22.05.05, 09:11
Witaj maziu

prosze odzielny "schowek" na prywatne lisciki do Ciebie.
*
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=24196786
te powinnam przenies,jako powitalne wpisy,ale zamiescilam caly watek,
tak bedzie przyjemniej smile)

czuj sie u nas cieplutko
i odwiedzaj kiedy masz tylko czas,
gotuj z nami, i czytaj znami, i baw sie swietnie.

pozdrawiam cieplutko.
Obserwuj wątek
    • kendo Re: mazia 22.05.05, 09:18
      hej maziu....

mam nadzieje,ze cu Ciebie slonecznie i spacerek z Tymoteuszkiem odbedziesz,
      pozdrow miasto odemnie,a Tymoteuszka usciskaj smile)
      macham Mu rowniez pa,pa...dzielne dziecie,takie sa slodziutkie gdy lapka machaja

odwiedzaj nas jak najczesciej.

• kendo Re: mazia 22.05.05, 10:41
        z racji Twojego zainteresowania muzyka,
        ciekawe jakie masz spostzezenia na temat Fesivalu wczorajszego?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=11501462**
        podpowiem,ze pod tym linkiem sie wypowieszwink)
        • mazia Re: mazia 22.05.05, 20:03
          nie otwiera mi sie link sad
          Jesli to chodzi o Eurowizje to zawsze bylam i jestem przeciw - nigdy nie slyszalam chociaz pol przyzwoitej piosenki (no mosze z wyjatkiem AM Jopek)
          Nie ofladalam, wiec trudno mi oceniac poziom ale z pewnoscia taki jak zawsze albo jeszcze gorszy smile

A dzis bylismy na Komunii w KOwarach, ale dzien tak pokrecony, ze nic nie zdazylam obfotografowac sad Ale nadrobie zaleglosci w czasie dlugiego weekendu, to juz za 3 dni

pozdrawiam goraco choc wymeczona jestem z syneczkiem okrutnie smile
          • nick000 Re: mazia 22.05.05, 20:11
            dokładnie, z eurowizją masz stuprocentowa rację, festiwal ktory juz dawno powinien przejść do historii.
          • kendo Re: mazia 22.05.05, 20:12
            to mials przyjemny dzionek....
            a pogoda byla wzgledna??

wiesz nie stresaj sie zdjeciami,zrobisz kiedy bedziesz przy czasie na luzie

a maluszek tez w kosciele byly i pospiewal sobie??

PS;.zapodaje nasz link muzycznywink)moze wejdzie teraz
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=11501462&a=24231973
            • mazia Re: mazia 22.05.05, 23:28
              Pogoda boska, az wstyd powiedziec, ale az zal siedziec za stolem i sie opychac,
              kiedy to pierwsze takie dni od uuuu az nie pamietam odkad smile
              Tymus zrobil taktyczy manewr i zasnal w zoku, dokladnie tuz przed kosiolem,
              matka sie nad nim ulitowala i nie wjezdalam do swiatyni, gdzie glosniki i
              duchota. tylko na zewnatrz sluchalismy mszy. Zreszta parenascie innych
              dzieciakow postapilo tak samo! Zmowa roczniakow jak pragne zdrowia - niezle
              spryciully!

A info specjamnie dla siwego vel odin - jak Tymek mial 3 miesiace wybralam sie
              z nim (w wozku oczywiscie) na Okraj. Tylko oslica poszlam sobie w japonkach, bo
              przeciez moje strony, znam jak wlasna kieszen i zadna gorka nie jest mi
              straszna (wagi wozka + dzieciecia w srodku nie wzielam pod uwagesmile
              I nawet doszlam bez szwanku, karmiac Go co jakis czas i zabawiajac w momentach
              wolnych od snu. Tylko powrot byl dramatyczny, bo jak wiadomo zlazenie z gory
              jest duzo bardziej uziazliwe niz wlazenie na takowazsmile
              Wrocilam z koszmarnymi pecherzami hihihihi na stopach ale tej nocy Tymus spal
              jak zabity smile
              No taka amba na lazenie po pagorkachsmile
              • kendo Re: mazia 23.05.05, 08:52
                hi,hi,hi,....mazia,
                podobnie ja zrobilam idac ze slubnym na Okraj ale w sandalkach na koturnie,
                troszke okrezna droga mnie poprowadzil...bylo pieknie,
                ale zeby zejsc musial mnie znosic na plecach,bo takowez pecherze rowniez
                nabylamwink)))))..pieknie tam ,

