioze do syna, u ktorego na schodach sa bardzo szerokie parapety > i gdzie moje rosliny "na wygnaniu" spedzaja swoje ostatnie lata. > > . kwiaty lubia latem przebywac w ogrodach, lepiej rosna pozniej.. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 09.11.17, 21:01 chyba zaraz poczlapie do lozeczka, cos mnie tak cignie w tamta strone DOBRANOC Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 16.11.17, 01:07 xystos napisał: > wszystkim Dziadkom i, Babciom NOCY DOBREJ ŻYCZĘ Strzeliles jak kula w plot Na Vistula nie ma ani jednego dziadka i tylko jedna babcia ... > Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 16.11.17, 19:09 Pia ty tak doslownie wszystko bierzesz,dosłowne tylko życzenia były,dziś również Nocy Dobrej Wsiem Życzem Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 16.11.17, 23:43 xystos napisał: > Nocy Dobrej Wsiem Życzem Jak sie kladziesz spac o dziewietnastej, to nic dziwnego, ze o trzeciej wstajesz ... Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 17.11.17, 09:50 wstaję o drugiej,obecnie muszę budzik na drugą nastawiać,inaczej dawniej bywało. Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 17.11.17, 10:11 xystos napisał: > wstaję o drugiej,obecnie muszę budzik na drugą > nastawiac .... Ale potem chyba znow sie kladziesz i spisz az do sniadania? > Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 17.11.17, 12:13 ..oczywiście,dziś druga pobudka samoistna o 06:45 a o 07:20 już po śniadaniu,obecnie po lunchu, ale dzisiejszą I następną noc śpię na całego aż mnie Kendo z łóżka wykopie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 17.11.17, 12:34 A ja dziś od 3-ciej nie śpię i nie czuję się zmęczona.Za to spałam ciurkiem od 11-tej,a to mi się rzadko zdarza. Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 17.11.17, 23:26 Juz nie wiem co robic ... Postanowilam wstawac wczesniej - co dzisiaj zrobilam, ale okolo jedenastej przed poludniem poczulam sie zmeczona, wiec polozylam sie "na chwilke" i obudzilam sie wpol do trzeciej po poludniu ... Zanim wygrzebalam sie z domu, zrobilo sie ciemno! No to DOBRANOC wszystkim! Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 18.11.17, 21:24 grzeczna dziewczynka tylko niezapomnij paciorka zmówić ja tež Wam Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 19.11.17, 09:44 pia.ed napisała: > > Juz nie wiem co robic ... Postanowilam wstawac wczesniej - co dzisiaj > zrobilam, > ale okolo jedenastej przed poludniem poczulam sie zmeczona, wiec polozylam si > e "na chwilke" > i obudzilam sie wpol do trzeciej po poludniu ... Zanim wygrzebalam sie z domu, > zrobilo sie ciemno! > No to DOBRANOC wszystkim! o siecieeeeeeeeeeeee, alez sobie pospala podczas dnia, ciekawe o ktorej noka usnelas, oczywiscie ogladalas Wolff w telewizorni, ogladalam imyslalam,ze bedzie z nim wywiad i jego goscmi, byly tylko wykonania solo i opowiadania.. Odpowiedz Link
pia.ed DOBRANOC ... Änglagård 19.11.17, 12:26 Nie ogladalam spotkania w domu, bo wczesniej przypadkowo natrafilam na film "Anglagård"- den andra sommarem" i zaczelam ogladac ... po nim nastapila trzecia czesc Przelaczylam na chwile na program, kiedy wystepowal u siebie w domu, ale wrocilam do ogladania filmow ... ktorych przedtem nie zauwazylam w programie.. . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC ... Änglagård 19.11.17, 22:26 co liczycie gdy liczenie Baranów niepomaga? Odpowiedz Link
pia.ed DOBRANOC ... 19.11.17, 23:42 xystos napisał: > co liczycie gdy liczenie > Baranów nie pomaga? Nigdy nie potrzebowalam liczyc baranow ... z czystym sumieniem zasypiam o trzeciej w nocy. . Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC ... 23.11.17, 00:55 No to marsz do lozek ... Dobranoc! PS. U nas jutro znow beda cos robic przy elektrycznosci ... nie wiem ile czasu. Napisali, ze od 08 00 do 16 00. . Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC ... 23.11.17, 08:02 pia.ed napisała: > > xystos napisał: > > > co liczycie gdy liczenie > > Baranów nie pomaga? > > > Nigdy nie potrzebowalam liczyc baranow ... z czystym sumieniem zasypiam > o trzeciej w nocy. > ostanio jakos zaraz po 22 godz.czlapie do lozka, zrobie krzyzowke lub pare stron przeczytam i "odplywam" Ciebie podziwiam za takie pozne sie kaladzenie spac, no w koncu rano mozna odespac... Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC ... 23.11.17, 12:25 Wczoraj mialam sie wczesniej polozyc, aby obudzic sie na czas, kiedy przyjda elektrycy, tylko ze dopiero o drugiej w nocy uswiadomilam sobie, ze przeciez beda zmieniac licznik znajdujacy sie w skrytce nad wbudowana w sciane szafa do wieszania okryc w przedpokoju ... a ja polozylam tam swieczki, zapalki i troche elektrycznych rzeczy. No i ze trzeba im zapewnic wygodny dostep do szafy. Juz nie mowiac o tym, aby przedpokoj wygladal reprezentacyjanie ... no i troche czasu mi zeszlo. * Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC ... 26.11.17, 22:01 Pia niezapomnij że jutro o ósmej rano przyjdą licznik na wodę wymieniać. A Nam.Wszystkim Spokojnej Nocy Życzę Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC ... 26.11.17, 22:10 xystos napisał: > Pia nie zapomnij że jutro o ósmej rano przyjdą licznik > na wodę wymieniać. Licznik zostal wymieniony w czwartek ... ale nie na wodę, tylko prąd Dobranoc! Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC ... 27.11.17, 21:08 www.topskincare-tips.com/1085715.html Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC ... 01.12.17, 21:33 można powiedzieć że pierwszy dzień grudnia zaliczyłem,uradowany tym faktem Nocy Dobrej Nam Życzę ZEN Odpowiedz Link
pia.ed DOBRANOC ... Superksiężyc 05.12.17, 00:30 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,22731679,spojrz-w-niebo-zobaczysz-superksiezyc-taka-pelnia-jest-raz.html . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC ... Superksiężyc 09.12.17, 19:31 innemedium.pl/wiadomosc/kobieta-twierdzi-ze-uprawia-seks-z-duchami Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC ... 10.12.17, 01:27 Wlasciwie to logiczne ... jesli wierzy sie w duchy, to logicznie rzecz biorac mozna takze wierzyc, ze da sie z nimi kochac ... xystos napisał: > innemedium.pl/wiadomosc/kobieta-twierdzi-ze-uprawia-seks-z-duchami > Nocy Dobrej Życzę > Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC ... 13.01.18, 00:46 xystos napisał: > Nocy Dobrej Nam Wszystkim Zyczę > I ja tez ... . Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC ... Änglagård 23.11.17, 08:00 xystos napisał: > > co liczycie gdy liczenie > Baranów niepomaga? > mozna by bylo liczyc "0" na koncie bankowym, ale czy by sie wtedy usnelo? moglo by sie okazac,ze ich za malo... Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 09.11.17, 21:01 całe ciało mnie boli I mięśnie I kostuchy a ponieważ jestem duży to łatwo wyliczyć jak bardzo cierpię,teraz kładę spać a Wam Nocy Dobrej Życzę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 14.01.18, 09:47 *Xystos po godz.21 zyczyl nam nocy dobrej, a jeszcze albo juz po godz. 2 nad ranem niedziela zagladal na necie. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 22.01.18, 20:19 Spokojnej Nocy i Snów Miłych Wam Życzy Henryk-Xystos Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 22.01.18, 20:29 xystos napisał: > Spokojnej Nocy i Snów Miłych Wam Życzy > > Henryk-Xystos > Czemu tak wczesnie mowisz Dobranoc, skoro wiadomo, ze i tak nie idziesz jeszcze spac? . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 23.01.18, 18:32 ..ciekawska,chciała byś wiedzieć co robie przez pół nocy?,a ja i tak niepowiem ..ba ja wstydliwy jestem ,o! i pozdrufa Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 23.01.18, 22:06 Jest pewne, ze nie spisz, a w szczegoly nie chce sie wdawac ... . Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 27.01.18, 01:10 No to wkrotce pojde spac ... wyjatkowo wczesnie. Dobranoc! Pia . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 04.02.18, 01:24 teraz to i ja idę się zdrzemnąć Nocy Dobrej Wszystkim Życzę Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 11.02.18, 21:07 obiecywał nasz syn optyka ze sniegowac u nas bedzie a rozeszło sie na sniego-deszczu,dobija mnie ta szrzyzna,lepiej by bialo bylo. na staruszków już czas wiec Życzę Wam Wszystkim Nocy Dobrej noo i cieszmy sie bo jutro poniedziałek Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 20.02.18, 20:21 przez tydzień można sobie spaczyć "dobranockę" ale teraz jestem w lepszej sytuacji gdyż mam dostęp do szybkiego internetu i laptopa,włączę sobie audiobooka i posłucham Bibli Nocy Spokojnej Nam Wszystkim Życzę Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 03.03.18, 01:28 m Światowej sławy naukowiec Michio Kaku wierzy w istnienie Boga i twierdzi, że sama nauka to potwierdza. Amerykański naukowiec japońskiego pochodzenia Michio Kaku jest profesorem fizyki teoretycznej oraz poważanym autorem wielu publikacji z dziedziny fizyki. Czy zatem jego twierdzenia mają rzeczywiste wsparcie w naukowej wiedzy? Michio Kaku wielokrotnie przyznawał, że wierzy w istnienie Boga. W wielu wypowiedziach prasowych twierdził on wręcz, ze to nauka jest poważnym argumentem dla jego wiary. „Doszedłem do wniosku, że żyjemy w świecie, który funkcjonuje zgodnie z regułami stworzonymi przez umysł zewnętrzny" - mówi słynny fizyk. Według naukowca, fakt iż na świecie mogą istnieć cząstki poruszające się z prędkością większą niż prędkość światła w próżniowych, półradialnych tachionach może oznaczać tylko to, że czuwa nad nami jakiś nadrzędny umysł. Michio Kaku twierdzi, że świat wokół nas w pewnym sensie przypomina rzeczywistość z filmu Matrix. Uważa on że na świecie nie ma przypadków, a wszystkie wydarzenia są ściśle zaplanowane i funkcjonują wedle określonych reguł. Naukowiec uważa, że ten stan rzeczy można wytłumaczyć jedynie istnieniem Boga. „Jest dla mnie, jest to całkowicie jasne, że istniejemy w przestrzeni rządzonej przez reguły stworzone przez umysł uniwersalny, a nie przez przypadek" - podkreślił Kaku. innemedium.pl/uzytkownik/xystos Nocy Dobrej Nam Wszystkim Życzę Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 03.03.18, 01:33 xystos napisał: > Nocy Dobrej Nam Wszystkim Życzę Ja tez ... . Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 03.03.18, 09:20 Dziękuję Xystos dobrze mi się spało aż do 5.30. i to bez budzenia. Może to ten księżyc sprawił. Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 03.03.18, 12:15 A Xystos mimo trzymajacej go w lozku maski tlenowej, dalej lunatykuje po nocach... *** Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 17.04.18, 23:15 Dobrej Spokojnej Nocy Wam Zycze Nocy bez Rosyjskiej Inwazji zporannymi sklepami otwartymi z bułeczkami szyneczka itp mniam miam. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 18.04.18, 08:33 *Xystos, buleczki pewnie przypomina sobie z czasow PRL-u chrupiace ...Krasinskiego...??? Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 21.05.18, 22:16 Nocy Dobrej dla Nas i Cieplejszej Mlodzierzy Życzę-zatrzymajcie depopulacje kraju. Pzdr. Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 21.05.18, 23:23 xystos napisał: > Nocy Dobrej dla Nas i Cieplejszej > Mlodzierzy Życzę-zatrzymajcie depopulacje kraju. > Polska powinna przyjac kilka rodzin uchodzcow, to populacja natychmiast by wzrosla . Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 22.05.18, 09:26 noo ale to by była nienasza populacja,nienasza katolicka. Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 22.05.18, 22:42 narazie 14*C a ma być tylko 7*C w nocy,kochankowie w parku przeziębią migdalki. Ale Nam Statecznym Noc Dobra a Mila sie nalezy,Dobranoc. ZEN Odpowiedz Link
