nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 06:43 witam wszystkich w srode wiosenną i ciepłą, fajnie mi sie zaczeła i mam nadzieję, ze równie przyjemnie zakończy, kibicom przypominam, finał Ligi Mistrzów dzisiejszego wieczora, nie kibicującym zycze czegoś rownie ekscytującego i słońca jak najwiecej, przynosi ono optymizm i radość Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 08:07 poranne witanie na forum stalo sie codziennym rytualem przed rozpoczeciem pracy tak wiec witam wszytskich zyczac przyjemnego dnia pracy pzred (znow) dlugim weekendem Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 08:13 witam wszystkich i życzę miłego i słonecznego dnia. sloo zgadzam się z twoim stwierdzeniem o codziennym rytuale witania. a ponieważ juz sie przywitałam, to teraz ciąg dalszy, czyli lecę zrobić sobie kawę, żeby się dobudzić nick - nastawiłeś się na ekscytujący wieczór kibica? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 08:35 jestem juz po kawie przepysznej, miękko wsiąkłem w codzienną rutyne pracy i nawet nieźle mi to idzie, oby tak dalej, kusi jednak vistula, odruchowo otwieram forum, zerkam i znowu do roboty. Mycha, wieczor zapowiada sie nadzwyczajnie. Slo, Orzeszku, ciepło witam Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 08:39 nick000 napisał: > jestem juz po kawie przepysznej, miękko wsiąkłem w codzienną rutyne pracy i > nawet nieźle mi to idzie, oby tak dalej, kusi jednak vistula, odruchowo > otwieram forum, zerkam i znowu do roboty. Mycha, wieczor zapowiada sie > nadzwyczajnie. Slo, Orzeszku, ciepło witam oh witaj Nick dawno sie nie slyszelismy Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 08:50 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > jestem juz po kawie przepysznej, miękko wsiąkłem w codzienną rutyne prac > y i > > nawet nieźle mi to idzie, oby tak dalej, kusi jednak vistula, odruchowo > > otwieram forum, zerkam i znowu do roboty. Mycha, wieczor zapowiada sie > > nadzwyczajnie. Slo, Orzeszku, ciepło witam > > oh witaj Nick dawno sie nie slyszelismy zdecydowanie zbyt dawno Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 09:08 popieram, to będą dopiero emocji i adrenalina) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 08:39 mycha napisała: > witam wszystkich i życzę miłego i słonecznego dnia. > sloo zgadzam się z twoim stwierdzeniem o codziennym rytuale witania. a ponieważ > > juz sie przywitałam, to teraz ciąg dalszy, czyli lecę zrobić sobie kawę, żeby > się dobudzić > > nick - nastawiłeś się na ekscytujący wieczór kibica? chyba usnelabym do tego zcasu bez kawy i bez kakao)))))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 09:07 ja nie mam czasu usnąć dopiero jak przyjdę do pracy to czas najwyższy, bo ten fotel taki miękki się robi... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 09:40 mycha napisała: > ja nie mam czasu usnąć dopiero jak przyjdę do pracy to czas najwyższy, bo ten > > fotel taki miękki się robi... męski fotel? heh Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 09:46 w sumie taki też mógłby być )) jak szalec to szaleć Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 09:47 mycha napisała: > w sumie taki też mógłby być )) > jak szalec to szaleć no prosze i znow niebieskie migdaly zamiast pracy i to od rana jakis bujany fotel czyli duet damsko-meski sie marzy Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:03 nie niebieskie migdały. co najwyżej niebieskie oczęta DD Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:10 a poza tym można "łoś&goł" czyli bujany fotel i praca przyjemne z pożytecznym Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:50 mycha napisała: > a poza tym można "łoś&goł" czyli bujany fotel i praca > przyjemne z pożytecznym albo trzy w jednym łoś, goł i Ty Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:34 sloo na łosia jestem w stanie się zgodzić, ale goł odpada DD Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:40 mycha napisała: > sloo na łosia jestem w stanie się zgodzić, ale goł odpada DD jak to goły odpada? gały mysia jest lepszy niz ubrany Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:54 goły łoś??? moje wybuchy radości zaczynają interesować szefową. czytając muszę się chować za segregatory)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:10 mycha napisała: > nie niebieskie migdały. co najwyżej niebieskie oczęta DD mycha ale migdaly tez maja zwyczaj byc chyba niebieskie czasmi co ?? ))))))) pomijajac kolor oczu))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:11 mycha napisała: > nie niebieskie migdały. co najwyżej niebieskie oczęta DD hm to ktos jeszcze tam patzry na Ciebie z tego fotela? Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:34 hihihi, męski fotel? robi się coraz ciekawiej Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:50 mycha napisała: > hihihi, męski fotel? > robi się coraz ciekawiej no sama tak napisalas mięski)))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:02 no więc nie ma kiedy patrzeć, bo zajęty czym innym ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:04 mycha napisała: > no więc nie ma kiedy patrzeć, bo zajęty czym innym ))) a czy to nie pzrypadkiem jakis Pan Kot? zeby nam tu zbytnio nie zajal sie myszka bo myszka na forum potzrebna Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:18 myszka z forum niegdzie nie ucieka a pan kot? niech się cieszy, że leży na fotelu póki jeszcze może)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:29 mycha napisała: > myszka z forum niegdzie nie ucieka > a pan kot? niech się cieszy, że leży na fotelu póki jeszcze może)) o wwwwww mooooooorde myszka to Ty az tak na niego dzialasz,ze ze strachu nie moze podniesc sie z fotela?))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:36 albo ja tak działam, albo to efekt wchodzenia na 9 piętro piechotą )) odrazu mówię, że sapie, ale to może być zadyszka ))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 08:40 Co znaczy dobry audytor Zaprosił facet znajomych do restauracji na kolację. Zauważył, że kelner, który prowadzi ich do stolika, ma w kieszeni łyżki. Zastanowił się chwilę, usiedli przy stoliku i wtedy zobaczył, że kelner od ich stolika również ma łyżki w kieszeni. A także inni kelnerzy na sali. Poprosił kelnera bliżej i pyta: - Po co wam łyżki w kieszeniach? - Kilka miesięcy temu nasze szefostwo zleciło firmie Artur Andersen zrobienie analizy procesów. I wyszło, że średnio co trzeci klient zrzuca łyżkę ze stołu, przez co trzeba iść do kuchni i przynieść nową. Dzięki temu, że mamy łyżki pod ręką, zaoszczędzamy jednego człowieka na godzinę, a wydajność wzrasta o 70,3%. Zdziwił się ale wkrótce zobaczył, że każdy kelner ma przy rozporku cienki łańcuszek, którego jeden koniec przyczepiony jest do guzika, a drugi znika wewnątrz spodni. Zaciekawiony zawołał kelnera i pyta: - Zauważyłem, że każdy z was ma łańcuszek przy rozporku. Po co? - Nie każdy jest tak spostrzegawczy, jak pan. Ale tak ten łańcuszek zalecił nam Artur Andersen. Wie pan, mam go przyczepionego do... no wie pan! Jak idę do toalety, to rozpinam rozporek i wyciągam łańcuszek, dzięki czemu po oddaniu moczu nie muszę myć rąk i wydajność wzrasta o 30%. Facet znów był zdziwiony, ale zaraz odkrył nieścisłość: - Dobrze, rozumiem, że go pan wyjmuje łańcuszkiem, ale jak pan go wkłada z powrotem? - Nie wiem, jak inni, ale ja łyżką!!! Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:09 witam cieplutko starym obyczajem: nicka/orzeszka/sloo/mycha zjadlam dzis sniadanko na altanie przy spiewie kosa czy szpaczka?? tz.ze zaczyna sie robic cieplunio,choc wilgotnosc powietrza ogromna i chyba bedzie padac znow, niemniej jednak miejcie sobie milunio..... a nick juz sie usprawiedliwil na wieczor ligowy.... zyczymy adrenalinkowych emocji...) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:11 kendo napisała: > witam cieplutko starym obyczajem: > nicka/orzeszka/sloo/mycha > > zjadlam dzis sniadanko na altanie przy spiewie kosa czy szpaczka?? > tz.ze zaczyna sie robic cieplunio,choc wilgotnosc powietrza ogromna i chyba > bedzie padac znow, > niemniej jednak miejcie sobie milunio..... > > a nick juz sie usprawiedliwil na wieczor ligowy.... > zyczymy adrenalinkowych emocji...) chyba bede dzis zlosliwa i bede mu przeszkadzac ciekawe co pwoie/? czy mocno sie na mnie wkurzy? Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:40 witaj kenduś takie śniadanko podwójnie smakuje, bo oprawa jest przepiękna. sloo chcesz drażnić lwa?? facet mogladający mecz to jak bomba z opóźnionym zapłonem. dotkniesz palcem a wybuchnie)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:51 mycha napisała: > witaj kenduś > takie śniadanko podwójnie smakuje, bo oprawa jest przepiękna. > > sloo chcesz drażnić lwa?? facet mogladający mecz to jak bomba z opóźnionym > zapłonem. dotkniesz palcem a wybuchnie)) sprobuje co mi zalezy wywolac taki stan wybuchu? zobacze jego reakcje)) albo uslysze bardziej niz zobacze)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:07 mycha napisała: > witaj kenduś > takie śniadanko podwójnie smakuje, bo oprawa jest przepiękna. czesc,czesc.... tak,bylo upojnie papusiac,a pozniej cimoczka zapalic) chcialam nowego serka dzis na sniadanko sprobowac,a slubne mi zabronilo( podsunelo wczorajszy tort chlebkowy z raczkami i lososiem zjadlam bez protestu bo to najsmaczniejsze sniadanko na swiecie) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:40 ha ! chyba bedzie lubial takie slodnie przeszkadzanie;??) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:46 i wyłączy mecz? jako dobra koleżanka mogę mu potem opowiedzieć jak grali) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:52 mycha napisała: > i wyłączy mecz? > > jako dobra koleżanka mogę mu potem opowiedzieć jak grali) jego szczescie,ze jestem daleko moge ewentualnie w inny sposob go podraznic znajac Nicka chyba nie da sie wyprowadzic z rownowagi)))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:03 mówisz, że nick to ostoja spokoju? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:05 mycha napisała: > mówisz, że nick to ostoja spokoju? do tej pory tak bylo nie wiem czym skonczy sie dzisiejsze kibicowanie Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:08 hehehehe, nieźle, jestem spokojny, do czasu oczywiscie, możecie mi przeszkadzać, drażnic a nawet palcem trącać, w trakcie transmisji i tak nikogo i niczego nie widzę))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:13 nick000 napisał: > hehehehe, nieźle, jestem spokojny, do czasu oczywiscie, możecie mi > przeszkadzać, drażnic a nawet palcem trącać, w trakcie transmisji i tak nikogo > i niczego nie widzę))) zobaczymy zobaczymy))))) bede upierdliwa Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:16 nick to stwierdzenie, że do czasu, to takie delikatne ostrzeżenie?? ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:20 juz drżeć za śmiechu, sory, ze strachu, zaczynam Panie pozwolą, na moment oddale sie do własnych zajęć, jednak zebyście nie myslały, ze tu nie zagladam od czasu do czasu i nie widze co sie wyrabia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:31 nick000 napisał: > juz drżeć za śmiechu, sory, ze strachu, zaczynam Panie pozwolą, na moment > oddale sie do własnych zajęć, jednak zebyście nie myslały, ze tu nie zagladam > od czasu do czasu i nie widze co sie wyrabia ja tam nic nie chce mowic ale jakby byla taka mozliwosc to bysmy we wkilka Nicka wyciagnely sprzed tv i nie mialby nic do powiedzenia)))) zadne jakies tam "do czasu" itepe Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 10:52 kendo napisała: > ha ! chyba bedzie lubial takie slodnie przeszkadzanie;??) jeszcze nie probowalam wiec moze zcas zaczac co Kendus? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:10 juz dawno bym wyprobowala,czy uda mi sie Go zdestrachowac ) pomoge Ci kiedys,jak komorke bede miala) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:14 kendo napisała: > juz dawno bym wyprobowala,czy uda mi sie Go zdestrachowac ) > > pomoge Ci kiedys,jak komorke bede miala) masz racje jakz aczniemy go obydwie bombardowac to w koncu i tak pzryzna nam racje,ze z kobietami nie wygra Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:17 w koncu sam sie prosil o to) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:32 kendo napisała: > w koncu sam sie prosil o to) i mysle,ze w koncu bylby zadowolony czulby sie mniejw iecej tak jak Pan Kot naszej Mychy lezalby rozanielony w fotelu i zceklaby co jeszcze wymyslimy)))) do diabla z meczem)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:05 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > w koncu sam sie prosil o to) > > i mysle,ze w koncu bylby zadowolony > czulby sie mniejw iecej tak jak Pan Kot naszej Mychy > lezalby rozanielony w fotelu i zceklaby co jeszcze wymyslimy)))) > do diabla z meczem)))))))) tak sie zastanawiam czy warto zaczynac, bo jak sie spodoba nasze przeszadzanie to bedziemy biedne( bedzie krzyczal o wiecej ! wiecej !!) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:10 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > w koncu sam sie prosil o to) > > > > i mysle,ze w koncu bylby zadowolony > > czulby sie mniejw iecej tak jak Pan Kot naszej Mychy > > lezalby rozanielony w fotelu i zceklaby co jeszcze wymyslimy)))) > > do diabla z meczem)))))))) > > tak sie zastanawiam czy warto zaczynac, > bo jak sie spodoba nasze przeszadzanie to bedziemy biedne( > bedzie krzyczal o wiecej ! wiecej !!) oooooo cholerka tego nie przewidzialamDDDD to moze wymyslmy jakis plan B?)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:15 z planem?? kiedy to nasz nick "jest lis przechera" zanim pomyslimy nad czyms,On wie ,i jest juz przed nami z gotowa odpowiedzia) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:30 kendo napisała: > z planem?? kiedy to nasz nick "jest lis przechera" > zanim pomyslimy nad czyms,On wie ,i jest juz przed nami z gotowa odpowiedzia) mozemy wykorzystac powiedzenie : nigdy nie wierz kobiecie Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:39 uśmiałam się jak czytałam co napisałyście)) ah ten nick, on taki nieświadomy co go czeka... niech się nacieszy, bo wieczorem... ))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:42 mycha napisała: > uśmiałam się jak czytałam co napisałyście)) > ah ten nick, on taki nieświadomy co go czeka... > niech się nacieszy, bo wieczorem... ))) a cos planujesz mysz na nicka ?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:43 mycha napisała: > uśmiałam się jak czytałam co napisałyście)) > ah ten nick, on taki nieświadomy co go czeka... > niech się nacieszy, bo wieczorem... ))) chyba mu zaraz o tym napisze niech czyta i niechs ie pzrygotuje Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:50 wy obmyślacie paln przeszkadzania nickowi ja wam wiernie kibicuję i w razie czego mogę służyć pomocą Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:56 mycha napisała: > wy obmyślacie paln przeszkadzania nickowi > ja wam wiernie kibicuję i w razie czego mogę służyć pomocą przygotuj siatke na Nicki jakby sie opieral to go zlapiemy i nie wypuscimy Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:03 a jak będzie krzyczał??? )) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:06 mycha napisała: > a jak będzie krzyczał??? )) sa rozne sposoby na tlumienie krzyku ))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:04 pieknie, co za niecne plany sie tu knuje, wszystko widzę i przygotowuje kontrofensywę)), zobaczymy kto będzie gorą, lepiej juz zacznijcie szykować sie do obrony Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:07 nick000 napisał: > pieknie, co za niecne plany sie tu knuje, wszystko widzę i przygotowuje > kontrofensywę)), zobaczymy kto będzie gorą, lepiej juz zacznijcie szykować > sie do obrony jak zatkamy Ci ustta to nic nie bedziesz mogl namz robic Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:21 ale nie tak mocno, bo nam się udusi )) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:32 mycha napisała: > ale nie tak mocno, bo nam się udusi )) calowanie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo))))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:43 zgadza się, ale emocje z tym związane... ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:54 dziewczyny, przestańcie prosze, czerwienieję z uszami włącznie, jeśli nie, zacznę i ja, zobaczymy wówczas jak purpura zalewa vistulę Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 14:07 ależ my jesteśmy taaaaakie grzeczne!! ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 14:20 a ktoś mowił że nie jesteście grzeczne? Jak najbardziej jesteście i miłe jesteście, i w ogóle, dobrze ze jestescie Ale głęboka mysl) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 14:25 nick000 napisał: > a ktoś mowił że nie jesteście grzeczne? Jak najbardziej jesteście i miłe > jesteście, i w ogóle, dobrze ze jestescie Ale głęboka mysl) bo jak my som gzreczne i mile to my som janiły Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 16:11 nick000 napisał: > dziewczyny, przestańcie prosze, czerwienieję z uszami włącznie, jeśli nie, > zacznę i ja, zobaczymy wówczas jak purpura zalewa vistulę a przeciez to piekny kolor, a moj ulubiony.....) wiec prosze .... jeszcze,jeszcze .) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:20 jak sobie z nami poradzisz? z racji tego, że my wątłe, słabe kobietki jesteśmy, więc raczej otwarty atak nie wchodzi w grę Odpowiedz Link
mazia Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:20 Witajcie! Ja tez sie nastwaiam na meczyk dzisiejszego wieczoru, piwko juz kupione i sie chlodzi i papieroski mniam mniam tez ze 3 pewnie wypale (na meczu czuje sie rozgrzeszona) A na dlugi weekend wyjezdzam do tesciow - bedzie cudnie bo mi kalmara z raczek zdejma i bede wolna jak taczanka na stepie przez cale 4 dni!!! Hurrra!!! Malego dostane tylko do karmienia hihihi, jesli biedaczek przezyje te wszystkie usciski i caluski od dziadkow. A ja wywale cielsko na taras na sloneczko, wezme ksiazke i wystawie tabliczke "Nie przeszkadzac" ))) Ale sie ciesze, tym bardziej, ze pogoda miodzio POzdrawiam wszystkich i zycze rownie udanego wypoczynku Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:29 **maziu....?? i Ty tez zapalona kibicka pilkarska i jeszcze w dodatku piwkowa.... oj !! nick sie bedzie cieszyl przeogromnie,ze towarzystwo kibicek slodkich sie powiekasza i to w dodatku z browarkiem))))))))))))))))) a tak na powaznie,to swietnie zaplanowalas weekendzik "z kalmarem"=Tymusiem) tez tak podobnie robilismy z naszym dzieciem,jak chcielismy miec wiecej extra czasu tylko dla siebie) zycze udanego weekendu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:35 mazia napisała: > Witajcie! > > Ja tez sie nastwaiam na meczyk dzisiejszego wieczoru, piwko juz kupione i sie > chlodzi i papieroski mniam mniam tez ze 3 pewnie wypale (na meczu czuje sie > rozgrzeszona) > A na dlugi weekend wyjezdzam do tesciow - bedzie cudnie bo mi kalmara z raczek > zdejma i bede wolna jak taczanka na stepie przez cale 4 dni!!! Hurrra!!! Malego > > dostane tylko do karmienia hihihi, jesli biedaczek przezyje te wszystkie > usciski i caluski od dziadkow. A ja wywale cielsko na taras na sloneczko, > wezme ksiazke i wystawie tabliczke "Nie przeszkadzac" ))) > Ale sie ciesze, tym bardziej, ze pogoda miodzio > POzdrawiam wszystkich i zycze rownie udanego wypoczynku ale masz fajnie mazia tez bym chetnie psotawila taka nieruszalna z tabliczka o nieprzeszkadzaniu , ale moi sa odporni, taka tabliczka na nikogo nie dziala. oni jej po prostu nie widza, bo chyba nie chca. zamontuje sobie taka z betonu z napisem ZAKAZ WCHODZENIA !!!!!!!! )))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 11:41 witaj maziu widzę, żem nie jedna kobieta kibic)) popieram, świetny pomysł z wolnym weekendem. sloo, ja proponuję szybę pancerną. wtedy napewno nie wejdą)) Odpowiedz Link
mazia Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 12:34 No co jak co ale akurat pilke nozna to uwielbiam I zadnego meczu nie przepuszcze, nawet naszej pozal sie Boze ligi krajowej Rowna atencja darze piwko, ale tu sie musze wstrzymywac troche bo po pierwsze primo tuczace jest a po drugie primo karmie potwora piersia i za duzo wypic sie nie da A z tym nieprzeszkadzaniem to nie bedzie tak zle, pod warunkiem ze przeszkadzaczy wywiezesz w strony, gdzie sa oni mile widzani i wrecz wyczekiwani Tedy ten co wyczekuje bierze takiego wyczekiwanego i obsciskuje i obcalowywuje i trwa to zazwyczaj na tyle dlugo (no bo przeciez sie trzeba nacieszyc na zapas) ze spokojnie zdazysz wypoczac i nawet zatesknic za przeszkadzaczem jednymz drugim )))))) Ja tak mam !!!! Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 13:08 widac maziu,ze sobie umiesz radzic w organizowaniu "wolnego czasu" ) ale jeszcze troszeczke i bedzie "moze spokojniej" Tymus zajmie sie sam "urzadzaniem mieszkanka) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 14:06 witam, no co ja widzę?? wpuścić mysz i juz rajcuje... ;P a ja sie wyrabiac muszę i nawet nie mam czasu dobrze poczytać... nick, nie martw się, pomogę ci, jakby co jakiegos kota wpuszczę i mysz przynajmniej zneutralizowana będzie ) oj... i mnie wieczór pilkarski sie szykuje ) to jest nas trzy i już moge wrasnąć: MAAAAKARONY, MAAAAKARONY!!! Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 14:19 no proszę witamy, witamy ty mnie tutaj kotem nie strasz, chcesz, żeby nigdy już do siebie nie doszedł? - kot ma się rozumieć ;p czyżbyś kibicowała tym co ja??? Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 14:35 no zgadnij!! a kota się reanimuje - masz wprawę juz, to sobie poradzisz ;P Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 14:48 220V i stanie n równe nogi? ;p Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 16:15 mycha napisała: > 220V i stanie n równe nogi? ;p o boszzzzzzzzzeeeeeeee mycha !! az tyle chcesz kotu votla dac?))