kasikk 11.09.05, 08:56 ustrojona jarzębiną, śliwkami, plackiem z gruszką i babim latem mamy też ciepełko i kolorowe liście... miłej niedzieli ps. stara jakaś długa była ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 10:19 witam,witam.... macie ciepelko a u mnie chlodno sie zrobilo,ale widac sloneczko niesmialo chce zza chmurek pokazac swe promyczki. zycze milego dnia w same piekne niespodzianki) jarzebinka niemal juz listki i owoce zgubila,czy to normalne,ze tak szybko?? Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 10:21 Po całonocnym deszczu i porannej burzy nadal popaduje, mam jednak nadzieje, ze i słońce tez sie dzisiaj do nas uśmiechnie. Spokojnej niedzieli Zeby poprzedni niedzielny watek nie uległ zapomnieniu, wklejam link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=25393672 Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 10:39 slubne tez cos mowilo,ze padalo tu w nocy, spalam,nic nie slyszalam,podobnie jak poprzedniej nocy,ponoc nawet tez piorunami rzucala czego rowniez nie slyszalam...spalam smacznie) slonecznej podody zycze nicku.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 10:55 W odroznieniu od wszystkich witam po nieprzespanej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 10:59 hej sloo, a po sniadanku pod kocyk na kanapke mozesz sie ulozyc i odespac nocke.... zycze mimo wysztko udanej niedzieli. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 11:07 kendo napisała: > hej sloo, > a po sniadanku pod kocyk na kanapke mozesz sie ulozyc i odespac nocke.... > zycze mimo wysztko udanej niedzieli. moze moge,ale juz posprzatalam, poscielilam lozeczka.nnie chce zeby poducha mnie kusila i cieply koc,bo i tak nie usne. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 12:00 ha...a zobaczysz po obiadku Cie zmozy spanko, tak mam czasami i niema sily,nawet jak podunia nie kusi to kanapka i tak przyciaga jak najwiekszy magnez, wtedy wystarczy oczka przymknac choc na kwadras by obudzic sie bardziej wypoczetym) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 20:13 dzien pod znakiem slodkiego lenistwa, nawet sie do poduni przed TV przytulilam i odplynelam) z szaroscia za oknem wstalam i znow niemal trzeba sie do poduni przytulac) milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 20:16 kendo napisała: > dzien pod znakiem slodkiego lenistwa, > nawet sie do poduni przed TV przytulilam i odplynelam) > z szaroscia za oknem wstalam i znow niemal trzeba sie do poduni przytulac) > > milego wieczoru zycze. chyba zarazilam sie od Ciebie trwalo co prawda kilka minut,bo moj wydarl dzrypyska i juz bylo po spaniu,ale lenistwo jak najbardziej Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 20:24 ja sie obudzilam,jak pancio usiadl do kompa. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 20:27 to dobrze,ze usiadl,bo moglabys pzrespac cala noc zartuje oczywiscie niedzielne popoludnie zmusza mnie do pracy. pomimo tego,ze przyslowie mowi o tym,ze niedzielna praca w g.... sie obraca, ja musze to robic. wtedy mam wiecej czasu,ktorego brakuje mi w ciagu tygodnia,czyli na prasowanie. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 20:47 usch..nie zazdroszcze takiej pracki... na prasowanie jestem "uczulona") stram sie kupowac takie ciuszki co nie trzeba prasowac,dobrze,ze slubne nie potrzebuje koszul, jak za dawnych czasow) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 20:55 kendo napisała: > usch..nie zazdroszcze takiej pracki... > na prasowanie jestem "uczulona") > stram sie kupowac takie ciuszki co nie trzeba prasowac,dobrze,ze slubne nie > potrzebuje koszul, > jak za dawnych czasow) wiesz, akurat meskie koszule to najprostsza zecz do prasowania, choc jest ich stos,a najbardziej mecze sie przy prasowaniu bawelnianych bluzek i koszulek dzieci Odpowiedz Link
jtka Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 21:04 bry wieczorne nóżka ma się już lepiej i moze na dniach znowu będę mogła latac????DDD pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 21:09 to wscieklica osa byla... narobila Ci jtus bol na tak dlugo. miej sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 21:04 o qurcze....a dziewczynki niech same sobie cos wyprasyja (przepraszam) conajmniej co drugi raz...ja sama sobie prasowalam nawet majteczki w ich wieku teraz wszystko w kancik skladam i w szuflade laduje) z jednym mam dobrze,jak prasowanie spodni to slubne lapie za zelasko a ja wtedy z kawcia przy stole mu towarzysze) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 21:11 kendo napisała: > o qurcze....a dziewczynki niech same sobie cos wyprasyja (przepraszam) > conajmniej co drugi raz...ja sama sobie prasowalam nawet majteczki w ich wieku; > ) > teraz wszystko w kancik skladam i w szuflade laduje) > z jednym mam dobrze,jak prasowanie spodni to slubne lapie za zelasko > a ja wtedy z kawcia przy stole mu towarzysze) jesli musza to prasuja, gdybym powiedziala,ze maja to zrobic to tak by bylo,ale bylam rozkrecona w prasowaniu wiec wyprasowalam wszytsko co bylo wczoraj nawet nie buntowaly sie przy sprzataniu,nawet pytaly w czym jeszcze pomoc? hm,nauczylam troche Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 21:14 dzielne dziewczynki sie robia) a sluchaj ,? jak z gotowaniem? bo moje dziecie chcialo sobie same pierwszy raz zrobc kiedys papu i malo chaty z dymem nie poscilo....) my bylismy z psiunem na spacerze... Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 21:32 lenistwo totalne od rana i przez cały dzień, nadal jestem rozbity i okropnie spiący, dziwne. Co do prasowania, kazdy powinien to robić sam dla siebie, szybko, dobrze i z glowy. Teraz ide spać, nadal nie mogę sie nadziwić, ze ten nick, to ja Dobrej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 11.09.05, 22:41 oj nicku, dzis chyba niedziela wszystkich pod kocyki polozyla) miej sobie wypoczeta noc. a prasowania nie lubie i juz robia mi sie odciski od zelaska,powaznie) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 09:59 calkiem jesienny poranek,bez sloneczka , bez mojej siostry pod boczkiem( zdziwicie sie,ale zawsze tak mam jak pojedzie do kraju to czuje sie strasznie sama(,bedzie mi brakowac Jej tel.,spotkan....usch...( wytrzymam jakos,jak za kazdym razem) milego dnia zycze...lencie sie na maxa. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela 18.09.05, 10:04 poranek słoneczny, zimno jednak okropnie. Wsiadam na rower i jadę na wycieczkę, sprawozdanie po powrocie. Zyczę leniwej niedzieli. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 10:09 milej wycieczki nicku) bedziemy czekac na "sprawozdanie" Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 18.09.05, 10:15 i ja i ja biegne pzrywitac lekko obolala ale to nic,to przejdzie slonko pienie swieci choc wiem,ze jest juz zimno i nic sie na to nie poradzi.mozna tylko siedziec w domku zajadac jakis placek z owocami i popijac ciepla herbate Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 10:26 o! i sloneczko tez wstalo) o plackach juz zaczyna mowic...a mi sie dzis nic niechce.... o nietorych bolach zapominamy,gdy patrzymy na rezultat.... cieplego dnia sloo.... PS;..powiedz mi prosze,jaka dzis pogoda w kraju, czy siostra nie zmarznie w drodze/nie zmokinie bo zapakowala sobie kurtke do walizy a ma sama marynareczke Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 18.09.05, 10:28 kendo napisała: > o! i sloneczko tez wstalo) > o plackach juz zaczyna mowic...a mi sie dzis nic niechce.... > > o nietorych bolach zapominamy,gdy patrzymy na rezultat.... > cieplego dnia sloo.... > > PS;..powiedz mi prosze,jaka dzis pogoda w kraju, > czy siostra nie zmarznie w drodze/nie zmokinie > bo zapakowala sobie kurtke do walizy a ma sama marynareczke u nas jest slonecznie ale chlodno. do poludnia powinno sie jakos wyklarowac. ona przemieszcza sie srodkiem tzw kolkowym tak wiec chyba nie zdazy zmarznac ja w taka pogoda wkladam zakiet tylko tez nie zdzaze zmarznac, bo jezdze autem Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 18.09.05, 10:31 czas wziac sie do pracy, co niektorzy smigaja rowerem,a ja jescze w pieleszach wroci Nick z wycieczki to mi dopiero pokarze moze ja sie lepiej wezme do jakiejs pracy? sniadania nawet jeszcze nie jadlam Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 10:37 slo-onko napisała: > czas wziac sie do pracy, co niektorzy smigaja rowerem,a ja jescze w pieleszach; > -) wroci Nick z wycieczki to mi dopiero pokarze moze ja sie lepiej wezme do > jakiejs pracy? sniadania nawet jeszcze nie jadlam prace zostaw...a lap sie za sniadanko,, bo wiesz co Cie czeka za niezjedzenie go;??)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 18.09.05, 11:40 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > czas wziac sie do pracy, co niektorzy smigaja rowerem,a ja jescze w > pieleszach; > > -) wroci Nick z wycieczki to mi dopiero pokarze moze ja sie lepiej wez > me > do > > jakiejs pracy? sniadania nawet jeszcze nie jadlam > > prace zostaw...a lap sie za sniadanko,, > bo wiesz co Cie czeka za niezjedzenie go;??)) juz zjadlam i zdazylam sie nawet wytlumaczyc Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 13:38 hi,hi....grzeczne sloo) wiec tylko teraz na nagrode oczekiwac))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 18.09.05, 13:52 kendo napisała: > hi,hi....grzeczne sloo) > > wiec tylko teraz na nagrode oczekiwac))))))))))) no ja mysle nawet rosol zjadlam Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 10:33 no i nie wychodzi na papieroska na przerwach... wiec nie zmarznie....a martwila sie o to jak ja odwiozlam,to po raz pierwszy zobaczylam horror upychania bagazow w autokar....ludziska wracajace juz z prac do domu mieli chyba zaduzo bagazow ) jakos sie pomiescilo wszystko.... Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 14:08 no prosze,jak za zaulkiem jakas kara czeka to sloo grzecznieje) ..a z rosolku tluste koleczka zostawilas tak?? ) narobilas mi smaku rosolkiem, musze tez sobie zrobic..mniam,mniammmmm tak go lubie) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 19:31 caly dzionek popaduje z wiatrem...i chlodno((((((((( az "lepatyna mnie rozbolala( milego wieczorku dla Was) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 18.09.05, 19:53 kendo napisała: > caly dzionek popaduje z wiatrem...i chlodno((((((((( > az "lepatyna mnie rozbolala( > > milego wieczorku dla Was) to samo mialam tak sie czulam jakby mnie wogole nie bylo Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 18.09.05, 20:19 teraz adrenalinka podskoczyla do gory , po pieknej wiesci ,narodzin Vistulanki) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 25.09.05, 17:53 dzisiaj niedziela od 24:01 wpisalam sie powitalnie na jesiennym watku, sloo,odpowiedzialo na sobotnimi, przez chwilke tak sobie pisalismy...ech...zaczyna wszystko wychodzic z szyn) witajcie wieczornie: mysza/sloo/nick i Te ktorych niezauwazylam) niech milutko wieczoreka wam ubedzie) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 25.09.05, 20:05 sledzicie wybory chyba co ? slysze przez sciane ,ze Prawo i Sprawiedliwosc zbiera jakies owacje. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 25.09.05, 20:09 kendo napisała: > sledzicie wybory chyba co ? > slysze przez sciane ,ze Prawo i Sprawiedliwosc zbiera jakies owacje. slysze,choc frekwencja jakas byla malutka do 16,30. z cala rodzina i psem bylismy zaglosowac, wiec moze 3 nasze glosy zadecyduja wynik wyborow? ale dzis mialam pracowity dzien nie spac, zaliczyc kosciol, komisje wyborcza, teatr i ciekawe co przyniesie nocka? Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 25.09.05, 20:36 usch...faktycznie sloo, tempem blyskawicznym dzis zylas...zaraz pewnie pod bio(u)rko wpadniesz) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 25.09.05, 20:38 kendo napisała: > usch...faktycznie sloo, > tempem blyskawicznym dzis zylas...zaraz pewnie pod bio(u)rko wpadniesz) dziwne, bo nie czuje ochoty na sen ale pewnie za jakis czas mnie polozy i bede spac jak zabita do rana Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 25.09.05, 20:40 masa emocji jeszcze w Tobie sie kolata... poczekaj jak blogi spokuj zacznie Vie nawiedzac...odplyniesz do lozeczka nie wiedzac jak) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 25.09.05, 20:42 kendo napisała: > masa emocji jeszcze w Tobie sie kolata... > poczekaj jak blogi spokuj zacznie Vie nawiedzac...odplyniesz do lozeczka > nie wiedzac jak) mam taka nadzieje,bo jesli mam sie kolatac z boku na bok to przestanie mi sie podobaca czesto tak bywa. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 25.09.05, 20:44 mysle,ze po dzisiejszych emocjach ,odplyniesz szybciudko Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 25.09.05, 20:47 kendo napisała: > mysle,ze po dzisiejszych emocjach ,odplyniesz szybciudko a jeszcze szybciej gdyby ktos zechcial opowiedziec mi bajke zaraz 21 i bede sie zbierac. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 25.09.05, 20:56 spojzysz w okienko,moze gwiazdeczka Ci zamroga) teatralnych snow zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela 25.09.05, 21:03 ja tak nie na temat, nasze siatkarki sa mistrzyniami Europy))) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 25.09.05, 21:18 nick000 napisał: > ja tak nie na temat, nasze siatkarki sa mistrzyniami Europy))) ale piturzysz nicku) OK.... zasluzyly sobie na tytul) dobrej nocki bez koszykowki) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 02.10.05, 10:32 sloneczko zamglone srebrzy krople rosy na trawie, powietrze czysciutkie.....moze bedzie sliczny dzien) a wyspaliscie sie?? bo mnie budzono dzis rankiem) zycze Wam pieknego wypoczyku. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela 02.10.05, 11:04 kendo napisała: > sloneczko zamglone srebrzy krople rosy na trawie, > powietrze czysciutkie.....moze bedzie sliczny dzien) > > > a wyspaliscie sie?? > bo mnie budzono dzis rankiem) > > zycze Wam pieknego wypoczyku. dzien dobry w pozny niedzielny poranek. leniuchowalam do pozna w lozku wiec powinnam byc wypoczeta i wyspana. tymczasem byl to polsen w ktorym wszytsko slyszalam, jednak narzekac nie bede udanej niedzieli, przyjemnych spacerow w promieniach jesiennego slonca i wysmienitego wypoczynku przed nowym tygodniem pracy Odpowiedz Link
kasikk Re: Niedziela 02.10.05, 11:04 witam pięknie nie, nie wyspaliśmy się i chyba się nie zapowiada na wyspanie ;P obudzono mnie dziś 6 razy i samemu uśnięto w ciągu 5 minut eh... D cmurki na niebie, ale mam nadzieję, że spacer nam się uda D Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 02.10.05, 11:10 witajcie dziewczatka.... a co tam sie u was dzieje, jedna spi slyszac wszystko wokol siebie, nastepna budzona i zapia szybciutko?? no ,ja cos podobnego przeszalm ...moze to tak mialo byc w nocy?? wypoczywajcie jak mozecie Odpowiedz Link
kasikk Re: Niedziela 02.10.05, 11:14 protestuję, to "budzik" mały szybciutko zasypiał, bynajmniej nie ja ;> Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela 02.10.05, 12:14 od rana aktywny wypoczynek, rower i jazda po leśnych ostępach. Pogoda nieciekawa ale i tak frajda niesamowita. Witam pięknie i życzę spokojnej niedzieli. Sprawozdanie wieczorem. Odpowiedz Link
jtka Re: Niedziela 02.10.05, 13:32 witam niedzielnie , tyż pochmurno i bez słońca,sucho, ale kasztanów mało pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 02.10.05, 13:37 oj! witam jtusie niedzielnie, zyczac sloneczka w serduszku. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 02.10.05, 13:36 OK nicku...bedziemy czekac, miej sobie piekne postrzegania przyrody Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 02.10.05, 13:34 kasikk napisała: > protestuję, to "budzik" mały szybciutko zasypiał, bynajmniej nie ja ;> Mama czujna na kazde sapniecie maluszka ))))))))))) przyzwyczaisz sie do weschniec "kruszynki" i bedzieci slodko Obie spac Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 19:15 Kendos czas chyba na nowy watek o urodzie, bo nam zacznie fikac i niepokazywac postow, jak myslisz? Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 19:23 oczywiscie sloo, zakladajcie Ludziki nowe watki) juz po kolacyji i z miodzikiem sobie siedze,jak na razie, a jak skoncze go pickac to chyba pod biurko wpadne))))))))))) milego wieczoru. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 19:26 kendo napisała: > oczywiscie sloo, > zakladajcie Ludziki nowe watki) > > juz po kolacyji i z miodzikiem sobie siedze,jak na razie, > a jak skoncze go pickac to chyba pod biurko wpadne))))))))))) > > milego wieczoru. nie wpadaj Kendo nie wpadaja tez jadlam podkolacje tzn rybke w occie, ktora wlasnorecznie robilam tzn rybke dostalam i zalalam zalewa dobra byla, ale to nie koniec na dzis, chodzi za mna jecznica na boczku, z zoltym serem, pomidorem posypana porem (porą?-jak bardziej wlasciwie? por, to porem,chyba). Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 19:29 jak zwał, tak zwał grunt zeby było jadalne a to mi wygląda na coś dobrego, szczególnie jajecznica miód Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 19:35 nick000 napisał: > jak zwał, tak zwał grunt zeby było jadalne a to mi wygląda na coś dobrego, > szczególnie jajecznica miód a propos jajek napisze Wam zart, ktory kiedy opowiadal Gustaw Holoubek-znany nasz aktor-to wiad. dla Kendo byl malym chlopcem i jak kazdy w tym wieku lubial biegac po podworku. kiedysniejsze podworka byly inne od dzisiejszych, byly zabudowane i kazdy znal kazdego. mama Gustawa miala w zwyczaju wolac roznie na swojego syna lecz szcegolnie brzmial ow okrzyk: -Gucieńku wracaj do domu na kolacje, bo jajuszka ci ostygna ! Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 19:40 oj ))))))))))))))))))))))dobre dobre ...jajuszka))))))))))))))) Holubka pamietem a jakze) a o pisownie to moze prf.Miodka zapuyajmy o poprawnosc, najwazniejsze,ze my rozumiemy o co chodzi, ciekawe przyrzadzanie ...musze taka sobie zrobic-oczywiscie jajecznice z jajuszek))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 19:42 anegdotka fajna Szukałem dzisiaj jesieni, nie znalazłem. Niby pogoda typowa dla tej pory roku, ponuro, mglisto, deszczowo ale liści żółtych czy czerwonych nijak nie mogłem zobaczyć. Brzozy i dęby zaczynają już powoli pastelowieć ale nieśmiało bardzo. Las jeszcze zielony, mokry, butwiejący i pachnący grzybami których tez brak, nawet muchomory są rzadkością. Dopiero pod wieczor pojawiło sie słońce. Chciałem wkleić kilka fotek, jednak ich objętość jest zbyt wielka i za pomoca programu poleconego przez kendo nijak sie to nie udaje. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 19:46 tez nie umie zmniejszac zdjec( u nas juz klony pieka barwa sie maluja.... widac coraz wiecej drzew jesiennych, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:08 nick000 napisał: > anegdotka fajna Szukałem dzisiaj jesieni, nie znalazłem. Niby pogoda typowa > dla tej pory roku, ponuro, mglisto, deszczowo ale liści żółtych czy czerwonych > nijak nie mogłem zobaczyć. Brzozy i dęby zaczynają już powoli pastelowieć ale n > ieśmiało bardzo. Las jeszcze zielony, mokry, butwiejący i pachnący grzybami któ > rych tez brak, nawet muchomory są rzadkością. Dopiero pod wieczor pojawiło sie > słońce. Chciałem wkleić kilka fotek, jednak ich objętość jest zbyt wielka i za > pomoca programu poleconego przez kendo nijak sie to nie udaje. jak to brak zoltych i zcerwonych? a co ja widzialam na zdjeciach? no chyba,ze z natury te krzewy sa z czeronawymi liscmi? zjadlam jajuszka, zostalo mi tylko usmazenie filetow na jutro. wyspalam sie wiec powinnam teraz krzatc sie do polnocy Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:22 te kolorowe postanowiły wczesniej zapaść w sen zimowy Do pólnocy mówisz, jaki więc ma sens niedzielne polegiwanie gdy później sen nie nadchodzi. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:29 nick000 napisał: > te kolorowe postanowiły wczesniej zapaść w sen zimowy Do pólnocy mówisz, ja > ki więc ma sens niedzielne polegiwanie gdy później sen nie nadchodzi. ej tam, juz to zrobilam w miedzyczasie byl maraton: kuchnia pokoj, kuchnia pokoj teraz jem nektaryne Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:31 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > te kolorowe postanowiły wczesniej zapaść w sen zimowy Do pólnocy mówi > sz, ja > > ki więc ma sens niedzielne polegiwanie gdy później sen nie nadchodzi. > > ej tam, juz to zrobilam w miedzyczasie byl maraton: kuchnia pokoj, kuchnia po > koj > teraz jem nektaryne ok, ale numer, ja akurat zażeram brzoskwinie, chyba Cie Slo podglądam czy jak)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:35 nick000 napisał: > ok, ale numer, ja akurat zażeram brzoskwinie, chyba Cie Slo podglądam czy ja > k)) hahaha no pieknie tylko nie mow,ze wszedzie mnie podgladasz Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:35 a gdzie znow Kendo zniknela? Keeeeeeeeeendoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:37 no juz przyszlam....niekrzycz kat nicku))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:39 a ile % posiada Twoje jabłko, w końcu to Slo krzyczała nie ja))) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:43 oj...cicho....to tylko bylo 12-14 %, ale zapomnialam,ze to juz wypilam)...samkuje mi bardzo, a jabluszko juz schrupaöam o) a to sloo co sie tak darlo??..przepraszam zatem nicka) Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:45 kendo napisała: > oj...cicho....to tylko bylo 12-14 %, > ale zapomnialam,ze to juz wypilam)...samkuje mi bardzo, > a jabluszko juz schrupaöam o) > > a to sloo co sie tak darlo??..przepraszam zatem nicka) nie musisz mnie przepraszać bom człek nie drażliwy a Slo jest z natury darliwe Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:47 nick000 napisał: > nie musisz mnie przepraszać bom człek nie drażliwy a Slo jest z natury darliwe > no nieeeeeeeeee Nick, znow zaczynasz????????))))) ja darliwa i kto to mowi>?? wciaz glascze Cie jak kota ,a Ty mowisz,zem darliwa? Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:48 slo-onko napisała: > > nie musisz mnie przepraszać bom człek nie drażliwy a Slo jest z natury d > arliwe > > > > no nieeeeeeeeee Nick, znow zaczynasz????????))))) > ja darliwa i kto to mowi>?? wciaz glascze Cie jak kota ,a Ty mowisz,zem d > arliwa? ))) darliwa i gderliwa ale o bardzo dobrym i wielkim sercu)) i tylko to sie liczy Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:50 nick000 napisał: > > ))) darliwa i gderliwa ale o bardzo dobrym i wielkim sercu)) i tylko to > sie liczy akiedyz to kiedy tak sie darlam na Ciebie i gderalam co? jedynie pzry sniadaniu, innych sytuacji nie pamietam Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:52 slo-onko napisała: > > > > ))) darliwa i gderliwa ale o bardzo dobrym i wielkim sercu)) i tyl > ko to > > sie liczy > > akiedyz to kiedy tak sie darlam na Ciebie i gderalam co? jedynie pzry sniadan > iu, innych sytuacji nie pamietam oj zartuję oczywiscie ale z sercem nigdy w zyciu, to akurat najprawdziwsza prawda Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:51 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > nie musisz mnie przepraszać bom człek nie drażliwy a Slo jest z natury d > arliwe > > > > no nieeeeeeeeee Nick, znow zaczynasz????????))))) > ja darliwa i kto to mowi>?? wciaz glascze Cie jak kota ,a Ty mowisz,zem d > arliwa? przy glaskaniu misisz sloo zaczac mruczec) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:53 kendo napisała: > przy glaskaniu misisz sloo zaczac mruczec) hahahahahaha no pieknie))))) jak tu sie mozna duzo nauczyc Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:55 slo-onko napisała: > > przy glaskaniu misisz sloo zaczac mruczec) > > hahahahahaha no pieknie))))) jak tu sie mozna duzo nauczyc w końcu kendo jest nasza profesorką i zawsze ma rację Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:56 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > przy glaskaniu misisz sloo zaczac mruczec) > > > > hahahahahaha no pieknie))))) jak tu sie mozna duzo nauczyc > > w końcu kendo jest nasza profesorką i zawsze ma rację nick! ?, a Ty co podlizujesz sie do szefowej?? cos nabroil,?? przyznawaja sie teraz Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:56 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > przy glaskaniu misisz sloo zaczac mruczec) > > > > hahahahahaha no pieknie))))) jak tu sie mozna duzo nauczyc > > w końcu kendo jest nasza profesorką i zawsze ma rację masz racje wiec mam sie sluchac? Nick nastepne glaskanie z pomrukiwaniem Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:55 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > przy glaskaniu misisz sloo zaczac mruczec) > > hahahahahaha no pieknie))))) jak tu sie mozna duzo nauczyc no a co???,wiesz jaka by byla wtedy odlotowa reakcja na rozne mruczenia?))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:57 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > przy glaskaniu misisz sloo zaczac mruczec) > > > > hahahahahaha no pieknie))))) jak tu sie mozna duzo nauczyc > > no a co???,wiesz jaka by byla wtedy odlotowa reakcja na rozne mruczenia?))))) domyslam sie DDDDDD wszak jestm z pogranicza kotem Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:59 nic nie nabroiłem bom grzeczny nadzwyczaj, czasami Mruczanki i przytulanki wszelakie uwielbiam a teraz już musze, z bólem serca, pożegnac sie z Wami dziewczyny. Zyczę spokojnej nocy i motylkowych snów Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:01 nick000 napisał: > nic nie nabroiłem bom grzeczny nadzwyczaj, czasami Mruczanki i przytulanki w > szelakie uwielbiam a teraz już musze, z bólem serca, pożegnac sie z Wami dzie > wczyny. Zyczę spokojnej nocy i motylkowych snów a Tobie wisniowo-truskawkowych snow Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:01 nick000 napisał: > nic nie nabroiłem bom grzeczny nadzwyczaj, czasami Mruczanki i przytulanki w > szelakie uwielbiam a teraz już musze, z bólem serca, pożegnac sie z Wami dzie > wczyny. Zyczę spokojnej nocy i motylkowych snów coz...zatem zycze wypoczetej nocy i snow z kociakiem mruczacym) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:00 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > przy glaskaniu misisz sloo zaczac mruczec) > > > > > > hahahahahaha no pieknie))))) jak tu sie mozna duzo nauczyc > > > > no a co???,wiesz jaka by byla wtedy odlotowa reakcja na rozne mruczenia?; > )))))) > domyslam sie DDDDDD > wszak jestm z pogranicza kotem no....perspektywa wspaniala dla nicka,pod warunkiem, ze kotow roznej masci sie nieboi) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:02 kendo napisała: tywa wspaniala dla nicka,pod warunkiem, > ze kotow roznej masci sie nieboi) eee no ja to tylko takim kociatkiem moge byc niegroznym Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:46 kendo napisała: > oj...cicho....to tylko bylo 12-14 %, > ale zapomnialam,ze to juz wypilam)...samkuje mi bardzo, > a jabluszko juz schrupaöam o) > > a to sloo co sie tak darlo??..przepraszam zatem nicka) no bo wiesz jak kogos nie ma prze kilka minut to zaczynam sie martwic moze gdzies zabladzil albo co Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:53 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > oj...cicho....to tylko bylo 12-14 %, > > ale zapomnialam,ze to juz wypilam)...samkuje mi bardzo, > > a jabluszko juz schrupaöam o) > > > > a to sloo co sie tak darlo??..przepraszam zatem nicka) > > no bo wiesz jak kogos nie ma prze kilka minut to zaczynam sie martwic moze gd > zies zabladzil albo co tymbardziej balas sie ,ze moze pod stol wpadlam co ??)))))))))))))) ale dobrze,ze sie pilnujemy i milujemy tu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:55 kendo napisała: > tymbardziej balas sie ,ze moze pod stol wpadlam co ??)))))))))))))) > ale dobrze,ze sie pilnujemy i milujemy tu) no pewnie,ze sie boje wolalabym zebys sobie nie zrobila krzywdy, musialabys sie wowczas kurowac Nick przyleci z pomoca ,by Cie ratowac tylko uwazaj na jego rady, ostatnio chcial mnie otruc))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:56 slo-onko napisała: > > tymbardziej balas sie ,ze moze pod stol wpadlam co ??)))))))))))))) > > ale dobrze,ze sie pilnujemy i milujemy tu) > > no pewnie,ze sie boje wolalabym zebys sobie nie zrobila krzywdy, musialabys > sie wowczas kurowac Nick przyleci z pomoca ,by Cie ratowac tylko uwazaj na je > go rady, ostatnio chcial mnie otruc))))))) ale w dobrej wierze jakoś przeżyłaś a co najważniejsze jestes tu z nami Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > tymbardziej balas sie ,ze moze pod stol wpadlam co ??)))))))))))) > )) > > > ale dobrze,ze sie pilnujemy i milujemy tu) > > > > no pewnie,ze sie boje wolalabym zebys sobie nie zrobila krzywdy, musia > labys > > sie wowczas kurowac Nick przyleci z pomoca ,by Cie ratowac tylko uwazaj > na je > > go rady, ostatnio chcial mnie otruc))))))) > > ale w dobrej wierze jakoś przeżyłaś a co najważniejsze jestes tu z nami )))))))))))) masz szczescie drugim razem poprosze o inna miksture Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > tymbardziej balas sie ,ze moze pod stol wpadlam co ??)))))))))))) > )) > > > ale dobrze,ze sie pilnujemy i milujemy tu) > > > > no pewnie,ze sie boje wolalabym zebys sobie nie zrobila krzywdy, musia > labys > > sie wowczas kurowac Nick przyleci z pomoca ,by Cie ratowac tylko uwazaj > na je > > go rady, ostatnio chcial mnie otruc))))))) > > ale w dobrej wierze jakoś przeżyłaś a co najważniejsze jestes tu z nami czy to nie byla ta slynna mikstura na miodzie?