Dodaj do ulubionych

SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!!

• mala20033 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 00:38
      No i znowuz sobota!!Milego Dzionka..
    • nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 05:42
      Wolna sobota, tylko dlaczego ja do pracy ide? Dzień zapowiada sie przepiekny,
      prawdziwie majowy, tylko wycieczkować, grillować i browara popijać. Takich
      atrakcji życze całej naszej ekipiesmile
      • nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 07:19
        zamiast browara piję kawę, pewnie jeszcze śpicie, chodze cichutko, nie tupię
        ale nie odmówie sobie przyjemnosci siorbnięcia tego smolistego napoju, jesli
        kawą sie da, to za Wasze zdrowiesmile Ale pięknie jest za oknem, cudo, czuję ze po
        południu bedzie naprawde gorąco.
        • odin-2 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 08:08
          nick000 21.05.2005 07:19 + odpowiedz

zamiast browara piję kawę, pewnie jeszcze śpicie,( ... ).

Nie pochlebiaj sobie Niku ,w letni czas zawsze bydze sie z ptakami (przed 04:00)

o 06:15 idema z Psiunkiem na spacer,puzniej sniadanie i comp,moje szczescie
          jeszcze spi,dla niej to jeszcze noc.

Milego Weekendu Tobie i wszystkim Forumowiczom Zycze
          • nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 08:56
            odin-2 napisał:

> nick000 21.05.2005 07:19 + odpowiedz
            >
            >
            > zamiast browara piję kawę, pewnie jeszcze śpicie,( ... ).
            >
            > Nie pochlebiaj sobie Niku ,w letni czas zawsze bydze sie z ptakami (przed
            04:00
            > )
            >
            > o 06:15 idema z Psiunkiem na spacer,puzniej sniadanie i comp,moje szczescie
            > jeszcze spi,dla niej to jeszcze noc.
            >
            > Milego Weekendu Tobie i wszystkim Forumowiczom Zycze

cześć Odinie, nie licytujmy sie kto wczesniej wstajewink, czy to istotne. Jak
            wychodzisz z psiunkiem, to dla zdrowia, czy w tajemnicy przed Kendo chcesz
            browarka łyknąć porannegowink Powiem Ci, ze jest to łączenie przyjemnego z
            pozytecznym, przyjemny oczywiście jest spacer z psem, co jest pozyteczne dla
            naszego męskiego zdrowia i samopoczucia, wiesz samwink Dobrego dnia Odinie.
            • slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 09:12
              witajcie vistulanki sliczne witajcie przystojni vistulacysmile
              wlasnie niebawem wyruszam na lono natury nawdychac sie na zapas swierzym powietrzemsmile pojem pogrulluje i popijesmile kawe czy tez inna herbatewink
              zycze przyjemnej slonecznej byc moze grillowanej sobotysmile
              • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 09:44
                i w koncu dotarlam do soboty by przywitac sie po raz wtorywink)

witajcie cieplutko,choc jak zwykle u nas wietrznie i lekko chmurnie....
                upajajcie sie wiec Waszym ciepelkiem,by starczylo Wam na caly tydziensmile)
                pracujacym zycze efektywnosci w papierzydlachwink)

pozdrawiam cieplutko.

PS;..a to ze kendula spi jeszcze o poranku?? a co?? zadazy sie nadreptac
                podczascalego dniasmile),a wieczorem chetnie obejzy zachod slonca,
                bo jest rowniez piekny jak wschod sloncasmile)
                • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 10:06
                  witam smile)
                  ja dziś na nóżkach juz od 2 godzin z okładem
                  piwka nie piłam, kawuni też nie, ale za to spacer z psiskiem zaliczony big_grin
                  dzień przepiękny sie zapowiada i wreszcie ciepły prawdziwie