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 18:21 twardy jest, da rade i wypije Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 15:40 Kto unieszczesliwil ..KOTA?? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 15:56 mala20033 napisała: > Kto unieszczesliwil ..KOTA?? Mala, wszyscy kochamy koty i poniekąd kazdy z nas ma swojego Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 15:57 ,czy jeszcze ktoś pracuje, Ciebie sie Mycha pytam, ide na słońce, browar niewykluczony Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 16:02 taaaak, ale właśnie wybiła godzina wolności 16 DD w związku z tym lecę do domku. do spisania niedługo nicku łap, łap ptomienie słonka, bo przy kaprysach pogodny nie wiedomo co będzie jutro Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 16:09 ludziki ! wiecie Wy co ?? ze do poludnia 100 postow wpadlo ))))))) bardzo sie ciesze z tego i prosze o jeszcze ))))))))) milego popolunia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 16:16 mala20033 napisała: > Kto unieszczesliwil ..KOTA?? jeszcze nikt malenka...to tylko plany na przyszlosc) milego poranka zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 16:19 witaj kasikku a Ty tak bardzo niekibicuj.... bo naprawde fudbolista bebisek bedzie milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 16:21 jego tatuś to chyba innej opcji nie widzi juz sie szykuje, żeby karnet na stadion smarkaczowi wykupić no i będe mieć dwuch wariatów w domu )) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 17:20 Ja tam nie jestem entuzjastka meczy..wazniejsze sa ..KOTY Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:22 mala20033 napisała: > Ja tam nie jestem entuzjastka meczy..wazniejsze sa ..KOTY moga byc wszedzie,byle nie w moich rabatkach kwiatowych. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:21 kasikk napisała: > jego tatuś to chyba innej opcji nie widzi > juz sie szykuje, żeby karnet na stadion smarkaczowi wykupić > no i będe mieć dwuch wariatów w domu )) bedziesz miec wtedy wolne .by pojsc na "babski wieczor" Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:34 kochani, ja was będe opuszczać żeby mocno ściskać kciuki za moimi makaroniarzami w dzisiejszym meczu a kasikka chcę jeszcze raz przeprosić, że razem nie siedzimy i nie krzyczymy oglądając mecz. naprawdę dzisiaj nie mój dzień, długo by mówić. ale telepatycznie będziemy się zachwycać i komentować ściskam was mocno, bardzo mocno Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:37 mycha napisała: > kochani, ja was będe opuszczać żeby mocno ściskać kciuki za moimi > makaroniarzami w dzisiejszym meczu > a kasikka chcę jeszcze raz przeprosić, że razem nie siedzimy i nie krzyczymy > oglądając mecz. naprawdę dzisiaj nie mój dzień, długo by mówić. ale > telepatycznie będziemy się zachwycać i komentować > ściskam was mocno, bardzo mocno a my Ciebie myszeczka wmyslach ekscytuj sie ekscytuj Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:43 mazia do nich przeciez tez dolancza z dolnego slaska) niech sobie dziewczatka pokrzycza i wykrzycza sie.... oby nick sie i wrzaskow niewystraszyl)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:48 kendo napisała: > mazia do nich przeciez tez dolancza z dolnego slaska) > niech sobie dziewczatka pokrzycza i wykrzycza sie.... > oby nick sie i wrzaskow niewystraszyl)))))))))))) zaczelam Nicka juz molestowac ciekawe jaka bedzie jego reakcja? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:53 ale dobre)))))))))))) jutro "da Ci popalic")))))))))) zaraz poszukam krotrzy watek bo na tym juz niewidac od razu wpisow. i nastepna srode nowy zakaladamy Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:42 ja cos tam slyszec za sciany bede.... slubne niech sobie kibicuje.... milego wieczorka kibicom))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:48 kendo napisała: > ja cos tam slyszec za sciany bede.... > slubne niech sobie kibicuje.... > > milego wieczorka kibicom))))))))) a my Kendus takiego wieczora powinnysmy sie spotkac, wypic lampe wina albo dwie posmiac sie pozartowac, jak sadzisz? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:54 dokladnie slo... moze przyplyne do Ciebie wplaw ?? ))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:47 melduje sie na posterunku)))) wrocilam od mojej ukochanej tesciowej, ktora jak zwykle z torbami mnie wypuscila kilka ich bylo, a w nich wszytsko sie miesci: mieso, salatki, ciasta i kielbas ze czterdziesci byl obiadek, winko, ciacho, kawa, lody i jeszcze cóś)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:53 odpowiedz Nicka brzmiala tak : CMOK WSZYTSKIM tyle z siebie wydusilDDDDDD Odpowiedz Link
