nick000 01.06.05, 06:54 nie dziwcie się, to fakt, chociaż za oknem pochmurno i chłodno takiego ciepła jak odczuwam dzisiaj życze wszystkim Dobrego dnia)) przyjaciele Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 07:27 nick000 napisał: > nie dziwcie się, to fakt, chociaż za oknem pochmurno i chłodno takiego > ciepła jak odczuwam dzisiaj życze wszystkim Dobrego dnia)) przyjaciele no to przylacze sie do Nickowych zyczen duzo optymizmu na dzien dzisiejszy moge ewentualnie podzielic sie z kims swoja radoscia Odpowiedz Link
mycha Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 08:13 dzień dobry wszstkiem u mnie środa stara się być słoneczna, choć wiaterek chłodny. a mi się dzisiaj taaaaaak nie chciało wstać z łóżka poduszka mnie namawiała, żebym jeszcze trochę się do niej poprzytulała... Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 08:19 witajcie moje sloneczka) cieszy,ze jestescie w dobrym humorku... no mycha!rozchmurz sie dzionek bedzie piekny.... milego poranka) PS;..juz musze zmykac,chcialam Was tylko powitac w biegu....PA;..usciski) Odpowiedz Link
mycha Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 09:04 kendo, ależ ja nie jestem zachmurzona tylko rano nie chciało mi się wstawać... Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 09:12 to jak mnie mysia co dzien ammz tym problem no z wyjatkiem szczegolnych porankow jak dzisiejszy np. Odpowiedz Link
mycha Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 09:34 )) sloo, ja też baaardzo często mam takie problemy dzisiaj było wyjątkowo ciężko. ale kawunia troszkę pomogła i otworzyła mi oczki. Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 09:36 mycha napisała: > )) > sloo, ja też baaardzo często mam takie problemy > dzisiaj było wyjątkowo ciężko. > ale kawunia troszkę pomogła i otworzyła mi oczki. no to amsz chyba nieco lepiej, bo ja po wstaniu z lozka zmuszana jestm do wypicia kako a potem w pracy dopiero kawa wiec jade na spiaco Odpowiedz Link
mycha Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 09:47 ja tez poomacku docieram do pracy i dopiero tam piję kawę, bo rano jakoś w domu ciągle brak czasu na to Odpowiedz Link
mazia Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 09:17 Witam wszystkich wlasnie bardzo slonecznie!!! Pierszy dzien czerwca jest wspanialy, az chce sie zyc! Zmykam do pracy, bo dzis mam duuuuuzo do nadrobienia)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 09:20 mazia napisała: > Witam wszystkich wlasnie bardzo slonecznie!!! > Pierszy dzien czerwca jest wspanialy, az chce sie zyc! > Zmykam do pracy, bo dzis mam duuuuuzo do nadrobienia)) tak i dzien dziecka, huuuuuuura)))) :9tylko z zcego aj sie ciesze))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 09:54 wszystkim vistulowym dzieciakom najlepsze zyczenia w dniu ich święta)), dużo pięknych zabawek, kaczuszek i złotych rybek Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 10:13 nick000 napisał: > wszystkim vistulowym dzieciakom najlepsze zyczenia w dniu ich święta)), > dużo pięknych zabawek, kaczuszek i złotych rybek a Tobie malenkich lalek do zabawy Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 10:21 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > wszystkim vistulowym dzieciakom najlepsze zyczenia w dniu ich święta) > ), > > dużo pięknych zabawek, kaczuszek i złotych rybek > > a Tobie malenkich lalek do zabawy aha i jeszcze tone pierniczkow i dwie tony truskawek Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 10:47 witam cieplutko, chociaz zimny wiatr na dworze... )) ale słoneczko jeszcze świeci, jeszcze, bo później podobno ma być deszczysko i burze nawet... ale nie szkodzi!! piękny dzień dzisiaj i takiego wszystkim życzę DDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 10:52 o czesc maly kasikku ps. uglaskaj bobasa naszego Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 12:49 bobasek sam sie ugłaskuje... śpi zbój w dzień i jak sie urodzi, to dopiero będe mieć jazdę ) noc sobie z dniem zamieni ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 15:57 dzis moglam najesc sie truskawek do syta , mniaaaaaam))))ze smietanka, takie rozmiksowane na puch z cukrem, slodziuuutkie ))) czy ktos jeszcze uwielbia truskawki tak jak ja? Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 16:21 slo-onko napisała: > dzis moglam najesc sie truskawek do syta , mniaaaaaam))))ze smietanka, takie > rozmiksowane na puch z cukrem, slodziuuutkie ))) > czy ktos jeszcze uwielbia truskawki tak jak ja? truskaweczki uwielbiam, właśnie wybieram sie zobaczyc jak kwitną i czy juz dojrzewają Odpowiedz Link
mala20033 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 16:52 Na decku w ogromnych donnicach mam posadzone truskawki i w ogrodzie tez.Na decku posadzilam nawet winogrona...Milego dzionka Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 01.06.05, 17:36 jestemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz))))))))))))) mowilam przeciez ,ze wroce do Was) truskaweczki uwielbiam.... musze poczekac bo az tyle nawet lubienie,nie zacheca za nie zaplacic przylanczam sie do dzieciaczkowych wienszowan, niech se dzieciska dobrze maja i rosna) Odpowiedz Link
kendo Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 19:53 zimno, i jetsem zazmeczona .... ludziki chyba nie bedziecie na mnie zli co?? jak sobie odejde od kompa ? miejcie sobie dobrze....moze wpadne jeszcze.... a jutro na pewno bede) Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:17 kendo napisała: > zimno, i jetsem zazmeczona .... > ludziki chyba nie bedziecie na mnie zli co?? > jak sobie odejde od kompa ? > > miejcie sobie dobrze....moze wpadne jeszcze.... > a jutro na pewno bede) jak sie dzis wczesniej polozysz to jutro obudzisz nas skoro swit tak okolo 5 nad ranem)))) spij kendus i odpoczywaj ja postrozuje moze ktos zechce sie ze mna pobawic z okazji dnia dziecka Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:45 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > zimno, i jetsem zazmeczona .... > > ludziki chyba nie bedziecie na mnie zli co?? > > jak sobie odejde od kompa ? > > > > miejcie sobie dobrze....moze wpadne jeszcze.... > > a jutro na pewno bede) > > jak sie dzis wczesniej polozysz to jutro obudzisz nas skoro swit tak okolo 5 > nad ranem)))) > spij kendus i odpoczywaj ja postrozuje moze ktos zechce sie ze mna pobawic z ok > azji dnia dziecka właśnie, takie poranne wstawanie jest bardzo zdrowe i przyjemne, szczególnie jak ktoś lubi truskawki i spiew ptaków Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:46 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > zimno, i jetsem zazmeczona .... > > > ludziki chyba nie bedziecie na mnie zli co?? > > > jak sobie odejde od kompa ? > > > > > > miejcie sobie dobrze....moze wpadne jeszcze.... > > > a jutro na pewno bede) > > > > jak sie dzis wczesniej polozysz to jutro obudzisz nas skoro swit tak o > kolo 5 > > nad ranem)))) > > spij kendus i odpoczywaj ja postrozuje moze ktos zechce sie ze mna pobawi > c z ok > > azji dnia dziecka > właśnie, takie poranne wstawanie jest bardzo zdrowe i przyjemne, szczególnie j > ak ktoś lubi truskawki i spiew ptaków albo prawie nocne rozmowy Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:47 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > zimno, i jetsem zazmeczona .... > > > > ludziki chyba nie bedziecie na mnie zli co?? > > > > jak sobie odejde od kompa ? > > > > > > > > miejcie sobie dobrze....moze wpadne jeszcze.... > > > > a jutro na pewno bede) > > > > > > jak sie dzis wczesniej polozysz to jutro obudzisz nas skoro swit > tak o > > kolo 5 > > > nad ranem)))) > > > spij kendus i odpoczywaj ja postrozuje moze ktos zechce sie ze mna > pobawi > > c z ok > > > azji dnia dziecka > > właśnie, takie poranne wstawanie jest bardzo zdrowe i przyjemne, szczegó > lnie j > > ak ktoś lubi truskawki i spiew ptaków > > albo prawie nocne rozmowy a ja lubie taka cisza, polmrok, cieple lozko i mozna wtedy rozmawiac, rozmawiac, rozmawiac..... Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:50 slo-onko napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > zimno, i jetsem zazmeczona .... > > > > > ludziki chyba nie bedziecie na mnie zli co?? > > > > > jak sobie odejde od kompa ? > > > > > > > > > > miejcie sobie dobrze....moze wpadne jeszcze.... > > > > > a jutro na pewno bede) > > > > > > > > jak sie dzis wczesniej polozysz to jutro obudzisz nas skoro s > wit > > tak o > > > kolo 5 > > > > nad ranem)))) > > > > spij kendus i odpoczywaj ja postrozuje moze ktos zechce sie z > e mna > > pobawi > > > c z ok > > > > azji dnia dziecka > > > właśnie, takie poranne wstawanie jest bardzo zdrowe i przyjemne, s > zczegó > > lnie j > > > ak ktoś lubi truskawki i spiew ptaków > > > > albo prawie nocne rozmowy > > a ja lubie taka cisza, polmrok, cieple lozko i mozna wtedy rozmawiac, rozmaw > iac, rozmawiac..... przeznaczeniem łóżka jest zupełnie cos innego, ale nas jutro Kendo podsumuje, zobaczysz Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:52 jak to co innego? w lozku mozna robic wszytsko, np. jesc sniadanie, pic kawe i nawet rozmawiac wiem cos o tym i nie kluc sie ze mna))) Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:53 slo-onko napisała: > jak to co innego? w lozku mozna robic wszytsko, np. jesc sniadanie, pic kawe > i nawet rozmawiac wiem cos o tym i nie kluc sie ze mna))) ja zTobą, nigdy, jeśli tak mówisz, to przyjąć muszę te słowa za dobra monetę, a skąd wiesz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:55 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > jak to co innego? w lozku mozna robic wszytsko, np. jesc sniadanie, pic > kawe > > i nawet rozmawiac wiem cos o tym i nie kluc sie ze mna))) > > ja zTobą, nigdy, jeśli tak mówisz, to przyjąć muszę te słowa za dobra monetę > , a skąd wiesz? bo sama to robie znaczy jadam w nim sniadania Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:56 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > jak to co innego? w lozku mozna robic wszytsko, np. jesc sniadani > e, pic > > kawe > > > i nawet rozmawiac wiem cos o tym i nie kluc sie ze mna))) > > > > ja zTobą, nigdy, jeśli tak mówisz, to przyjąć muszę te słowa za dobra mo > netę > > , a skąd wiesz? > > bo sama to robie znaczy jadam w nim sniadania a wiesz co ja w łóżku najlepiej robic lubię, ide na całość, powiem Ci otwartym tekstem, chcesz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 20:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > jak to co innego? w lozku mozna robic wszytsko, np. jesc sn > iadani > > e, pic > > > kawe > > > > i nawet rozmawiac wiem cos o tym i nie kluc sie ze mna) > )) > > > > > > ja zTobą, nigdy, jeśli tak mówisz, to przyjąć muszę te słowa za do > bra mo > > netę > > > , a skąd wiesz? > > > > bo sama to robie znaczy jadam w nim sniadania > > a wiesz co ja w łóżku najlepiej robic lubię, ide na całość, powiem Ci otwartym > tekstem, chcesz? nie musisz ja to wiem lubisz czytac Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:01 slo-onko napisała: > a moze nie? hmmm, nie tylko, mam powiedzieć co najlepiej lubie robić w łóżku jestes gotowa usłyszeć tę straszliwą prawdę? Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:02 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a moze nie? > > hmmm, nie tylko, mam powiedzieć co najlepiej lubie robić w łóżku jestes goto > wa usłyszeć tę straszliwą prawdę? dlaczego zaraz straszliwa? ale mow niech zobacze na co znow mnie nabierasz)) Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > a moze nie? > > > > hmmm, nie tylko, mam powiedzieć co najlepiej lubie robić w łóżku jeste > s goto > > wa usłyszeć tę straszliwą prawdę? > > dlaczego zaraz straszliwa? > ale mow niech zobacze na co znow mnie nabierasz)) ja nabieram????? Slo, wiesz co do Ciebie czuję, gdzieżbym smiał nabirać swoją truskaweczkę to mam mówić? Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:07 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > a moze nie? > > > > > > hmmm, nie tylko, mam powiedzieć co najlepiej lubie robić w łóżku > jeste > > s goto > > > wa usłyszeć tę straszliwą prawdę? > > > > dlaczego zaraz straszliwa? > > ale mow niech zobacze na co znow mnie nabierasz)) > > ja nabieram????? Slo, wiesz co do Ciebie czuję, gdzieżbym smiał nabirać swoją > truskaweczkę to mam mówić? no wiem przeciez jak lubisz truskawki))) Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:10 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > a moze nie? > > > > > > > > hmmm, nie tylko, mam powiedzieć co najlepiej lubie robić w ł > óżku > > jeste > > > s goto > > > > wa usłyszeć tę straszliwą prawdę? > > > > > > dlaczego zaraz straszliwa? > > > ale mow niech zobacze na co znow mnie nabierasz)) > > > > ja nabieram????? Slo, wiesz co do Ciebie czuję, gdzieżbym smiał nabirać > swoją > > truskaweczkę to mam mówić? > > no wiem przeciez jak lubisz truskawki))) szczególnie jedną taką truskaweczkę szczególną, wiesz o tym, mówilem to wiele razy Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:12 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > a moze nie? > > > > > > > > > > hmmm, nie tylko, mam powiedzieć co najlepiej lubie rob > ić w ł > > óżku > > > jeste > > > > s goto > > > > > wa usłyszeć tę straszliwą prawdę? > > > > > > > > dlaczego zaraz straszliwa? > > > > ale mow niech zobacze na co znow mnie nabierasz)) > > > > > > ja nabieram????? Slo, wiesz co do Ciebie czuję, gdzieżbym smiał na > birać > > swoją > > > truskaweczkę to mam mówić? > > > > no wiem przeciez jak lubisz truskawki))) > > > szczególnie jedną taką truskaweczkę szczególną, wiesz o tym, mówilem to wiele > razy codziennie mi to powtarzasz a ja codzien bardziej pąsowieje Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:14 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > a moze nie? > > > > > > > > > > > > hmmm, nie tylko, mam powiedzieć co najlepiej lub > ie rob > > ić w ł > > > óżku > > > > jeste > > > > > s goto > > > > > > wa usłyszeć tę straszliwą prawdę? > > > > > > > > > > dlaczego zaraz straszliwa? > > > > > ale mow niech zobacze na co znow mnie nabierasz)) > > > > > > > > ja nabieram????? Slo, wiesz co do Ciebie czuję, gdzieżbym sm > iał na > > birać > > > swoją > > > > truskaweczkę to mam mówić? > > > > > > no wiem przeciez jak lubisz truskawki))) > > > > > > szczególnie jedną taką truskaweczkę szczególną, wiesz o tym, mówilem to > wiele > > razy > > codziennie mi to powtarzasz > a ja codzien bardziej pąsowieje jak truskaweczka, to ich przyrodzony kolor czy w końcu chcesz wiedziec co najbardziej lubię robic w łózku? Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:16 chce chyba chce)))) tylko uwazaj, bo Kendo moze wygonic Ciebie z vistuli a ja bede wtedy ryczec jak Ciebie nie bedzie Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:22 slo-onko napisała: > chce > chyba chce)))) > tylko uwazaj, bo Kendo moze wygonic Ciebie z vistuli > a ja bede wtedy ryczec jak Ciebie nie bedzie czyli co, mam nie mówić, zapatrzony w Ciebie nie pomyslałem, ze nie jestesmy tu sami a Kendo lepiej nie podpadać, ale i tak powiem co lubię robić w łózku Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:18 ..a ja to dzis przylozyc glowe do poduszki i spac...hi,hi,.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:19 mala20033 napisała: > ..a ja to dzis przylozyc glowe do poduszki i spac...hi,hi,.. oj ala toz to dzien u Ciebie czyz nie? Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:22 tak dzien,a ja czekam jak kania deszczu ..5ta..by wyjsc..zasypiam na siedzaco.Deszcz pada i to chyba dlatego... Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:24 mala20033 napisała: > tak dzien,a ja czekam jak kania deszczu ..5ta..by wyjsc..zasypiam na > siedzaco.Deszcz pada i to chyba dlatego... ale masz fajnie, dopiero kawa popoludniowa kiedy my musimy isc do lozek no ciekawe co ten Nick znow wymyslil? Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:27 slo-onko napisała: > mala20033 napisała: > > > tak dzien,a ja czekam jak kania deszczu ..5ta..by wyjsc..zasypiam na > > siedzaco.Deszcz pada i to chyba dlatego... > > ale masz fajnie, dopiero kawa popoludniowa kiedy my musimy isc do lozek > no ciekawe co ten Nick znow wymyslil? do łóżek, skąd ta liczba mnoga Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:33 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > mala20033 napisała: > > > > > tak dzien,a ja czekam jak kania deszczu ..5ta..by wyjsc..zasypiam n > a > > > siedzaco.Deszcz pada i to chyba dlatego... > > > > ale masz fajnie, dopiero kawa popoludniowa kiedy my musimy isc do lozek > > no ciekawe co ten Nick znow wymyslil? > > do łóżek, skąd ta liczba mnoga bo ja tak ogolnie wszystkich ganiam do lozek Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:24 mala20033 napisała: > tak dzien,a ja czekam jak kania deszczu ..5ta..by wyjsc..zasypiam na > siedzaco.Deszcz pada i to chyba dlatego... a ja bardzo lubie deszcz, pamiętasz Deszczowa piosenke? Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:26 nick000 napisał: > mala20033 napisała: > > > tak dzien,a ja czekam jak kania deszczu ..5ta..by wyjsc..zasypiam na > > siedzaco.Deszcz pada i to chyba dlatego... > > a ja bardzo lubie deszcz, pamiętasz Deszczowa piosenke? do tego potzrebny jest wielki zcarny parasol, stukajace meskie pantofle , a nade wszytsko tanczacy mezczyzna Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:23 cześć Mala, u Ciebie środek dnia, nie zasypiaj nam Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:26 Jest to silniejsze ode mnie.Poziewam ,ze Was zaraz polkne..hi,hi,.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:29 mala20033 napisała: > Jest to silniejsze ode mnie.Poziewam ,ze Was zaraz polkne..hi,hi,.. no ani mi sie waz))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:31 Ok..ok..juz za bardzo sie nie zblizam do monitora,aby Was przez przypadek nie polknac.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:26 "Deszczowa piosenke "..pamietam.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:33 Jeszcze poltorej godziny..O Matko!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:34 mala20033 napisała: > Jeszcze poltorej godziny..O Matko!! za poltorej godziny to my juz bedziemy snic z Nickiem tzn ja na pewno a Nick? Odpowiedz Link
jtka Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:36 Mala , ale z tym ziewaniem to coś jest, ja tyz chodzę i ziiieeewaaam)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:37 jtka napisała: > Mala , ale z tym ziewaniem to coś jest, ja tyz chodzę i ziiieeewaaam)) oooooo Jtka to dopiero nocny marek hej Odpowiedz Link
jtka Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:39 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > Mala , ale z tym ziewaniem to coś jest, ja tyz chodzę i ziiieeewaaam) > ) > > > oooooo Jtka to dopiero nocny marek > hej hej)) ja marek???))) hihihihi... chyba nie))) ;DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:39 jtka napisała: > Mala , ale z tym ziewaniem to coś jest, ja tyz chodzę i ziiieeewaaam)) cześć Jtka, ziewanie jest zdrowe, zapytaj Slo, ona sie na tym zna)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:41 nick000 napisał: > jtka napisała: > > > Mala , ale z tym ziewaniem to coś jest, ja tyz chodzę i ziiieeewaaam) > ) > > cześć Jtka, ziewanie jest zdrowe, zapytaj Slo, ona sie na tym zna)) nie zna tylko wie od Ciebie Jtka TY przychodzisz, a ja o tej porze juz prawie nie czuje,ze istnieje Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:46 tyrzymaj sie Slo, dobrej nocy Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:38 slo-onko napisała: > mala20033 napisała: > > > Jeszcze poltorej godziny..O Matko!! > > za poltorej godziny to my juz bedziemy snic z Nickiem tzn ja na pewno a Nick? > ja tak snie juz od lat wiesz o tym przecież Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:37 mala20033 napisała: > Jeszcze poltorej godziny..O Matko!! Mala, wszystko mija, nawet największa zmija, jak powiedział S.J.Lec Odpowiedz Link
jtka Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:38 nick000 napisał: > mala20033 napisała: > > > Jeszcze poltorej godziny..O Matko!! > > Mala, wszystko mija, nawet największa zmija, jak powiedział S.J.Lec i ziewanie tyz???)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:40 jtka napisała: > nick000 napisał: > > > mala20033 napisała: > > > > > Jeszcze poltorej godziny..O Matko!! > > > > Mala, wszystko mija, nawet największa zmija, jak powiedział S.J.Lec > > i ziewanie tyz???)))) > > a o tym Lec nie pisal, trzeba zlozyc reklamacje niech dopisze cos o ziewaniu Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:45 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > mala20033 napisała: > > > > > > > Jeszcze poltorej godziny..O Matko!! > > > > > > Mala, wszystko mija, nawet największa zmija, jak powiedział S.J.Le > c > > > > i ziewanie tyz???)))) > > > > a o tym Lec nie pisal, trzeba zlozyc reklamacje niech dopisze cos o zi > ewaniu juz nie napisze, zszedł był jakis czas temu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:39 dzis juz sie z Wami pozegnam. nie tyle padam z nog ale moje kregi w slupie juz sie chyba rozsypaly dobrej nocy Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:42 Slo..ales szczesciara..jak mi dzis paaaaaccchhhnnniiieee lozko! Lec..nie wzial poprawki na me ziewanie... Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:44 Och jak mi sie dzis chce spac..dzis chce spac..dzis chce spac... Odpowiedz Link
jtka Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:46 Mala , może gdzies pod biurko wejdź???? i nikt nie zauważy ,że Cię nie ma i będziesz mogła pospac??? Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:50 czas i na mnie, jutro pobudka skoro swit, dzięki za fajny wieczor, dobrej nocy zycze Paniom a Mala kawe mocna łyknij i będzie ok. Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:48 mala20033 napisała: > Och jak mi sie dzis chce spac..dzis chce spac..dzis chce spac... na biurku tez mozna skutecznie kimnąć, ciemne okulary i nikt nie pozna a jeszcze pochwala Cię za zaangazowanie w pracę. Odpowiedz Link
nick000 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:47 ziewać każdy może, jest w końcu demokracja, pamietacie jak ziewal w operze narodowej nasz pierwszy prezydent, i nic się nie stało Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:50 Pod biurko...pelno kabli,bateria... Jak zostane prezydentem np...hm...Chile to tez pojde do opery i dopiero poziewac bede(nie znam hiszpanskiego..) Odpowiedz Link
mala20033 Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 01.06.05, 21:51 Pa pa pa...spij slodko Niku...a ja biedna nadal w pracy..co za zywot pieski,niebieski... Odpowiedz Link
kendo Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 02.06.05, 08:43 milo wieczor spedziliscie , ziewajaca mala, rozsypujace kregi sloo, itunia marzaca o lozeczku, i nick probujacy powiedziec cos caly wieczor , i nic nie powiedzial co lubi robic w lozeczku))))))))) moze w czwartku cos nam o tym powie) Odpowiedz Link
kendo Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 08.06.05, 09:27 ludziki witam Was w nowej srodzie, z poprzedniego tygodnia. nciku/orzeszku/sloo milego truskawkowego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 08.06.05, 09:28 kendo napisała: > ludziki witam Was w nowej srodzie, > z poprzedniego tygodnia. > > nciku/orzeszku/sloo > > milego truskawkowego dnia. a wlasciwie dlaczego w starej srodzie zaczelismy witanie? znow watki sie nie ukazuja. Tobie Kendus tez dobrego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 08.06.05, 09:30 sloo, ktos musial byc niecierpliwy w szukaniu nowej srody)))))))))))) juz problemik zalatwiony...i mysle wpisy beda sie pojawiac od razu.... milego poranka. Odpowiedz Link
kendo Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 08.06.05, 09:33 maziu.... tu Cie przywitam w nowej srodzie, poniewaz "w starej" wpisy pojawiac sie zaczely z opoznieniem. polecam posmakowanie truskaweczek,, Tymus pewnie bedzie sie nimi wrecz delektowal. milego poranka Odpowiedz Link
kasikk Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 08.06.05, 10:24 witam witam wszystkich ) i uroczego dnia życzę no i muszę się pochwalić, że zostałam dziś nad ranem ciocią Olka, a tym samym mój brat - szczęśliwym tatusiem DDD Odpowiedz Link