miłego życzę grillowania, krótkiej pracy i samych przyjemności smile)
                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 10:27
                    witaj kasikku
                    pracusiaj dzis jak najmniej...upajaj sie w zamian majowym dniem smile)
                    • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 10:28
                      ja się lenię, pracują ci, co powinni wink)
                      ale od jutra i ja troche muszę
                      za to jak pięknie będzie smile)
                      • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 10:49
                        juz sobie moge te pieknosci kasikku wyobrazicsmile)
                        a final?? to juz szkoda gadac,bedzie supersmile)

zycze jeno cierpliwosciwink
                        • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 11:10
                          ale to krótko będzie, bo tak na prawdę to jeszcze z półtora tygodnia i
                          koniec smile)
                          • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 11:14
                            oj,szybko zleci,tym bardziej,ze efekty juz widac,
                            wiec jest to"dobry plaser na rane"=takie szwedzkie przyslowie,by
                            nieznechecic "poszkodowanego"wink)

czasami dziwne maja te przyslowia,na poczatku nie mogalam sobie tego dopasowac
                            do sytuacji,obecnie ,same cisna sie by nimi operowacwink)
                            • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 11:15
                              smile) szwedziejesz??

a czas faktycznie szybko zleci
                              • nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 13:52
                                kasikk napisała:

> smile) szwedziejesz??
                                >
                                > a czas faktycznie szybko zleci

już dawno nam Kendo zeszwedzialawink, wiem co mam na mysli ale nie powiem, zaraz
                                będzie, ze sie czepiamwink
                                • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:18
                                  no co Wy ludziki ?? nie czepiam sie .....ale ja zeszwedzialam ??
                                  to ze mysle po ich niemu ale robie wszystko po polsku i juzwink)
                                  i uprasza sie by tu z kenduli nie robic szwedziary wink))))))))))))
                                  • nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:21
                                    kendo napisała:

> no co Wy ludziki ?? nie czepiam sie .....ale ja zeszwedzialam ??
                                    > to ze mysle po ich niemu ale robie wszystko po polsku i juzwink)
                                    > i uprasza sie by tu z kenduli nie robic szwedziary wink))))))))))))

hahaha, wiem ześ nasza słowiańska dziewczyna z krwi i kosci, nie moge sie
                                    tylko nadziwć, ze interesują Cie te szweckie marne procentywink
                              • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:14
                                moze nie calkiem kasikku,ale mysle po szwedzku,pozniej przetlumaczam na
                                polski smile)i wychodzi nieraz zabawnie lub nic nie mozna z tego zrozumiecwink)

teraz chyba juz lzejsze sprawy beda robic remontowcy,
                                mniej pewnie do posprzatania wieczorkiem.
                                • nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:19
                                  za chwilę koniec karywink, wychodze za dobre sprawowanie, nie wiedza jednak co
                                  robia wypuszczając mnie na wolność, w prasie powinien ukazać sie komunikat:
                                  uwaga, grasuje niejaki nick, zamykać lodówkiwink
                                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 14:49
                                    nick000 napisał:

> za chwilę koniec karywink, wychodze za dobre sprawowanie, nie wiedza jednak co
                                    > robia wypuszczając mnie na wolność, w prasie powinien ukazać sie komunikat:
                                    > uwaga, grasuje niejaki nick, zamykać lodówkiwink

a ja zawsze na przekor.....otwieram nawet zamrazalnik wink)
                                    czestuj sie czym chcesz.....a zaraz kurcze sie dopiecze i to tez mozesz
                                    schapacwink) .. SMACZNEGO smile)
                                    • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 16:23
                                      no,dobra...pojadlam/zapalilam.....przypieczetuje deserkiem i wieczorkiem sie
                                      spotkamy znowu mam nadziejesmile)