mazia Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:56 Ja siedze i nie krzycze bo w pierwszej minucie glos mi uwiazl byl w gardle, jako ze nie za makaronami optowalam (((( I choc gamonia Dudka nie lubie, to przyjemnie byloby miec tam przy pucharze rodaka (( Ech, ogladam dalej i ide po piwko Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:01 mazia napisała: > Ja siedze i nie krzycze bo w pierwszej minucie glos mi uwiazl byl w gardle, > jako ze nie za makaronami optowalam (((( > > I choc gamonia Dudka nie lubie, to przyjemnie byloby miec tam przy pucharze > rodaka (( > Ech, ogladam dalej i ide po piwko a ja wypilam dzis jakas mieszanka alkoholowa , dobra byla ja tam nie kibucuje i tak uslysze okrzyki radosci o ile takie beda Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:00 niebyl za rozmowny) tez przesylamy cmokasy)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:06 kendo napisała: > niebyl za rozmowny) > tez przesylamy cmokasy)))))))))) zaraz mu to przekaze i tak ma szczescie,ze nie jestesmy tak slowne jak za dnia Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:08 jak bede mic komorke, to Ci pomoge z esemesami....) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:14 kendo napisała: > jak bede mic komorke, > to Ci pomoge z esemesami....) no mam nadzieje,ze to bedzie juz niedlugo? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:16 nawet myslec niechce mi sie na ten temat, w niedziele bedziemy u dzieciecia i podyskutujemy jaki sa dobre alternatywy dla mnie, bo ciezko nadazyc za nowosciami i operatorami na dogodne taryfy. Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:54 ..cus?...a co??co jeszcze mozna dorzucic do takiej wspanialej listy... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:02 mala20033 napisała: > ..cus?...a co??co jeszcze mozna dorzucic do takiej wspanialej listy... takie tam rozne mniam mnian na widok ktorym moj jezor wrzeszczy mlasssssk mlaaaaaask)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 20:55 znow moje posty ukazuja sie po kilku minutach(((( czy Tobie Kendus tak samo? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:02 wejdz na ten watek co wyciagnelam z lamusa ,niema jeszcze setki na nim, bedzie latwiej Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:06 kendo napisała: > wejdz na ten watek co wyciagnelam z lamusa ,niema jeszcze setki na nim, > bedzie latwiej ok Odpowiedz Link
mazia 2 do jaja... 25.05.05, 21:28 buuuuuu (( i o dziwo nie Dudka wina po raz wtory (( chyba sie dzis upije tym piwem i Tymek bedzie w nocy spiewal no motyla noga... co to za sroda Odpowiedz Link
slo-onko Re: 2 do jaja... 25.05.05, 21:30 mazia napisała: > buuuuuu (( > i o dziwo nie Dudka wina po raz wtory (( > chyba sie dzis upije tym piwem i Tymek bedzie w nocy spiewal no motyla noga... > co to za sroda biedna maziunia <slu tuli maziunie>, nie martw jeszcze do konca meczu kawalek moze wszytsko sie odwroci? Odpowiedz Link
kendo Re: 2 do jaja... 25.05.05, 21:31 oj maziu...nieprzezywaj tak mocno.... a Tymusiowi daj dzis butelke) Odpowiedz Link
mazia mam w powazaniu... 25.05.05, 21:34 ...mecz postanowilam ogladac jednym okiem a drugim okiem obrabiac zdjecia Tymusia - wiekszy z tego pozytek niz z miasta Zukow w finalach Jak wrzuce to sie pochwale potomkiem (doslownie bo tatus Tomek hihihi) Odpowiedz Link
kendo Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:37 o jak fajnie... chetnie poogladamy ... prawda vistulaczki?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:40 kendo napisała: > o jak fajnie... > chetnie poogladamy ... > > prawda vistulaczki?? no pewnie ja Tymuska juz widzialam malutkiego Odpowiedz Link
kendo Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > o jak fajnie... > > chetnie poogladamy ... > > > > prawda vistulaczki?? > > no pewnie ja Tymuska juz widzialam malutkiego gdzie sloo widzialas?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:46 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > o jak fajnie... > > > chetnie poogladamy ... > > > > > > prawda vistulaczki?? > > > > no pewnie ja Tymuska juz widzialam malutkiego > > gdzie sloo widzialas?? jakas gdzies linke mialas podczepiana z fotkami. Odpowiedz Link
nick000 Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:38 ale kicha, normalnie szok, nawet browar mi nie smakuje, chyba abstynentem zostanę, mój ukochany Liverpool daje ciała, to nie może byc prawda, ja sie chcę obudzić, kto mnie uszczypnie Odpowiedz Link
slo-onko Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:42 nick000 napisał: > ale kicha, normalnie szok, nawet browar mi nie smakuje, chyba abstynentem zost > anę, mój ukochany Liverpool daje ciała, to nie może byc prawda, ja sie chcę o > budzić, kto mnie uszczypnie oj Nick w nagrode same mozemy odstawic mecz wyobrazasz sobie biegajace po boisku vistulanki?)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:44 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ale kicha, normalnie szok, nawet browar mi nie smakuje, chyba abstynente > m zost > > anę, mój ukochany Liverpool daje ciała, to nie może byc prawda, ja sie > chcę o > > budzić, kto mnie uszczypnie > > oj Nick w nagrode same mozemy odstawic mecz > wyobrazasz sobie biegajace po boisku vistulanki?)))) jedyna pociecha, zagrajmy, zaraz druga połowa, cuda bywają chociaz ja w nie nie wierzę Odpowiedz Link
mazia Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:42 ja na pewno nie :p nie mam w zwyczaju podszczypywac obcych facetow :p Odpowiedz Link
kendo Re: mam w powazaniu... 25.05.05, 21:46 maziu.... ale padla nastepna alternatyw,bysmy same mecz zagraly) i co Ty na to? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:49 spadam, jeszcze na cośliczę, dobrej nocy, zawitam tu po meczu Odpowiedz Link
mazia Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:55 Jak ja bede grala mozemy byc grozne, moj byly maz byl trenerem PN a ja mu prace magisterska z tejze pisalam hihihihi Ponizej link do Tymusia wyglodnialego, ale nie wiem czy bedzie cos widac bo eksperymentuje )) [URL=img183.echo.cx/my.php?image=bula17gy.jpg]img183.echo.cx/img183/5569/bula17gy.th.jpg" border="0" alt=" img183.echo.cx/img183/5569/bula17gy.th.jpg">[/URL] Odpowiedz Link
mazia Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:56 buuu nie widac moze teraz: img183.echo.cx/my.php?image=bula17gy.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 22:17 mazia napisała: > buuu nie widac moze teraz: > img183.echo.cx/my.php?image=bula17gy.jpg teraz widac sliczny jak mamusia tatusia nie znam wiec nie moge powiedziec,ze tak ladny jak tatus Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:56 nick000 napisał: > spadam, jeszcze na cośliczę, dobrej nocy, zawitam tu po meczu ja tez zmykam. co prawda nie bede ogladac meczu ale mam cos bardziej ekscytujacego do zrobienia do jutra , dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 22:04 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > spadam, jeszcze na cośliczę, dobrej nocy, zawitam tu po meczu > > ja tez zmykam. co prawda nie bede ogladac meczu ale mam cos bardziej ekscytujac > ego do zrobienia > do jutra , dobranoc dobrej nocki sloo.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 22:18 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > spadam, jeszcze na cośliczę, dobrej nocy, zawitam tu po meczu > > > > ja tez zmykam. co prawda nie bede ogladac meczu ale mam cos bardziej > ekscytujac > > ego do zrobienia > > do jutra , dobranoc > > dobrej nocki sloo.... > musialam wejsc i napisac,ze widzialam gole )))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 21:57 nick000 napisał: > spadam, jeszcze na cośliczę, dobrej nocy, zawitam tu po meczu milego kibicowania nicku) wyciagnelam stary watek zalozony przez "fiwolfa"-pamietasz Go, rowniez zapalony kibic) Odpowiedz Link
mazia A moze bedzie pieknie... 25.05.05, 22:00 No zaczeli grac Brawo ten Pan!! I ten drugi Pan tez brawo!! ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link
kendo Re: A moze bedzie pieknie... 25.05.05, 22:02 o rany !! maziu...ales kibicka zapalona) na pokaz mody bym poszla z wielka checia,byloby czym oko nacieszyc Odpowiedz Link
mazia Jestttt:) 25.05.05, 22:06 O brawo Pan nastepny boooooski I moze nawet Dudka polubie? POkaz mody? Hehehe poge pomarzyc Na pewno nie w JG! ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link
kendo Re: Jestttt:) 25.05.05, 22:11 czyli druga polowa meczu zapowiada sie pomyslnie?) nie robia takich nawet malych?? u nas niemal co roku na Rynku duze sklepy organizuja pokaz mody, w tym roku przegapilam((((((((((((( Odpowiedz Link
mazia Re: Jestttt:) 25.05.05, 22:18 U nas nie ma zadnych takich sklepow coby mogly zrobic No chyba zeby sie zbiesily Adidas z Nike i zrobily uliczny pokaz mody sportowej, bo te akurat firmy to mamy Reszta jest milczeniem, jak chcialabym byc na topie to ratuje mnie Wroclaw lub Goerlitz ale z kalamrem marne szanse na udane zakupy (przeciez kobieta to sie musi niezle nabiegac, zeby cos dostac a potwor nie pozwala na takie fanaberie - 1-2 sklepy i wrzask) ))))) Piekny mecz.... (taka dygresja) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 25.05.05, 22:21 jest mi wstyd, wszyscy kibicuja, a ja nwet nie wiedzialam kto z kim gra. popijaja piwo , a ja mlekiem sie racze. postanawiam poprawe i obiecuje ,ze drugim razem ululam sie beczka chmielowego Odpowiedz Link
mazia Bosssssko 25.05.05, 23:30 a jednak!!! No Dudek choc mimo wszystko dudek ma u mnie plusa ze hohoho Dobrej Nocy wszystkim! ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link
nick000 Re: Bosssssko 26.05.05, 00:04 horror, ale warto było ogladać, Dudek jest bohaterem, mozna śmiało powiedzieć, ze zaczarował piłkę i zawodników Milanu swoim tańcem ufffff!!!! Odpowiedz Link
kasikk Re: Bosssssko 26.05.05, 00:08 jakie bosko!!?? ja się nie bawie tak i od razu dymisja dla trenera i przewietrzenie składu... tak przegrać wygrany już prawie mecz... szkoda gadać ( Odpowiedz Link
nick000 Re: Bosssssko 26.05.05, 00:36 kasikk napisała: > jakie bosko!!?? > ja się nie bawie tak > i od razu dymisja dla trenera i przewietrzenie składu... > tak przegrać wygrany już prawie mecz... > szkoda gadać ( kto przegrał ten przegrał ))))) moi faworyci wygrali Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 08.06.05, 07:08 po pieknym, z truskawkowego powodu, poranku czas za prace sie zabrać, nie powiem, ze mi sie to usmiecha, nic jednak nie poradzę. Zycze Wam fajnego dnia Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 08.06.05, 07:38 pochmurno, deszczowo, zimno, nawet ogrzewanie z rana w aucie właczyłam ) al i u mnie truskawkowo) wczoraj zebrałam dośc obfite plony truskawek i poziomek ze swojego ogródka... mniamiii.. truskawkowo-słonecznej środy życzę.. jeszcze tylko dwa dni i weekend) cmokaski Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 08.06.05, 08:25 orzeszek_rania napisała: > pochmurno, deszczowo, zimno, nawet ogrzewanie z rana w aucie właczyłam ) al i > > u mnie truskawkowo) wczoraj zebrałam dośc obfite plony truskawek i poziomek > ze swojego ogródka... mniamiii.. truskawkowo-słonecznej środy życzę.. jeszcze > tylko dwa dni i weekend) cmokaski hej hej Pistacjo)))))))))))) dobrego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 08.06.05, 09:22 witam w truskawkowym letnim studio)) Odpowiedz Link
mazia Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 08.06.05, 09:27 Witajcie! A ja wciaz jeszcze w tym roku nie jadlam truskawek, ech.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 08.06.05, 20:45 mazia napisała: > Witajcie! > A ja wciaz jeszcze w tym roku nie jadlam truskawek, ech.... maziula pzrechodz ino szybko na druga srode vistulowa tu sie posty buntuja Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 08.06.05, 20:48 wpis mazi zmylil mnie troche. to mala sie wpisala tuz pzred no i znow potwierdza sie,ze jestem za....krecona Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 15.06.05, 01:50 Wstawac spioszki!!Pobudka!! Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 15.06.05, 06:46 witam ciepło słońce na niebie i Sloonko w vistuli, bedzie dobry dzień Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 15.06.05, 08:40 witajcie..... zapowiada sie cieplutko i u mnie) PS;..nagle nie moge zrozumiec,czemu wpisujecie sie w wielo liczebnych watkach, kiedys niektorzy mieli problem z nimi ,obecnie sa nowe zalozone. milego dnia zycze. PS;..o 11:00 jedziemy z siostry papilonkiem do weterynarza, bidulka zachorowal"maly wampirek bez zabkow") Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 08:18 witajcie środowo aż nie mogę uwierzyć, że jestem pierwsza. miłego dnia życzę)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 08:22 mycha napisała: > witajcie środowo > aż nie mogę uwierzyć, że jestem pierwsza. > miłego dnia życzę)) czesc mycha i czesc reszto vistulan Mycha jaka kawe pijasz zazwyczaj? Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 09:01 witaj sloo sypką, czarną, bez cukru))) wiem, że niewiele osób coś takiego lubi Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 09:32 cześć mycha, cześć Slo, dołączam sie z kawą, też pijam czarną, fusiastą, bez cukru i bardzo mocną. Zycze spokojnego dnia Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 09:42 cześć nick taka kawunia to raj dla kubków smakowych Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 09:03 a pijemy kawunię?? tak na marginesie, zobacz sloo my wytrwałe wczoraj najdłużej wysiedziałyśmy i dzisiaj pierwsze się stawiłyśmy))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 09:57 tak masz racjejestesmy silne kobiety a propos kawy lubie czarna gorzka ale tylko do slodkiego ciacha, zabielana slodka lubie tak normalnie ale kawoszem nie jestem. nie musze tez pic jej z koniecznosci choc rano to taki jkaby rytual aha no i musi byc rozpuszczalna badz z ekspresu Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 10:05 ja baaardzo lubię kawę, choć ostatnio staram się jak najmniej jej pić. i uwielbiam cały rytuał przy parzeniu kawuni i piciu a już jak jest świerzo mielona... dostaję bzika jakoś rozpuszczalna mi nie smakuje. nie wiem dlaczego ma dla mnie taki sztuczny posmak. może przez to, że się przyzwyczaiłam do sypkiej. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 10:22 mycha napisała: > ja baaardzo lubię kawę, choć ostatnio staram się jak najmniej jej pić. > i uwielbiam cały rytuał przy parzeniu kawuni i piciu > a już jak jest świerzo mielona... dostaję bzika > jakoś rozpuszczalna mi nie smakuje. nie wiem dlaczego ma dla mnie taki sztuczny > > posmak. może przez to, że się przyzwyczaiłam do sypkiej. oczywiscie,ze to kwestia pzryzwyczajenia. kiedys nie bylo rozpuszczalnych ani ekspressow pilo sie tradycyjna i smakowala kazdemu. dzis sie ludziom w glowach poprzewracalo z nadmiaru faktycznie ma inny smak i zapach choc dla mnie jest ona delikatna w smaku Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 10:28 dokładnie, przecież o gustach się niedyskutuje)) Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 10:48 Re:slo-onko 27.07.2005 10:24 Podaj prosze ten link z ich e-adressem napisze do nich . Pzdr. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien tygodnia.. 27.07.05, 11:10 odin-2 napisał: > Re:slo-onko 27.07.2005 10:24 > > Podaj prosze ten link z ich e-adressem > napisze do nich . Pzdr. www.mat.pl/strony/i/7.php tu wchodzilam, a potem kier. Szczecin Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA.....piekny dzien i niesmaczny temat ... 27.07.05, 10:11 Firma wedliniarska "Polskie Specjaly" na swojej i-stronie www.mat.pl/strony/i/10.php nie podaje swojego e-mail adresu , wiec tutaj : Art. kod 18655 (Europejki -kielbaski homogenizowane) sa niesmaczne nawet dla mojego psa który zazwyczaj kielbasy lubi, producent ukrywa sie pod nieznanym adresem gdyz na opakowaniu nie ma ani tele nummer ani e-mail adress . W sklepach wedliniarskich eqspedientki rekomenduje powyzszy produkt jako karme dla malych dzieci (?) , jezeli macie dojscie do jakiegos agro-lab ,dajcie przetestowac ew.przydatnosc produktu do spozycia . Powyzsze kielbaski wedlug etykiety byly _swieze_ ! . Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA.....piekny dzien i niesmaczny temat ... 27.07.05, 10:24 odin-2 napisał: > Firma wedliniarska "Polskie Specjaly" na swojej i-stronie > > www.mat.pl/strony/i/10.php > > nie podaje swojego e-mail adresu , wiec tutaj : > > Art. kod 18655 (Europejki -kielbaski homogenizowane) sa niesmaczne nawet dla > mojego psa który zazwyczaj kielbasy lubi, > producent ukrywa sie pod nieznanym adresem gdyz na opakowaniu nie ma ani tele > nummer ani e-mail adress . > > W sklepach wedliniarskich eqspedientki rekomenduje powyzszy produkt jako karme > dla malych dzieci (?) , jezeli macie dojscie do jakiegos > agro-lab ,dajcie przetestowac ew.przydatnosc produktu do spozycia . > > Powyzsze kielbaski wedlug etykiety byly _swieze_ ! . Odin, weszlam na strone producenta a tam w lince pt. kontakt jest i adres siedziby, telefony i adres e-mail, co nie znaczy,ze produkuje zdrowa zywnosc. a skad takie pzrypuszczenia? Odpowiedz Link