mala20033 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 00:38 No i znowuz sobota!!Milego Dzionka.. Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 05:42 Wolna sobota, tylko dlaczego ja do pracy ide? Dzień zapowiada sie przepiekny, prawdziwie majowy, tylko wycieczkować, grillować i browara popijać. Takich atrakcji życze całej naszej ekipie Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 07:19 zamiast browara piję kawę, pewnie jeszcze śpicie, chodze cichutko, nie tupię ale nie odmówie sobie przyjemnosci siorbnięcia tego smolistego napoju, jesli kawą sie da, to za Wasze zdrowie Ale pięknie jest za oknem, cudo, czuję ze po południu bedzie naprawde gorąco. Odpowiedz Link
odin-2 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 08:08 nick000 21.05.2005 07:19 + odpowiedz zamiast browara piję kawę, pewnie jeszcze śpicie,( ... ). Nie pochlebiaj sobie Niku ,w letni czas zawsze bydze sie z ptakami (przed 04:00) o 06:15 idema z Psiunkiem na spacer,puzniej sniadanie i comp,moje szczescie jeszcze spi,dla niej to jeszcze noc. Milego Weekendu Tobie i wszystkim Forumowiczom Zycze Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 08:56 odin-2 napisał: > nick000 21.05.2005 07:19 + odpowiedz > > > zamiast browara piję kawę, pewnie jeszcze śpicie,( ... ). > > Nie pochlebiaj sobie Niku ,w letni czas zawsze bydze sie z ptakami (przed 04:00 > ) > > o 06:15 idema z Psiunkiem na spacer,puzniej sniadanie i comp,moje szczescie > jeszcze spi,dla niej to jeszcze noc. > > Milego Weekendu Tobie i wszystkim Forumowiczom Zycze cześć Odinie, nie licytujmy sie kto wczesniej wstaje, czy to istotne. Jak wychodzisz z psiunkiem, to dla zdrowia, czy w tajemnicy przed Kendo chcesz browarka łyknąć porannego Powiem Ci, ze jest to łączenie przyjemnego z pozytecznym, przyjemny oczywiście jest spacer z psem, co jest pozyteczne dla naszego męskiego zdrowia i samopoczucia, wiesz sam Dobrego dnia Odinie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 09:12 witajcie vistulanki sliczne witajcie przystojni vistulacy wlasnie niebawem wyruszam na lono natury nawdychac sie na zapas swierzym powietrzem pojem pogrulluje i popije kawe czy tez inna herbate zycze przyjemnej slonecznej byc moze grillowanej soboty Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 09:44 i w koncu dotarlam do soboty by przywitac sie po raz wtory) witajcie cieplutko,choc jak zwykle u nas wietrznie i lekko chmurnie.... upajajcie sie wiec Waszym ciepelkiem,by starczylo Wam na caly tydzien) pracujacym zycze efektywnosci w papierzydlach) pozdrawiam cieplutko. PS;..a to ze kendula spi jeszcze o poranku?? a co?? zadazy sie nadreptac podczascalego dnia),a wieczorem chetnie obejzy zachod slonca, bo jest rowniez piekny jak wschod slonca) Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 10:06 witam ) ja dziś na nóżkach juz od 2 godzin z okładem piwka nie piłam, kawuni też nie, ale za to spacer z psiskiem zaliczony dzień przepiękny sie zapowiada i wreszcie ciepły prawdziwie miłego życzę grillowania, krótkiej pracy i samych przyjemności ) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 10:27 witaj kasikku pracusiaj dzis jak najmniej...upajaj sie w zamian majowym dniem ) Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 10:28 ja się lenię, pracują ci, co powinni ) ale od jutra i ja troche muszę za to jak pięknie będzie ) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 10:49 juz sobie moge te pieknosci kasikku wyobrazic) a final?? to juz szkoda gadac,bedzie super) zycze jeno cierpliwosci Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 11:10 ale to krótko będzie, bo tak na prawdę to jeszcze z półtora tygodnia i koniec ) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 11:14 oj,szybko zleci,tym bardziej,ze efekty juz widac, wiec jest to"dobry plaser na rane"=takie szwedzkie przyslowie,by nieznechecic "poszkodowanego") czasami dziwne maja te przyslowia,na poczatku nie mogalam sobie tego dopasowac do sytuacji,obecnie ,same cisna sie by nimi operowac) Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 11:15 ) szwedziejesz?? a czas faktycznie szybko zleci Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 13:52 kasikk napisała: > ) szwedziejesz?? > > a czas faktycznie szybko zleci już dawno nam Kendo zeszwedziala, wiem co mam na mysli ale nie powiem, zaraz będzie, ze sie czepiam Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:18 no co Wy ludziki ?? nie czepiam sie .....ale ja zeszwedzialam ?? to ze mysle po ich niemu ale robie wszystko po polsku i juz) i uprasza sie by tu z kenduli nie robic szwedziary )))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:21 kendo napisała: > no co Wy ludziki ?? nie czepiam sie .....ale ja zeszwedzialam ?? > to ze mysle po ich niemu ale robie wszystko po polsku i juz) > i uprasza sie by tu z kenduli nie robic szwedziary )))))))))))) hahaha, wiem ześ nasza słowiańska dziewczyna z krwi i kosci, nie moge sie tylko nadziwć, ze interesują Cie te szweckie marne procenty Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:14 moze nie calkiem kasikku,ale mysle po szwedzku,pozniej przetlumaczam na polski )i wychodzi nieraz zabawnie lub nic nie mozna z tego zrozumiec) teraz chyba juz lzejsze sprawy beda robic remontowcy, mniej pewnie do posprzatania wieczorkiem. Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:19 za chwilę koniec kary, wychodze za dobre sprawowanie, nie wiedza jednak co robia wypuszczając mnie na wolność, w prasie powinien ukazać sie komunikat: uwaga, grasuje niejaki nick, zamykać lodówki Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:49 nick000 napisał: > za chwilę koniec kary, wychodze za dobre sprawowanie, nie wiedza jednak co > robia wypuszczając mnie na wolność, w prasie powinien ukazać sie komunikat: > uwaga, grasuje niejaki nick, zamykać lodówki a ja zawsze na przekor.....otwieram nawet zamrazalnik ) czestuj sie czym chcesz.....a zaraz kurcze sie dopiecze i to tez mozesz schapac) .. SMACZNEGO ) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 16:23 no,dobra...pojadlam/zapalilam.....przypieczetuje deserkiem i wieczorkiem sie spotkamy znowu mam nadzieje) miejcie sobie milo do tego czasu. Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 18:40 kenduniu, teraz moja i M. kolej a później to już będzie najpiękniej, jak szafki nam wstawią ) niw moge się doczekać Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 18:46 witam was wszystkich na dworzu prześlicznie, z przyczyn ode mnie niezależnych siedziałam ponad 3 godzinki na trawce i opaliłam pysia Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 18:59 ha... ha... ha... ogonka nie pokazuję byle komu ;p ale zaliczyłam!!!!!!! ))) boziu cóż za piękne uczucie Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:03 pytanie w kwestii formalnej kenduś=tess??? Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:41 tak myslalam,ze mysia wypelzla na sloneczko.... usch...a kiedy ja tak sobie pojde,jak tu wiecznie zimno( milego wieczoru. Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:47 kenduś, ja poprostu czekałam na egzamin tyle i siedzieliśmy ze znajomymi z grupy na trawce udając, że powtarzamy) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:39 kasikk napisała: > kenduniu, teraz moja i M. kolej a później to już będzie najpiękniej, jak szafki > > nam wstawią ) > niw moge się doczekać tez bylabym niecierpliwa na Twym miejscu.... naleze do tych ludzi co chca wiedziec efekt od razu ) jeszcze szczypte poczekaj cierpliwie a pozniej opiszesz Swoj zachwyt) Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:41 już się zachwycam, bo kolejny etap jest taki, jak marzyłam Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:43 kasikk napisała: > już się zachwycam, bo kolejny etap jest taki, jak marzyłam > nareszczcie kasikk zaczyna byc zadowolony) Odpowiedz Link
jtka Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:52 przyłączamy się zatem do zadowolonego Kasikka)) dziś chyba dzień łączności jest do wszystkich się przyłączam...może ja jakiś kontakt jestem??)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:55 jtka napisała: > przyłączamy się zatem do zadowolonego Kasikka)) > dziś chyba dzień łączności jest > do wszystkich się przyłączam...może ja jakiś kontakt jestem??)) hej itus.... lacz sie,lacz...to milo.... a moze i do Ciebie nawet moze sie dolacza) milego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:57 to ja sie przyłączam do itusi i jest kółko zamkniete ) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:26 kasikk napisała: > to ja sie przyłączam do itusi i jest kółko zamkniete ) wciskam sie rowniez w koleczko i robi sie wieksze) znaczy kuleczko....a itus niech sie cieszy Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:28 to ja także obieg zamknięty poszerzę Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:29 kółko graniaste, czworokanciaste... Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:31 albo, baloniku moj malutki, rosnij duzy okraglutki, balon rosnie,ze az strach, przebral miare no i trachhhhhhhhhhhhhh..tak ramse spiewalismy w przedszkolu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:34 kendo napisała: > albo, > baloniku moj malutki, > rosnij duzy okraglutki, > balon rosnie,ze az strach, > przebral miare no i trachhhhhhhhhhhhhh..tak ramse spiewalismy w przedszkolu) mam chusteczke haftowana co ma 4 roooogi, kogo kocham kogo lubie rzuce mu pooood nogi....:0 Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:37 tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję a chusteczke hafrowaną TOBIE podaruję (a nie powiem komu) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:38 no i prosze jak bieknie umiemy spiewac i wierszykowac) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:39 a pamietacie ta? ojciec Wigijusz mial dzieci swoje..... reszte zapomnialam ale melodia zaczela chodzic po glowie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:40 kendo napisała: > a pamietacie ta? > > ojciec Wigijusz mial dzieci swoje..... > reszte zapomnialam > ale melodia zaczela chodzic po glowie) cos bylo ale ja tez nie pamietam. pamietamz a to liska kulawego co to kolo drogi chodzil Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:44 kasikk napisała: > i gąski, gąski do domu ) a uli ulijanko kleknij na kolanko? kasikk pewnie takich nie pamieta , bo jest za mala Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:45 jak to nie!! weź się pod boczki, złap sie za warkoczki ;P Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:47 kasikk napisała: > jak to nie!! > weź się pod boczki, złap sie za warkoczki ;P to jeszcze w pzredszkolu do ktorego chodzisz ucza takich sprosnych piosenek?) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:49 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > jak to nie!! > > weź się pod boczki, złap sie za warkoczki ;P > > to jeszcze w pzredszkolu do ktorego chodzisz ucza takich sprosnych piosenek?;- ) > ) o swiecie sloo )))))))))))))) to chyba myszy spytaj)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:48 no i prosze...jakie mile wspomnienia.... a to pamietacie? na stoliku w pokoiku stoi mleczko i jajeczko, przyszed kotek, wypil mleczko a ogonkiem zbil jajeczko)))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:48 oczywiście, że tak i innych też ;P Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:52 ......przyszla mama kotka zbila, a skorupki wyrzucila przyszedl tata kotka schowal a mamusie ucalowal)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 21:00 no prosze zakonczenia nie znalam)...przyjemniusie jest) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 07:05 witajcie ludziki..... ja juz dreptam dzis z samego rana) obudzilam sie z strasznym katarem,mam nadzieje,ze to nie letnie przeziebienie, bo strasznosci beda((((((((((( milej soboty zycze) Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA.. 28.05.05, 13:53 miłej soboty ) cieplutko, aż za bardzo... a ja nadal maluję ) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 16:05 kasikk napisała: > a ja nadal maluję ) witaj kasikku, bedzie szybko schlo przy takiej pogodzie i mniej wyziewow farbowych, na mnie wplywaja negatywnie,kiedys sie nimi zatrulam( i bardzo sie zle czulam( Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA.. 28.05.05, 16:30 kasikk napisała: > miłej soboty ) > > cieplutko, aż za bardzo... > a ja nadal maluję ) powodzenia, czy wiesz ile czasu zajęło Matejce namalowanie Bitwy pod Grunwaldem? i tak masz lepiej Odpowiedz Link
mala20033 Re: SOBOTA.. 28.05.05, 18:33 Zmienilam fryzure,podcielam wloski..i jade do sklepu kupic dla brzusia male co nieco..Milego Dzionka Vistulenta! Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 18:44 witajcie w ten upalny dziń, a właściwie schyłek dnia mała to taj jak ja)) też byłam u fryzjera i wyglądam inaczej Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:16 mycha napisała: > witajcie w ten upalny dziń, a właściwie schyłek dnia > mała to taj jak ja)) też byłam u fryzjera i wyglądam inaczej tez wygladam dzis inaczej jak zcarownica potargana letnim wiatrem Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:25 hihihi, sloo letni wiatr buszował w twoich włosach a ja poprostu myślałam, że się rozpłynę. taki upał był tutaj, że coś niemożliwego! Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:29 u nas dziekie wiaterkowi nie odczuwalo sie upalu +27 stopnia) slubne nabral ochote na plaze i zapowiada,ze jutro tez jedziemy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:32 mycha napisała: > hihihi, sloo letni wiatr buszował w twoich włosach > a ja poprostu myślałam, że się rozpłynę. taki upał był tutaj, że coś > niemożliwego! u mnie tez byl upal ale wiatr mimo wszytsko figlowal i dobrze inaczej moznaby sie bylo roztopic Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:41 oh jak ja ci zazdroszczę tego wiatru. czuję się, jakbym cały dzień spędziła w saunie. ale za to ile przyjemności sprawiała mi dzisiaj kompiel w letniej wodzie mmmmm... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:48 mycha napisała: > oh jak ja ci zazdroszczę tego wiatru. > czuję się, jakbym cały dzień spędziła w saunie. > ale za to ile przyjemności sprawiała mi dzisiaj kompiel w letniej wodzie > mmmmm... tak, taka kapiel zaraz uspokaja taki wredny stan wywolany spoceniem. tez sobie wzielam letni prysznic po powrocie z "wynaturzania" sie jak to mowi Kendo od razu lepiej Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:55 ja pławiłam się w letniej wodzie i taaaaak mi było dobrze)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:27 tez wieje dzis tu, ale zato cieplutko) ja wygladam jak wczoraj)))) milego wieczoru sloo Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:26 ale dziwczatka sie upiekszaja) milego wieczoru mysia) Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:36 każda kobieta czasami potrzebuje zmiany rano obudziłam się i doszłam do wniosku, że czas zmienić fryz. do koloru jeszcze nie dojrzałam, ale znając mnie to pewnie będzie niedługo Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:50 mycha napisała: > każda kobieta czasami potrzebuje zmiany > rano obudziłam się i doszłam do wniosku, że czas zmienić fryz. > do koloru jeszcze nie dojrzałam, ale znając mnie to pewnie będzie niedługo tez zamierzam to zrobic niebawe, chcialabym jakis sloneczny blad albo cos w tym stylu taki cos pod lekku rudziawy jakby podchodzil Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:25 mala20033 napisała: > Zmienilam fryzure,podcielam wloski..i jade do sklepu kupic dla brzusia male co > nieco..Milego Dzionka Vistulenta! malenka,co wiosenne nasrtoje czy dla slubnego taka metaforfoze przechodzisz?? milego poranka Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:33 kendo napisała: > mala20033 napisała: > > > Zmienilam fryzure,podcielam wloski..i jade do sklepu kupic dla brzusia ma > le > co > > nieco..Milego Dzionka Vistulenta! > > malenka,co wiosenne nasrtoje czy dla slubnego taka metaforfoze przechodzisz?? > > milego poranka a czy slubni zauwazaja takie metamorfozy? bo niejednemu trzeba pokazac palcem i powiedziec o zmianie, bo inaczej jakby mial jaka zacme Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:37 ha! malenka "slomiana wdowa" i chyba na powrot slubnego sie szykuje))))))))) z pokazywaniem paluszkiem sie zgadzam w calej rozciaglosci, moj potrafi zauwazyc cos nowego u mnie juz na konec sezonu-jezeli chodzi to o ciszek),no chyba ze zaczene ciuszek po swojemu reklamowac Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:39 kendo napisała: > ha! malenka "slomiana wdowa" > i chyba na powrot slubnego sie szykuje))))))))) > > z pokazywaniem paluszkiem sie zgadzam w calej rozciaglosci, > moj potrafi zauwazyc cos nowego u mnie juz na konec sezonu-jezeli chodzi to o > ciszek),no chyba ze zaczene ciuszek po swojemu reklamowac hahaha a ja jak powiem,ze bylam to chce zobaczyc ale tak niezakoniecznie natomiast jak wloze nic nie mowiac,ze nowy to i tak sie nie spostzreze ale to chyba normalne u plci przeciwnej, cos ostatnio tym slyszalam Nick jak to jest z Toba?))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:41 mycha napisała: > chyba dość często))) > ale trzeba im wybaczyć.... no wiesz Mysia to tak jkaby im nie zalezalo na wygladzie swojje polowki wg powiedzenia,ze co wlozy na siebie to i tak pieknie wyglada? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:43 czy to zasada,ze czym dluzszy watek tym pozniej ukazuja sie posty? ja swojego tu nie widze? Odpowiedz Link
mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:54 sloo zauważyłam taką prawidłowość, że mężczyźni jakoś w większości nie zwracają na szczegóły uwagi... im trzeba potężnego "uderzenia", żeby zauważyli, że coś nie tak. np. zmiana koloru włosów z blond na czarny Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 20:03 mycha napisała: > sloo zauważyłam taką prawidłowość, że mężczyźni jakoś w większości nie zwracają > > na szczegóły uwagi... > im trzeba potężnego "uderzenia", żeby zauważyli, że coś nie tak. np. zmiana > koloru włosów z blond na czarny oj tak ale na taki widok juz slysze wrzask: cos Ty zrooobila z wlosaaaaami????!!!!!!!!!!DDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 20:12 a mnie zawsze psiun poznaje i wita jak wracam od fryzera, pancio okiem znawcy oglada i mowi "no mamcia podobna jestes teraz do czlowieka" ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 20:02 slo-onko napisała: > czy to zasada,ze czym dluzszy watek tym pozniej ukazuja sie posty? ja swojego t > u nie widze? tak mysle i chyba przejdziemy na kasikka wczorjaszy """dobry wieczor"""" Odpowiedz Link