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:03 kendo napisała: > czy to nie byla ta slynna mikstura na miodzie?? wlasnie ))))))) myslalam,ze umre ))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:07 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > czy to nie byla ta slynna mikstura na miodzie?? > > wlasnie ))))))) myslalam,ze umre ))))))))) oj.... to wymazuje ja z pamieci,bom sobie ja zakodowala w razie czego) biedne sloo.jak sie czulas??? tz,jakie mialas uboczne dzialanie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:12 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > czy to nie byla ta slynna mikstura na miodzie?? > > > > wlasnie ))))))) myslalam,ze umre ))))))))) > > oj.... to wymazuje ja z pamieci,bom sobie ja zakodowala > w razie czego) > biedne sloo.jak sie czulas??? tz,jakie mialas uboczne dzialanie) starsznie mnie zmulilo po miodzie, ciezko i slodko na zoladku przez jakis czas. potem co prawda przeszlo ale wystraszylam sie troche. Nick obiecal szumek po alkoholu, a w zamian za to mialam mdlosci Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:23 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > czy to nie byla ta slynna mikstura na miodzie?? > > > > > > wlasnie ))))))) myslalam,ze umre ))))))))) > > > > oj.... to wymazuje ja z pamieci,bom sobie ja zakodowala > > w razie czego) > > biedne sloo.jak sie czulas??? tz,jakie mialas uboczne dzialanie) > > starsznie mnie zmulilo po miodzie, ciezko i slodko na zoladku przez jakis czas. > potem co prawda przeszlo ale wystraszylam sie troche. Nick obiecal szumek po a > lkoholu, a w zamian za to mialam mdlosci usch...nie lubie takich uczuc.... niektorzy ludzie maja jakies alergie miodowe, moze to cos powiazac z TYm? Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:57 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > tymbardziej balas sie ,ze moze pod stol wpadlam co ??)))))))))))))) > > ale dobrze,ze sie pilnujemy i milujemy tu) > > no pewnie,ze sie boje wolalabym zebys sobie nie zrobila krzywdy, musialabys > sie wowczas kurowac Nick przyleci z pomoca ,by Cie ratowac tylko uwazaj na je > go rady, ostatnio chcial mnie otruc))))))) och,,,TY,,,boisz sie nie o mnie,ale ze nick musial by tu przyleciec?? i zapodac mi jakis elisksir na zdrowie?))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:00 kendo napisała: > > och,,,TY,,,boisz sie nie o mnie,ale ze nick musial by tu przyleciec?? > i zapodac mi jakis elisksir na zdrowie?))))) oj Kendus o Ciebie ))))) naprawde nawet gdbys guza nabila to uwierz mi,pozwolilabym mu podmuchac Ci czolo Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:04 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > och,,,TY,,,boisz sie nie o mnie,ale ze nick musial by tu przyleciec?? > > i zapodac mi jakis elisksir na zdrowie?))))) > > oj Kendus o Ciebie ))))) naprawde nawet gdbys guza nabila to uwierz mi,pozw > olilabym mu podmuchac Ci czolo hi,hi,.... a tu Cie mam....) czyli byc > pozwolila >ech...bedny niczek,usidlony w pazurkach kocicy) Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:40 slo-onko napisała: > hahaha no pieknie tylko nie mow,ze wszedzie mnie podgladasz może nie wszędzie ale wiem jak wyglada Twoja kapielowa kaczuszka Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:40 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > hahaha no pieknie tylko nie mow,ze wszedzie mnie podgladasz > > może nie wszędzie ale wiem jak wyglada Twoja kapielowa kaczuszka zaraz mi powiesz,że byłeś moim recznikiem kapielowym)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:43 slo-onko napisała: > > > hahaha no pieknie tylko nie mow,ze wszedzie mnie podgladasz;- > ) > > > > może nie wszędzie ale wiem jak wyglada Twoja kapielowa kaczuszka > > zaraz mi powiesz,że byłeś moim recznikiem kapielowym)))))))) no nie, musisz zdradzać moje najskrytsze tajemnice Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:50 nick000 napisał: > no nie, musisz zdradzać moje najskrytsze tajemnice a wiesz nie raz sie zastanawialam sie dlaczego ten recznik jest taki mily i cieply?DDD teraz juz wiem Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:54 slo-onko napisała: > a wiesz nie raz sie zastanawialam sie dlaczego ten recznik jest taki mily i cie > ply?DDD teraz juz wiem ciepłem odpowiadam na ciepło))) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 20:36 skoro mowa o jedzieniu, pochrupuje jablko) to znak,ze zaraz do lozeczka wskocze) chodze spiaca nielam caly dzien. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:14 Kendunia musze zmykac, moje dzieci chca spac. do jutra, aha i niech Ci sie pzrysnia same wspaniale sny spelniajace marzenia Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.10.05, 21:25 PA;.. PA;.... sloo, utul dzieciatka odmnie tez) i miej wypoczeto nacke z pieknymi pierzastymi snami;) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 09:32 sloneczko,sloneczkooooooooooooo i ciepelko od samego rana,az trudno uwierzyc,ze to jesien, ale nie trwa jak najdluzej) milego odpoczynku . Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 10:08 kendo napisała: > sloneczko,sloneczkooooooooooooo i ciepelko > od samego rana,az trudno uwierzyc,ze to jesien, > ale nie trwa jak najdluzej) > > milego odpoczynku . nawet do grudnia dzien dobry w niedziele Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 10:11 oby tak bylo sloo, nie trzeba by bylo paltotow i kozaczkow wkladac) miej udany dzis dzionek. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 10:15 uzylam dzis calej swojej sily zeby zrzucic sie z lozka. czas wziac sie do pracy, jakas moze kawe wypic,potem obiad i na wybory prezydenta ruszyc ciekawa jaka dzis bedzie frekwencja glosujacych? Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 10:18 oj....z tym wstawaniem porannym to i ja mam problem) no wlasnie dzis macie wybory, ciekawam wynikow....poczekamy do wieczorka na preliminera wyniki. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 10:28 słonecznie od rana ale zimny północny wiatr przypomina, ze to już jesień. Spokojnej wyborczej niedzieli Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 10:34 te wiatry chyba to przywiewa od" duzego brata") po wyborach bedzie juz cichutko,bez wiatru....) milego dnia nicku,postaw" dobry krzyzyk wyborczy") Odpowiedz Link
kasikk Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 12:23 witam ) piekna pogoda, prosi się o spacer, na który zaraz się wybiorę ) miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 13:34 witaj kasikku, zycze przyjemnego spacerku i dnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 20:31 kończy sie nasza niedziela, jutro znowu długi tydzień sie zacznie, musze sie już pożegnać, życze dobrej nocy i poniedziałkowego poranka bez stresu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 20:33 nick000 napisał: > kończy sie nasza niedziela, jutro znowu długi tydzień sie zacznie, musze sie j > uż pożegnać, życze dobrej nocy i poniedziałkowego poranka bez stresu. wypoczywaj slodko Nick owocowo Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 09.10.05, 21:13 a ja dopiero mogla zasiasc do kompa och maja niektorzy zycie(((((((((((((...nasluchalam sie przez godz. strasznosci...a ja narzekam czasami ,ze ma zle Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 16.10.05, 07:09 pochmurno, bardzo chłodno, zanosi sie na deszcz, po prostu jesień. Dzisiaj przywitam Was wierszem Iłłakowiczówny: Klon krwawy i żółta lipa liście, listeczki sypią. Zrzuca je ptak lecący, strąca osa niechcący. Wiatrowi na płacz się zbiera, że liście się poniewiera; chodzi dołem i górą i zbiera je oburącz, i płacze nad nimi deszczem, po gałęziach je mokrych wiesza. Nic z tego ... Oczywiście. Potem mówią, że wiatr zrywa liście. Odpowiedz Link
kasikk Re: Niedziela odnowiona 16.10.05, 09:35 dzień dobry nick, dlaczego tak smutno? jesień ie musi byc tak smutna... miłego dnia i nie takiego smutnego Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 16.10.05, 09:39 ech....piekna jesien w mrozikowa skandynawska sie juz zamienila, niedoschniete wczorajsze reczniki na altance podmarzly, trawnik bialy od szronu, ptaszki ,jakby zaskoczone ta aura pogody szukaja pozywienia miedzy opadlymi juz lisciami..... witajcie "Zaloga" zycze pieknych nastrojow jesiennych i kozystajacie przyjemnie z dnia wolnego. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 16.10.05, 11:15 Witam niedzielnie. Przyjemnych jesiennych spacerow z malymi ksiezniczkami i nie tylko Zalaczam oznake jesieni,zeby byla tak kolorowa jak moj wrzos: img301.imageshack.us/my.php?image=rozne10045cp.jpg Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 16.10.05, 11:19 piekny akcent jesienny sloo, strasznie je lubie,napawaja mnie za kazdym razem optymizmem ,jak patrze na nie. miej sobie rownie udany dzionekl.... PS;..dopadla mnie migrenka(((((((((( a mam jechcc dzis po dzieciecia do Ystad wieczorem, wzilelam prochy,moze cos ulzy co nieco. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 16.10.05, 18:19 miejcie sobie dobrze Ludziki, ja juz musze jechac po dzieciaki,a najpierw musze totankowac, wroce chyba po 22 godz. a tak mi sie spac chce,moze nie usne na monotonnej drodze) a posypialam niemal caly dzien Odpowiedz Link
mala20033 Re: Niedziela odnowiona 16.10.05, 20:00 W Zwiazku Radzieckim skazano na kare smierci Polaka, Czecha i Zyda. Zapytano ich, gdzie chca lezec po smierci: Czech - kolo grobu Masaryka. Polak - kolo grobu Pilsudskiego. Zyd - "Ja chcialbym lezec kolo Sary Blumensztajn". "Przeciez ona zyje" "No wlasnie". Odpowiedz Link
nick000 Re: bardzo wczesny poranek 23.10.05, 06:51 wstałem, jak na niedzielę, nieprzyzwoicie wcześnie. Ciepło jak latem i gdyby jeszcze świeciło słońce, pomyślałbym,ze to sierpień. Zyczę wszystkim nadzwyczajnej niedzieli Odpowiedz Link
kendo Re: bardzo wczesny poranek 23.10.05, 07:21 hi,hi............. nicku, ale sie tlukles w kuchni"garkotluku" az mnie obudziles tak wczesnie)))))))))))))) tez ciepelko u nas,inni metereolodzy wroza ostra zime brrrrrrrrrrr, ale nie szwedzi ,jak na narazie, kocie w dalszym ciagu mieszka na altanie i czeka na sinadanko milego dnia ....zapraszam na kubeczek kawci) Odpowiedz Link
nick000 Re: bardzo wczesny poranek 23.10.05, 07:50 wypijemy razem kawę? Opowiem Ci kenduś, może raczej pokażę zdjęcia, klasztoru i cerkwi ojców Bazylianów w Supraślu. Zrobiłem je w ubiegły piątek. img458.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0717co.jpg img458.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0729ct.jpg img458.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0734vf.jpg img458.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0749oz.jpg img458.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0757lb.jpg img458.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0763tl.jpg img464.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0778un.jpg img464.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0786ca.jpg img464.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0792hv.jpg img464.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0803vm.jpg img464.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0811pa.jpg Odpowiedz Link
nick000 Re: bardzo wczesny poranek 23.10.05, 07:54 dzień zapowiada sie słoneczny i ciepły, jest spokojnie, pachnie kawą, wszyscy jeszcze śpią, z głośników cichutko sącza sie dźwieki koncertu Lista, takie poranki lubię Odpowiedz Link
nick000 Re: bardzo wczesny poranek 23.10.05, 08:04 jest tak jesiennie, przecztajcie ten wiersz Pawlikowskiej Jsnorzewskiej, pasuje do dzisiejszego dnia Październik Brzozy są jak złote wodotryski. Zimno jest jak w ostatnim liście. A słońce jest jak ktoś bliski, który ziębnie i odchodzi. Lecą liście... img461.imageshack.us/my.php?image=grzybobranie0096cg.jpg Odpowiedz Link
nick000 Re: bardzo wczesny poranek 23.10.05, 08:09 a teraz słucham uwerturę Bajka Moniuszki, to jest dopiero muzyka, kto posłucha jej ze mną? Odpowiedz Link
kendo Re: bardzo wczesny poranek 23.10.05, 10:02 przysiadm cichutko obok Ciebie nicku, podajac szarlotke na talerzyku) i zamieniam sie w sluch przenoszac sie w czarodziejski swiat) wiersz bardzo wymowy zdjecie rowniez bajeczne-dziekuje nicku za porcje Twych widzianych przez Ciebie obrazow. cerkwia bardzo majestatyczna,a te malunki na niej tez nazywaja sie ikonami?? widnieje data ,czy to zalozyciel ,ktory ja wybudowal w 1498 roku?? zaraz sprawdze na Google co to za postac, milego dnia...slonezcko swieci migliscie. Odpowiedz Link
kendo Re: przewodnik cerkiewny 23.10.05, 10:34 www.pporthodoxia.com.pl/artykul.php?id=957 to chyba dotyczy temato co?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: przewodnik cerkiewny 23.10.05, 11:18 dzien dobry witam w leniwa niedziele. a propos cerkwi prawoslawnych to u mnie w rodzinnej miejscowosci postawiono kiedys kosciol bardzo podobny jak ten na jednym ze zdjec,dyzy jasny z oknami. msze tam byly odprawiane katolickie i prawoslawne na zmiane. byl ksiadz nasz i prawoslawny, mieli wyznaczone godziny mszy. jesli zachorowal prawoslawny zastepowal go nasz polski ksiadz i na odwrot. to jest dopiero wspolpraca co? 5 lat temu moja siostzrenica katoliczka brala w nim slub z ukrainskim obywatelem, slub podobny byl piekny. potem wybudowano kolejny wylacznie katolicki. jeden i drugi stoja do dzis,ale przyznam,ze prawoslawny wyglada zupelnie inaczej. ma cos w sobie co przyciaga wzrok, jest urokliwy nawet od zewnatrz. podczas wakacji u babci zawsze w niedziele po mszy wlasnie w tym slicznym malym kosciolku kupowalismy lizaki i lody Odpowiedz Link
kendo Re: przewodnik cerkiewny 23.10.05, 11:21 nigdy nie bylam w cerkwi, wiem,ze we Wroclawiu jest,przy jakiejs okazjii bede musiala tam zajzec. milego leniuchowania sloo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: przewodnik cerkiewny 23.10.05, 11:33 kendo napisała: > nigdy nie bylam w cerkwi, > wiem,ze we Wroclawiu jest,przy jakiejs okazjii bede musiala tam zajzec. > > milego leniuchowania sloo) dzieki, TObie tez musze wziac sie do jakichs obowiazkow. najpierw jednak powinnam wypic kawe Odpowiedz Link
slo-onko Re: przewodnik cerkiewny 23.10.05, 11:35 wiec i ja z wierszem sie wlepie,dostalam go dzis rano Poprzez uśmiech do mnie przyjdziesz przygryzłszy wargi gdy już spłoniesz w zielonym ogniu książek moje ręce przytulą cię okrytego kurzem dróg których nie przeszedłeś ciemne tajemnice istnień wypijesz z moich ust i na moim ramieniu wyliczysz ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność liczydłem znakomitym będą niepoliczone włosy piersi - złote połowy ziemi która jest twoim domem i ulice wszechświatów po których idziesz lekko moje nogi przed tobą tak będziesz zgarniał wiedzę nieprzebraną zamkniętą w rytmie mojej tańczącej krwi Halina Poświatowska Odpowiedz Link
kendo Re: przewodnik cerkiewny 23.10.05, 13:48 ech...poetycznie (tak jakby odswietnie)zaczeliscie dzionek milo poczytac cos ,co piesci umysl) Odpowiedz Link
kendo Re: niedziela swiateczna 25.12.05, 11:13 trzeba jednak zgodnie z kalendarzem na przod kroczyc, coby byl jako taki porzadek))))))) milego swiatecznego dnia Wam Wszystkim zycze, takiego slonecznego i mrozikowego jak u mnie, akurat sliczna pogoda na spacerkowanie po wczorajszym "obrzarstwie) Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 25.12.05, 13:45 uwaga, kolęda dla ludzi o mocnych nerwach media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf a ostrzegałem))) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 25.12.05, 16:10 o swiecieeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!,ja sie wystraszylam strasznie)))) uwazajcie..bo tam straszy)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 25.12.05, 21:37 święta, nie dziwię sie, ze nikogo na forum nie uświadczysz, sam wpadlem na moment chcąc życzyć Wam kochani dobrej nocy Wasze zdrowie Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 09:33 w niedzielę taka jak dzisiejsz wszyscy powinniśmy brać przykład z bohatera poni zszego wierszyka Jana Brzechwy. Leń Na tapczanie siedzi leń, Nic nie robi cały dzień. "O, wypraszam to sobie! Jak to? Ja nic nie rozbię? A kto siedzi na tapczanie? A kto zjadł pierwsze śniadanie? A kto dzisiaj pluł i łapał? A kto się w głowę podrapał? A kto dziś zgubił kalosze? O - o! Proszę!" Na tapczanie siedzi leń, Nic nie robi cały dzień. "Przepraszam! A tranu nie piłem? A uszu dzisiaj nie myłem? A nie urwałem guzika? A nie pokazałem języka? A nie chodziłem się strzyc? To wszystko nazywa się nic?" Na tapczanie siedzi leń, Nic nie robi cały dzień. Nie poszedł do szkoły, bo mu się nie chciało, Nie odrobił lekcji, bo czasu miał za mało, Nie zasznurował trzewików, bo nie miał ochoty, Nie powiedział "dzień dobry", bo z tym za dużo roboty, Nie napoił Azorka, bo za daleko jest woda, Nie nakarmił kanarka, bo czasu mu było szkoda. Miał zjeść kolację - tylko ustami mlasnął, Miał położyć się - nie zdążył - zasnął. Śniło mu się, że nad czymś ogromnie się trudził. Tak zmęczył się tym snem, że się obudził. leniwej niedzieli Odpowiedz Link
kasikk Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 09:48 chyba się nie da D dzień dobry vistulęta ) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 09:59 hej,hej !! leniuszki) -kasikk/nick no dobra ja juz po sniadanku, kocie nakarmione, posniadankowe talerzyki pomyte, ech...to sie nazywa len)?? sloneczko nareszcie swieci i chce sie zyc od nowa przemilego dnia Vistulanki/Vistulaki Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 10:44 dzien dobry dzien dobry. chcialabym sie dzis polenic,ale checi to jeszcze troche za malo. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 10:56 hej skoo, a len sie razem ze mna) mysle,ze po luchu dopiero "zaskocze" do czegos zrobienia milego dnia w duchu lenia) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 12:05 Sennam..dwie kawy i..NIC!! Milej Niedzieli Wam... Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 12:43 lepiej mala zdaj sprawozdanie z party wczorajszego) miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
mycha Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 16:03 w zasadzie to nie wiem, czy to jeszcze dzień dobry, bo przecież dopiero 16, czy już dobry wieczór zważywszy na ciemniejące niebo za oknem dzisiejszy dzień był śliczny i to słoneczko))) ja trochę się poleniłam, trochę wykazałam się inicjatywą w domowych robotach przesyłam mocne uściski Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 20:18 i wszyscy juz wpisani i pozdrowien) a tak pozatem to co w swiecie?? *zbiorka Owsiaka dla dzieci powypadkowych..chyba sie powiodla,nie sledzilam wcale w tym roku, *ciekawe co bedzie jutro z Szaronem,jak bedzie budzony... milego wieczoru. Odpowiedz Link
jtka Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 20:42 bry wieczór pogrypowe)))) no jakoś chyba zwalczylam choróbsko ,ale dziś jakiś "cisnący" dzień mam, idę chyba odpocząć Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 20:45 czesc Itus... czyli bylas dzielna z chorubskiem i uporals sie .... odpoczywaj i nabieraj sil Odpowiedz Link
kasikk Re: Niedziela odnowiona 08.01.06, 23:18 jtuś, zdrowiej i wygoń grypsko buziaczki Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 25.06.06, 08:47 no wlasnie .znalazla taka niedziele.... juz letnia i pachnaca swiezo skoszonymi lakami i kwiatem witajcie Zalogo... pieknego dnia zycze w plenerze i na dzialkach i na ogrodach....uwazajcie tylko na sloneczko,coby nie zostac poparzonym. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 25.06.06, 10:16 dzien dobry w sloneczna upalna niedziele. parzyc sie nie bede,nie mam czasu,ani mozliwosci.poza tym upaly beda duze,a to nie wplywa korzystnie na samopoczucie i na skore. cos ostatnio nie mam czasu na wiekszy dla siebie odpoczynek,w ciagu tygodnia bieganina i praca. cierpliwie czekam na urlop. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 25.06.06, 10:59 cześć kendo, witaj Slo Upalnie, słonecznie i tez mi sie nie bardzo chce dzisiaj jakąkolwiek aktywność przejawiać, niedziela w końcu, czas na relaks i lenistwo Zyczę dobrego dnia Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 25.06.06, 13:22 witam załogę ) u mnie lenistwo na całego - jeszcze w piżamie kursuję Odpowiedz Link
mala20033 Re: Niedziela odnowiona 25.06.06, 15:50 Slonecznie, upal nadal jest...ale w nocy byla burza z deszczem i wspaniale ogrod mi podlalo!!!Wieczorem zamiast podlewania(moge tylko w niedziele,wtorki i czwartki..) ksiazeczka na tarasie. Hurra!! Wam wspanialej niedzieli zycze... Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 25.06.06, 20:19 upalnie, słonecznie, dojrzewają późne czereśnie. img469.imageshack.us/my.php?image=dscf54506av.jpg i tym smacznym akcentem chce sie dzisiaj pozegnać, życzę dobrej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.07.06, 09:37 cieplunio,cieplunio,ze az duszyczyka sie raduje, dzis w planie plaza,zobaczymy czy nasze miejsce pod sosna bedzie wolne) a tak pozatem witam bardzo goraco Zaloge zyczac udanego wypoczynku pod promyczkami slonca. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 02.07.06, 12:38 witam u mnie cieplutko, ale wiatr, więc żyć można mam nadzieję, że tak pozostanie, bo upały są o-kro-pne i nie lubię ich bardzo chciałam się pochwalić, że Skrzacik na czworakach gania kociska jeszcze nie ma pełnej prędkości, ale już niedługo... hehehe... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 02.07.06, 12:47 i kto by pomyslal,ze niedzielny watek bedzie mial nie dlugo rok? w porownaniu do innych watkow nie jest az taki stary,ma niecale 200 postow. i gdzie sie taki uchowal przez tyle czasu? inne rosna,pecznieja,starzeja sie,a ten jakby sie w czasie zatrzymal. tez tak bym chciala,albo cofnac sie o kilkadziesiat lat wstecz,a tu jak na przekor czas goni bezlitosnie i nie pozostawia mi wyboru. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 02.07.06, 18:28 czołem wszystkim Ciepło, gorąco wręcz, piekne lato. Część dnia spędzilem leżąc plackiem na trawie i udajac, ze czytam Teraz loda zajadam, mniam Spokojnego popołudnia zyczę Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 02.07.06, 20:05 czesci sloo/ nick/kasikk ja juz po kolacji ale loda sobie dzis rowniez polize ale zdziebko pozniej milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: dlugosc watku, 02.07.06, 20:07 faktycznie sloo, sprawdzilam watek,zakladany jesienia.... dobrze,ze nam niespadl ,mozna sobie poczytac co w niedzielne dni jesienne pisalysmy Odpowiedz Link
slo-onko Re: dlugosc watku, 02.07.06, 20:15 tak, bylo slonko,kolorowe liscie,burze to prawie te same objawy jesiennej pory co latem Odpowiedz Link
kendo Re: dlugosc watku, 02.07.06, 20:27 to moze na druga niedziele uzyjemy watek odpowiedni na ta pore roku. nie chcialm by zaginal. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 16.07.06, 10:30 Niedziela zaczęła sie nam wietrznie i zimno, wieje od połnocy tak mocno, ze kwiaty na balkonie połamało. Niebo czyste, piękne, rozświetlone słońcem, z małymi białymi obłoczkami pędzacymi z wiatrem, jesienne bardziej niz letnie. A tak było dobrze, żar lał sie a nasze głowy, mam nadzieje, ze powróci niebawem. Zyczę spokojnej niedzieli Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 16.07.06, 10:30 Niedziela zaczęła sie nam wietrznie i zimno, wieje od połnocy tak mocno, ze kwiaty na balkonie połamało. Niebo czyste, piękne, rozświetlone słońcem, z małymi białymi obłoczkami pędzacymi z wiatrem, jesienne bardziej niz letnie. A tak było dobrze, żar lał sie a nasze głowy, mam nadzieje, ze powróci niebawem. Zyczę spokojnej niedzieli Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 16.07.06, 10:44 Witam ) u mnie niedziela również wietrzna i chłodniejsza mam nadzieję, że temperatury sie nie zmienią - 25 stopni wystarczy w zupełności, żeby czuć lato moja najulubieńsza pogoda ) pachnie jesieną... Odpowiedz Link
odin-2 Re: Niedziela odnowiona 16.07.06, 11:09 Servus Vistulani/Vistulanki No i podlaczyli nastepne ville i znowu mamy -i-net ..,az do nastepnego podlanczania, jeszcze ok.20 chatek w budowie na naszym "område" (dzielnica). Goraco jak w Piekielku - kurs przygotowawczy dla takich jak ja ??? ..."wskoczymy" na forum wieczorem,miejcie sobie dobrze ,Pozdrawia Odin. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 16.07.06, 11:32 Odinie miły ) w Piekiełku za darmoche dają zimne piwo nie marudź więc waćpan, tylko korzystaj Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 23.07.06, 09:27 jakas spowita mgla,duszna,mam nadzieje,ze sie slonce pokaze . udanego odpoczynku Zalodze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 23.07.06, 16:21 cześć kendulko, jak widze tylko szefowa czuwa, taki jest porzadek świata, ktoś sie byczy, ktoś inny musi interesu doglądać Ja dzisiaj byczę się od samego rana. Dzień piękny, prawdziwie letni, upalny i słoneczny. Dopiero niedawno białe chmurki zaczeły snuc sie po niebie, szkoda tylko, ze nie zwiastuja deszczu, jest on bardzo potrzebny. Wszystko wokół wysycha, nawet rzeka, w miejscach gdzie tradycyjnie głębokosć wody wynosiła ok. 1,5-2 metrów, dzisiaj sącza sie tylko błotniste strumyczki. Dobrze, ze głowne koryto nadal głebokie i można popływać, co dzisiaj z wielka rozkosza czynilem. Tak wyglada jedno z bocznych koryt Narwi img97.imageshack.us/my.php?image=dscf5779md2.jpg Odpowiedz Link
nick000 dzisiejsze niebo. 23.07.06, 16:27 img451.imageshack.us/my.php?image=dscf5768il1.jpg img451.imageshack.us/my.php?image=dscf5770fu2.jpg img95.imageshack.us/my.php?image=dscf5778so3.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 23.07.06, 17:36 dzien dobry,witam dopiero teraz,a moze juz teraz zmeczona sloncem i plywaniem,niewyspana,ale opalona i zadowolona z pobytu nad jeziorem zalaczone Nicka zdjecia sa piekne szczegolnie łaki. ja nie widzialam tak pieknych,a to co widzialam wolalo o zgroze do nieba. dojezdzajac do osrodka kiedys dojezdzalismy piaszczysta droga. teraz na te droge wysypano gruz chyba ze zburzonych domow albo inny betonowy pyl,ktory sprawia,ze i ludzie sa okurzeni,auta i poboczna roslinnosc. zielenina nie jest juz zielona ale siwa od pylu,straszne i smutne. nie dosc,ze ziemia wola o deszcz,wszytskie zielone rosliny,zyjatka, z trawy pozostalo wyschniete nie wiadomo co to jeszcze takie "betony" , bo to nie ludzie przyczyniaja sie dodaktowo do zniszczenia przyrody. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 23.07.06, 18:03 pozytywna z tego pobytu byla kapiel w czystym jeziorze i oczywiscie mleko prosto od krowy i swoj twarog od sołtysowej oraz pogoda,ktora zostawila swoj slad na mojej skorze Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 23.07.06, 18:16 do kompletu brakowało Ci prawdziwego wiejskiego chleba z tegorocznych zbóż, trzeba jednak jeszcze troche poczekać,zniwa zbliżają sie wielkimi krokami a nasze, ozłocone, pola wygladają cudownie img231.imageshack.us/my.php?image=dscf5692wx4.jpg img45.imageshack.us/my.php?image=dscf5693hm4.jpg img92.imageshack.us/my.php?image=dscf5696pj2.jpg img45.imageshack.us/my.php?image=dscf5698ls1.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 23.07.06, 20:00 no i latosi miodek chociaz twarozek z dzemem byl pyszny oczywiscie bez chleba nick000 napisał: > do kompletu brakowało Ci prawdziwego wiejskiego chleba z tegorocznych zbóż, tr > zeba jednak jeszcze troche poczekać,zniwa zbliżają sie wielkimi krokami a nasze > , ozłocone, pola wygladają cudownie > img231.imageshack.us/my.php?image=dscf5692wx4.jpg > img45.imageshack.us/my.php?image=dscf5693hm4.jpg > img92.imageshack.us/my.php?image=dscf5696pj2.jpg > img45.imageshack.us/my.php?image=dscf5698ls1.jpg Odpowiedz Link
nick000 zapowiada sie urodzaj;) 23.07.06, 18:31 na dzieci oczywiscieD Może tego nie widać ale bocki sa trzy, o czyms to swiadczy img162.imageshack.us/my.php?image=dscf5720iv9.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: zapowiada sie urodzaj;) 23.07.06, 19:59 moze na rodzenstwo dla kasikkowego skrzacika? no bo chyba nie Tobie Nick?)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: zapowiada sie urodzaj;) 23.07.06, 20:17 czas na odpoczynek po dwoch dniach wrazen. tzreba nabrac sil do pracy na nowy tydzien. wszytskim zycze spokojnych snow,dobranoc. Odpowiedz Link
nick000 Re: zapowiada sie urodzaj;) 23.07.06, 20:18 skad ta pewność? Niestety musze sie pozegnac, życzę wszystkim ciepłego wieczoru, dobrego snu i przebudzenia z humorem Odpowiedz Link
odin-2 Re: zapowiada sie urodzaj;) 30.07.06, 06:56 czujecie jak kawa pachnie ?,swiezo parzona buleczki tez juz na stole - wstawac spiochy szkoda dnia,ten co spi ten niezyje Dobrego Dnia Wam zycze Odpowiedz Link
kendo Re: zapowiada sie urodzaj;) 30.07.06, 07:53 cicho z Toba odni, zawsze musisz mnie obudzic tak wczesnie, a co powiedziec o tych co z kurami chodza spac?? witajcie Zalogo, nareszcie dojzalam do netu,jakos ostatnio na wszystko stracilam ochote,ale zyc mi sie chce pelna para),ech,jakies glupoty wypisuje od rana,bom sie nie wyspala) miejcie sobie udany i piekny dzionek. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: zapowiada sie urodzaj;) 30.07.06, 15:22 witam ) późno, ale jestem mam huk roboty, więc tylko podpisuje listę i zmykam za chwilkę ) miłego wieczora Odpowiedz Link
mala20033 Re: zapowiada sie urodzaj;) 30.07.06, 17:19 ..kiedys tak chlopakowi powiedzialam :kto spi ten nie grzeszy... Uuuuupal ze pasc mozna....58 dni do odlotu do Polski A Wam dnia wspanialego! Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 30.07.06, 16:09 melduje się popołudniowo, pogoda dziwaczna, pochmurno, duszno, nawet deszcz popadać zdołał. Spokojnej poobiedniej sjesty zycze Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 30.07.06, 19:44 dobry wieczor w niedziele. wrocilam z dzialki troche zrelaksowana. potem kilka rozmow telefonicznych i jakos dzien zlecial. mam wiesci od Jtki, przyzekla,ze w miare swoich mozliwosci bedzie zagladala na vistule ,nawet z noga oparta na klawiaturze Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 30.07.06, 20:30 Po długiej niedzieli wypada sie pozegnac, co niniejszym czynię. Dobrej nocy Odpowiedz Link