slo-onko Re: kendo /2 20.12.05, 19:42 podziekuj Kendus Odinowi za kawal o musze.robie to za twoim posrednictwe,bo nie znalazlam osobistego watka Odina. Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 20.12.05, 20:04 nie wiem, jak z czasem u mnie jutro wyjdzie, ale postaram się obejrzeć film Odpowiedz Link
jtka Re: kendo /2 21.12.05, 21:38 kenduś ,w sprawie wiadomej , ja uważam ,że można)))) i weselej będzie i w sumie potrójna uroczystość wtedy Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 22.12.05, 08:31 kenduniu i w końcu nie oglądałam tak się zaaferowałam porządkami, niespodzinką od was i tym, że udało mi się dopaść kwietnik, ze uleciało mi buuu... Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 22.12.05, 08:33 a własnie, co do niespodzianki))) chciałam ci ogromnie podziękować za nią i za ten cieplutki wpis. wielgaśne nawet ciężko opisać to uczucie, kiedy odpakowałam i czytałam wpisy)) Odpowiedz Link
nick000 Re: kendo /2 23.12.05, 14:41 ciesze się i do nóżek padam naszej kenduli kochanej Odpowiedz Link
nick000 Re: kendo /2 24.12.05, 11:23 img484.imageshack.us/my.php?image=gwiazdabetlejemska5zz.jpg z najlepszymi świątecznymi zyczeniami Odpowiedz Link
kasikk Re: kendo /2 27.12.05, 09:40 nie wsypuj zwykłego piasku - będzie ci śmierdzieć kup żwirek dla kotów - to nie duży wydatek i najczęściej na kompost można wyrzucić sypie się 5-7 cm, żeby kot mógł sobie zakopać ja mam drewniany, co nawet do wc można, więc jest jeszcze wygodniej nazywa się cat's best i jest produkcji niemieckiej może jest i u was - u nas cena 2-3 razy większa od zwykłego, ale ztarcza na duuuuużo dłużej niż zwykły zbryla się i wyrzuca się tylko takie kulki z sikami w środku i kupkę, a reszta żwirku jest czysta i spróbuj z krytą kuwetą - kocik nie nasypie ci przy kopaniu żwirku dookoła buziaczki Odpowiedz Link
kasikk Re: kendo /2 27.12.05, 10:22 bardzo to nie bywała ) wczoraj może - to nawet wyprawa była, ale ona leżała sobie w drugim pokoju i spała Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 28.12.05, 08:34 na zdrowie ja również dziękuję za kartkę z życzonkami)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: kendo /2 28.12.05, 11:46 czy Kajtulo dawala znaki w wiadomej anm sprawie? Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 28.12.05, 12:10 listowy przyjęty, przeczytany i już stoi u twych drzwi i puka z odpowiedzią Odpowiedz Link
nick000 Re: kendo /2 31.12.05, 20:30 Droga kendo. Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Ci życzyć, abyś nadal pozostał sobą. Nie pozwól zniszczyć w sobie tego, co Cię wyróżnia w tłumie. Odpowiedz Link
mala20033 Re: kendo /2 16.01.06, 22:21 Ciesze sie, ze sie cieszysz. Przysypiam..hi,hi,.. Ale mysle , ze jutro bedzie lepiej.. Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 18.01.06, 20:09 kenduś w naszej księgarni podałam orginalny tytuł tej książki, którą od was dostałam - tak jak prosiłaś Odpowiedz Link
nick000 Re: kendo /2 10.02.06, 22:24 kenduś, jutro napisze tak jak obiecałem. Trzymaj sie. Odpowiedz Link
odin-2 Re: kendo /2 [ humor ] 12.02.06, 16:05 Żona zrozpaczona siedzi nad łożem ciężko chorego męża. - Umówmy się, że jak umrzesz, to dasz znać, jak to tam jest w tych zaświatach. - Dobrze - odpowiada mąż i umiera. Mija parę tygodni, wdowa siedzi sama w pokoju i nagle słyszy dziwne dźwięki. - Czy to ty, mój mężu? - Tak, to ja - odpowiada głos. - No to mów, jak to tam jest... - No, nic nadzwyczajnego... Wstaję rano i się kocham, tak do śniadania... - Do śniadania? A co na śniadanie? - Na śniadanie sałata. Potem znów się kocham, tak do obiadu... - Do obiadu się kochasz? A co na obiad? - No, na obiad sałata. A potem znowu się kocham, tak do kolacji, na kolację znowu sałata, a potem znów się kocham, a jak się zmęczę, to idę spać. A na drugi dzień to samo... - Powiedz mi, kochanie, czemu wy się tam tak kochacie w tym niebie? - W niebie? Jakim niebie? Ja jestem królikiem w Australii. Odpowiedz Link
nick000 Re: kendo /2 [ humor ] 12.02.06, 20:10 przesłałem, na wszelki wypadek, na obie poczty. Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 14.02.06, 08:41 kochana, wczoraj wyjęłam coś ze skrzynki w szarej kopercie, miękkie i po naciśnięciu brzuszka mówiące "I love you"))) bielusieńkiego, ślicznego misia, którego ochrzciłam svensson - mam nadzieję, że nie będziesz miała nic przeciwko baaaaaardzo ci dziękuję za svenka i za życzenia i w ogóle za pamięć!!!!!! wielgachne buźka dla ciebie kenduniu Odpowiedz Link
mycha Re: kendo /2 14.02.06, 11:01 hiehiehie ano dotarł na czas, pan listowy wiedział kiedy umieścić w skrytce a wiesz... myszę to też przypomina, w sumie niech będzie mysz svensson. nawet blondynka)))) jest śliczna i sprawiłaś mi wczoraj ogromną radość. wracałam do domu późno wieczorem z pracy i tak naprawdę nie miałam na nic siły, a tu proszę, jaka miła niespodzianka jeszcze raz, wielgachne DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link
slo-onko Re: kendo /2 20.02.06, 09:33 Keeeeeeeeeendussssssssss,pilna prosbe w poczcie i prosze o odpowiedz Odpowiedz Link