xystos Re: DOBRANOC 23.05.18, 23:01 w tej chwili 17*C a wnocy ma być 8*C -hipotermi niedostaniecie nawet gdybyście się w nocy rozkopały Dobrej Nocy Nam Wszystkim Życzę Odpowiedz Link
pia.ed Re: DOBRANOC 23.05.18, 23:20 xystos napisał: > ... w nocy ma być 8*C -hipotermi nie dostaniecie nawet gdybyście się w nocy rozkopały Dobrej Nocy Nam Wszystkim Życzę Życzę tego samego ... > Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 08.12.20, 19:15 Jeszcze nie ide spac, mam wieczor zaplanowany, troche TV i w koncu zaczelam 3 raz czapke dziergac, te poprzednie modele sie nie podobaly corce, a z Elsa sie jeszcze na ten temat nie umiem dogadac. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 15.12.20, 20:28 Ide juz do lozka sie polozyc, nie wiem jak spedze noc, ale Wam Wszystkim spokojnej nocy zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 15.12.20, 20:34 Dobranoc.Też jeszcze nie idę spać,ale przenoszę się do drugiego pokoju. Myszka też mówi dobranoc. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 15.12.20, 20:53 Jaga, gdybym mieszkala blisko ciebie, chetnie bym sobie Myszke wypozyczyla zeby wygrzewala mi moje bolace korzonki, Odpowiedz Link
kallisto Re: DOBRANOC 16.12.20, 09:02 Jaki slodziutki kociaczek. Wczoraj corka opowiadala mi ze jej kotki Beza i Guzik zamienily sie charakterami. Beza rozrabia jak nigdy i jest uparta a Guzil sie wyciszyl. Tez chcialabym miec je tu przy sobie do pomruszenia przytulenia. One juz sa takie duuuuuze. Wyrosly dobrze odzywiona i bardzo szczesliwe w ich domu. Chyba mysla ze sa ludzmi😃 Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 16.12.20, 09:20 slicznie Myszka sobie poleguje.. a kociaki wogole sa rozbrajajae ze swymi zabawami.. szczesliwy ten co je posiada.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 16.12.20, 21:54 Co mialam zrobic to zrobilam, i chyba na mnie juz pora do lozeczka powedrowac, wygrzewac kosteczki obolale. Spkojnej nocy Nam Wszystkim zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 18.12.20, 20:21 *Jaga/Lusia sliczne dobranockowe zdjecia zamieszczacie dzis chyba wczesniej legne w loze, czyje sie zmeczona.. przyjemnych snow zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 19.12.20, 21:35 Juz oczy mi sie kleja jak nigdy, ogladam film, ale chyba juz pojde do lozka , moze uda mi sie go obejrzec do konca. Spokojnej nocy Nam zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 05.01.21, 16:34 *Jagusia ladna dobranocka do podusi.. a Tobie takie koszmary sie snia, jak wspominalas u siebie.. nic dobrego nie wroza.. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: DOBRANOC 05.01.21, 18:50 Zmartwienie mam,rozmawiałam z synem,ma kaszel,ale mówi,że jest zdrowy. Ma katar,to mam nadzieję,że tylko przeziębiony.On sam mówi,że wypił zimną colę z lodówki. Ja tylko z lodówki i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 05.01.21, 20:24 Jaga, w roznym wieku rozni ludzie reaguja inaczej na te same czynniki, Ja tylko letnie plyny moge pic, coli nie pije bo za slodka ,itp i nic gazowanego, bo nie wskazane na jelita i zoladek, Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC 11.01.21, 22:24 slicznie spia juz kotki, pieski tez,, ja zaraz tez do loza z ksiazka poczlapie.. moze sen nadejdzie, szybkiego zsniecia Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: DOBRANOC 12.01.21, 09:22 Jaga, Kedno, zeby tak mozna bylo zasypiac jak to robia futrzaki to czlowiek rano by wstawal pelen sil i wyspany na 100 %. Odpowiedz Link
kallisto Re: DOBRANOC 12.01.21, 09:28 A juz myslalam, ze ktos idzie spac o tej porze?😂 chociaz tez mozna czemu nie. Albo jak.moj maz, przylozy tylko glowe do poduszki i odlatuje. Jak ja mu zazdroszcze...... Odpowiedz Link