miejcie sobie milo do tego czasu.
                                      • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 18:40
                                        kenduniu, teraz moja i M. kolej a później to już będzie najpiękniej, jak szafki
                                        nam wstawią smile)
                                        niw moge się doczekać
                                        • mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 18:46
                                          witam was wszystkichsmile
                                          na dworzu prześlicznie, z przyczyn ode mnie niezależnych siedziałam ponad 3
                                          godzinki na trawce i opaliłam pysiawink
                                          • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 18:54
                                            dobrze, że nie mysi ogon tongue_out
                                            • mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 18:59
                                              ha... ha... ha...
                                              ogonka nie pokazuję byle komu ;p
                                              ale zaliczyłam!!!!!!! smile))) boziu cóż za piękne uczuciewink
                                              • mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:03
                                                pytanie w kwestii formalnejsmile
                                                kenduś=tess??? smile
                                          • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:41
                                            tak myslalam,ze mysia wypelzla na sloneczko....
                                            usch...a kiedy ja tak sobie pojde,jak tu wiecznie zimnosad(

milego wieczoru.
                                            • mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:47
                                              kenduś, ja poprostu czekałam na egzamin tyle i siedzieliśmy ze znajomymi z
                                              grupy na trawce udając, że powtarzamysmile)
                                        • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:39
                                          kasikk napisała:

> kenduniu, teraz moja i M. kolej a później to już będzie najpiękniej, jak
                                          szafki
                                          >
                                          > nam wstawią smile)
                                          > niw moge się doczekać

tez bylabym niecierpliwa na Twym miejscu....
                                          naleze do tych ludzi co chca wiedziec efekt od razu smile)
                                          jeszcze szczypte poczekaj cierpliwie a pozniej opiszesz Swoj zachwytsmile)
                                          • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:41
                                            już się zachwycam, bo kolejny etap jest taki, jak marzyłam smile
                                            • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:43
                                              kasikk napisała:

> już się zachwycam, bo kolejny etap jest taki, jak marzyłam smile
                                              >
                                              nareszczcie kasikk zaczyna byc zadowolonysmile)
                                              • jtka Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:52
                                                przyłączamy się zatem do zadowolonego Kasikkasmile))
                                                dziś chyba dzień łączności jestwink
                                                do wszystkich się przyłączam...może ja jakiś kontakt jestem??wink))
                                                • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:55
                                                  jtka napisała:

> przyłączamy się zatem do zadowolonego Kasikkasmile))
                                                  > dziś chyba dzień łączności jestwink
                                                  > do wszystkich się przyłączam...może ja jakiś kontakt jestem??wink))

hej itus....
                                                  lacz sie,lacz...to milo....
                                                  a moze i do Ciebie nawet moze sie dolaczawink)

milego wieczoru.
                                                  • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 19:57
                                                    to ja sie przyłączam do itusi i jest kółko zamkniete wink)
                                                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:26
                                                    kasikk napisała:

> to ja sie przyłączam do itusi i jest kółko zamkniete wink)

wciskam sie rowniez w koleczko i robi sie wiekszesmile)
                                                    znaczy kuleczko....a itus niech sie cieszysmile
                                                  • mycha Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:28
                                                    to ja także obieg zamknięty poszerzęwink
                                                  • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:29
                                                    kółko graniaste, czworokanciaste...
                                                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:31
                                                    albo,
                                                    baloniku moj malutki,
                                                    rosnij duzy okraglutki,
                                                    balon rosnie,ze az strach,
                                                    przebral miare no i trachhhhhhhhhhhhhh..tak ramse spiewalismy w przedszkoluwink)
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:34
                                                    kendo napisała:

> albo,
                                                    > baloniku moj malutki,
                                                    > rosnij duzy okraglutki,
                                                    > balon rosnie,ze az strach,
                                                    > przebral miare no i trachhhhhhhhhhhhhh..tak ramse spiewalismy w przedszkoluwink)

mam chusteczke haftowana co ma 4 roooogi,
                                                    kogo kocham kogo lubie
                                                    rzuce mu pooood nogi....:0
                                                  • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:37
                                                    tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję
                                                    a chusteczke hafrowaną TOBIE podaruję
                                                    (a nie powiem komu)
                                                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:38
                                                    no i prosze jak bieknie umiemy spiewac i wierszykowacwink)
                                                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:39
                                                    a pamietacie ta?

ojciec Wigijusz mial dzieci swoje.....
                                                    reszte zapomnialam
                                                    ale melodia zaczela chodzic po glowiewink)
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:40
                                                    kendo napisała:

> a pamietacie ta?
                                                    >
                                                    > ojciec Wigijusz mial dzieci swoje.....
                                                    > reszte zapomnialam
                                                    > ale melodia zaczela chodzic po glowiewink)

cos bylo ale ja tez nie pamietam. pamietamz a to liska kulawego co to kolo drogi chodzilsmile
                                                  • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:42
                                                    i gąski, gąski do domu smile)
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:44
                                                    kasikk napisała:

> i gąski, gąski do domu smile)

a uli ulijanko kleknij na kolanko?smile
                                                    kasikk pewnie takich nie pamieta , bo jest za mala smile
                                                  • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:45
                                                    jak to nie!!
                                                    weź się pod boczki, złap sie za warkoczki ;P
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:47
                                                    kasikk napisała:

> jak to nie!!
                                                    > weź się pod boczki, złap sie za warkoczki ;P

to jeszcze w pzredszkolu do ktorego chodzisz ucza takich sprosnych piosenek?wink)
                                                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:49
                                                    slo-onko napisała:

> kasikk napisała:
                                                    >
                                                    > > jak to nie!!
                                                    > > weź się pod boczki, złap sie za warkoczki ;P
                                                    >
                                                    > to jeszcze w pzredszkolu do ktorego chodzisz ucza takich sprosnych piosenek?;-
                                                    )
                                                    > )

o swiecie sloo wink))))))))))))))
                                                    to chyba myszy spytajwink))))))))))))
                                                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:48
                                                    no i prosze...jakie mile wspomnienia....

a to pamietacie?

na stoliku w pokoiku
                                                    stoi mleczko i jajeczko,
                                                    przyszed kotek,
                                                    wypil mleczko a ogonkiem zbil jajeczkowink))))))))))
                                                  • kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:48
                                                    oczywiście, że tak big_grin
                                                    i innych też ;P
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 20:52
                                                    ......przyszla mama kotka zbila, a skorupki wyrzucilasmile
                                                    przyszedl tata kotka schowal a mamusie ucalowalwink))
                                                  • kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 21.05.05, 21:00
                                                    no prosze zakonczenia nie znalamwink)...przyjemniusie jestwink)
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 07:05
                                                    witajcie ludziki.....
                                                    ja juz dreptam dzis z samego ranawink)
                                                    obudzilam sie z strasznym katarem,mam nadzieje,ze to nie letnie przeziebienie,
                                                    bo strasznosci bedasad(((((((((((

milej soboty zyczesmile)
                                                  • nick000 Re: SOBOTA.. 28.05.05, 07:08
                                                    miłego dniasmile
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 08:27
                                                    dzien dobrysmile
                                                    przyjemnego sobotniego wypoczynkusmile
                                                  • kasikk Re: SOBOTA.. 28.05.05, 13:53
                                                    miłej soboty smile)

cieplutko, aż za bardzo...
                                                    a ja nadal maluję wink)
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 16:05
                                                    kasikk napisała:

> a ja nadal maluję wink)

witaj kasikku,

bedzie szybko schlo przy takiej pogodzie i mniej wyziewow farbowych,
                                                    na mnie wplywaja negatywnie,kiedys sie nimi zatrulamsad(
                                                    i bardzo sie zle czulamsad(
                                                  • nick000 Re: SOBOTA.. 28.05.05, 16:30
                                                    kasikk napisała:

> miłej soboty smile)
                                                    >
                                                    > cieplutko, aż za bardzo...
                                                    > a ja nadal maluję wink)

powodzenia, czy wiesz ile czasu zajęło Matejce namalowanie Bitwy pod Grunwaldem? i tak masz lepiejwink
                                                  • mala20033 Re: SOBOTA.. 28.05.05, 18:33
                                                    Zmienilam fryzure,podcielam wloski..i jade do sklepu kupic dla brzusia male co
                                                    nieco..Milego Dzionka Vistulenta!
                                                  • mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 18:44
                                                    witajcie w ten upalny dziń, a właściwie schyłek dniasmile
                                                    mała to taj jak jasmile)) też byłam u fryzjera i wyglądam inaczejwink
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:16
                                                    mycha napisała:

> witajcie w ten upalny dziń, a właściwie schyłek dniasmile
                                                    > mała to taj jak jasmile)) też byłam u fryzjera i wyglądam inaczejwink

tez wygladam dzis inaczej smile jak zcarownicawink potargana letnim wiatrem wink
                                                  • mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:25
                                                    hihihi, sloo letni wiatr buszował w twoich włosachwink
                                                    a ja poprostu myślałam, że się rozpłynę. taki upał był tutaj, że coś
                                                    niemożliwego!
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:29
                                                    u nas dziekie wiaterkowi nie odczuwalo sie upalu +27 stopniasmile)

slubne nabral ochote na plaze i zapowiada,ze jutro tez jedziemywink)
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:32
                                                    mycha napisała:

> hihihi, sloo letni wiatr buszował w twoich włosachwink
                                                    > a ja poprostu myślałam, że się rozpłynę. taki upał był tutaj, że coś
                                                    > niemożliwego!

u mnie tez byl upal ale wiatr mimo wszytsko figlowal i dobrze inaczej moznaby sie bylo roztopicsmile
                                                  • mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:41
                                                    oh jak ja ci zazdroszczę tego wiatru.
                                                    czuję się, jakbym cały dzień spędziła w saunie.
                                                    ale za to ile przyjemności sprawiała mi dzisiaj kompiel w letniej wodzie
                                                    mmmmm... wink
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:48
                                                    mycha napisała:

> oh jak ja ci zazdroszczę tego wiatru.
                                                    > czuję się, jakbym cały dzień spędziła w saunie.
                                                    > ale za to ile przyjemności sprawiała mi dzisiaj kompiel w letniej wodzie
                                                    > mmmmm... wink

tak, taka kapiel zaraz uspokaja taki wredny stan wywolany spoceniem. tez sobie wzielam letni prysznic po powrocie z "wynaturzania" sie jak to mowi Kendo big_grin
                                                    od razu lepiej smile
                                                  • mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:55
                                                    ja pławiłam się w letniej wodzie i taaaaak mi było dobrzesmile))
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:27
                                                    tez wieje dzis tu,
                                                    ale zato cieplutkosmile) ja wygladam jak wczorajwink))))

milego wieczoru sloo
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:26
                                                    ale dziwczatka sie upiekszajawink)

milego wieczoru mysiasmile)
                                                  • mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:36
                                                    każda kobieta czasami potrzebuje zmianywink
                                                    rano obudziłam się i doszłam do wniosku, że czas zmienić fryz.
                                                    do koloru jeszcze nie dojrzałam, ale znając mnie to pewnie będzie niedługowink
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:50
                                                    mycha napisała:

> każda kobieta czasami potrzebuje zmianywink
                                                    > rano obudziłam się i doszłam do wniosku, że czas zmienić fryz.
                                                    > do koloru jeszcze nie dojrzałam, ale znając mnie to pewnie będzie niedługowink

tez zamierzam to zrobic niebawe, chcialabym jakis sloneczny blad albo cos w tym stylusmile taki cos pod lekku rudziawy jakby podchodzilsmile
                                                  • mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:55
                                                    sloo fajniesmile
                                                    tak akurat na latosmile
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:25
                                                    mala20033 napisała:

> Zmienilam fryzure,podcielam wloski..i jade do sklepu kupic dla brzusia male
                                                    co
                                                    > nieco..Milego Dzionka Vistulenta!

malenka,co wiosenne nasrtoje czy dla slubnego taka metaforfoze przechodzisz??

milego poranka
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:33
                                                    kendo napisała:

> mala20033 napisała:
                                                    >
                                                    > > Zmienilam fryzure,podcielam wloski..i jade do sklepu kupic dla brzusia ma
                                                    > le
                                                    > co
                                                    > > nieco..Milego Dzionka Vistulenta!
                                                    >
                                                    > malenka,co wiosenne nasrtoje czy dla slubnego taka metaforfoze przechodzisz??
                                                    >
                                                    > milego poranka

a czy slubni zauwazaja takie metamorfozy?wink
                                                    bo niejednemu trzeba pokazac palcem i powiedziec o zmianie, bo inaczej jakby mial jaka zacmewink
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:37
                                                    ha! malenka "slomiana wdowa"
                                                    i chyba na powrot slubnego sie szykujewink)))))))))

z pokazywaniem paluszkiem sie zgadzam w calej rozciaglosci,
                                                    moj potrafi zauwazyc cos nowego u mnie juz na konec sezonu-jezeli chodzi to o
                                                    ciszekwink),no chyba ze zaczene ciuszek po swojemu reklamowacwink
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:39
                                                    kendo napisała:

> ha! malenka "slomiana wdowa"
                                                    > i chyba na powrot slubnego sie szykujewink)))))))))
                                                    >
                                                    > z pokazywaniem paluszkiem sie zgadzam w calej rozciaglosci,
                                                    > moj potrafi zauwazyc cos nowego u mnie juz na konec sezonu-jezeli chodzi to o
                                                    > ciszekwink),no chyba ze zaczene ciuszek po swojemu reklamowacwink

hahaha smile
                                                    a ja jak powiem,ze bylam to chce zobaczyc ale tak niezakonieczniewink
                                                    natomiast jak wloze nic nie mowiac,ze nowy to i tak sie nie spostzrezesmile ale to chyba normalne u plci przeciwnej, cos ostatnio tym slyszalamwink
                                                    Nick jak to jest z Toba?wink)))
                                                  • mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:38
                                                    chyba dość częstosmile)))
                                                    ale trzeba im wybaczyć.... wink
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:41
                                                    mycha napisała:

> chyba dość częstosmile)))
                                                    > ale trzeba im wybaczyć.... wink

no wiesz Mysia to tak jkaby im nie zalezalo na wygladzie swojje polowkismile
                                                    wg powiedzenia,ze co wlozy na siebie to i tak pieknie wyglada?smile
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:43
                                                    czy to zasada,ze czym dluzszy watek tym pozniej ukazuja sie posty? ja swojego tu nie widze?
                                                  • mycha Re: SOBOTA.. 28.05.05, 19:54
                                                    sloo zauważyłam taką prawidłowość, że mężczyźni jakoś w większości nie zwracają
                                                    na szczegóły uwagi...
                                                    im trzeba potężnego "uderzenia", żeby zauważyli, że coś nie tak. np. zmiana
                                                    koloru włosów z blond na czarnysmile
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 20:03
                                                    oj az tak drastycznie??
                                                    ale moze to i prawdawink)
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 20:03
                                                    mycha napisała:

> sloo zauważyłam taką prawidłowość, że mężczyźni jakoś w większości nie zwracają
                                                    >
                                                    > na szczegóły uwagi...
                                                    > im trzeba potężnego "uderzenia", żeby zauważyli, że coś nie tak. np. zmiana
                                                    > koloru włosów z blond na czarnysmile

oj tak big_grin ale na taki widok juz slysze wrzask: cos Ty zrooobila z wlosaaaaami????!!!!!!!!!!big_grinDDDDD
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 20:12
                                                    a mnie zawsze psiun poznaje i wita jak wracam od fryzera,
                                                    pancio okiem znawcy oglada i mowi
                                                    "no mamcia podobna jestes teraz do czlowieka" wink)))))))))))))))))))
                                                  • slo-onko Re: SOBOTA.. 28.05.05, 20:06
                                                    Mysia pzrechodzimy na watek "dobry wieczor "smile
                                                  • kendo Re: SOBOTA.. 28.05.05, 20:02
                                                    slo-onko napisała:

> czy to zasada,ze czym dluzszy watek tym pozniej ukazuja sie posty? ja swojego
                                                    t
                                                    > u nie widze?
                                                    tak mysle i chyba przejdziemy na kasikka wczorjaszy """dobry wieczor""""
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka