orzeszek_rania 20.10.04, 20:10 Dobry wieczór.... zapraszam na imprezkę i prosze bez spóźniania... stół zosatwiony zapraszam.... Nick do Ciebie jako jedynego mężczyzny nalezy alkohol..... i zabawiaj nas... zabawiaj.... ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=16860348&a=16884774 no to chyba wyręczyąłm nicka ) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:28 orzeszek_rania napisała: > Dobry wieczór.... > zapraszam na imprezkę i prosze bez spóźniania... > stół zosatwiony zapraszam.... Nick do Ciebie jako jedynego mężczyzny nalezy > alkohol..... i zabawiaj nas... zabawiaj.... ))) no prosze, co mlode cialko,to mlode.... co dzien by chciala jakies zabawy))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:30 kendo!! nie pchaj się, bo mi się miodek rozlewa ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:33 a ja donosze glasy jak mowil rzulw )))) Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:34 no to <bul, bul, bul> nalłam do nich ) proszę się częstować Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:36 kasikk napisała: > no to <bul, bul, bul> nalłam do nich ) > proszę się częstować to ja poprosze calvados Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:38 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > no to <bul, bul, bul> nalłam do nich ) > > proszę się częstować > > to ja poprosze calvados ach,mozna wybierac???? poprosze czerwone----) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:36 ale sie rozpychacie....<< - >> no...to nie ja..... ja tez chcem glasa pelnego)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:38 kendo napisała: > ale sie rozpychacie....<< - >> no...to nie ja..... > ja tez chcem glasa pelnego)))))))))))))))))))) Kendus na co dzies masz ochote? Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ale sie rozpychacie....<< - >> no...to nie ja..... > > ja tez chcem glasa pelnego)))))))))))))))))))) > > Kendus na co dzies masz ochote? moze byc czerwone))) Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:39 ja donoszę ciasteczka ptysie z bitą śmietaną ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:43 kasikk napisała: > ja donoszę ciasteczka > ptysie z bitą śmietaną ) ooooo dawno ptysiow nie jadalm ale kasikk masz pomysl fanatstyczny moj jezor zaczyna wrzeszczec na sam widok ptysiow...........))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:45 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > ja donoszę ciasteczka > > ptysie z bitą śmietaną ) > > ooooo dawno ptysiow nie jadalm > ale kasikk masz pomysl fanatstyczny > moj jezor zaczyna wrzeszczec na sam widok ptysiow...........))))))) Ta znowu swoje, na widok słodkości wije się i mlaska Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:47 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > ja donoszę ciasteczka > > > ptysie z bitą śmietaną ) > > > > ooooo dawno ptysiow nie jadalm > > ale kasikk masz pomysl fanatstyczny > > moj jezor zaczyna wrzeszczec na sam widok ptysiow...........))))))) > > Ta znowu swoje, na widok słodkości wije się i mlaska i co? i bede gruba jak dynia jak widze slodycze to kwicze Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:47 bo słodkości są taaaakie dobre... mmmm... <wpychając ptysia w policzek> Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:49 kasikk napisała: > bo słodkości są taaaakie dobre... > mmmm... > <wpychając ptysia w policzek> lub wygrzebujac paluchem mase a buzia upaparana w kremie Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:50 oczywiście!! sam środek jest najlepszy!! to samo z ptasim mleczkiem - czekolady nie potrzebuję ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:51 kasikk napisała: > oczywiście!! > sam środek jest najlepszy!! > to samo z ptasim mleczkiem - czekolady nie potrzebuję ) masz racje oskubuje czeko a zostawiam na deser i zaczynam cmooooktac pianke Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:54 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > oczywiście!! > > sam środek jest najlepszy!! > > to samo z ptasim mleczkiem - czekolady nie potrzebuję ) > > masz racje > oskubuje czeko a zostawiam na deser i zaczynam cmooooktac pianke co jest z Wami, przedszkolaki jakieś zakamuflowane na forum, gdzie ja trafiłem) Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:55 no nie mów, że połasować nie lubisz, bo i tak nie uwierzę ) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:57 kasikk napisała: > no nie mów, że połasować nie lubisz, bo i tak nie uwierzę ) nie uwierzysz, ale te wszelkie słodkości mogą nie istnieć, dla mnie oczywiście Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:59 łasować nie koniecznie na słodkościach trzeba ) ja wczoraj objadłam się boczniakami w panierce i dziś na samą myśl ślinotoku dostaję ;P Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:01 kasikk napisała: > łasować nie koniecznie na słodkościach trzeba ) > ja wczoraj objadłam się boczniakami w panierce > i dziś na samą myśl ślinotoku dostaję ;P dobre, bardzo dobre. Zrób tak z pieczarkami, super. Żebym powiedział Ci czym sie wczoraj "objadłem" to byłabyś zgorszona Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:03 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > łasować nie koniecznie na słodkościach trzeba ) > > ja wczoraj objadłam się boczniakami w panierce > > i dziś na samą myśl ślinotoku dostaję ;P > > dobre, bardzo dobre. Zrób tak z pieczarkami, super. Żebym powiedział Ci czym > sie wczoraj "objadłem" to byłabyś zgorszona a pieczarku kroi sie w plastry czy mozna cale? bo jak cale kapelusze to przeciez srodek nie wysmazy sie do miekkosci? ma byc na wpol usmazona? Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:07 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > łasować nie koniecznie na słodkościach trzeba ) > > > ja wczoraj objadłam się boczniakami w panierce > > > i dziś na samą myśl ślinotoku dostaję ;P > > > > dobre, bardzo dobre. Zrób tak z pieczarkami, super. Żebym powiedział Ci c > zym > > sie wczoraj "objadłem" to byłabyś zgorszona > > a pieczarku kroi sie w plastry czy mozna cale? > bo jak cale kapelusze to przeciez srodek nie wysmazy sie do miekkosci? > ma byc na wpol usmazona? można i tak i tak, zależy od inwencji i oczywiście pamiętaj ze ten grzyb lubi sól i krótkie intensywne smażenie Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:40 czołem wszystkim, coś przegapiłem? Jakaś imprezka, co to już krzyczeć głośnao nie potraficie zebym nos z nad gazety podnieść raczył, moze kogoś interesuje nr telefonu nicka Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:42 piwo też będzxie pasować jak mniemam, żuberek dla pań? Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:42 ja poproszę chociaż... żywczyk wolę ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:44 nick000 napisał: > piwo też będzxie pasować jak mniemam, żuberek dla pań? oczywiscie dla mnie pianka Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:44 kendo napisała: > a chcesz podac????? > to dawaj) Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytanie, można???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:44 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > a chcesz podac????? > > to dawaj) > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytanie, można???? ojej dobrze ze sie ode mnie odczepil Kenud tzrymam kciuki))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:48 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a chcesz podac????? > > > to dawaj) > > > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytanie, można???? > > ojej dobrze ze sie ode mnie odczepil > Kenud tzrymam kciuki))))) och Ty zazdrosnico))))))))))))))))) a tak po prawdzie to niebardzo wiem o co chodzi)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:45 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > a chcesz podac????? > > to dawaj) > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytanie, można???? no chyba tak???? Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:47 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a chcesz podac????? > > > to dawaj) > > > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytanie, można???? > > no chyba tak???? zastanów się, masz jeszcze szansę odmówić odpowiedzi, jeśli tak uczynisz pytanie nie padnie.. Slo, nie łudź się, nie odczepiłem sie od Ciebie Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:48 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a chcesz podac????? > > > > to dawaj) > > > > > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytanie, moż > na???? > > > > no chyba tak???? > zastanów się, masz jeszcze szansę odmówić odpowiedzi, jeśli tak uczynisz > pytanie nie padnie.. > Slo, nie łudź się, nie odczepiłem sie od Ciebie naprawde nie? ??? to chyba dobrze wiecie,ze dzis mozemy zdobyc kolejny tysiac? linia prodykcyjna zostala ruszona Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:54 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a chcesz podac????? > > > > > to dawaj) > > > > > > > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytani > e, moż > > na???? > > > > > > no chyba tak???? > > zastanów się, masz jeszcze szansę odmówić odpowiedzi, jeśli tak uczynisz > > pytanie nie padnie.. > > Slo, nie łudź się, nie odczepiłem sie od Ciebie > > naprawde nie? ??? > > to chyba dobrze > > wiecie,ze dzis mozemy zdobyc kolejny tysiac? > linia prodykcyjna zostala ruszona oczka Ci zaraz zawiaze, bys przestala numerki liczyc)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:01 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > a chcesz podac????? > > > > > > to dawaj) > > > > > > > > > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków > pytani > > e, moż > > > na???? > > > > > > > > no chyba tak???? > > > zastanów się, masz jeszcze szansę odmówić odpowiedzi, jeśli tak ucz > ynisz > > > pytanie nie padnie.. > > > Slo, nie łudź się, nie odczepiłem sie od Ciebie > > > > naprawde nie? ??? > > > > to chyba dobrze > > > > wiecie,ze dzis mozemy zdobyc kolejny tysiac? > > linia prodykcyjna zostala ruszona > > oczka Ci zaraz zawiaze, > bys przestala numerki liczyc)))))))))))) ja nie licze one same sie produkuja ja tylko kontroluje by znow czegos nie przegapic)) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:04 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > a chcesz podac????? > > > > > > > to dawaj) > > > > > > > > > > > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świ > adków > > pytani > > > e, moż > > > > na???? > > > > > > > > > > no chyba tak???? > > > > zastanów się, masz jeszcze szansę odmówić odpowiedzi, jeśli t > ak ucz > > ynisz > > > > pytanie nie padnie.. > > > > Slo, nie łudź się, nie odczepiłem sie od Ciebie > > > > > > naprawde nie? ??? > > > > > > to chyba dobrze > > > > > > wiecie,ze dzis mozemy zdobyc kolejny tysiac? > > > linia prodykcyjna zostala ruszona > > > > oczka Ci zaraz zawiaze, > > bys przestala numerki liczyc)))))))))))) > > ja nie licze > one same sie produkuja > ja tylko kontroluje by znow czegos nie przegapic)) hmmm...kontrolant??? moze i nieraz dobrze trzymac lapke na pulsie)))) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:52 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a chcesz podac????? > > > > to dawaj) > > > > > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytanie, moż > na???? > > > > no chyba tak???? > zastanów się, masz jeszcze szansę odmówić odpowiedzi, jeśli tak uczynisz > pytanie nie padnie.. > Slo, nie łudź się, nie odczepiłem sie od Ciebie no przeciesz Ty cos chciales dawac,wiec ja biore a co)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 20:56 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a chcesz podac????? > > > > > to dawaj) > > > > > > > > Kendo, z wielką nieśmiałością zadaje Ci wobec świadków pytani > e, moż > > na???? > > > > > > no chyba tak???? > > zastanów się, masz jeszcze szansę odmówić odpowiedzi, jeśli tak uczynisz > > pytanie nie padnie.. > > Slo, nie łudź się, nie odczepiłem sie od Ciebie > > no przeciesz Ty cos chciales dawac,wiec ja biore a co)))) pytanie moje jest takie, czy szanowna szefowa tego niesamowitego miejsca coś zauważyła w zachowaniu nicka i czy sama ma zamiar podobnie uczynić???? Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:02 a teraz sie juz pogubilam.... oc tu chodzi???? czy to jakas polska podpucha),czy powaga? Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:05 kendo napisała: > a teraz sie juz pogubilam.... > oc tu chodzi???? > czy to jakas polska podpucha),czy powaga? powaga 100%, Kenduś , od siedmiu dni zero dymka!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:04 nikogo nie interesuje moje pytanie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:05 nick000 napisał: > nikogo nie interesuje moje pytanie? to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtracam a gospodyni podejzliwa Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:06 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtracam > a gospodyni podejzliwa bo z Wami to nigdy nie wiadomo.... jam nie zwykla do krajowych humorow)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:07 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtracam > a gospodyni podejzliwa nie wierzę, Slo się nie wtrąca, gdzie to zapisać Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:09 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtracam > > a gospodyni podejzliwa > > nie wierzę, Slo się nie wtrąca, gdzie to zapisać no dobra zapisuj...ale chyba nie publicznie?????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtracam > > a gospodyni podejzliwa > > nie wierzę, Slo się nie wtrąca, gdzie to zapisać na razie obserwuje Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:12 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > > > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtracam > > > a gospodyni podejzliwa > > > > nie wierzę, Slo się nie wtrąca, gdzie to zapisać > > na razie obserwuje chyba teraz nick zwatpil... potwierdzialm "chcenie" i co ??cisza??? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:14 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > > > > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtracam > > > > a gospodyni podejzliwa > > > > > > nie wierzę, Slo się nie wtrąca, gdzie to zapisać > > > > na razie obserwuje > > chyba teraz nick zwatpil... > potwierdzialm "chcenie" i co ??cisza??? moze wykreca numer tel. badz cierpliwa Kendus Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:20 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > > > > > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtracam > > > > > a gospodyni podejzliwa > > > > > > > > nie wierzę, Slo się nie wtrąca, gdzie to zapisać > > > > > > na razie obserwuje > > > > chyba teraz nick zwatpil... > > potwierdzialm "chcenie" i co ??cisza??? > > moze wykreca numer tel. badz cierpliwa Kendus hi,hi,...ja sie juz pogubilam co nick chial tak naprawde spytac)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:23 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > > > > > > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie wtraca > m > > > > > > a gospodyni podejzliwa > > > > > > > > > > nie wierzę, Slo się nie wtrąca, gdzie to zapisać > > > > > > > > na razie obserwuje > > > > > > chyba teraz nick zwatpil... > > > potwierdzialm "chcenie" i co ??cisza??? > > > > moze wykreca numer tel. badz cierpliwa Kendus > > hi,hi,...ja sie juz pogubilam co nick chial > tak naprawde spytac)))))))))))))))))))))) ale jak zadzwoni to powiesz mi jaki ma glos? Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:24 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > nikogo nie interesuje moje pytanie? > > > > > > > to bylo pytanie do gospodyni wiec sie nie > wtraca > > m > > > > > > > a gospodyni podejzliwa > > > > > > > > > > > > nie wierzę, Slo się nie wtrąca, gdzie to zapisać: > -) > > > > > > > > > > na razie obserwuje > > > > > > > > chyba teraz nick zwatpil... > > > > potwierdzialm "chcenie" i co ??cisza??? > > > > > > moze wykreca numer tel. badz cierpliwa Kendus > > > > hi,hi,...ja sie juz pogubilam co nick chial > > tak naprawde spytac)))))))))))))))))))))) > > ale jak zadzwoni to powiesz mi jaki ma glos? pewnie sloo, ale najpierw musi dojsc do wymiany...... a widze,ze sie na to niezanosci) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:06 nick000 napisał: > nikogo nie interesuje moje pytanie? przeciez caly czas ja sie dopytuje, czy naprawde o nr.tel.chodzi, jak tak to juz powiedzialam,ze chce....kolekcjonuje meskie glosy)))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:09 Kendo <niskim ponętnym głosem> bedę zazdrosna ;p Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:11 kasikk napisała: > Kendo <niskim ponętnym głosem> > bedę zazdrosna ;p oj kasikku,bo znow zadzwonie, dzis slubne zalatwilo z oferty tanie rozmowy, gdy zadzwonil ,kiedy podlacza bo malzonka bardzo "werbalna" pan powiedzial rozesmiany,ze dzis to dla mnie zalatwi))))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:12 )) mój jakoś nie płacze ale ja większość rozmów przez net prowadzę ) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:14 powtórzę jeszcze raz od tygodnia nie palę, nie dymie nie kurzę, nie truję , przestaję juz nawet myśleć o fajkach , to łatwe uffffffff. Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:17 nick000 napisał: > powtórzę jeszcze raz od tygodnia nie palę, nie dymie nie kurzę, nie truję , > przestaję juz nawet myśleć o fajkach , to łatwe uffffffff. hmmmm..szczesliwiec....a czemu nie napisales wszystko przez "P" GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:18 ojej!! to poważna sprawa !! gratuluję ) i trzymam kciuki, żebyś wytrwał Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:15 kasikk napisała: > )) > mój jakoś nie płacze > ale ja większość rozmów przez net prowadzę ) przez Messengery rozne czy przez Skype??? mam to tez podlaczone Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:19 kasikk napisała: > przez gadugadu i przez tlen acha,,,ja nie moglam zainstalowac gg(((((((((nieszlo czegos( Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 20.10.04, 21:19 oooo... to przykro, bo to mam w domciu... Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:24 kasikk napisała: > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? rozmawiam przez kom.... Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:28 kasikk napisała: > aj.... > no to nie przeszkadzam ) a to skrot na komorke????????????? Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:27 no to ladnie....a jak to "rozmawiam przez kom....."co to znowu nowego????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: niiiick... 20.10.04, 21:27 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > rozmawiam przez kom.... rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:30 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > rozmawiam przez kom.... > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? a co to za tajemnice?????????????? wiem ja to tez??????????????????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: niiiick... 20.10.04, 21:31 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > > rozmawiam przez kom.... > > > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? > > a co to za tajemnice?????????????? > wiem ja to tez??????????????????????? nie Kendus to znowu bylo przekomazanie sie z Nickiem bo czarny kot to moja wlasnosc czyli zcarownicy Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:35 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > > > rozmawiam przez kom.... > > > > > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? > > > > a co to za tajemnice?????????????? > > wiem ja to tez??????????????????????? > > nie Kendus to znowu bylo przekomazanie sie z Nickiem > bo czarny kot to moja wlasnosc czyli zcarownicy czarownica?? Slo jesteś czarodziejską czarodziejką nie czarownicą Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:37 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > > > > rozmawiam przez kom.... > > > > > > > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? > > > > > > a co to za tajemnice?????????????? > > > wiem ja to tez??????????????????????? > > > > nie Kendus to znowu bylo przekomazanie sie z Nickiem > > bo czarny kot to moja wlasnosc czyli zcarownicy > > czarownica?? Slo jesteś czarodziejską czarodziejką nie czarownicą ale mnie wzięło, nawet do Slo odezwałem sie ludzkim głosem, żeby zmyć złe wrazenie trzeba bedzie trochę sie z nią poprzekomarzać) Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:38 hmmm, albo mi się wydaje albo rozmawiam sam ze sobą, wariat jakiś? Odpowiedz Link
slo-onko Re: niiiick... 20.10.04, 21:40 nick000 napisał: > hmmm, albo mi się wydaje albo rozmawiam sam ze sobą, wariat jakiś? i z moim kotem a tak swoja droga powinnam stad odejsc. moje kielichy napelniaja sie lzami. nie zwyklam pic slonego alkoholu. Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:45 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > hmmm, albo mi się wydaje albo rozmawiam sam ze sobą, wariat jakiś? > > i z moim kotem > > a tak swoja droga powinnam stad odejsc. > moje kielichy napelniaja sie lzami. nie zwyklam pic slonego alkoholu. co Ci jest Slooneczko , chcielibyśmy jakoś pomóc, pocieszyć Cie, przytulić i pogłaskać po główce, tylko nie placz proszę Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:47 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hmmm, albo mi się wydaje albo rozmawiam sam ze sobą, wariat jakiś? > > > > i z moim kotem > > > > a tak swoja droga powinnam stad odejsc. > > moje kielichy napelniaja sie lzami. nie zwyklam pic slonego alkoholu. > > co Ci jest Slooneczko , chcielibyśmy jakoś pomóc, pocieszyć Cie, przytulić i > pogłaskać po główce, tylko nie placz proszę sloo,jak Mus....niema rady, jutro tez dzionek mamy na siebie.... wslizguj sie w posiciele i zasypiaj....PA;..pa.... Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:46 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > > > rozmawiam przez kom.... > > > > > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? > > > > a co to za tajemnice?????????????? > > wiem ja to tez??????????????????????? > > nie Kendus to znowu bylo przekomazanie sie z Nickiem > bo czarny kot to moja wlasnosc czyli zcarownicy bym powiedziala "czarodziejki z krainy czarow" Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:31 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > > rozmawiam przez kom.... > > > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? > > a co to za tajemnice?????????????? > wiem ja to tez??????????????????????? już ok, rozmawiałem z kolegą i jestem bardzo poruszony, pozytywnie Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:43 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > > > rozmawiam przez kom.... > > > > > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? > > > > a co to za tajemnice?????????????? > > wiem ja to tez??????????????????????? > > > już ok, rozmawiałem z kolegą i jestem bardzo poruszony, pozytywnie wiec wrocimy do tematu, jak to bylo z tym pytaniem???????????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:46 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > > > > rozmawiam przez kom.... > > > > > > > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? > > > > > > a co to za tajemnice?????????????? > > > wiem ja to tez??????????????????????? > > > > > > już ok, rozmawiałem z kolegą i jestem bardzo poruszony, pozytywnie > > wiec wrocimy do tematu, > jak to bylo z tym pytaniem???????????????? nazywa się to dyplomatycznym wejściem Kendo ) nie wypada mi już nękać Cię głupimi pytaniami boś sytuacje uratowała, Kasikk gdzieś znika co chwilę, Slo płacze a nick juz całkiem zbaraniał Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:49 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > czy ty meczu nie oglądasz przypadkiem?? > > > > > > rozmawiam przez kom.... > > > > > > > > > > rozmawiasz z ta osoba o ktorej mowil mi czarny kot? > > > > > > > > a co to za tajemnice?????????????? > > > > wiem ja to tez??????????????????????? > > > > > > > > > już ok, rozmawiałem z kolegą i jestem bardzo poruszony, pozytywnie > > > > > wiec wrocimy do tematu, > > jak to bylo z tym pytaniem???????????????? > > nazywa się to dyplomatycznym wejściem Kendo ) > nie wypada mi już nękać Cię głupimi pytaniami boś sytuacje uratowała, Kasikk > gdzieś znika co chwilę, Slo płacze a nick juz całkiem zbaraniał spasowialm, bom do innych dyplomatow zwyczajna)))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: niiiick... 20.10.04, 21:50 o nie!! ja wcale nie znikam, tylko przyczytuję się waszej rozmowie a poza tym to w ogóle,,, ooo!! i jakoś mi nie tak... poproszę coś na pocieszenie kotka może?? Odpowiedz Link
kasikk Re: niiiick... 20.10.04, 21:53 a tak na poważnie, to czasem myślę, że wcale do was nie pasuję Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:55 kasikk napisała: > a tak na poważnie, to czasem myślę, że wcale do was nie pasuję kasikku,co z bzury opowiadasz, pasujesz jak najbardziej, nawet nick za toba teskin, gdy znikniesz na minutke<<<<)))))))))))) nwet niemysl mi stad znikac<)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:57 kasikk napisała: > a tak na poważnie, to czasem myślę, że wcale do was nie pasuję mylisz się, pasujemy wszyscy do siebie inaczej by nas tu nie było, w życiu realnym jestem bardzo poważnym panem nickiem, na vistuli pokazuję swoją prawdziwą twarz i bardzo Was lubię Odpowiedz Link
kasikk Re: niiiick... 20.10.04, 21:58 a mnie sie wydaje, że jestem właśnie za mało poważna że wy tu poważniejsi a mnie sie tylko figle trzymają i jakieś bzdury Odpowiedz Link
slo-onko Re: niiiick... 20.10.04, 22:02 kasikk napisała: > a mnie sie wydaje, że jestem właśnie za mało poważna > że wy tu poważniejsi > a mnie sie tylko figle trzymają i jakieś bzdury powiedziala co wiedziala dobrze,ze stad nie wyszlam. od takich zartow to ja sie tu postwrzymuje corko inaczej jkaby wolno bylo to brykalabym w te i nazad ale boje sie Kendo) dobra a tarez spadam. moge ewentualnie zrobic miejsce pod moim kocykiem komus komu zrobi sie smutno tak jak mi dzisiaj)))))) paaaaaaaa Odpowiedz Link
kasikk Re: niiiick... 20.10.04, 22:04 ja tam sie kendo nie boję wcale tylko głupio mi jakoś ( Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 22:06 kasikk napisała: > ja tam sie kendo nie boję wcale > tylko głupio mi jakoś > ( słyszałaś co powiedziała Slo?!!!!! lepiej jej nie podpaść)) Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 22:09 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > ja tam sie kendo nie boję wcale > > tylko głupio mi jakoś > > ( > > słyszałaś co powiedziała Slo?!!!!! lepiej jej nie podpaść)) nicku, niestrasz kasikka sloo to promyczli cieplunie/muskaja nas w rzeczce.... Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 22:13 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > ja tam sie kendo nie boję wcale > > > tylko głupio mi jakoś > > > ( > > > > słyszałaś co powiedziała Slo?!!!!! lepiej jej nie podpaść)) > > nicku, > niestrasz kasikka sloo > to promyczli cieplunie/muskaja nas w rzeczce.... hahaha bardzo lubię nasza Slo, teraz jak nie słyszy moge to powiedzieć Odpowiedz Link
slo-onko Re: niiiick... 20.10.04, 21:58 kasikk napisała: > a tak na poważnie, to czasem myślę, że wcale do was nie pasuję troche mi przeszlo wiec napisze,ze niebyloby dzisiejszej zabawy bez Ciebie kasikk. ja rycze a Nick z kendo zanudziliby sie we dwojke (a moze nie kto ich tam wie? wiec nie mysl tak wiecej, masz tu byc , pasujesz i ani slowa wiecej na ten temat !!!!!!!!!!!!!!))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 22:15 za przykładem naszej promiennej koleżanki wychodzę, z wielka niechęcią, z vistuli zycząc wszystkim dobrej nocy i miękkiego lądowania jutrzejszego ranka Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 22:18 nick000 napisał: > za przykładem naszej promiennej koleżanki wychodzę, z wielka niechęcią, z > vistuli zycząc wszystkim dobrej nocy i miękkiego lądowania jutrzejszego ranka:- > ) podejzana sprawa... ale co to mnie obchodzi??))))))))))))))))))) milej nocki nicku.... Odpowiedz Link
kasikk Re: niiiick... 20.10.04, 22:20 miłej dla nicka i dla kendusi, bo ja też uciekam... jakaś smutność mnie dopadła i idę do kącika paaaaa... Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:53 kasikk napisała: > o nie!! > ja wcale nie znikam, tylko przyczytuję się waszej rozmowie > a poza tym to w ogóle,,, ooo!! > i jakoś mi nie tak... > poproszę coś na pocieszenie > kotka może?? a ja Ci posle kotka zobaczysz)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:54 kasikk napisała: > o nie!! > ja wcale nie znikam, tylko przyczytuję się waszej rozmowie > a poza tym to w ogóle,,, ooo!! > i jakoś mi nie tak... > poproszę coś na pocieszenie > kotka może?? czarny, mały w białe łatki, kręci sie taka błyszcząca kulka w okolicach mojego biura, dobrze ma bo wszyscy go dokarmiają i głaszczą Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 21:56 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > o nie!! > > ja wcale nie znikam, tylko przyczytuję się waszej rozmowie > > a poza tym to w ogóle,,, ooo!! > > i jakoś mi nie tak... > > poproszę coś na pocieszenie > > kotka może?? > > czarny, mały w białe łatki, kręci sie taka błyszcząca kulka w okolicach mojego > biura, dobrze ma bo wszyscy go dokarmiają i głaszczą a mam wlasciciele to kociatko???????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: niiiick... 20.10.04, 21:59 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > o nie!! > > > ja wcale nie znikam, tylko przyczytuję się waszej rozmowie > > > a poza tym to w ogóle,,, ooo!! > > > i jakoś mi nie tak... > > > poproszę coś na pocieszenie > > > kotka może?? > > > > czarny, mały w białe łatki, kręci sie taka błyszcząca kulka w okolicach > mojego > > biura, dobrze ma bo wszyscy go dokarmiają i głaszczą > > a mam wlasciciele to kociatko???????????? było ich kilka, ludzie porozbierali i słusznie, ten pozostał i umila nam czas, ich mama znikła nie wiadomo gdzie i z kim Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 22:05 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > o nie!! > > > > ja wcale nie znikam, tylko przyczytuję się waszej rozmowie > > > > a poza tym to w ogóle,,, ooo!! > > > > i jakoś mi nie tak... > > > > poproszę coś na pocieszenie > > > > kotka może?? > > > > > > czarny, mały w białe łatki, kręci sie taka błyszcząca kulka w okoli > cach > > mojego > > > biura, dobrze ma bo wszyscy go dokarmiają i głaszczą > > > > a mam wlasciciele to kociatko???????????? > > było ich kilka, ludzie porozbierali i słusznie, ten pozostał i umila nam czas, > ich mama znikła nie wiadomo gdzie i z kim zawsze serce mi sie kraje, jak patrze na bezdomne zwierzadka w kraju(((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: niiiick... 20.10.04, 21:59 a ja tak czy inaczej musze stad zejsc. dobranoc wszytskim Odpowiedz Link
kendo Re: niiiick... 20.10.04, 22:07 kasikk napisała: > uszęta w górę i spokojnej nocy jutro znow sie spotykamy przecie) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 19:09 dziś zrobiłam omlety... prosze proszę czujcie się jak u siebie w domu... z dzemikiem truskawkowym własnej roboty, z miodzikiem, z powidełkami... prosze na co macie ochotę... tylko raczki najpier umyjcie... a po kolacji poproszę nicka jako mężczyznę o bajkę na dobranoc dla dzieci...)) Ojciec Vistulis koffa dzieci swoje ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 19:21 orzeszek_rania napisała: > dziś zrobiłam omlety... prosze proszę czujcie się jak u siebie w domu... > z dzemikiem truskawkowym własnej roboty, z miodzikiem, z powidełkami... prosze > na co macie ochotę... tylko raczki najpier umyjcie... a po kolacji poproszę > nicka jako mężczyznę o bajkę na dobranoc dla dzieci...)) > Ojciec Vistulis koffa dzieci swoje ))))) wspanielöe orzeszku...dzis bogaty stol czwartowy w lakocie.... buleczki pachnace/chrupiace.... na bajeczke tez poczekam i poslucham.... a teraz przyszli moi panowie ze spacerku i ide papusiac....do potem....) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 19:23 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > dziś zrobiłam omlety... prosze proszę czujcie się jak u siebie w domu... > > z dzemikiem truskawkowym własnej roboty, z miodzikiem, z powidełkami... > prosze > > na co macie ochotę... tylko raczki najpier umyjcie... a po kolacji popros > zę > > nicka jako mężczyznę o bajkę na dobranoc dla dzieci...)) > > Ojciec Vistulis koffa dzieci swoje ))))) > > wspanielöe orzeszku...dzis bogaty stol czwartowy w lakocie.... > buleczki pachnace/chrupiace.... > > na bajeczke tez poczekam i poslucham.... > > a teraz przyszli moi panowie > ze spacerku i ide papusiac....do potem....) wiec smacznego Kendo Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 19:28 oooo co ja widze???? omleciki, mniam, mnia....... a moj jezor znowu wrzeszczy....... Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 19:41 juz jestem z herbatka "Russian Earl Grey".... sloo lakomczuszek tez i tylko patrzec kiedy wszyscy sie zejda PS;.dziekuje za smacznego orzeszku) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 19:42 kendo napisała: > juz jestem z herbatka "Russian Earl Grey".... > > sloo lakomczuszek tez > i tylko patrzec kiedy wszyscy sie zejda > > PS;.dziekuje za smacznego orzeszku) a ja dzis zjadalam orzeszka ale orzeszka a nie orzeszka Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 19:51 no to jak orzeszka a nie orzeszka to masz szczęście )) bo jakbys orzeszka zjadła to ja nie wiem co reszta by Ci zrobiła )))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:01 przyjemne rozmowy, smakowite potrawy, piękne kobiety, moze kolejność nieco inna ale miejsce ok Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:02 orzeszek_rania napisała: > no to jak orzeszka a nie orzeszka to masz szczęście )) > bo jakbys orzeszka zjadła to ja nie wiem co reszta by Ci zrobiła )))) sloo,Ty sie troszke opanuj z apetytem bys omylkowo naprawde orzeszka nie zjadla bo bedziesz miala do czynienia z nami;-(((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:04 mam dziwne wrażenie, ze ilekroć się pojawiam to wszyscy znikają, co wam zrobił nick(( Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:07 nick000 napisał: > mam dziwne wrażenie, ze ilekroć się pojawiam to wszyscy znikają, co wam zrobił > nick(( no cos Ty nicku, takie glupotki opowiadasz, ja moge to rowniez po swojemu tlumaczyc, ze sam nie chcez ze mna rozmawiac) pora kolacyjna u wszystkich dziecieta cos wiecznie chca..... ot zycie....i juz wiecej nie slysze glupotek: Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:11 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > mam dziwne wrażenie, ze ilekroć się pojawiam to wszyscy znikają, co wam > zrobił > > nick(( > > no cos Ty nicku, > takie glupotki opowiadasz, > > ja moge to rowniez po swojemu tlumaczyc, > ze sam nie chcez ze mna rozmawiac) > > pora kolacyjna u wszystkich > dziecieta cos wiecznie chca..... > ot zycie....i juz wiecej nie slysze glupotek: nick kaja się i mocno wali swoją pusta głową o biurko Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:12 no i znowu coś dobrego mnie ominęło orzeszku!! ja poproszę przepis na omlety, bo ja nie umie robić takich dobroci zupełnie poważnie mówię ) a nicka witam milusio, żeby mu smutno nie było Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:14 kasikk napisała: > no i znowu coś dobrego mnie ominęło > orzeszku!! > ja poproszę przepis na omlety, bo ja nie umie robić takich dobroci > zupełnie poważnie mówię ) > > a nicka witam milusio, żeby mu smutno nie było Kasikk, omlety to najprostsza sprawa pod słońcem, nie mogą się nie udać i sa ciekawe w smaku, jutro specjalnie dla ciebie napiszę kilka przepisów i będziesz mogła pichcić do woli)) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:17 o Kendo napisz to ja porównam bo ja mam od lata jedne i ten sam swój przepisa nazwałam go "dwa na dwa " po wszystko daję podwójnie ))) a jak masz jakiś inny to chętnie eksperyment przeproawdzę )) buziaczki... a Nick nie jesteś sam Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:22 widzę orzeszku że się znasz na kulinariach, musze na niedziele przygotować małe przyjęcie, w zasadzie obiad i myślę nad menu Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:27 o ladnie kendulo wyjezdza a oni sie juz umawiaja na niedzielny obiadek ach Wy lobuziaki.....) ** orzeszku a nie zaskoczylam co ma napisac? "te Twoje dwa na dwa"?? Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:28 proponuję bardzo fajną zupkę - z natki pietruszki ) pysznościowa, M. zarządał w krótkim czasie kolejną ) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:32 kasikk napisała: > proponuję bardzo fajną zupkę - z natki pietruszki ) > pysznościowa, M. zarządał w krótkim czasie kolejną ) robicie smaczki po kolacji.... lubie zupki posiorbac.... ale recepty prosze w kuchni na stoliku zostawiac-dziekuje ) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:28 nick000 napisał: > widzę orzeszku że się znasz na kulinariach, musze na niedziele przygotować małe > > przyjęcie, w zasadzie obiad i myślę nad menu a to na jakąs specjalną okazję przyjęcie??? wiesz ja zawsze marzyłam i nadal marzę o firmie cateringowej i od małego zawsze gotowałam ... Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:34 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > widzę orzeszku że się znasz na kulinariach, musze na niedziele przygotowa > ć > małe > > > > przyjęcie, w zasadzie obiad i myślę nad menu > > > a to na jakąs specjalną okazję przyjęcie??? > wiesz ja zawsze marzyłam i nadal marzę o firmie cateringowej i od małego zawsze > > gotowałam ... no prosze,fantastka kulinarna) jak masz cos ciekawego, chetnie poprobujemy razem gotujac) Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:36 orzeszku, bierz sprawy w swoje zdolne rączki i zakładaj firmę będziemy się wspierać ) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:38 kasikk napisała: > orzeszku, bierz sprawy w swoje zdolne rączki > i zakładaj firmę > będziemy się wspierać ) ja sie ofiaruje na ochotnika zestac degustatorem menu)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:39 kasikk napisała: > orzeszku, bierz sprawy w swoje zdolne rączki > i zakładaj firmę > będziemy się wspierać ) wiesz Kasikk ze dla takiej przygody mógłbym dać sobie spokój z dotychczasowym życiem i zacząć wszystko od początku Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:43 nick, ja właśnie staram sie zostawić to, cco teraz robię ale to wymaga pracy ) zobaczymy... ale marzę już, żeby było po ) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:50 kasikk napisała: > nick, ja właśnie staram sie zostawić to, cco teraz robię > ale to wymaga pracy ) > zobaczymy... > ale marzę już, żeby było po ) Kasiu, nie prześpij sprawy. Kiedyś też miałem chęci na zmianę pracy i całego zycia, na chęciach sie skończyło, dzisiaj pozostał żal, chwala Bogu tylko do siebie Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:55 nie chcę przespać i nie prześpię ale trzeba baaaardzo dobrze to wyważyć co właśnie robię - po prostu muszę wybrać dobre miejsce ) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:58 kasikk napisała: > nie chcę przespać i nie prześpię > ale trzeba baaaardzo dobrze to wyważyć > co właśnie robię - po prostu muszę wybrać dobre miejsce ) hmmmm....trzymam kasikku kciuki za powodzenie sprawy)))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:59 kasikk napisała: > nie chcę przespać i nie prześpię > ale trzeba baaaardzo dobrze to wyważyć > co właśnie robię - po prostu muszę wybrać dobre miejsce ) nie żebym pytał o szczegóły ale czy mozesz uchylić rąbka tajemnicy co to ma być? Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 21:01 marzę o kwiaciarni ) w ogóle kocham kwiaty i naturę i myslę, że będzie to dobre połączenie pracy i tej fascynacji ) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 21:03 kasikk napisała: > marzę o kwiaciarni ) > w ogóle kocham kwiaty i naturę i myslę, że będzie to dobre połączenie pracy i > tej fascynacji ) kasikku jak niemasz uczulen i eksemy to pomysl swietny, Polacy lubia kwiaty,,,,-powodzenia- Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 21:05 kasikk napisała: > marzę o kwiaciarni ) > w ogóle kocham kwiaty i naturę i myslę, że będzie to dobre połączenie pracy i > tej fascynacji ) dobry wybór ale ciężki kawałek chleba, myślę jednak że dokąd ludzie się kochają klientów Ci nie zabraknie, pomyśl przy okazji o kwiatowej poczcie, w moim mieście jest z tym problem a mam zamiar zrobić komuś niespodzianke... Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:38 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > widzę orzeszku że się znasz na kulinariach, musze na niedziele przygotowa > ć > małe > > > > przyjęcie, w zasadzie obiad i myślę nad menu > > > a to na jakąs specjalną okazję przyjęcie??? > wiesz ja zawsze marzyłam i nadal marzę o firmie cateringowej i od małego zawsze > > gotowałam ... mamy wspólne zainteresowania, kiedyś karmiłem cały akademik a były to czasy gdy dostanie jakichś porządnych produktów grtaniczyło z cudem, mozna powiedzieć że świadczyłem usługi cateringowe Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 21.10.04, 20:40 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > widzę orzeszku że się znasz na kulinariach, musze na niedziele przy > gotowa > > ć > > małe > > > > > > przyjęcie, w zasadzie obiad i myślę nad menu > > > > > > a to na jakąs specjalną okazję przyjęcie??? > > wiesz ja zawsze marzyłam i nadal marzę o firmie cateringowej i od małego > zawsze > > > > gotowałam ... > > mamy wspólne zainteresowania, kiedyś karmiłem cały akademik a były to czasy gdy > > dostanie jakichś porządnych produktów grtaniczyło z cudem, mozna powiedzieć że > świadczyłem usługi cateringowe o! zaloga w komplecie.... kasikk juz podpowiedziala o wspomaganiu w interesie) Odpowiedz Link
mala20033 Re: wieczorne imprezowanie...... 26.10.04, 23:52 Dobrej Nocy Wsiem..Mala Spróbuj też lotu bez skrzydeł bo nowe czasy wciąż idą bez końca Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 14:40 będziecie chętni na uczczenie 14tys wpisów??? możemy wieczorem poimprezować Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 16:21 nick000 napisał: > będziecie chętni na uczczenie 14tys wpisów??? możemy wieczorem poimprezować a muzyka bedzie? to moze ja jakis zalacznik ze sobia przynise? poplasam sobie troszeczke no wlasnie z kim ja bede plasac? z Leonem???????????)))) Odpowiedz Link
kasikk Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 18:09 oooo!! a ładnie to tak za moimi plecami randkować? ) i jeszcze Leon do tego - orgia się szykuje ;P no dobra, to ja się przyłączam i przyniosę załącznik do Leona Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 18:28 kasikk napisała: > oooo!! > a ładnie to tak za moimi plecami randkować? ) > i jeszcze Leon do tego - orgia się szykuje ;P > > no dobra, to ja się przyłączam > i przyniosę załącznik do Leona Ohohoho,uha ha ha bedom Leony dwa? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:15 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > oooo!! > > a ładnie to tak za moimi plecami randkować? ) > > i jeszcze Leon do tego - orgia się szykuje ;P > > > > no dobra, to ja się przyłączam > > i przyniosę załącznik do Leona > > > Ohohoho,uha ha ha > bedom Leony dwa? zaraz zaraz impreza bezemnie??? dziewczyny ładnie to tak???? mam szmpana... Slo nacisnij ten guziczek w domofonie i otwórz mi drzwi bo zimno tak mi stać na dworze......))) Ps Nik ja się wbije i Ciebie wpuszczę oknem ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:18 witaj orzeszku, stoje pod drzwiami, przytupuje z zimna a tu nic, mam coś mocniejszego , dajmy im spokój, siądźmy na schodzach i tak po trochu z dziubka sączmy brandy pogadując sobie Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:21 nick000 napisał: > witaj orzeszku, stoje pod drzwiami, przytupuje z zimna a tu nic, mam coś > mocniejszego , dajmy im spokój, siądźmy na schodzach i tak po trochu z dziubka > sączmy brandy pogadując sobie ostatnie mazniecie pedzlem piekna i jestem gotowa przyjac gosci)))) zapraszam)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:23 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > witaj orzeszku, stoje pod drzwiami, przytupuje z zimna a tu nic, mam coś > > mocniejszego , dajmy im spokój, siądźmy na schodzach i tak po trochu z > dziubka > > sączmy brandy pogadując sobie > > > ostatnie mazniecie pedzlem piekna i jestem gotowa przyjac gosci)))) > zapraszam)))))))) oooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! co widzę????? Sloooooooo, to TYYYYY????? nickowi gały wylazły na wierzch Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:24 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > witaj orzeszku, stoje pod drzwiami, przytupuje z zimna a tu nic, ma > m coś > > > mocniejszego , dajmy im spokój, siądźmy na schodzach i tak po troch > u z > > dziubka > > > sączmy brandy pogadując sobie > > > > > > ostatnie mazniecie pedzlem piekna i jestem gotowa przyjac gosci)))) > > zapraszam)))))))) > > oooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! co widzę????? Sloooooooo, to TYYYYY????? nickowi > > gały wylazły na wierzch no i jak moj stroj o ktorym mowlilismy wczesniej? <Slo krecaca sie w okolo siebie > )))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:24 teraz otwierasz jak Nik przychodzi????? bo co ??? zazdrosna jesteś że piję z nim z jeden butelki na schodach dwojego bloku????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:25 orzeszek_rania napisała: > teraz otwierasz jak Nik przychodzi????? bo co ??? zazdrosna jesteś że piję z > nim z jeden butelki na schodach dwojego bloku????????? nie no co Ty orzeszko dalibysta lyka na te okolicznosc Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:27 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > teraz otwierasz jak Nik przychodzi????? bo co ??? zazdrosna jesteś że pij > ę z > > nim z jeden butelki na schodach dwojego bloku????????? > > > nie no co Ty orzeszko > dalibysta lyka na te okolicznosc wiedziałam że jeszcze przyjdziesz się prosić.....))) powinnam być taka jak Ty i Ci nie dac... ale poczuj moje dobre serce <orzeszek przytula Sloo> Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:29 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > teraz otwierasz jak Nik przychodzi????? bo co ??? zazdrosna jesteś > że pij > > ę z > > > nim z jeden butelki na schodach dwojego bloku????????? > > > > > > nie no co Ty orzeszko > > dalibysta lyka na te okolicznosc > > > wiedziałam że jeszcze przyjdziesz się prosić.....))) > powinnam być taka jak Ty i Ci nie dac... ale poczuj moje dobre serce > <orzeszek przytula Sloo> > oj mala nie badz taka ja mam tu cole Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:30 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > teraz otwierasz jak Nik przychodzi????? bo co ??? zazdrosna jesteś > że pij > > ę z > > > nim z jeden butelki na schodach dwojego bloku????????? > > > > > > nie no co Ty orzeszko > > dalibysta lyka na te okolicznosc > > > wiedziałam że jeszcze przyjdziesz się prosić.....))) > powinnam być taka jak Ty i Ci nie dac... ale poczuj moje dobre serce > <orzeszek przytula Sloo> > grunt to prund, nick bije brawo i wzruszony siorbie obficie z gwinta.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:32 zaraz zaraz jaki strój??? czy to jakas kameralne uroczystośc i strój wieczorowy obowiązyję??? bo ja to w koronkach siedze więc może powinnam sie przebrac co?????)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:35 orzeszek_rania napisała: > zaraz zaraz jaki strój??? > czy to jakas kameralne uroczystośc i strój wieczorowy obowiązyję??? > bo ja to w koronkach siedze więc może powinnam sie przebrac co?????)) chcialas powiedziec,ze siedzisz tu przy nas w bieliznie koronkowej??????????????????????????????????))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:29 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > teraz otwierasz jak Nik przychodzi????? bo co ??? zazdrosna jesteś że pij > ę z > > nim z jeden butelki na schodach dwojego bloku????????? > > > nie no co Ty orzeszko > dalibysta lyka na te okolicznosc hm troche zaniemówiłem ale po solidnym łyyyyyyyyyku wyrażam opinię wyważona o stroju Slo BOSKI STRÓJ TYWÓJJJJJJ !!! czy nie jeste to opinia nadmiernie oszczędna? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:32 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > teraz otwierasz jak Nik przychodzi????? bo co ??? zazdrosna jesteś > że pij > > ę z > > > nim z jeden butelki na schodach dwojego bloku????????? > > > > > > nie no co Ty orzeszko > > dalibysta lyka na te okolicznosc > > hm troche zaniemówiłem ale po solidnym łyyyyyyyyyku wyrażam opinię wyważona o > stroju Slo BOSKI STRÓJ TYWÓJJJJJJ !!! czy nie jeste to opinia nadmiernie > oszczędna? hmmmm )))))))))) a teraz po kilku lykach zaczne szalec znaczy plasac po parkiecie))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:37 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > teraz otwierasz jak Nik przychodzi????? bo co ??? zazdrosna j > esteś > > że pij > > > ę z > > > > nim z jeden butelki na schodach dwojego bloku????????? > > > > > > > > > nie no co Ty orzeszko > > > dalibysta lyka na te okolicznosc > > > > hm troche zaniemówiłem ale po solidnym łyyyyyyyyyku wyrażam opinię wyważo > na o > > stroju Slo BOSKI STRÓJ TYWÓJJJJJJ !!! czy nie jeste to opinia nadmierni > e > > oszczędna? > > > hmmmm )))))))))) > a teraz po kilku lykach zaczne szalec znaczy plasac po parkiecie))))) nooo, dziewczyny jesteście ozdoba imprezy, co ja gadam??? świata)) nick jest jeszcze trzeźwiutki jak jakie niemowle i mówi to co widzi... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:39 oo wrócili prosze prosze.... jakoś dziwnie razem ciagle znikacie)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:41 orzeszek_rania napisała: > oo wrócili prosze prosze.... > jakoś dziwnie razem ciagle znikacie)))))) co w tym dziwnego, nigdy na imprezach nie bywałaś??? Slo wychodzi poprawiac szminke a ja na , no właśnie ale sie wsypać mogłem, przeciez nie pale) gdzie ja wychodzę i w jakim celu???? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:36 orzeszek_rania napisała: > Dobry wieczór.... > zapraszam na imprezkę i prosze bez spóźniania... > stół zosatwiony zapraszam.... Nick do Ciebie jako jedynego mężczyzny nalezy > alkohol..... i zabawiaj nas... zabawiaj.... ))) no pieknie pieknie.... poszli pląsac po parkiecie zakochani.... a ja tu sama przy stoliku się ostałam.... ale grunt że sloo wódeczkę z colą zostawiła ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:39 orzeszek_rania napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > Dobry wieczór.... > > zapraszam na imprezkę i prosze bez spóźniania... > > stół zosatwiony zapraszam.... Nick do Ciebie jako jedynego mężczyzny nale > zy > > alkohol..... i zabawiaj nas... zabawiaj.... ))) > > > no pieknie pieknie.... > poszli pląsac po parkiecie zakochani.... a ja tu sama przy stoliku się > ostałam.... > ale grunt że sloo wódeczkę z colą zostawiła ))))) coś o jakiejś wódeczce ktos mówił, eppp, czyzby juz nick z lekka lewitować zaczynał? co przy stoliku robi nasza kolezanka? sama , to niedopuszczalne, zabieramy Cie na parkiet) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:40 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Dobry wieczór.... > > > zapraszam na imprezkę i prosze bez spóźniania... > > > stół zosatwiony zapraszam.... Nick do Ciebie jako jedynego mężczyzn > y nale > > zy > > > alkohol..... i zabawiaj nas... zabawiaj.... ))) > > > > > > no pieknie pieknie.... > > poszli pląsac po parkiecie zakochani.... a ja tu sama przy stoliku się > > ostałam.... > > ale grunt że sloo wódeczkę z colą zostawiła ))))) > > coś o jakiejś wódeczce ktos mówił, eppp, czyzby juz nick z lekka lewitować > zaczynał? co przy stoliku robi nasza kolezanka? sama , to niedopuszczalne, > zabieramy Cie na parkiet) nie nie idzcie idzcie ja sobie posiedze i popatrze jak pieknie razem tańczycie.... achhhh wspaniała z was para......)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:42 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > Dobry wieczór.... > > > > zapraszam na imprezkę i prosze bez spóźniania... > > > > stół zosatwiony zapraszam.... Nick do Ciebie jako jedynego mę > żczyzn > > y nale > > > zy > > > > alkohol..... i zabawiaj nas... zabawiaj.... ))) > > > > > > > > > no pieknie pieknie.... > > > poszli pląsac po parkiecie zakochani.... a ja tu sama przy stoliku > się > > > ostałam.... > > > ale grunt że sloo wódeczkę z colą zostawiła ))))) > > > > coś o jakiejś wódeczce ktos mówił, eppp, czyzby juz nick z lekka lewitowa > ć > > zaczynał? co przy stoliku robi nasza kolezanka? sama , to niedopuszczalne > , > > zabieramy Cie na parkiet) > > > nie nie idzcie idzcie ja sobie posiedze i popatrze jak pieknie razem > tańczycie.... achhhh > wspaniała z was para......)))) para, para? my się tylko lubimy prawda Slo??? no powiedz coś) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:45 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > Dobry wieczór.... > > > > > zapraszam na imprezkę i prosze bez spóźniania... > > > > > stół zosatwiony zapraszam.... Nick do Ciebie jako jedyn > ego mę > > żczyzn > > > y nale > > > > zy > > > > > alkohol..... i zabawiaj nas... zabawiaj.... ))) > > > > > > > > > > > > no pieknie pieknie.... > > > > poszli pląsac po parkiecie zakochani.... a ja tu sama przy st > oliku > > się > > > > ostałam.... > > > > ale grunt że sloo wódeczkę z colą zostawiła ))))) > > > > > > coś o jakiejś wódeczce ktos mówił, eppp, czyzby juz nick z lekka le > witowa > > ć > > > zaczynał? co przy stoliku robi nasza kolezanka? sama , to niedopusz > czalne > > , > > > zabieramy Cie na parkiet) > > > > > > nie nie idzcie idzcie ja sobie posiedze i popatrze jak pieknie razem > > tańczycie.... achhhh > > wspaniała z was para......)))) > > para, para? my się tylko lubimy prawda Slo??? no powiedz coś) no jasne a co nie wolno? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:42 orzeszek Ty juz nie wymyslaj a mnie to zaraz szlag trafi zamiast imprezowac musze w miedzyczasie kopiowac malolatowi swojemu jakies glupoty z netu. tylko dlaczego one zawsze na ostatnia chwile sobie pzrypominaja????? bede wskakiwac w miedzyczsie do Was zosatwicie mi tam male co nie co))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:45 slo-onko napisała: > orzeszek Ty juz nie wymyslaj > a mnie to zaraz szlag trafi > zamiast imprezowac musze w miedzyczasie kopiowac malolatowi swojemu jakies > glupoty z netu. > tylko dlaczego one zawsze na ostatnia chwile sobie pzrypominaja????? > bede wskakiwac w miedzyczsie do Was > zosatwicie mi tam male co nie co))))))))) Sloo ja nic nie wymyslam... po prostu widze jak cie Nik obejmuje w taNcu no i jak sobie w oczy patrzycie głeboko.... Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:47 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek Ty juz nie wymyslaj > > a mnie to zaraz szlag trafi > > zamiast imprezowac musze w miedzyczasie kopiowac malolatowi swojemu jakie > s > > glupoty z netu. > > tylko dlaczego one zawsze na ostatnia chwile sobie pzrypominaja????? > > bede wskakiwac w miedzyczsie do Was > > zosatwicie mi tam male co nie co))))))))) > > > Sloo ja nic nie wymyslam... > po prostu widze jak cie Nik obejmuje w taNcu no i jak sobie w oczy patrzycie > głeboko.... własnie mi się przypomniało że niedługo wraca Kendo i juz ona nas wszystkich pobłogosławi))) pojechała i zostawiła porzadek a tu co?? noco?? jakies tańce, szkło i kto wie co jeszcze) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:49 Oj NIku przesadzasz grubooo.... przecież my jesteśmy bardzo grzeczni.... a mała imprezkę jak raz na jakiś czas zrobimy to przeciez nic się nie stanie.... PS nie wazne że my codziennie imprezę robimy ale ciiiiii Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:51 orzeszek_rania napisała: > Oj NIku przesadzasz grubooo.... > przecież my jesteśmy bardzo grzeczni.... a mała imprezkę jak raz na jakiś czas > zrobimy to przeciez nic się nie stanie.... > > PS nie wazne że my codziennie imprezę robimy ale ciiiiii ciiiiiiiiiii, tylko my o tym wiemy ciiiiiii, szkło się wyniesie, resztę pod dywan i bedzie jak dawniej, tylko te poobtłukiwane naczynia Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:45 slo-onko napisała: > orzeszek Ty juz nie wymyslaj > a mnie to zaraz szlag trafi > zamiast imprezowac musze w miedzyczasie kopiowac malolatowi swojemu jakies > glupoty z netu. > tylko dlaczego one zawsze na ostatnia chwile sobie pzrypominaja????? > bede wskakiwac w miedzyczsie do Was > zosatwicie mi tam male co nie co))))))))) Slo, jak mozesz, jeśli dziecko prosi to tak ma być i juz, jeśli to z netu potrzebne jest do szkoły to faktycznie musza to byc niewąskie głupoty.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:46 Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz znów opróżni wszystko )))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:48 orzeszek_rania napisała: > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz znów opróżni > wszystko )))) a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:50 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz znów opróżni > > wszystko )))) > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? a tak serio to ostatnio dzieki Sloo polubiłam sliwowicę z sokiem jabłkowym co się w szczecinie "szarlotka nazywa" a wogóle to lubie drinki pół słodkie i zaden ziołowy alkohol..... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:52 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz znów opr > óżni > > > wszystko )))) > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > a tak serio to ostatnio dzieki Sloo polubiłam sliwowicę z sokiem jabłkowym co > się w szczecinie "szarlotka nazywa" a wogóle to lubie drinki pół słodkie i > zaden ziołowy alkohol..... mala to nie byla sliwowica tylko zubrowka z sokiem jablkowym))))))))) ale sliwowice tez mozna na ten sam sposob pic Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:54 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz znów opr > óżni > > > wszystko )))) > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > a tak serio to ostatnio dzieki Sloo polubiłam sliwowicę z sokiem jabłkowym co > się w szczecinie "szarlotka nazywa" a wogóle to lubie drinki pół słodkie i > zaden ziołowy alkohol..... moze być , lubię wiedzieć takie rzeczy,nigdy nie wiadomo kiedy moze się ta wiedza przydać ja preferuje czyściutkie produkty rafinacji i oczywiście żubr, bo on występuje w puszczy Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:50 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz znów opróżni > > wszystko )))) > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:51 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz znów opr > óżni > > > wszystko )))) > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > Sloo Szarlotkę ???????????))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:53 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz zn > ów opr > > óżni > > > > wszystko )))) > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > Sloo Szarlotkę ???????????))))))))) mam butelke szarltki trzymam ja na przyjazd Kendo)))))) tez nie miala okazji sprobowac Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:55 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i za > raz zn > > ów opr > > > óżni > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > Sloo Szarlotkę ???????????))))))))) > > > mam butelke szarltki > trzymam ja na przyjazd Kendo)))))) > tez nie miala okazji sprobowac co za róznica żóbrówka czy sliwowica jedno i to samo jak dla mnie ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:57 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzi > e i za > > raz zn > > > ów opr > > > > óżni > > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > > > > Sloo Szarlotkę ???????????))))))))) > > > > > > mam butelke szarltki > > trzymam ja na przyjazd Kendo)))))) > > tez nie miala okazji sprobowac > > co za róznica żóbrówka czy sliwowica jedno i to samo jak dla mnie ))) > nooooo nieeee, śliwowica jak sama nazwa wskazuje pędzona jest ze śliwek i musi być bardzo mocna a zubrówka wcale nie jest robiona z zubra... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:59 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo pr > zyjdzi > > e i za > > > raz zn > > > > ów opr > > > > > óżni > > > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > > > > > > > Sloo Szarlotkę ???????????))))))))) > > > > > > > > > mam butelke szarltki > > > trzymam ja na przyjazd Kendo)))))) > > > tez nie miala okazji sprobowac > > > > co za róznica żóbrówka czy sliwowica jedno i to samo jak dla mnie ))) > > > nooooo nieeee, śliwowica jak sama nazwa wskazuje pędzona jest ze śliwek i musi > być bardzo mocna a zubrówka wcale nie jest robiona z zubra... to z czego jest żóbrówka????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:02 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... > bo pr > > zyjdzi > > > e i za > > > > raz zn > > > > > ów opr > > > > > > óżni > > > > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alko > hole? > > > > > > > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > > > > > > > > > > Sloo Szarlotkę ???????????))))))))) > > > > > > > > > > > > mam butelke szarltki > > > > trzymam ja na przyjazd Kendo)))))) > > > > tez nie miala okazji sprobowac > > > > > > co za róznica żóbrówka czy sliwowica jedno i to samo jak dla mnie : > )))) > > > > > nooooo nieeee, śliwowica jak sama nazwa wskazuje pędzona jest ze śliwek i > > musi > > być bardzo mocna a zubrówka wcale nie jest robiona z zubra... > > to z czego jest żóbrówka????????? > nie takie pytanie powinnaś postawić, nie z czego tylko dla kogo??? zwykła biała gatunkowo dobra wódka z trawka zubrówka w środku dla aromatu i smaku, a jest ona dla smakoszy, nie dla mnie... Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:52 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz znów opr > óżni > > > wszystko )))) > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > hehehe teraz juz wiem co to za szarlotka na sniadanie hahaha dzięki orzeszku) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:54 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i zaraz zn > ów opr > > óżni > > > > wszystko )))) > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > hehehe teraz juz wiem co to za szarlotka na sniadanie hahaha dzięki orzeszku) na sniadanie to byla upieczona a do wypicia to moze byc na kolacje))) a Ty skad wiesz co jadam na sniadania aaaaaaa????))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:55 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i za > raz zn > > ów opr > > > óżni > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > hehehe teraz juz wiem co to za szarlotka na sniadanie hahaha dzięki > orzeszku) > > > na sniadanie to byla upieczona a do wypicia to moze byc na kolacje))) > a Ty skad wiesz co jadam na sniadania aaaaaaa????))))))) hahahaha intuicja nicka jest wielka szarlotka chyba mnie skręci hahahahaha smacznego sniadanka hahahahaha !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:57 dawno tak nie miałam żebym nie nadążała was czytać ))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:56 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzie i za > raz zn > > ów opr > > > óżni > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > hehehe teraz juz wiem co to za szarlotka na sniadanie hahaha dzięki > orzeszku) > > > na sniadanie to byla upieczona a do wypicia to moze byc na kolacje))) > a Ty skad wiesz co jadam na sniadania aaaaaaa????))))))) no i się wydało że razem jadacie sniadania )))))))))))) hehehe wiedziałam że między wami coś się swięci ))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:57 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo przyjdzi > e i za > > raz zn > > > ów opr > > > > óżni > > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > hehehe teraz juz wiem co to za szarlotka na sniadanie hahaha dzięki > > > orzeszku) > > > > > > na sniadanie to byla upieczona a do wypicia to moze byc na kolacje))) > > a Ty skad wiesz co jadam na sniadania aaaaaaa????))))))) > > no i się wydało że razem jadacie sniadania )))))))))))) hehehe wiedziałam że > między wami coś się swięci ))))) > > aaaaaaaaaa wcale sie nic nie wydalo!!!!!!!!!! wczoraj juz mowilam,ze sniadanie ebdzie dzisiajPP Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 20:59 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... bo pr > zyjdzi > > e i za > > > raz zn > > > > ów opr > > > > > óżni > > > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alkohole? > > > > > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > > > hehehe teraz juz wiem co to za szarlotka na sniadanie hahaha > dzięki > > > > > orzeszku) > > > > > > > > > na sniadanie to byla upieczona a do wypicia to moze byc na kolacje; > -)))) > > > a Ty skad wiesz co jadam na sniadania aaaaaaa????))))))) > > > > no i się wydało że razem jadacie sniadania )))))))))))) hehehe wiedział > am > że > > między wami coś się swięci ))))) > > > > > > aaaaaaaaaa wcale sie nic nie wydalo!!!!!!!!!! > wczoraj juz mowilam,ze sniadanie ebdzie dzisiajPP ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem bo juz sie poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:01 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > > > Dobra Nik polej dopóki jej nie ma.... > bo pr > > zyjdzi > > > e i za > > > > raz zn > > > > > ów opr > > > > > > óżni > > > > > > > > wszystko )))) > > > > > > > > > > > > > > a tak serio to lubisz jakieś konkretne alko > hole? > > > > > > > > > > > > noooooo jeeeesteeeemmmmm))))))))))))) > > > > > > pijemy cos?))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > > > > > hehehe teraz juz wiem co to za szarlotka na sniadanie h > ahaha > > dzięki > > > > > > > orzeszku) > > > > > > > > > > > > na sniadanie to byla upieczona a do wypicia to moze byc na ko > lacje; > > -)))) > > > > a Ty skad wiesz co jadam na sniadania aaaaaaa????))))))) > > > > > > no i się wydało że razem jadacie sniadania )))))))))))) hehehe wi > edział > > am > > że > > > między wami coś się swięci ))))) > > > > > > > > > > aaaaaaaaaa wcale sie nic nie wydalo!!!!!!!!!! > > wczoraj juz mowilam,ze sniadanie ebdzie dzisiajPP > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem bo juz sie > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... Sloo zabierz Nikowi już ten kieliszek... jemu chyba juz starczy ))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:02 orzeszek_rania napisała: > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem bo juz sie > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... > > Sloo zabierz Nikowi już ten kieliszek... jemu chyba juz starczy ))))))))) same mu pomozemy )))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:01 nick000 napisał: > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem bo juz sie > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek nieco nie zesztywnial od rozmowy o zubrach?)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem bo juz sie > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek nieco nie zesztywnial od > rozmowy o zubrach?)))))) ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) moze znowu o szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:04 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem bo juz > sie > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek nieco nie zesztywnia > l od > > rozmowy o zubrach?)))))) > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) moze znowu o > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? hehehhehehe ja dzis nie moge z wami po prostu )))) coś unikacie tego waszego tematu hmmmmm.... bardzo zastanawiające.....)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:06 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem b > o juz > > sie > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek nieco nie zesz > tywnia > > l od > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) moze znowu o > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > hehehhehehe ja dzis nie moge z wami po prostu )))) > coś unikacie tego waszego tematu hmmmmm.... bardzo zastanawiające.....)))) orzeszek badz wyrozumiala nie wszytsko na raz to bardzo dyskretna sytuacja Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:08 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja rob > iłem b > > o juz > > > sie > > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek nieco ni > e zesz > > tywnia > > > l od > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) moze zn > owu o > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > > > hehehhehehe ja dzis nie moge z wami po prostu )))) > > coś unikacie tego waszego tematu hmmmmm.... bardzo zastanawiające.....) > ))) > > > orzeszek badz wyrozumiala nie wszytsko na raz > to bardzo dyskretna sytuacja kto unika, kto??? czy wam tez dzisiaj forum rusza sie jak ślimak? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:09 nick000 napisał: > > kto unika, kto??? czy wam tez dzisiaj forum rusza sie jak ślimak? o dziwo moje dzis nie chyba mi naprawili. a Ty na swoj czasem nie lal nic mokrego? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co > ja rob > > iłem b > > > o juz > > > > sie > > > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mów > iła... > > > > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek ni > eco ni > > e zesz > > > tywnia > > > > l od > > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) m > oze zn > > owu o > > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > > > > > > hehehhehehe ja dzis nie moge z wami po prostu )))) > > > coś unikacie tego waszego tematu hmmmmm.... bardzo zastanawiające.. > ...) > > ))) > > > > > > orzeszek badz wyrozumiala nie wszytsko na raz > > to bardzo dyskretna sytuacja > > kto unika, kto??? czy wam tez dzisiaj forum rusza sie jak ślimak? forum nie, chodzi jak należy, za to ja ruszam sie jak slimak... czuje sie jakbym była w 8 miesiącu ciąży tak sie najadłam na tej imprezce)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:13 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po > , co > > ja rob > > > iłem b > > > > o juz > > > > > sie > > > > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzesz > ek mów > > iła... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezo > rek ni > > eco ni > > > e zesz > > > > tywnia > > > > > l od > > > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co?? > ?) m > > oze zn > > > owu o > > > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > > > > > > > > > hehehhehehe ja dzis nie moge z wami po prostu )))) > > > > coś unikacie tego waszego tematu hmmmmm.... bardzo zastanawia > jące.. > > ...) > > > ))) > > > > > > > > > orzeszek badz wyrozumiala nie wszytsko na raz > > > to bardzo dyskretna sytuacja > > > > kto unika, kto??? czy wam tez dzisiaj forum rusza sie jak ślimak? > > > forum nie, chodzi jak należy, za to ja ruszam sie jak slimak... czuje sie > jakbym była w 8 miesiącu ciąży tak sie najadłam na tej imprezce)) nieźle, miło słyszeć dzieci nigdy za wiele)) hehehe jesteście obie niesamowite Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:14 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodzi > łem po > > , co > > > ja rob > > > > iłem b > > > > > o juz > > > > > > sie > > > > > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo > Orzesz > > ek mów > > > iła... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie ab > y jezo > > rek ni > > > eco ni > > > > e zesz > > > > > tywnia > > > > > > l od > > > > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a T > y co?? > > ?) m > > > oze zn > > > > owu o > > > > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > > > > > > > > > > > > hehehhehehe ja dzis nie moge z wami po prostu )))) > > > > > coś unikacie tego waszego tematu hmmmmm.... bardzo zast > anawia > > jące.. > > > ...) > > > > ))) > > > > > > > > > > > > orzeszek badz wyrozumiala nie wszytsko na raz > > > > to bardzo dyskretna sytuacja > > > > > > kto unika, kto??? czy wam tez dzisiaj forum rusza sie jak ślimak? > > > > > > forum nie, chodzi jak należy, za to ja ruszam sie jak slimak... czuje sie > > > jakbym była w 8 miesiącu ciąży tak sie najadłam na tej imprezce)) > > nieźle, miło słyszeć dzieci nigdy za wiele)) hehehe jesteście obie niesamowit > e nigdy za wiele???? ale ja czuje jakbym miala tam w srodku co najmniej cała drużynę piłkarską ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:16 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam > chodzi > > łem po > > > , co > > > > ja rob > > > > > iłem b > > > > > > o juz > > > > > > > sie > > > > > > > > > poplatałem i kto co swięci Sl > o bo > > Orzesz > > > ek mów > > > > iła... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy To > bie ab > > y jezo > > > rek ni > > > > eco ni > > > > > e zesz > > > > > > tywnia > > > > > > > l od > > > > > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > > > > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieni > am a T > > y co?? > > > ?) m > > > > oze zn > > > > > owu o > > > > > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > > > > > > > > > > > > > > > hehehhehehe ja dzis nie moge z wami po prostu ) > ))) > > > > > > coś unikacie tego waszego tematu hmmmmm.... bardz > o zast > > anawia > > > jące.. > > > > ...) > > > > > ))) > > > > > > > > > > > > > > > orzeszek badz wyrozumiala nie wszytsko na raz > > > > > to bardzo dyskretna sytuacja > > > > > > > > kto unika, kto??? czy wam tez dzisiaj forum rusza sie jak śli > mak? > > > > > > > > > forum nie, chodzi jak należy, za to ja ruszam sie jak slimak... czu > je sie > > > > > jakbym była w 8 miesiącu ciąży tak sie najadłam na tej imprezce)) > > > > nieźle, miło słyszeć dzieci nigdy za wiele)) hehehe jesteście obie > niesamowit > > e > > > nigdy za wiele???? > ale ja czuje jakbym miala tam w srodku co najmniej cała drużynę > piłkarską ))))) może są to przyszli mistrzowie świata??? dbaj o nich a wujek nick pomoże orzeszkowi w wychowywaniu tych małych bystrzaków, mam wprawę.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:17 nick000 napisał: > > może są to przyszli mistrzowie świata??? dbaj o nich a wujek nick pomoże > orzeszkowi w wychowywaniu tych małych bystrzaków, mam wprawę.. orzeszek w stanie omiennym jestes????????????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:24 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > może są to przyszli mistrzowie świata??? dbaj o nich a wujek nick pomoże > > orzeszkowi w wychowywaniu tych małych bystrzaków, mam wprawę.. > > > orzeszek w stanie omiennym jestes????????????????? nie wiedziałaś??????? wooooooooowwww!!!! przynajmniej wiemy że nie jest facetem podszywającym się pod orzeszkę) to 100% pistacjowa dziewczyna) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:26 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > może są to przyszli mistrzowie świata??? dbaj o nich a wujek nick p > omoże > > > orzeszkowi w wychowywaniu tych małych bystrzaków, mam wprawę.. > > > > > > orzeszek w stanie omiennym jestes????????????????? > > nie wiedziałaś??????? wooooooooowwww!!!! przynajmniej wiemy że nie jest facetem > > podszywającym się pod orzeszkę) to 100% pistacjowa dziewczyna) chyba ktos orzeszka wyturlal bo znikla ale to w sumie dobrze,ze ona to ona)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:30 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > może są to przyszli mistrzowie świata??? dbaj o nich a wujek > nick p > > omoże > > > > orzeszkowi w wychowywaniu tych małych bystrzaków, mam wprawę. > . > > > > > > > > > orzeszek w stanie omiennym jestes????????????????? > > > > nie wiedziałaś??????? wooooooooowwww!!!! przynajmniej wiemy że nie jest > facetem > > > > podszywającym się pod orzeszkę) to 100% pistacjowa dziewczyna) > > > chyba ktos orzeszka wyturlal > bo znikla > ale to w sumie dobrze,ze ona to ona)))) > jasne, ze dobrze ze orzeszek to orzeszek a slo to Slo)) ale odkrywcza myśl nicka chyba za wiele żubra... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:31 nick000 napisał: > > > > chyba ktos orzeszka wyturlal > > bo znikla > > ale to w sumie dobrze,ze ona to ona)))) > > > jasne, ze dobrze ze orzeszek to orzeszek a slo to Slo)) ale odkrywcza myśl > nicka chyba za wiele żubra... dochodzenie jak w biurze detektywistycznym))))) nalej Nik a co nam tam?))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:05 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem bo juz > sie > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek nieco nie zesztywnia > l od > > rozmowy o zubrach?)))))) > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) moze znowu o > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? oooooo kuuurna chaaaataaaaaaa:0 to chyba ja tu jestem pijana nie dowidze i juz nie doslysze juz wiem co ma znaczyc owe chodzile, robilem itd.)))))))) hahahahaha ))))))))))))))) jestes niemozliwy)))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:07 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja robiłem b > o juz > > sie > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek nieco nie zesz > tywnia > > l od > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) moze znowu o > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > oooooo kuuurna chaaaataaaaaaa:0 > to chyba ja tu jestem pijana > nie dowidze i juz nie doslysze > juz wiem co ma znaczyc owe chodzile, robilem itd.)))))))) > hahahahaha ))))))))))))))) > jestes niemozliwy)))))))))))) > taaaa to tylko ja zostałam trzeźwa i nie wiem co wy do mnie mówicie.....)))) chyba się tez ubpie żeby mówić waszym językiem ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:08 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co ja rob > iłem b > > o juz > > > sie > > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mówiła... > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek nieco ni > e zesz > > tywnia > > > l od > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) moze zn > owu o > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > oooooo kuuurna chaaaataaaaaaa:0 > > to chyba ja tu jestem pijana > > nie dowidze i juz nie doslysze > > juz wiem co ma znaczyc owe chodzile, robilem itd.)))))))) > > hahahahaha ))))))))))))))) > > jestes niemozliwy)))))))))))) > > > > taaaa > to tylko ja zostałam trzeźwa i nie wiem co wy do mnie mówicie.....)))) > chyba się tez ubpie żeby mówić waszym językiem ))) czasem upicie pomaga na smutki. choc czasem je wzmaga a ja nie lubie na smutno tylko na wesolo)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:11 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po , co > ja rob > > iłem b > > > o juz > > > > sie > > > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzeszek mów > iła... > > > > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezorek ni > eco ni > > e zesz > > > tywnia > > > > l od > > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co???) m > oze zn > > owu o > > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > > > oooooo kuuurna chaaaataaaaaaa:0 > > > to chyba ja tu jestem pijana > > > nie dowidze i juz nie doslysze > > > juz wiem co ma znaczyc owe chodzile, robilem itd.)))))))) > > > hahahahaha ))))))))))))))) > > > jestes niemozliwy)))))))))))) > > > > > > > taaaa > > to tylko ja zostałam trzeźwa i nie wiem co wy do mnie mówicie.....)))) > > chyba się tez ubpie żeby mówić waszym językiem ))) > > > czasem upicie pomaga na smutki. > choc czasem je wzmaga > a ja nie lubie na smutno tylko na wesolo)) tak jest, na wesoło, mam kolegę który jak sobie trąbnie ponad miarę to robi się okropnie smutny i prosi żeby go pocieszać, ze jest niby taki biedny i samotny, następnego dnia ma kaca i przysięga że juz nigdy w zyciu, to jest dopiero smutne) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:13 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodziłem po > , co > > ja rob > > > iłem b > > > > o juz > > > > > sie > > > > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo Orzesz > ek mów > > iła... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie aby jezo > rek ni > > eco ni > > > e zesz > > > > tywnia > > > > > l od > > > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a Ty co?? > ?) m > > oze zn > > > owu o > > > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > > > > > oooooo kuuurna chaaaataaaaaaa:0 > > > > to chyba ja tu jestem pijana > > > > nie dowidze i juz nie doslysze > > > > juz wiem co ma znaczyc owe chodzile, robilem itd.)))))))) > > > > hahahahaha ))))))))))))))) > > > > jestes niemozliwy)))))))))))) > > > > > > > > > > taaaa > > > to tylko ja zostałam trzeźwa i nie wiem co wy do mnie mówicie.....: > ))))) > > > chyba się tez ubpie żeby mówić waszym językiem ))) > > > > > > czasem upicie pomaga na smutki. > > choc czasem je wzmaga > > a ja nie lubie na smutno tylko na wesolo)) > > tak jest, na wesoło, mam kolegę który jak sobie trąbnie ponad miarę to robi się > > okropnie smutny i prosi żeby go pocieszać, ze jest niby taki biedny i samotny, > następnego dnia ma kaca i przysięga że juz nigdy w zyciu, to jest dopiero > smutne) ja tam bym takiego kolege za kierowcę zawsze brała żeby nie pił ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:14 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > ja tylko podawałem przepraszam chodzi > łem po > > , co > > > ja rob > > > > iłem b > > > > > o juz > > > > > > sie > > > > > > > > poplatałem i kto co swięci Slo bo > Orzesz > > ek mów > > > iła... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nikus nasz vice przewodniczacy czy Tobie ab > y jezo > > rek ni > > > eco ni > > > > e zesz > > > > > tywnia > > > > > > l od > > > > > > > rozmowy o zubrach?)))))) > > > > > > > > > > > > ciiiiiiicho Slo, ja tu chytrze temat zmieniam a T > y co?? > > ?) m > > > oze zn > > > > owu o > > > > > > szarlotce na sniadanie porozmawiamy?? > > > > > > > > > > oooooo kuuurna chaaaataaaaaaa:0 > > > > > to chyba ja tu jestem pijana > > > > > nie dowidze i juz nie doslysze > > > > > juz wiem co ma znaczyc owe chodzile, robilem itd.))) > ))))) > > > > > hahahahaha ))))))))))))))) > > > > > jestes niemozliwy)))))))))))) > > > > > > > > > > > > > taaaa > > > > to tylko ja zostałam trzeźwa i nie wiem co wy do mnie mówicie > .....: > > ))))) > > > > chyba się tez ubpie żeby mówić waszym językiem ))) > > > > > > > > > czasem upicie pomaga na smutki. > > > choc czasem je wzmaga > > > a ja nie lubie na smutno tylko na wesolo)) > > > > tak jest, na wesoło, mam kolegę który jak sobie trąbnie ponad miarę to ro > bi > się > > > > okropnie smutny i prosi żeby go pocieszać, ze jest niby taki biedny i > samotny, > > następnego dnia ma kaca i przysięga że juz nigdy w zyciu, to jest dopiero > > > smutne) > > > ja tam bym takiego kolege za kierowcę zawsze brała żeby nie pił ))) wówczas byłby jeszcze smutniejszy, taki typ, mógłby wynajmować się na żałobne uroczystości, skuteczność gwarantowana.. Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:31 Slooooooooo!!!!!!! Orzeszkuuuuuuu !!!!!!! gdzie jesteście????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:33 nick000 napisał: > Slooooooooo!!!!!!! Orzeszkuuuuuuu !!!!!!! gdzie jesteście????? Slo melduje sie na posterunku!!!!!!!))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:38 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Slooooooooo!!!!!!! Orzeszkuuuuuuu !!!!!!! gdzie jesteście????? > > > Slo melduje sie na posterunku!!!!!!!))))))) czyżby orzeszka nasza zjadła zbyt wiele szarlotki)) heheheh niezmiernie podoba mi się ta nazwa, też tak chcę na sniadanie hehehehe) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 21:55 Slo brak, Orzeszka brak, jeden nick , nieważne ze chwiejnym krokiem, plącze się po katach, do pustych bytelek po szarlotce zagląda, chyba zaraz zalegnie gdzieś w jakimś ciepłym miejscu i zwinęty w kłębek smacznie prześpi noc śniąc o pięknych vistulankach i uroczym z Nimi imprezowaniu Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 22:23 Ależ fajna imprezownia..... Przyniosłam browarek!!!! Razem z kominami, hehehe... Odpowiedz Link
mala20033 Re: wieczorne imprezowanie...... 09.11.04, 23:47 Kawal na koniec imprezy... - Ty wiesz, moja droga - oznajmia bakteriolog żonie - że jestem na tropie bardzo niebezpiecznego wirusa! Kiedy go odkryję i opiszę, możesz być pewna, że nazwę go twoim imieniem. Slodkich Snow..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 12.11.04, 18:26 ..watek zweryfikowany i dopuszczony do dalszego czytania i kontynuacji))))))))))))))))))))) grzeczne moje" dzieciaczki") Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 12.11.04, 18:33 kendo napisała: > ..watek zweryfikowany > i dopuszczony do dalszego czytania i kontynuacji))))))))))))))))))))) > > grzeczne moje" dzieciaczki") <jupi jupi tup-tup-tup SLo cieszy sie i wiruje jak bączek wesolo> )))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 12.11.04, 18:49 o boze,ale masz poczucie humoru sloo az sie boje naszego spotkania bo chyba sie rozchoruje od wszystkiego) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 25.11.04, 20:39 i przez gw cala maszyneryje ,ktora nie dziala jak trzeba nie mozemy sobie znow "pogawedzic"...( Odpowiedz Link
mala20033 Re: wieczorne imprezowanie...... 25.11.04, 21:32 ..a mnie meczy katarazysko..eeee... Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 25.11.04, 21:40 mala20033 napisała: > ..a mnie meczy katarazysko..eeee... ja tez chodze jakas taka podejzana grypkowo((((((((( niedaj sie chorubsku.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 24.09.05, 14:53 ok. 17 rozpocznie sie wieczorne imprezowanie, beda rozmowy, smiech, muzyka, dobre jedzonko i nie tylko lubie tak czasem w fajnym towarzystwie, gdzie nie ma rozmow o polityce i problemach. biesiadnicy sypia zartami i dobrym humorem. Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 24.09.05, 17:54 ale szczesciara sloo) juz widze, jak lico oblane podniety rumiencem, jak zgrabnie nozkami na parkiecie przeplata, jak usmiechem swym ogrzewa gosci, jak swym glosem slodzi kazda minutke, to nasze sloo Kochane/rozradowane/lubiace kada wolna chwile spedzac wsrod rownych sobie.....baw sie dobrze sloo. czekamy pozniej na sprawozdanie z biesiady) a zwlaszcza cos pysznego zajadala) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 25.09.05, 11:17 kendo napisała: > ale szczesciara sloo) > juz widze, jak lico oblane podniety rumiencem, > jak zgrabnie nozkami na parkiecie przeplata, > jak usmiechem swym ogrzewa gosci, > jak swym glosem slodzi kazda minutke, > to nasze sloo Kochane/rozradowane/lubiace kada wolna chwile spedzac wsrod > rownych sobie.....baw sie dobrze sloo. > > czekamy pozniej na sprawozdanie z biesiady) > a zwlaszcza cos pysznego zajadala) oj Kendus zajadala ja oj zajadala czarne oliwki, przywizione z Turcji, byly pyszne. Szaszlyczek przyprawiony przez mojego A., galatertke przygotowana przez J.-ta pasztet wlasnej roboty przez T., jaja faszerowane przeze mnie,a reszta wymysl mojej kol. Beatkiwszytsko bylo fajne, pyszne, bylo wesolo i fajna muzyka do czasu az ludzie nie zaczeli padac ci co popadali poszli lulu,a reszta siedziala m.i. i ja w kuchni trunkow bylo 150 wlasnego wyrobu. nie mylic z bibrownia moj kolega, ktory kupil sobie specjalna ksiazke z przepisami jak sporzadza sie wysmienite trunki wlasnie takie naprodukowal. zdazylismy poprobowac 6, a kolejne 8 zostawilismy na nastepny raz byl to miedzy innymi likier kokosowy, czekoladowy, cytrynowy, wisniowy, nalewka wisniowa, daktylowka, reszty nie pamietamDD potem rozjechalismy sie do domow tzn rano tuz ok. 7,00 a zdazylam juz byc w koscieetaka jestem jeszcze jedna imprezka mnie czeka tym razem ukulturalniona, jak to sie u nas mowi-ide sie odchamic na 17 do teatrzyku lalek Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 25.09.05, 11:31 eeeeeee..sloo, to pieknie sie bawilas) papusialas pysznosci i zapijalas rowniez wspanialosciami. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 25.09.05, 11:32 kendo napisała: > eeeeeee..sloo, > to pieknie sie bawilas) > papusialas pysznosci i zapijalas rowniez wspanialosciami. oj Tak kiedys juz mialam dosc takich biesiad,ale jakos ostatnio mi znow pasuja Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 25.09.05, 11:39 powiem Ci,ze to taki "filter" zbawienny po calym tygodniu pracy, czlek sie laduje nowa energia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 25.09.05, 11:42 kendo napisała: > powiem Ci,ze to taki "filter" zbawienny po calym tygodniu pracy, > czlek sie laduje nowa energia. czasami sie przydaje, to prawda , taki rozluzniacz Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 19:54 ludzieeeeeeeeeeeeee...ale poszla bym gdzies potanczyc)))))))))))) nasluchalam sie muzyczki dziergajac i niedawne czasy przypomnialy sie i naszla mnie tesknota( Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 19:56 najlepsze sa takie zorganizowane w ostatniej chwili imprezy, szybko, kazdy coś tam przytarga, muzyczka gra, towarzystwo rozbawione i nie koniecznie w strojach balowych Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 19:58 takie lubie najbardziej,spontaniczne, ubawie sie wtedy ze az nozeta bola ) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:01 spontan miłe panie, tylko on, w zabawie, w zyciu, zawsze i wszedzie, od razu lżej sie oddycha a jak wówczas smakuje wino i zabawa Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:08 oj wiem nicku.... to same przyjemnosci))))))) ostanio mi cos brak spontanicznosci( ale zawsze w drodze do kraju odbijam sobie Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:09 dzien dobry wieczor <slo dzierzy butle wina pod pacha > Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:10 to ja dostawiam ciasto ,nastawiam muzyczke i zabawe czas zaczac))))))))))))))))))))) witaj wieczornie Skarbie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:11 kendo napisała: > to ja dostawiam ciasto ,nastawiam muzyczke > i zabawe czas zaczac))))))))))))))))))))) > > witaj wieczornie Skarbie) witajcie a tak na serio to tez bym poszla gdzies poskakac naogladalam sie "Taniecz gwiazdami" to teraz marze o tym by porwac jakiegos tancerza i tak zostac z nim san na san na srodku sali Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:15 i wirowac z nim az do rana...oby nozki tylko wytrzymaly) hmmmmmmmmmmmm...trafil mi sie tym razem wspanialy tancerz, rany jak bylo fajnieeeeeeeeee...za jeden taniec az brawo nam bili))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:18 kendo napisała: > i wirowac z nim az do rana...oby nozki tylko wytrzymaly) > hmmmmmmmmmmmm...trafil mi sie tym razem wspanialy tancerz, > rany jak bylo fajnieeeeeeeeee...za jeden taniec az brawo nam bili))))))) ooooooooo rety))))))) i co? i co? Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:22 na parkiecie nie bylo zbytniego tloku,wiec mozna bylo swobodnie sie poruszac, po skonczeniu tancow rozeszlismy sie do swych kabin na lulu) moze jeszcze sie kiedys spotkamy,kto wie?? i poplasamy))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:24 kendo napisała: > na parkiecie nie bylo zbytniego tloku,wiec mozna bylo swobodnie sie poruszac, > po skonczeniu tancow rozeszlismy sie do swych kabin na lulu) > > moze jeszcze sie kiedys spotkamy,kto wie?? i poplasamy))))))))))) musial byc dobrym tancerzem jak tak no i wspomnienia mile Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:32 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > na parkiecie nie bylo zbytniego tloku,wiec mozna bylo swobodnie sie porus > zac, > > po skonczeniu tancow rozeszlismy sie do swych kabin na lulu) > > > > moze jeszcze sie kiedys spotkamy,kto wie?? i poplasamy))))))))))) > > musial byc dobrym tancerzem jak tak no i wspomnienia mile cos bylo,bo zaraz po pierwszym tancu juz niechcial nawet pozwolic na odbijanego)))) pasowalismy jakos z kroczkami,tak sie czulo jakbysmy ze soba juz wiele,wiele razy tanczyli) wspomnienie naprawde hmmmmmmmmmmmmmmmmmm)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:33 kendo napisała: > cos bylo,bo zaraz po pierwszym tancu juz niechcial nawet pozwolic na > odbijanego)))) > pasowalismy jakos z kroczkami,tak sie czulo jakbysmy ze soba juz wiele,wiele > razy tanczyli) > wspomnienie naprawde hmmmmmmmmmmmmmmmmmm)))))))))))))))))) a to jakis krajan czy obcokrajowiec? Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:40 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > cos bylo,bo zaraz po pierwszym tancu juz niechcial nawet pozwolic na > > odbijanego)))) > > pasowalismy jakos z kroczkami,tak sie czulo jakbysmy ze soba juz wiele,wi > ele > > razy tanczyli) > > wspomnienie naprawde hmmmmmmmmmmmmmmmmmm)))))))))))))))))) > > a to jakis krajan czy obcokrajowiec? krajan....z innym chyba bym nie umiala,jakos kiedys nic nie wyszlo Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:22 wiecie co? mam nadzieje,ze dzis bede zyc. zrobilam sobie taka mieszanke i dziwie sie,ze moj zoladek to wytrzymal. najpierw byla pralinka malaga popijana piwem DOGIEM potem wyjadlam resztke zurku z obiadu,nastepnie kromka chleba z plesniowym serem takim smierdzacym fuj fuj popity herbatka zbojnicka,a na deser jogurt brzoskwiniowyDDD Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:26 sloo, ale masz zestaw smakow))))))))))))))) jak widac jeszcze zyjesz,zobaczymy do jutra)))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:27 kendo napisała: > sloo, > ale masz zestaw smakow))))))))))))))) > jak widac jeszcze zyjesz,zobaczymy do jutra)))))))))))))))) no nie umiem sie opanowac no nie umiem, jak widze jedzonko to az uszy mi sie tzresa musialam sobie odbic chociaz tym, bo chcialam kupic sobie cos nowego i wroclam z niczym. Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:30 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo, > > ale masz zestaw smakow))))))))))))))) > > jak widac jeszcze zyjesz,zobaczymy do jutra)))))))))))))))) > > no nie umiem sie opanowac no nie umiem, jak widze jedzonko to az uszy mi sie tz > resa > musialam sobie odbic chociaz tym, bo chcialam kupic sobie cos nowego i wroclam > z niczym. to jadlas niby z zalu nieznalezienia nic tez nieraz tak podjadam,ale gdy niezjem obiadu czy lunchu, wtedy niczym nie moge sie nasycic i pakuje w siebie co mi sie napatoczy z lodowki))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:27 nie wierzę ale masz zdrowie. Jest jednak taki słowacki czy czeski serek, ktorego nie dałabyś rady przełknać, mogę założyc sie o wszystkie pieniadze swiata, nazywa sie to, smrodliwy syrek i cuchnie straszliwie. Produkują go bo pewnie ktoś to zjada, pytanie tylko, kto i z jakiego powodu? Nie będe porównywał zapachu jaki wydziela sie z tego czegoś, nie znajduje odnośnika, brrrr Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:29 nick000 napisał: > nie wierzę ale masz zdrowie. Jest jednak taki słowacki czy czeski serek, kto > rego nie dałabyś rady przełknać, mogę założyc sie o wszystkie pieniadze swiata, > nazywa sie to, smrodliwy syrek i cuchnie straszliwie. Produkują go bo pewnie k > toś to zjada, pytanie tylko, kto i z jakiego powodu? Nie będe porównywał zapach > u jaki wydziela sie z tego czegoś, nie znajduje odnośnika, brrrr tylko jak to jest z tymi serami,ze czym bardziej smierdzi tym lepszy w smaku? tzn chodzi mi o takie prawdziwe francuskie ,a nie jakies stare przeterminwane ten byl przeplesnialy i cuchnacy ale z chlebkiem i maselkiem, mmmm paluszki lizac Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:34 nick000 napisał: > nie wierzę ale masz zdrowie. Jest jednak taki słowacki czy czeski serek, kto > rego nie dałabyś rady przełknać, mogę założyc sie o wszystkie pieniadze swiata, > nazywa sie to, smrodliwy syrek i cuchnie straszliwie. Produkują go bo pewnie k > toś to zjada, pytanie tylko, kto i z jakiego powodu? Nie będe porównywał zapach > u jaki wydziela sie z tego czegoś, nie znajduje odnośnika, brrrr usch....to sa chyba te najdluzej lezakowane serki, niezakupuje ich ,bo cala chatka nim pachnie,gdy lodowke sie otworzy nie mowiac,ze wszystko w lodowce jest nasaczone tym zapachem Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:37 kendo napisała: > usch....to sa chyba te najdluzej lezakowane serki, > niezakupuje ich ,bo cala chatka nim pachnie,gdy lodowke sie otworzy nie > mowiac,ze wszystko w lodowce jest nasaczone tym zapachem po moim nie zostanie ani sladu , ani smrodu, moj piwosz zaraz skasi go calego Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > usch....to sa chyba te najdluzej lezakowane serki, > > niezakupuje ich ,bo cala chatka nim pachnie,gdy lodowke sie otworzy nie > > mowiac,ze wszystko w lodowce jest nasaczone tym zapachem > > po moim nie zostanie ani sladu , ani smrodu, moj piwosz zaraz skasi go calego pod piwko lubie koreczki z sera z winogronkiem lub papryka Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:42 kendo napisała: > pod piwko lubie koreczki z sera z winogronkiem lub papryka albo oliwki choc osobiscie nie jadam ich w nadmiernych ilosciach. wole czuc Doga,ktory nie jest gorzki,a mozna z przyjemnoscia zaspokoic pragnienie Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:47 rozumiem zebym to jeszcze ja o piwie opoiadal, co jest, jakieś odwrócenie proporcji, kobitki nawijają o browarach, pewnie ja będe musiał o wyszywaniu i modzie zacząć gadkę Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:49 nick000 napisał: > rozumiem zebym to jeszcze ja o piwie opoiadal, co jest, jakieś odwrócenie prop > orcji, kobitki nawijają o browarach, pewnie ja będe musiał o wyszywaniu i modzi > e zacząć gadkę tylko nie zostan abstynentem,bo tego nie zniose))) wystarczy,ze umiesz wlasnorecznie prac i prasowac reszte zostaw kobietom Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:56 są pewne nieprzekraczalne grnice, abstynentem,na pewno, nie zostnę, chba bym sie ze wstydu pod ziemię zapadl Wielką przyjemnościa jest usiaść w dobrym towarzystwie i wysączyć butelkę czegoś pysznego, znam tylko jedną wiekszą od tego przyjemność Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:57 nick000 napisał: > są pewne nieprzekraczalne grnice, abstynentem,na pewno, nie zostnę, chba bym s > ie ze wstydu pod ziemię zapadl Wielką przyjemnościa jest usiaść w dobrym towa > rzystwie i wysączyć butelkę czegoś pysznego, znam tylko jedną wiekszą od tego p > rzyjemność hmmm i co to moze byc?)) cos moze na "K"? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:01 nick000 napisał: > owszem, na "K" Ko....? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:06 nick000 napisał: > ko..? Kotlety?)) nieeeeeeee ko........ kolacja )))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:10 koszulka na kolację? No nie, koszulka i owszem, po kolacji i w zupełnie innej sytuacji Myśle o koszulce gimnastycznej, przecież po wieczornym posiłku nalezy zadbać o jakiś ruch, dla kondycji oczywiście))i lepszego snu Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:13 nick000 napisał: > koszulka na kolację? No nie, koszulka i owszem, po kolacji i w zupełnie innej > sytuacji Myśle o koszulce gimnastycznej, przecież po wieczornym posiłku nalez > y zadbać o jakiś ruch, dla kondycji oczywiście))i lepszego snu jasne szczegolnie zimowa pora))) juz to widze jak Nick biega z koszulka, a raczej za koszulka))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:18 nie za koszulką, tylko za jej wlaścicielką Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:49 naszej Slo padl net, z moim pośrednictwem żegna sie z nami, nie traci jednak nadziei, ze coś tam zatrybi bedzie mogła, jeszcze dzisiaj, popisać na vistuli. Szkoda, na sobotni wieczór czeka sie cały tydzień. Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:56 biedne sloo, a juz mialam pytac czy gdzie ja woda niepociagala pod prysznicem)))))))))) miej sobie mily wieczor ,moze przy TV cos ciekawego jest) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:59 w TV, jak zwykle, nudy na pudy, dobrze, ze istnieja książki. Pożegnam sie i ja, dzięki za fajny wieczór, vistula, jak to kiedyś ktoś napisał, wciąga jak wir, jest to oczywiście zasługa nie forum lecz ludzi na nim piszących, swietnych, cieplych i normalnych, to ostatnio rzadkość. Trzymajcie sie, kolorowych snów Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 22:05 nick000 napisał: > w TV, jak zwykle, nudy na pudy, dobrze, ze istnieja książki. Pożegnam sie i ja > , dzięki za fajny wieczór, vistula, jak to kiedyś ktoś napisał, wciąga jak wir, > jest to oczywiście zasługa nie forum lecz ludzi na nim piszących, swietnych, c > ieplych i normalnych, to ostatnio rzadkość. Trzymajcie sie, kolorowych snów zycze zatem milej lektury, i mowie rowniez Kochanym Milym Ludzikom D O B R A N O C. Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:14 a o jakich gimnastykach mowa??????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:16 kendo napisała: > a o jakich gimnastykach mowa??????????? gimnastyka s........portowa)) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a o jakich gimnastykach mowa??????????? > > gimnastyka s........portowa)) he,heeeeeeeeeeeeee.... jak duza fala to mozna o takiej poopowiadac, mialam przyjemnosc doswiadczyc podobnej na katamaranie((((((((((( juz kiedys opisywalam( Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:48 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > pod piwko lubie koreczki z sera z winogronkiem lub papryka > > albo oliwki choc osobiscie nie jadam ich w nadmiernych ilosciach. wole czuc D > oga,ktory nie jest gorzki,a mozna z przyjemnoscia zaspokoic pragnienie oliwiki tez lubie,ale niestety za tluste sa , i faktycznie smakowo przebijaja kazde piwko. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:50 kendo napisała: > oliwiki tez lubie,ale niestety za tluste sa , > i faktycznie smakowo przebijaja kazde piwko. oliwki to ja lubie na przemianz zoltym serkiem. najlepsze jednak sa czarne ale takie pzrywiezione np. z Turcji. nasze sprzedawane niby oryginalne to jednak nie to. Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:07 czasami kupie czarne w sloiku,jak robie rybe zapiekana z suszonym pomidorem, smakowo pasuje i nadaje charkter rybkowemu sosikowi. Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:23 a przeciez owe gwiazdy bledną przy vistulankach i swieca mdłym swiatlem Dziewczyny, jesteście najpiękniejsze Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:25 nick000 napisał: > a przeciez owe gwiazdy bledną przy vistulankach i swieca mdłym swiatlem Dz > iewczyny, jesteście najpiękniejsze Nick,a Ty sie nie ociagaj z pisaniem,bo ostaniesz ukarany bedziesz musial kolejno odtanczyc rock end rolla, czacze, tango i walca z kazda po 3 razy Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:28 o!!!!!!!! dobra kare wymyslilas sloo dla nicka))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:27 a nick znow przysladza))))))))))) pewnie,ze my najpiekniejsze sa))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:32 nie presładzam, fakty jeno stwierdam a Ty kendo nie zmieniaj tematu tylko mów, co w tej kabinie Nie uwierzę, ze spać poszłaś i do tego sama))) Slimaczy mi sie gazeta już ktoryś dzień z rzedu Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:36 nick000 napisał: > nie presładzam, fakty jeno stwierdam a Ty kendo nie zmieniaj tematu tylko mó > w, co w tej kabinie Nie uwierzę, ze spać poszłaś i do tego sama))) > Slimaczy mi sie gazeta już ktoryś dzień z rzedu nie tylko Tobie,mnie tez sie zacina,czasem musze po raz drugi odswiezac to samo. Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:38 nick000 napisał: > nie presładzam, fakty jeno stwierdam a Ty kendo nie zmieniaj tematu tylko mó > w, co w tej kabinie Nie uwierzę, ze spać poszłaś i do tego sama))) > Slimaczy mi sie gazeta już ktoryś dzień z rzedu nick, ....jak bum cykcyk.....w mojej kabinie byly jeszcze trzy kobitki, bo dziela ludziskow na zenskie i meskie,chyba,ze chcesz miec tylko kabine dla siebie to bierzesz dwuosobowa ,ale cena tez wyzsza. po prysznicu jak walnelam sie na prycze odplynelam po raz pierwszy od razu w kimono))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:42 razumiem, ze te trzy kobitki były tam zakwaterowane, nie oznacza to, ze spaly w tej kabinie)) No kendo, nie daj sie prosić, opowiadaj dalej, po prysznicu......... Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:47 ..hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... po prysznicu wdzialam swe promowe nocne wdzianko i wgramolilam sie na gore,bo na dodatek przypadlo mi span na pieterku) jedna babka z mojej kabiny tez plasala z nami,wiec dwie juz spaly a my doszly do spiacych kobitek,rano sie okazalo ,ze to babciunie po 80 -lat ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:51 kendo napisała: > ..hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... > po prysznicu wdzialam swe promowe nocne wdzianko i wgramolilam sie na gore,bo > na dodatek przypadlo mi span na pieterku) > jedna babka z mojej kabiny tez plasala z nami,wiec dwie juz spaly a my doszly > do spiacych kobitek,rano sie okazalo ,ze to babciunie po 80 -lat ) o to mogly Wa tylko pozazdroscic wigoru, towazrystwa,plasania i humoru nie wiedzialy co traca Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:52 no nie, teraz juz zupełnie nas podpuszczasz, nie uwierze, a tak ładnie sie zaczynało twoje opowiadanie o podrózy promem i to hi,hiiiiiiii... tez o czyms swiadczy)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:55 nick000 napisał: > no nie, teraz juz zupełnie nas podpuszczasz, nie uwierze, a tak ładnie sie zac > zynało twoje opowiadanie o podrózy promem i to hi,hiiiiiiii... tez o czyms sw > iadczy)) a oze Kendo o czyms zapomniala,albo cos ominela? Kendus porusz swoje szare komoreczki)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 20:59 one są poruszone od tamtej pory, nie musi sie nasza szefowa wcale wysilać, wiem coś o tym, ma pewnie dobre, znkomite wręcz, wspomnienia z pod tego prysznica))) A woda goraca była?????)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:01 nick000 napisał: > one są poruszone od tamtej pory, nie musi sie nasza szefowa wcale wysilać, w > iem coś o tym, ma pewnie dobre, znkomite wręcz, wspomnienia z pod tego prysznic > a))) A woda goraca była?????)) i slodkie sny ze wspomnieniami Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:02 no zobacz Slo, nasz kendula straciła pamięćPodróże morskie mają taki niestety wplyw na ludzi)) A przecież zadalem niewinne pytanie o temperaturę wody Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:05 mmmmm...woda byla zbawienna po dokazywaniu parkietowym, a podczas plasu zaliczylam drinki az 3(trzy) ale niegdy po nich nic nie czuje,chyba oszukuja z procentami))))))))))))) babciunie jechaly tym samym autobusem i na wspominki je wzielo) bablaly niemal cala droge az do Wroclawia))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:07 i opowiadały, ze jak przed wojną spotykały kogoś na promie lub gdzie indziej, to też szły wówczas pod prysznic, po pląsach oczywiście Co za drinki piłas? Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:12 fajnie sluchac takie babcie,jak to drzewiej bywalo))))))))))) wiec sama zakupilam sobie San Fancisko pozniej bylam proszona na zubruweczke z sokiem jabkowym po raz pierwszy smakowalam i bylo "papusne",jezeli moge tak wyrazic zachwyt o smaku, w drodze powrotnej zamowilam to samo i niestety rozczarowanie wielkie, chyba dlatego,ze 1),zle proporcje pomieszali lub 2).brak bylo tej atmosfery Odpowiedz Link
nick000 Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:15 pewnie i jedni, i drugie, przy drinkowaniu najważniejsza jest atmosfera, inaczej robi się z tego ordynarne pijaństwo. Odpowiedz Link
kendo Re: wieczorne imprezowanie...... 03.12.05, 21:18 a takie stoliki tez byli,ze kelnerka nie nadazyla donosic,plus zakupili sobie butelke i wartownik co rusz sprawdzal i o malo nie doszlo do rekoczynow) zawsze cos sie dzieje) tak atmosfera najwazniejsza by cos wogole smakowalo w pelnym slowa znaczniu) Odpowiedz Link