mazia Re: w ŚRODĘ nie swieci mi słońce... 08.06.05, 10:47 no koniecznie musze wreszcie kupic, bo widzialam, ze juz sa nasze, male ale za to smakowite tylko jakos czasu nie mam, ale w sobote nie odpusszcze - Tymek pewnie sie tez rzuci na smakolyki Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 16:31 aaaaaaaa co to za cisza w eterze?????))) pisac, mazac,podskakiwac, rysowac, mowic, krzyczec, cokolwiek, byle nie ciszyc Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 18:10 no właśnie ) ja z rana dzielę się TAAAAKĄ wiadomością a tu nic... ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 18:44 kasikk napisała: > no właśnie ) > ja z rana dzielę się TAAAAKĄ wiadomością > a tu nic... ) w takim razie uglaskaj malego Olusia od vistulowej cioci slo Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 18:53 oczywiście D ale za czas jakiś, bo teraz pewnie go nie zobaczę ) za malutki na odwiedziny... ale cieszę się bardzo ) Odpowiedz Link
kendo Re: juz jestem............. 08.06.05, 18:56 ledwom zywa....zaraz kolacyjke zjem i porozmawiam z Wami) milego wieczoru. Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:24 kasikk napisała: > oczywiście D > ale za czas jakiś, bo teraz pewnie go nie zobaczę ) > za malutki na odwiedziny... > ale cieszę się bardzo ) za wczesnie? u nas z reguly odwiedza sie takiego bobasa zaraz na drugi dzien. szczerze mowiac tez mi sie to nie podoba, ale co niektorym nie da sie wytlumaczyc. Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:28 a tu od razu..... rodzinka na odwiedziny przychodzi, mausia idzie po bebiska i wszyscy "ojojkaja.....jaki cudowny"))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ale jestescie .. eeeeeeeeeeeeeeeee...:(((((((( 08.06.05, 19:29 pod moja nieobecnosci cichunio bylo ?(((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: ale jestescie .. eeeeeeeeeeeeeeeee...:((((((( 08.06.05, 19:33 strach coś powiedzieć można dziecko obudzić albo i co innego jeszcze Bobo ma na imię Olek, ładnie, na prezydenta go trzeba wykierować a taak w ogóle, cześć dziewczyny))) Odpowiedz Link
kendo Re: ale jestescie .. eeeeeeeeeeeeeeeee...:((((((( 08.06.05, 19:43 czesc nicku) widze,ze przezyles nastepny dzien pracy))))))))))) milego wieczoru Odpowiedz Link
nick000 Re: ale jestescie .. eeeeeeeeeeeeeeeee...:((((((( 08.06.05, 19:46 kendo napisała: > czesc nicku) > widze,ze przezyles nastepny dzien pracy))))))))))) > > milego wieczoru udało sie jeszcze raz, gdyby nie czyjas pomocna dłoń, byłoby po mnie, a tak zyję, oddycham a nawet, eee, tego nie powiem Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:35 slo-onko napisała: > aaaaaaaa co to za cisza w eterze?????))) > pisac, mazac,podskakiwac, rysowac, mowic, krzyczec, cokolwiek, > byle nie ciszyc a to sie nazywa konkretne podejście do sprawy ciszy typowe dla naszej Truskawki Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:39 e tam, nikogo nie widzę, pogadaly sobie i poszły, jak będziecie to krzyknijcie na mnie, bede niedaleko, usłyszę Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:45 halooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy ktos slyszy me wolanie??????????????? przybywac i rozmawiac, bo czuje,ze dzis nieposiedze dlugo.... Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:47 nie posiedzisz długo? dlaczego? czyzbyś sie spracowała nadmiernie, czy nie uczono Cię w szkole, ze zbyt ciężka praca nie jest wskazana dla ludzi, między nami mówiąć, żadna Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:51 ush..nigdy nie moge patrzec jak inni pracuja, tez sobie wyszukalam prace ..oczywiscie w ogrodzie) ale jestem zadowolona,bo chlopaki spisali sie na medal) Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:55 kendo napisała: > ush..nigdy nie moge patrzec jak inni pracuja, > tez sobie wyszukalam prace ..oczywiscie w ogrodzie) > ale jestem zadowolona,bo chlopaki spisali sie na medal) no tak, typowe dla kobitek, komenderować chłopakami Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:56 dzis slubne wydalo polecenie.... a ja zajelam sie trawka dla odmiany i rabatkami -przygotowywaniem Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:57 kendo napisała: > dzis slubne wydalo polecenie.... > a ja zajelam sie trawka dla odmiany i rabatkami -przygotowywaniem no dobra, jestes wiec usprawiedliwiona, ale przyznaj sie, lubisz dyrygować Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:03 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > dzis slubne wydalo polecenie.... > > a ja zajelam sie trawka dla odmiany i rabatkami -przygotowywaniem > > > no dobra, jestes wiec usprawiedliwiona, ale przyznaj sie, lubisz dyrygować lubie ))))))))))))))))))) a bo co ???????????????+ Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:56 jeszcze raz apeluję do Truskawki, co mieliśmy dzisiaj robić, no co, gdzie sie podziewasz, aaaa Przeciez mamy napisać scenariusz filmu romantyczno-erotyczno-kryminalnego a Ty co, śpisz? Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:04 wow...zapowiada sie nowa atrakcja vistulowa.... sloooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..przybywaj))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:49 proszę, proszę, pokrzykuje nasza Kendo, nawołuję a jak sie już ktoś zjawia, chyc i juz jej nie widać, Kendoooooooooooooooo!!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:52 bedziemy sie nawolywali wzajemnie.... musial "obczytac zaleglosci forowe"))))) i posiedze zdziebko. Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:50 a gdzie to reszta pań się podziewa? gdzie Truskawka, no gdzie? Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:57 tez mialam spytac o to samo, hmmm..ja chyba nie zjadalm nasze Truskaweczki?) na deser kolacyjny Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 19:58 jadłem dzisiaj pierwsze własne truskawki, ups, moze przez pomyłkę ją schrupałem))) co to bedzie? Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:05 to ladnie nicku....czy istnieje jakis sirodek by nasza Truskaweczka powrocila z wnetrza nicka?)))))))))) oj,te wlasne truskaweczki sa najsmaczniejsze mniam..mniam.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:11 hooop hooopppppp -tu zjedzona truskawkaDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:11 musialam Was najpierw poczytac zeby moc cos pisnac Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:12 Nick nagany TObie udzielam odbieraj sluchawke, bo drugim razem uschne jesli bede tak dlugo wisiec Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:13 aha i obawiam sie,ze dzis nicy z opowiadania, jakos nie mam polotupozbylam sie jego poniewaz wczesniej polatalam za tym i z aowym. przy okazje prasowanie ktorego wprost nieznosze. nie wiem czy zdobede sie na jakis sensowny pomysl, moze, moze wspolnymi silami Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:20 no tak to wymienilismy sie miejscami na vistuli Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:28 ale, mam ciekawa rozmowe z dzieciecim.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:29 kendo napisała: > ale, mam ciekawa rozmowe z dzieciecim.... a w jakim jezyku rozmawiacie? Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:31 pol na pol polska och svenska Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:32 kendo napisała: > pol na pol polska och svenska ciekawie to musi brzmiec zwlaszcza "o kurcze!"-to chyba po polsku jesli trzeba zakurczyc co? ps. Nick odciety od netu, prosil o przekazanie dobrej nocy, co niniejszym czynie i przekazuje Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:36 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > pol na pol polska och svenska > > ciekawie to musi brzmiec > zwlaszcza "o kurcze!"-to chyba po polsku jesli trzeba zakurczyc co? > > ps. Nick odciety od netu, prosil o przekazanie dobrej nocy, co niniejszym czyni > e i przekazuje hi,hi,...mowa o prezecie na studenta dla najmlodszej siostrzenicy bylo omawiane po svenska, a Jego delegacje po polsku)))))))))))) **pozdrow nicka o podobranockuj pieknie od nas)** Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:37 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > pol na pol polska och svenska > > > > ciekawie to musi brzmiec > > zwlaszcza "o kurcze!"-to chyba po polsku jesli trzeba zakurczyc co? > > > > ps. Nick odciety od netu, prosil o przekazanie dobrej nocy, co niniejszym > > czyni > > e i przekazuje > > hi,hi,...mowa o prezecie na studenta dla najmlodszej siostrzenicy bylo omawiane > > po svenska, > > a Jego delegacje po polsku)))))))))))) > > **pozdrow nicka o podobranockuj pieknie od nas)** przekaze dzis robilam pzrygotowania na wyjazd, a jutro koncowka Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:41 no wlasnie nie bedzie Ci na vistuli((((((((((( kiedy wrocisz?? bedzie smutno Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:42 kendo napisała: > no wlasnie nie bedzie Ci na vistuli((((((((((( > kiedy wrocisz?? > > bedzie smutno ej tam smutno jedno slo w te czy we wte to nie ma roznicy wyjezdzam w piatek nad ranem ok. 6 , a wracam we wtorek, czyli we wtorek wieczorem powinnam juz byc ale sie za Wami stesknie (((( bedzie mi brakowalo przez te kilka dni Was i forum. Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:48 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > no wlasnie nie bedzie Ci na vistuli((((((((((( > > kiedy wrocisz?? > > > > bedzie smutno > > ej tam smutno > jedno slo w te czy we wte to nie ma roznicy > wyjezdzam w piatek nad ranem ok. 6 , a wracam we wtorek, czyli we wtorek wieczo > rem powinnam juz byc > ale sie za Wami stesknie (((( > bedzie mi brakowalo przez te kilka dni Was i forum. dlugo to bedzie trwalo( a moze tam sie gdzies dorwiesz do kompa i cusik skrobniesz) i oczywiscie bedziemy tesknic okropnie.(((((((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:50 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > no wlasnie nie bedzie Ci na vistuli((((((((((( > > > kiedy wrocisz?? > > > > > > bedzie smutno > > > > ej tam smutno > > jedno slo w te czy we wte to nie ma roznicy > > wyjezdzam w piatek nad ranem ok. 6 , a wracam we wtorek, czyli we wtorek > wieczo > > rem powinnam juz byc > > ale sie za Wami stesknie (((( > > bedzie mi brakowalo przez te kilka dni Was i forum. > > dlugo to bedzie trwalo( > a moze tam sie gdzies dorwiesz do kompa i cusik skrobniesz) > i oczywiscie bedziemy tesknic okropnie.(((((((((((((((( komp byl , nie wiem czy jest nadal i nie wiem czy byl podlaczony do sieci. tylko gorzej z czasem na komp, duzo ludzi w jednym domu, poza tym pomysla,ze ich ignoruje i zasiadam do rozrywki. ale zobaczymy jak bedzie, bardzo bym chciala ale jesli nie net to esemesy bede pzrekazywac przez posrednika mojego Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > no wlasnie nie bedzie Ci na vistuli((((((((((( > > > > kiedy wrocisz?? > > > > > > > > bedzie smutno > > > > > > ej tam smutno > > > jedno slo w te czy we wte to nie ma roznicy > > > wyjezdzam w piatek nad ranem ok. 6 , a wracam we wtorek, czyli we w > torek > > wieczo > > > rem powinnam juz byc > > > ale sie za Wami stesknie (((( > > > bedzie mi brakowalo przez te kilka dni Was i forum. > > > > dlugo to bedzie trwalo( > > a moze tam sie gdzies dorwiesz do kompa i cusik skrobniesz) > > i oczywiscie bedziemy tesknic okropnie.(((((((((((((((( > > komp byl , nie wiem czy jest nadal i nie wiem czy byl podlaczony do sieci. tylk > o gorzej z czasem na komp, duzo ludzi w jednym domu, poza tym pomysla,ze ich ig > noruje i zasiadam do rozrywki. ale zobaczymy jak bedzie, bardzo bym chciala > ale jesli nie net to esemesy bede pzrekazywac przez posrednika mojego no,esemesy beda dobre dla ..... i mam nadzieje,ze cusik i dla nas przekazesz ta droga) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:56 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > no wlasnie nie bedzie Ci na vistuli((((((((((( > > > > > kiedy wrocisz?? > > > > > > > > > > bedzie smutno > > > > > > > > ej tam smutno > > > > jedno slo w te czy we wte to nie ma roznicy > > > > wyjezdzam w piatek nad ranem ok. 6 , a wracam we wtorek, czyl > i we w > > torek > > > wieczo > > > > rem powinnam juz byc > > > > ale sie za Wami stesknie (((( > > > > bedzie mi brakowalo przez te kilka dni Was i forum. > > > > > > dlugo to bedzie trwalo( > > > a moze tam sie gdzies dorwiesz do kompa i cusik skrobniesz) > > > i oczywiscie bedziemy tesknic okropnie.(((((((((((((((( > > > > komp byl , nie wiem czy jest nadal i nie wiem czy byl podlaczony do sieci > . > tylk > > o gorzej z czasem na komp, duzo ludzi w jednym domu, poza tym pomysla,ze > ich > ig > > noruje i zasiadam do rozrywki. ale zobaczymy jak bedzie, bardzo bym chcia > la > > ale jesli nie net to esemesy bede pzrekazywac przez posrednika mojego > > no,esemesy beda dobre dla ..... > i mam nadzieje,ze cusik i dla nas przekazesz ta droga) toz o tym wlasnie mowie bede pzrekazywac a posrednik to swoja droga dostanie specjalne tylko dla niego Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 21:00 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > no wlasnie nie bedzie Ci na vistuli((((((((((( > > > > > > kiedy wrocisz?? > > > > > > > > > > > > bedzie smutno > > > > > > > > > > ej tam smutno > > > > > jedno slo w te czy we wte to nie ma roznicy > > > > > wyjezdzam w piatek nad ranem ok. 6 , a wracam we wtorek > , czyl > > i we w > > > torek > > > > wieczo > > > > > rem powinnam juz byc > > > > > ale sie za Wami stesknie (((( > > > > > bedzie mi brakowalo przez te kilka dni Was i forum. > > > > > > > > dlugo to bedzie trwalo( > > > > a moze tam sie gdzies dorwiesz do kompa i cusik skrobniesz) > > > > i oczywiscie bedziemy tesknic okropnie.(((((((((((((((( > > > > > > komp byl , nie wiem czy jest nadal i nie wiem czy byl podlaczony do > sieci > > . > > tylk > > > o gorzej z czasem na komp, duzo ludzi w jednym domu, poza tym pomys > la,ze > > ich > > ig > > > noruje i zasiadam do rozrywki. ale zobaczymy jak bedzie, bardzo bym > chcia > > la > > > ale jesli nie net to esemesy bede pzrekazywac przez posrednika moje > go > > > > no,esemesy beda dobre dla ..... > > i mam nadzieje,ze cusik i dla nas przekazesz ta droga) > > toz o tym wlasnie mowie bede pzrekazywac a posrednik to swoja droga dostani > e specjalne tylko dla niego no ma sie rozumiec,ze tak bedzie) szczeliwi sa niektorzy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 21:01 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > no wlasnie nie bedzie Ci na vistuli(((((( > ((((( > > > > > > > kiedy wrocisz?? > > > > > > > > > > > > > > bedzie smutno > > > > > > > > > > > > ej tam smutno > > > > > > jedno slo w te czy we wte to nie ma roznicy > > > > > > wyjezdzam w piatek nad ranem ok. 6 , a wracam we > wtorek > > , czyl > > > i we w > > > > torek > > > > > wieczo > > > > > > rem powinnam juz byc > > > > > > ale sie za Wami stesknie (((( > > > > > > bedzie mi brakowalo przez te kilka dni Was i foru > m. > > > > > > > > > > dlugo to bedzie trwalo( > > > > > a moze tam sie gdzies dorwiesz do kompa i cusik skrobni > esz) > > > > > i oczywiscie bedziemy tesknic okropnie.(((((((((((((( > (( > > > > > > > > komp byl , nie wiem czy jest nadal i nie wiem czy byl podlacz > ony do > > sieci > > > . > > > tylk > > > > o gorzej z czasem na komp, duzo ludzi w jednym domu, poza tym > pomys > > la,ze > > > ich > > > ig > > > > noruje i zasiadam do rozrywki. ale zobaczymy jak bedzie, bard > zo bym > > chcia > > > la > > > > ale jesli nie net to esemesy bede pzrekazywac przez posrednik > a moje > > go > > > > > > no,esemesy beda dobre dla ..... > > > i mam nadzieje,ze cusik i dla nas przekazesz ta droga) > > > > toz o tym wlasnie mowie bede pzrekazywac a posrednik to swoja droga > dostani > > e specjalne tylko dla niego > > no ma sie rozumiec,ze tak bedzie) > szczeliwi sa niektorzy) to prawda Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:42 slo-onko napisała: > aha i obawiam sie,ze dzis nicy z opowiadania, jakos nie mam polotupozbylam si > e jego poniewaz wczesniej polatalam za tym i z aowym. przy okazje prasowanie k > torego wprost nieznosze. > nie wiem czy zdobede sie na jakis sensowny pomysl, moze, moze wspolnymi silami: > ) i dobrze .... bedziemy czekac na wene) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:44 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > aha i obawiam sie,ze dzis nicy z opowiadania, jakos nie mam polotupozby > lam > si > > e jego poniewaz wczesniej polatalam za tym i z aowym. przy okazje prasow > anie > k > > torego wprost nieznosze. > > nie wiem czy zdobede sie na jakis sensowny pomysl, moze, moze wspolnymi > silami: > > ) > > i dobrze .... > bedziemy czekac na wene) > jutro nie ebde miala czasu wieczorem, bo musze odwiezc mojego ssaczka na sluzbe do babci ale po przyjezdzie na pewno tak mozemy kontynnuowac te opowiesc keidys rozpoczeta Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:50 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > aha i obawiam sie,ze dzis nicy z opowiadania, jakos nie mam polotu: > (pozby > > lam > > si > > > e jego poniewaz wczesniej polatalam za tym i z aowym. przy okazje > prasow > > anie > > k > > > torego wprost nieznosze. > > > nie wiem czy zdobede sie na jakis sensowny pomysl, moze, moze wspol > nymi > > silami: > > > ) > > > > i dobrze .... > > bedziemy czekac na wene) > > > jutro nie ebde miala czasu wieczorem, bo musze odwiezc mojego ssaczka na sluzbe > do babci > ale po przyjezdzie na pewno tak > mozemy kontynnuowac te opowiesc keidys rozpoczeta a sunia lubi byc u babcia na sluzbie?))))))))) no ciekawe co nam wyjdzie z powiesci,masz na mysli ta co kajtulo zaczelo? Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:52 tez jurto za bardzo czasu nie bede miala, musze na miasto wskoczyc, kiecke w domu przymierzyc(mam nadzieje,ze nie przytylam od tamtego lata) a w piatek po poludniu studeta u siostrzenicy, ale chyba dlugo nie bedziemy,wieczorkiem wczesnym wrocimy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:54 kendo napisała: > tez jurto za bardzo czasu nie bede miala, > musze na miasto wskoczyc, > kiecke w domu przymierzyc(mam nadzieje,ze nie przytylam od tamtego lata) > a w piatek po poludniu studeta u siostrzenicy, > ale chyba dlugo nie bedziemy,wieczorkiem wczesnym wrocimy. a ja dzis znow bylam w "szmateczkowni" i zdegustowana wrocilam do domu. choc z drugiej stony kasa zaoszczedzona ale wynagrodzilam to sobie kupnem nowej torebki-tak przypadkowo rzucila mi sie pod nogi a ze byla tania i ladna to jak nie wziac? Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:56 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > tez jurto za bardzo czasu nie bede miala, > > musze na miasto wskoczyc, > > kiecke w domu przymierzyc(mam nadzieje,ze nie przytylam od tamtego lata > ) > > a w piatek po poludniu studeta u siostrzenicy, > > ale chyba dlugo nie bedziemy,wieczorkiem wczesnym wrocimy. > > a ja dzis znow bylam w "szmateczkowni" i zdegustowana wrocilam do domu. choc z > drugiej stony kasa zaoszczedzona ale wynagrodzilam to sobie kupnem nowej tor > ebki-tak przypadkowo rzucila mi sie pod nogi a ze byla tania i ladna to jak > nie wziac? tez lubie takie "przypadkowe rzucanie sie pod nogi" zobaczysz bedziesz bardz zadowolona z tego zakupu-ja tak zawsze mam) bede miec torbusie z zeszlego lata.... brakol dal mnie w tym roku(((((((((( a tak mi sie podobala siostra ostatnia kupila. Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:59 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > tez jurto za bardzo czasu nie bede miala, > > > musze na miasto wskoczyc, > > > kiecke w domu przymierzyc(mam nadzieje,ze nie przytylam od tamtego > lata > > ) > > > a w piatek po poludniu studeta u siostrzenicy, > > > ale chyba dlugo nie bedziemy,wieczorkiem wczesnym wrocimy. > > > > a ja dzis znow bylam w "szmateczkowni" i zdegustowana wrocilam do domu. c > hoc > z > > drugiej stony kasa zaoszczedzona ale wynagrodzilam to sobie kupnem now > ej > tor > > ebki-tak przypadkowo rzucila mi sie pod nogi a ze byla tania i ladna t > o > jak > > nie wziac? > tez lubie takie "przypadkowe rzucanie sie pod nogi" > zobaczysz bedziesz bardz zadowolona z tego zakupu-ja tak zawsze mam) > > bede miec torbusie z zeszlego lata.... > brakol dal mnie w tym roku(((((((((( a tak mi sie podobala > siostra ostatnia kupila. ta jest taka dosc mala, moj wielki portfel ledwo sie w nia miesci nie lubie za duzych ale i za malych tez nie. w zwiazkuz tym musze kupic mniejszy portfel,zeby sie ze wszystkim w niej zmiescic. ale pzryda sie na pewno na rozne okazje. Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 21:04 wlasnie..te rozne okazje zmuszaja nas do ciaglych zakopw czegos nowego, ale ja lubie takie zadanie...moge co dzien po sklepach smigac,byle kasy starczylo) portfeliczek tez by sie jakis maly przydal,ale nie mysle o tym bo narazie niepotrzebny....byle sie fajki zmiescily Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:52 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > aha i obawiam sie,ze dzis nicy z opowiadania, jakos nie mam p > olotu: > > (pozby > > > lam > > > si > > > > e jego poniewaz wczesniej polatalam za tym i z aowym. przy o > kazje > > prasow > > > anie > > > k > > > > torego wprost nieznosze. > > > > nie wiem czy zdobede sie na jakis sensowny pomysl, moze, moze > wspol > > nymi > > > silami: > > > > ) > > > > > > i dobrze .... > > > bedziemy czekac na wene) > > > > > jutro nie ebde miala czasu wieczorem, bo musze odwiezc mojego ssaczka na > sluzbe > > do babci > > ale po przyjezdzie na pewno tak > > mozemy kontynnuowac te opowiesc keidys rozpoczeta > > a sunia lubi byc u babcia na sluzbie?))))))))) > > no ciekawe co nam wyjdzie z powiesci,masz na mysli > ta co kajtulo zaczelo? a nie Nick ja napoczal? moj pies lubi i babcie i dziadka z poczatku bardzo teskni i placze ale pote nie ma wyjscia musi sie przyzwyczaic. najgorszy jest widok kiedy zostawiam ja i wychodze za drzwi, to sie dopiero cyrk zaczyna. wyrywa sie i nie chce zostac tylko rwie do domu. smutny widok, ale coz jak psiak rozpieszczony jak dziadowski bicz Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 20:59 biedna sunia..... u nas podobnie,choc zostaje tylko z panciem jak wyjezdzam, to od rana wie,ze mamci nie bedzie.... smutnymi oczetami patrzy....nieraz slubne malo sie za niego niepoplacze) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 21:00 kendo napisała: > biedna sunia..... > u nas podobnie,choc zostaje tylko z panciem jak wyjezdzam, > to od rana wie,ze mamci nie bedzie.... > smutnymi oczetami patrzy....nieraz slubne malo sie za niego niepoplacze) kiedys jakichs pare lat wstecz nie myslalam,ze az tak bedzie. podobne obrazki bardzo mnie smieszyly i dziwilydzis juz nie psiaka mozna bardzo pokochac Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 21:04 Kendusiu ide dzisiaj wczesniej, musze jeszcze kilka czynnosci wykonac, wykapac sie i takie tam inne figle migle. jutro czeka mnie powtorka z rozrywki. Dorocie musze przygotowac posilki, ktore potem bedzie odgrzewac,a to tez wymaga troche zachodu. jutro w ciagu dnia bede pisac i na pewno przed wieczorem albo poznym wieczorem tez dzis zegnam zyczac dobrego nocnego wypoczynku i wspanialych snow Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 21:08 PA;.. sloo miej sobie w miare mily wieczorek i wypocznij w nocy....dobranoc ja tez chyba zaraz do wanny zanurkuje i wyrelaxuje sie Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 21:06 oj tak....i tesknic na mordka okrutnie.... a oni tesknia za nami poszczac pare dni,a pozniej zajadaj chyba z zalu za nami) Odpowiedz Link
jtka Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 21:36 bry wieczór dzien mi szybciutko minął dziś ,a na dodatek jeszcze do książek zajrzałami nagle pozny wieczór się zrobil)))) Odpowiedz Link
rzulw Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 08.06.05, 23:29 ello wszystkim ja dopiero dzień zaczynam ... własciwie to dwa pod rząd Odpowiedz Link
kasikk WITAM :)) 15.06.05, 08:38 a ja nową środę wyciągnę ) dzień piekny, słoneczny ptice "wyją", jak to określa nick pięęęęęknie... Odpowiedz Link
kendo Re: WITAM :)) 15.06.05, 08:42 witaj kasikku, nareszcie "nowa" sroda zawitala) tez ma byc pieknie i tez "wyja"ptice) a nawet chodza po trawce i zbieraja na sniadanko mini chrabaszcze) milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: WITAM :)) 15.06.05, 09:17 obchod "forowy" zrobilam) kawcie juz wypilam, zaraz altanke zalicze i czas bedzie sie zbierac z psiakiem do wet. Odpowiedz Link
kendo Re: ciekawostka telefoniczna ............ 15.06.05, 10:40 dzwonic gratis na cala kule ziemska. Svenske IT-revolutionären Niklas Zennström wraz z dunczykiem Janus Friis. ich wlasnie wynalazek,jest mocnym konkurentem dla stacjonarnych telefonow i ich operatorow. Skype,umozliwia placzenie telefoniczne gratis,przez posiadanie iternetu. obecnie 41 miljonow ludzi kozysta z tej formy na calym swiecie,co dziennie 150 000 ludzi dolancza do systemu Skype. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Witam 15.06.05, 11:44 I ja wreszcie do was dotarłam, witam upalnie i miłego dnia zyczę... Odpowiedz Link
kendo Re: Witam 15.06.05, 13:36 witaj orzeszka.... niesiedz za dlugo w sloneczku, cobys za duzo nie wyschla))))))))))) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 15.06.05, 13:12 witajcie kochani vistulacy)))) wrocilam o 4 nad ranem, niemal po krotkim odpoczynku musialam niestety pojechac do pracy. siedze tu skonana, niewyspana i wkurzona tak mnie zasypana papierami,ze tone w ich ilosci pomocy, heeeeelp. Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 15.06.05, 13:39 witaj sloo cieszymy sie,ze nareszcie juz jestes, z nasza pomoca uwiniesz sie szybciutko z papierzydlami) wieczorkiem wczesnie do lozeczka sie wslizniesz, bo niema to jak swe wlasne gniazdeczko, jutro juz bedziesz soba) "owocenego" dnia zycze..usciski i buziaczki radosci)))))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 15.06.05, 14:51 Witajcie!..uf..upaly.... Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 15.06.05, 15:26 cześć popołudniowo, witaj Slo, dawno Cie nie było, dopiero mogłem na forum zerknąć i sie pokłonić wszystkim, zaraz znowu lecieć muszę, lato jest nareszcie Odpowiedz Link
jtka Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 15.06.05, 19:42 lata jak lato , ale jest ciepło)))u mnie teraz sie zachmurzyło , ciekawo czy będzie w nocy padać Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 15.06.05, 20:24 nich sloneczko swieci, nawet itus o deszczu nie wspominaj,niech bedzie upalnie jak u malej bo lubie ciepelko) milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 15.06.05, 20:51 i sam zostalm w rzeczce(((((((((( posiedzie szczypte,moze ktos jeszcze nas odwiedzi? Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 06:58 kolejny słoneczny dzień, oby lato trwało wiecznie w naturze i naszych sercach Nie przepracowujcie sie, poranna kawka jest wskazana, dla niektorych kakao Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 08:04 nick000 napisał: > kolejny słoneczny dzień, oby lato trwało wiecznie w naturze i naszych sercach > > Nie przepracowujcie sie, poranna kawka jest wskazana, dla niektorych kakao > Miłego dnia slonecznej srody i duzo usmiechu ps. kako wypite Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 08:35 slo-onko napisała: > > slonecznej srody i duzo usmiechu > > ps. kako wypite witaj sloo, ja wczoraj padlam,jak psiun Pluto dzis lepiej ale moje kostusie co nieco jakies inne sa( miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 12:19 no i sie zachmurzyło a tak bylo pięknie, narzekac jednak nie mogę, prawda Slo Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 12:31 nick000 napisał: > no i sie zachmurzyło a tak bylo pięknie, narzekac jednak nie mogę, prawda > Slo jesli tylko to z chwilowego braku slonca Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 08:32 nick000 napisał: > kolejny słoneczny dzień, oby lato trwało wiecznie w naturze i naszych sercach > > Nie przepracowujcie sie, poranna kawka jest wskazana, dla niektorych kakao > Miłego dnia gdzie slonecznie?? po nocnej burzy i obfitych opadach chlodno, niemniej kawcia zaliczona milego dnia nicku. Odpowiedz Link
mala20033 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 16:23 Kawcie zaliczam..upal..psie spi...Milego dzionka Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 16:37 witam ) pracowity dzien miałam, w orzeszkowie byłam i jeszcze w innych miejscach... ufff... dobrze, że już spokój udanego dnia życzę a w zasadzie dwugiej jego części ) Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 20:49 witajcie: mala i kasikk, mi dzis na obijaniu dzien uciekl,choc cos mialam robic i nic nie zrobilam) niemal sztorm mamy i chlodno milego wieczoru. Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 20:13 głupio mi, ze tak wpadam i wypadam, nic nie poradzę, mus Zycze wszystkim spokojnego wieczoru i dobrej nocy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 20:42 a coz to za dziwna cisza? i szefowej nie maaaaaaa?????? szefowo, gzdie jestescie? Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 20:44 juz jestem.....usch... Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 20:44 nick000 napisał: > głupio mi, ze tak wpadam i wypadam, nic nie poradzę, mus Zycze wszystkim spo > kojnego wieczoru i dobrej nocy. noooo...a myslalam ze na Skypie o KWH pogadamy, bo slubnego wnerwilam do zielonosci tym) miej sobie milo. Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 20:49 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > głupio mi, ze tak wpadam i wypadam, nic nie poradzę, mus Zycze wszystk > im > spo > > kojnego wieczoru i dobrej nocy. > > noooo...a myslalam ze na Skypie o KWH pogadamy, > bo slubnego wnerwilam do zielonosci tym) > miej sobie milo. znaczy my mamy pogadac? jesli tak to wlacze zaraz Odpowiedz Link
jtka Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 21:06 hej jestem totalnie zdechła , leniwa i wooogole i w szczególe ide pozmywac naczynia Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 21:08 jtka napisała: > hej jestem totalnie zdechła , leniwa i wooogole i w szczególe > ide pozmywac naczynia a wrocisz? Odpowiedz Link
jtka Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 21:13 nie wiemDDDD postaram sie Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 21:25 lapki wysusz nasmaruj kremikiem i mozesz pozniej klikac) Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 22.06.05, 21:24 itus po obiadku sie rozleniwila, tez tak mam.... milego wieczoru Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 07:02 przepiekne lazurowe niebo, ciepło i te truskawkowe mysli w głowieMiłego dnia Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 07:50 o taaaak.... taaaaka pogoda mnie się podoba )))) oby do niedzieli się taaka utrzymała)) pozdrawiam Słonecznie i upalnie... Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 09:36 witajcie:orzeszku i nicku tez zapowiada sie tu lazurowo) milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 09:51 witam słonecznie - dziś wybieram się na wycieczkę - za miasto do znajomych pooddychać świeżym powietrzem ) mam nadzieję, że się uda D milutkiego dnia życzę Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 10:03 eee.... kasikku,ale bedziesz miec swietnie, w taka pogode,nasyc sie urokami i pociesz duszyczke pieknem) milego spedzenia czasu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 10:44 ello chyba tryskam humorem moge sie podzielic jakby co Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 10:59 witaj sloo pocieszajaca wiadomosc....obdzielaj wszystkich potrzebujacych coby mialy sliczny dzionek milego dnia zycze. Odpowiedz Link
mala20033 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 16:33 Srodowe buziaczki..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 17:41 rozpadało sie, teraz deszcz już ustał ale chmury czarne krążą po niebie. Czasami pojawia sie skrawek rozświetlonego słońcem błękitu, wykorzystam to i przejdę sie na działkę pooddychać świeżym powietrzem. Odpowiedz Link
mala20033 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 19:22 Tez tak zrobie.Wyciagne psiaka spod biurka.Psie sie przeciagnie,ziewnie,grzecznie da sie obsmyczyc i pojdziemy sie przejsc po placyku,oznaczymy terytorium i wrocimy do office.. Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 19:49 hej mala, psiaka trzymasz w biurze, a może on ma tam etat? Odpowiedz Link
jtka Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 20:11 witam ))) dziś dalej latam, ale na dodatek się obijam))))) ciekawo ile sincow jutro bede miala Odpowiedz Link
mala20033 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 20:12 Psie jest alergikiem.Pilnuje go by sie nie drapal.Jak lezy mi pod biurkiem to wie ze nie wolno sie drapac.Nie trza mu etatu..oddalam mu dzis poledwiczke z kanapek.Ma dobrze..hi,hi,... Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 20:30 itus, uwazaj na skrzydelka bys prz obijaniu sobie nie polamala szkoda by bylo bys pozniej latac nie mogal) milego dnia.) Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 20:31 i jak nicku na dzileczce?? pojadles truskaweczek obmytych deszczem? poodychales swiezym powietrzem,naladowales sie jednym slowem na jutrzejszy dzien pracy? milego wieczoru. Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 20:43 cześć Kendo, wpadłem tylko na moment, nie moge dzisiaj być z Wami, tak bywa, mam jeszcze cos do zrobienia. Zycze fajnego wieczoru i dobrej nocy Powinna być ok, niebo czyste nareszcie, bezwietrznie, beda gwiazdy i możemy sobie, patrzac w nie, pomarzyć Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 21:08 nick000 napisał: > cześć Kendo, wpadłem tylko na moment, nie moge dzisiaj być z Wami, tak bywa, m > am jeszcze cos do zrobienia. Zycze fajnego wieczoru i dobrej nocy Powinna być > ok, niebo czyste nareszcie, bezwietrznie, beda gwiazdy i możemy sobie, patrzac > w nie, pomarzyć zycze milego wieczoru nicku i snij o gwiezdzie) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 21:09 czy tu jest może jakas mała imprezka??? mam piwko..)) Karmi Poema Cafe)) pasi????? kto ma chipsy??)) Odpowiedz Link
kendo Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 29.06.05, 21:38 o!! orzeszka sie pokazala i to jeszcze z piwkiem) podstawiam orzeszki,beda pasowac ,prawda) PS;.. hmmm niedlugo kupie sobie to piwko) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 06.07.05, 06:56 W deszczowy poranek witam usmiechem Moge podzielic sie swoja radoscia kto chce niech bierze tyle ile zmieszcza jego dlonie Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 06.07.05, 08:37 witam w słoneczny poranek, życze usmiechu Odpowiedz Link
odin-2 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 06.07.05, 09:09 Hi "kendo" juz w Polandzie,dzwonilo toto z "szajerka" z S-ujscia - pozdrawia Wszystkich Forumowiczów jako i ja robie. Milego dnia Wam Zycze Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 06.07.05, 13:34 ja też dziekuję i pozdrawiam przekaziciela pozdrowień i Kendunia również a w ogóle to dzień dobry ) duszny i gorący... idę porzeczki czerwone zbierać - galaretka będzie DD Odpowiedz Link
siwy-55 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 06.07.05, 16:34 .. idziesz pozeczki zbierac .................. a ja gore podeslijcie troszke Polskiego deszczu jezeli w Piekle bedzie tak goraco, ja wysiadam , na Grenlandie,pólnocna ! Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 06.07.05, 19:39 nie ma szefowej to i cisza zrobila sie na forum. szum fal ucichl, wiry ustaly i nawet nikt nikogo nie zaczepia, prawda Nick? Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 06.07.05, 20:15 dokładnie, masz rację, żeby byłośmieszniej dzisiaj już ide spac Może nie zupełnie ale cos kolo tego. Zycze wszystkim dobrej nocy, jutro powalczymy z zyciem i forum. Odpowiedz Link
jtka Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 06.07.05, 20:38 spokojnej nocki zatem Nicku))) i reszta Vistulowców , wyśpijcie się dziś Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 07:11 w upalna srode dzien dobry. dzis zostane upieczona jak skwarka Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 09:23 o, tylko Slo na posterunku, gdzie raeszta ekipy? Bardzo ciepło ale pochmurnie, życze spokojnego dnia. Odpowiedz Link
odin-2 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 09:55 ... wczoraj +32*C dzisiaj ma byc cieplej i wilgotnosc powietrza powyzej 70% chyba sami grzesznicy w naszej czesci globu mieszkaja - maja Pieklo za zycia , ale dlaczego Zyjatka musza z naszego powodu tez cierpiec ??? Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 10:00 witam ) ja myślę, że żyjątka mają swoje sposoby a my też byśmy sobie doskonale poradzili, gdyby nie obowiązki zawodowe na przykład ja tam wskakuję pod prysznic zaraz DD miłego dnia życzę, bez skwarek ) no... chyba, że ktoś lubi ) Odpowiedz Link
odin-2 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 10:17 kasikk napisała: > witam ) > ja myślę, że żyjątka mają swoje sposoby > a my też byśmy sobie doskonale poradzili, gdyby nie obowiązki zawodowe na > przykład > ja tam wskakuję pod prysznic zaraz DD .. umyc Ci plecy ??? uczynny jestem . Odpowiedz Link
kasikk Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 10:34 wszystko kenduli powiem nununu!!! ;P ale ręcznik możesz podać Odpowiedz Link
mycha Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 11:28 co prawda dochodzi południe, ale witam was serdecznie życzę spokojnego i sympatycznego dnia. całe szczęście upał trochę odpuścił, więc może dzisiejszego dnia łatwiej będzie myśleć, a już napewno znacznie szybciej Odpowiedz Link
mala20033 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 16:05 Witajcie srodowo! Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 16:44 po porannym zachmurzeniu nie pozostał nawet slad, piękne błekitne niebo i gorace słońce, tak jak lubię, 35 stopni w cieniu a pan nick rozwalony na leżaczku przez cały dzień prazył sie, czytał ksiązke i popijał zimne piwko, zyć nie umierac i jeszcze ten głos, ktory słyszałem, mmmm Szkoda tylko, ze to tylko dzisiaj. Odpowiedz Link
jtka Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 18:06 Nicku , to burżujstwo!!!))))) a ja dzis byłam za lud pracujący)) Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 18:59 nie bierz do głowy jta, jutro wywietrzeja mi te burżujskie obyczaje Nareszcie pada deszcz, nie jest to jakaś ulewa ale piękny, równy, ciepły deszczyk Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 20:41 powietrze po deszczu jak balsam, jutro upałów ciąg dalszy, szkoda, ze do pracy trzeba iść Dzieciakom dobrze, maja wakacje, tez tak chcę! Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 20:44 nick000 napisał: > powietrze po deszczu jak balsam, jutro upałów ciąg dalszy, szkoda, ze do pracy > trzeba iść Dzieciakom dobrze, maja wakacje, tez tak chcę! za malo Nick sie starasz wakacje ma kazdy, kto chce i jest to do zrobienia, mowie Ci Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 20:47 podaj recepte na cos takiego a zastosuje sie do niej Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 20:55 nick000 napisał: > podaj recepte na cos takiego a zastosuje sie do niej to nie recepta,ale rozkazem musialabym CI nakazac wladzy jednak takiej nad TOba nie mam Odpowiedz Link
nick000 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 13.07.05, 20:57 może tak, może nie Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 20.07.05, 06:41 no juz wystarczy tego spania, przeciagania, mruczenia i ziewania glosnego pobudka spiochy slonko pieknie swieci, sniadanko pewnie czeka na stole, piekny dzien sie zapowiada zycze wszytskim usmiechnietej i mocno radosnej srody Odpowiedz Link
mycha Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 20.07.05, 09:27 podpisuję listę obecności i witam wszystkich. zapowiada się bardzo ładna środa czego ogółowi serdecznie życzę)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 20.07.05, 10:08 a spoznialscy zostana ukarani nie dostana kawy Odpowiedz Link
mycha Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 20.07.05, 10:12 sloo zobacz jakie spiochy )) Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry 20.07.05, 14:04 hiehiehie a co? nie wolno pospać? a ja dziś spałam dłuuuugo i dobrze mi tak ) kawuni nie lubię, za to zrobię sobie zaraz bawarkę ) i nie będę taka - mogę poczęstować ;P a poza tym miłego dnia życzę Odpowiedz Link
jtka Re: dzień dobry 20.07.05, 19:27 bry dobry zimno sie jakoś u mnie zrobilo, pochmurno , może padac bedzie??? Odpowiedz Link
mala20033 Re: a dla mnie w ŚRODĘ zaświeciło słońce... 20.07.05, 15:58 Ciekawam czy dzis znowu bedzie burza..to juz zwyczaj taki tego lata.Witajcie srodowo. Odpowiedz Link