wracajac do Twych Komunijnych uroczystosci,to faktycznie ,
                pogoda dzieciaczkom dopisala....i slusznie zrobilas nie wchodzac do "swiatyni"
                Tymus by sie obudzil a moze i nawet wystraszyl atmosfera tam panujaca,
                bylam w tym kosciele tylko raz w smutnych okolicznosciach i wrazenie
                przytlaczajace mam do dzis,ale moze kiedys wejde tylko po to by spojzec na
                wnetrze innym okiemsmile
                • kendo Re: mazia 31.05.05, 13:23
                  fajny albumik stwozylas w necie
                  od pierwszego dnia Tymusia do obecnego czasu,
                  swietnie sie kontynuuje ogladanie
                  sledzac niemal miesiac za miesiacem jak rosniesmile)

minki zaczepne stroi
                  oczka figlarne...oj bedzie czarowal dziewczatka w starszym wiekuwink)

usciski dla Tymusia.
                  • mazia Re: mazia 31.05.05, 13:28
                    Dzieki za mile slowasmile
                    Kiedys mialam hopla na punkcie robienia mu zdjec, teraz, niestety, mam na to
                    coraz mniej czasu, bo dzidzia absorbujacasmile
                    W sumie mam ponad 3000 zdjec malucha, az sama nie moge uwierzyc, ze tyle sie
                    juz tego nazbieralo, a to ledwo roczek minal.
                    Ale warto bylo, bo w ciagu tak krotkiego czasu malec zmienil sie diametralnie,
                    juz nigdy nie bedzie sie tak szybko rozwijal smile

A dziewczyny to bede od niego kijem odganiala - zadnej go nie oddam, juz mu to
                    zapowiedzialam smile

Sciskamy wszystkie e-ciocietongue_out

Mazia
                    Tymiankowi latka lecą
                    • kendo Re: mazia 31.05.05, 13:41
                      hi,hi,...mazia juz zazdrosna??
                      nawet sie niespostzezesz ,jak czas szybko uciekl
                      i Tymek z dziewczyna do domu przyjdzie,
                      a przed tym bedzie jeszcze pierwsza "szczenieca milosc"
                      oj zacznie sie dziac zobaczyszwink))))))))))))))))))

a zdjecia to fajna rzecz....zawsze sie wraca do nich z lezka w oku,
                      wspominajac milo.

jak bede w kraju,koniecznie bedziemy musialy sie spotkac
                      i wysciskam i wycaluje Tymusia za wszystkich vistylakowwink)))))
                      • mazia Re: mazia 31.05.05, 13:47
                        No masz! Musowo!
                        Uwazam, ze takie netowe znajomosci potrafia byc bardzo, bardzo przyjemnesmile

A tak na marginesie, to ja swojego jedynego tez poznalam przez neta smile)))
                        I musze sie pochwalic, ze nawet bylismy na zdjeciach i w czesci artykulu w
                        Newsweeku smile

Mazia
                        Tymiankowi latka lecą
                        • kendo Re: mazia 17.06.05, 10:37
                          nawet mi niemow,ze nie bedzie Cie w Jel.Gor
                          od 7 -21 lipca,bedziemy musialy sie spoktakcsmile)
                          juz dzis zamowilam bilecik i przed wyjazdem samym dogadamy spotkanie,
                          chcesz tak ??..usciski.
                          • mazia Re: mazia 24.06.05, 12:17
                            Sorki, dopiero dzis zauwazylam posta smile
                            Zarobiona jestem strasznie i nie mam czasu zagladnac do neta smile
                            Jestem w lipcu, 5 moj niby - maz broni magistrki, wiec w weekend bede swietowac
                            zapewne smile
                            A potem siedze i sie przygotowuje do chrzcin, zaplanowalam oblanie Kalmara na
                            24 lipcasmile
                            Zatem jestem zwarta i gotowa i niecierpliwie czekam na spotaknie w realu smile)
                            POzdrowionka i lece do nastepnego klienta bo poganiajasmile
                            • kendo Re: mazia 24.06.05, 12:29
                              napisze Ci na priva jak sie skontaktujemywink

na rzie miej sobie mily dzionek i spiesz sie powoliwink)
                              • mazia Re: mazia 26.06.05, 22:06
                                Dobrze, dobrze, to szczekam na emaliesmile
                                Wlasnie wrocilam z weekendu od tesciow, objedzona jestem jak bak do domku nie
                                weszlam tylko sie wtoczylam wink
                                Od jutra strasznie restrykcyjna dieta kopenhaska, w koncu na chrzcinach musze
                                byc prawie laska smile
                                A cale dwa dni sie wyleniuchowalam az wstyd! Ale jutro znowu w kierat i do
                                roboty!
                                Buziaki na mily, wieczorny, ciepply koniec weekendu.
                                • kendo Re: mazia 27.06.05, 19:31
                                  jak sie pozbieram,to napisze liscik i sie zmowimy na spotkanko
                                  gdzies na miescie,
                                  • kendo Re: mazia 04.07.05, 23:52
                                    MAZIA
                                    szczescie jest przyjemnoscia wolna od wyrzutow sumienia
                                    *********** Sokrates

milych dzionkow.....kendo

PS;..czekaj na telefonik.
                                    *************************************************************
                                    • mazia Re: mazia 05.07.05, 11:22
                                      Budu zdat!
                                      Moj facio wlasnie sie przed chwila obronil, wiec juz zadna ciemna chmura nie
                                      powinna zawisnac nad naszym spotkaniem w realu smile
                                      Buziaczkow tysiace
                                      m
                                      • kendo Re: mazia 05.07.05, 11:47
                                        ale sie ciesze maziu....
                                        pogratuluj Mu odemniesmile)

zadzwonie napewno.
                                        • kendo Re: mazia 22.07.05, 20:50
                                          i juz jestem maziu,
                                          dzieki za spotkanie,milo godzinki zlecialy w milym towarzystwie,
                                          a kalmarek naprawde "SLODKI ROZRABIAKA"
                                          chyba polubil przytulankewink) .. usciskaj i ucaluj odemnie
                                          pozdrow rowniez "druga polowe".
                                          • kendo Re: mazia 25.07.05, 17:47
                                            to sie ciesze,ze chrzciny sie udaly pod kazdym wzgledem,
                                            a kalmarus to slodziutki ze az sie chce sciskac i sciskac,oby tylko sie dal
                                            a nie pedzil na czterech w swiatsmile)
                                            zobaczysz zaraz zacznie Ci zwiewac na nozkach,
                                            a wtedy to chyba nienadazysz za nimwink)

z pania Zosia to oczywiscie zawsze tak zartuje ,jak jestem na wyjezdzie,
                                            by miec na kogo zrzucic niedociagniecia w chatce...och te chopywink)

teraz juz na razie bedzie spokoju troszke na planie rodzinnym,
                                            wszystko poszlo dobrze i zycze w dalszym ciagu wszystkiego dobrego,
                                            i uslyszenia tego najwazniejszegosmile)-trzymam za to kciuki.
                                            • kendo Re: mazia 26.07.05, 10:15
                                              to sie ciesze z perspektyw Tomka,
                                              przeciez czekasz na "ta wiadomosc"i jestes pewna na 100% ze powiesz "JA"
                                              ale byloby fajnie,ale decyzja nalezy do Ciebie imysle,ze podejmiesz sluszna,
                                              za co trzymam kciuki wszystkie,

a to wspolczuje na poczatek "maratonu Tymcia"
                                              jak sie zasyci poznawaniem "swiata dwonoznego"
                                              napewno bedzie biegusial wolniejsmile)
                                              ciesze sie jednak ze ma tyle energi w sobie ,to oznaka samego zdrowka.

milego dnia zycze.
                                              • kendo Re: mazia 30.07.05, 16:33
                                                (Przepłyń przez Świat!)

Przepłyń przez Świat!

przez góry nieba sięgające
                                                przez doliny się mglące
                                                przez pagórki lesiste
                                                i wydmy piaszczyste,
                                                spójrz w otchłań oceanu
                                                w oczko wodne Goranu
                                                spójrz na rzeki przez kraj płynące
                                                i na strumyki bryzące.

Następnie zamknij swe oczy
                                                i zobacz widok uroczy,
                                                spójrz w swą duszę głęboko
                                                i ujrzyj promyk swej nadziei.

PS..moze tak bedzie...och ,to jedno slowko tak duzo znaczy
                                                milego weekendowania i uslyszenia tego slowkasmile)
                                                • kendo Re: mazia 25.12.05, 11:08
                                                  Piknej kotynuacji Swiatecznej maziu,
                                                  i zarazem zycze zdrowka i pociechy z Tymusia,oby zawsze zdrowy byl,
                                                  mam nadzieje,ze Kalmarek przeszczesliwy z Mikolajawink)

PS;..dzieki za Piekne SMS-owe zyczenia Wigilijne,
                                                  przepraszam,dzis dopiero wszystko poczytalamwink
                                                  • mazia Kendo! 31.10.06, 19:59
                                                    Ale sie ciesze, ze Cie spotkalam! Szkoda, ze tak krotko jestes w kraju uncertain
                                                    Jeszcze raz goraco pozdrawiam i szczesliwego powrotu do domu!
                                                  • kendo Re: Maziu !:-))! 03.11.06, 11:46
                                                    nawt niewiesz,jaka mila niespodzianke mi sprawilas,swym "zajechaniem",
                                                    faktycznie czas nas obie gonil,ale kiedys sobie odbijemy ten strsik przy kawce
                                                    na spokojnie.

usciskaj Kalmarasmile,pozdrawiam cieplutko juz od siebie,bo dzis dojechalam
                                                    szczesliwie.
                                                  • kendo Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku 22.12.06, 15:41
                                                    zycze Ci wszystkiego najlepszego,przede wszystkim zdrowia /pociechy z Kalmarawink)
                                                    a Nowy Rok niech Was obdarzy samymi pieknymi slonecznymi dniamismile
                                                    img136.imageshack.us/my.php?image=jul11cc3.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka