shanthi 06.11.05, 22:43 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34636zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odin-2 Re: dieta cud czy sport? 07.11.05, 08:39 .. wiem,wiem ,-tez mam diete CUD , po wielkim zarciu jest czas na sport - ogladanie meczów pilki noznej,oczywiscie w TV -na stadionach zbyt niebezpiecznie Odpowiedz Link
mala20033 Re: dieta cud czy sport? 20.11.05, 13:39 Duzo..duzo ruchu i spacery z futrzakami. Dziewczyny ten ruch u boku ukochanego futrzaka to najlepsza dieta. Odpowiedz Link
mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 10:09 mała zgadzam się z tobą w 100%. najlepsza dieta i jaka przyjemna... zamiast się głodzić, czy katować Odpowiedz Link
slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 10:55 mycha napisała: > mała zgadzam się z tobą w 100%. najlepsza dieta i jaka przyjemna... zamiast się > > głodzić, czy katować albo tez rowerek jezdzacy badz stojacy. co prawda sama nie pedaluje,ale znam takie co to na stojacym rowerze juz do Wawy dojechaly,albo dalej Odpowiedz Link
mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 11:59 jeżdżący owszem stojący, chyba nie dla mnie. tak monotonnie pedałować stojąc w miejscu, nawet czterech liter nie wytrzęsie na wertepach ale czasami chętnie macham sobie ręką i nogą w rytm muzyki Odpowiedz Link
slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 12:18 mycha napisała: > jeżdżący owszem stojący, chyba nie dla mnie. tak monotonnie pedałować stojąc > w miejscu, nawet czterech liter nie wytrzęsie na wertepach > ale czasami chętnie macham sobie ręką i nogą w rytm muzyki hehehe to tez jakis rodzaj sportu taki aeoribik na siedzaco Odpowiedz Link
mala20033 Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 13:35 A jaki futrzak jest szczesliwy ,gdy biegnie przy mnie na spacerku! Odpowiedz Link
mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 14:10 mała, za moim to ja biegnę na spacerku to dopiero trening! ;p Odpowiedz Link
slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 14:20 mycha napisała: > mała, za moim to ja biegnę na spacerku > to dopiero trening! ;p taki silny jak tur? zima moze za konika pociagowego robic i wiezc myszke na sankach Odpowiedz Link
mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 14:29 silny i woszem, może z tym pociągowym przeznaczeniem to lekka przesada, ale zawsze bierze z zaskoczenia i jak szarpnie, pociągnie, to powitanie gleby gotowe nha rower bym z nim nie wyszła, bo piling ciała gotowy już po pierwszej minucie jazdy) Odpowiedz Link
nick000 Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 16:29 wszystko co piszecie jest prawdą, w ramach rekreacji i sportu zjadłem właśnie obiad, za chwile sobie zapalę i wypiję kawę, którą z kolei, kto to wie Odpowiedz Link
mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 17:12 hihihi, a ja w ramach rekreacji, dbania o kondycję i figurę oraz obniżenia ciśnienia, które mi w pracy podnieśli przejdę się piechotką do domu;p Odpowiedz Link
mala20033 Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 21:25 Wspanialy pomysl..jutro w ramach dbania o zdrowie pojde piechotka do Rynku.Po drodze zwiedze 2 ksiegarnie.Dobrej Nocy dziewczyny! Odpowiedz Link
slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 19:55 nick000 napisał: > wszystko co piszecie jest prawdą, w ramach rekreacji i sportu zjadłem właśnie > obiad, za chwile sobie zapalę i wypiję kawę, którą z kolei, kto to wie ohoho jaki zdrowy tryb zycia mam pochwalic? Odpowiedz Link
nick000 Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 20:13 nie bardzo jest co chwalić, musze znowu zacząć żyć zdrowo, najwyższy czas. Powodowany tymi chęciami udaję się na zdrowy wypoczynek przy książce, wypiję herbatke, wolałbym piwo, papierosy schowam głeboko żeby nie kusiły a myśli będę koncentrowały sie tylko na czyms i na kimś very przyjemnym Dobrej nocy Odpowiedz Link
slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 20:29 nick000 napisał: > nie bardzo jest co chwalić, musze znowu zacząć żyć zdrowo, najwyższy czas. Pow > odowany tymi chęciami udaję się na zdrowy wypoczynek przy książce, wypiję herba > tke, wolałbym piwo, papierosy schowam głeboko żeby nie kusiły a myśli będę konc > entrowały sie tylko na czyms i na kimś very przyjemnym Dobrej nocy juz lepszy ten zubr niz piec szatanow dziennie i trzymam za slowo,ze papierosy bede szczerzyly kly na Ciebie dobranoc Odpowiedz Link
slo-onko Re: dieta cud czy sport? 22.11.05, 16:46 dzis mialam przymusowy aerobik w tramwajuDD auto mi sie zbuntowalo i musialam dostarczyc sie do domu miejska (fuj)komunikacja. nasi kierowcy w tych wagonach tramwajowych woza chyba worki z ziemniakami,a nie pasazerow to tez podczas hamowania biegalam to w przod to w tyl. kiedy tramwaj rozpedzil swoj motor pedzil jak szalony po torowisku kiwajac sie na lewo i prawo,a ja razem z nimDD chcialam postac troche po calym dniu siedzenia za biurkiem,rozruszac kosci tak wiec masaz kregoslupa mialam darmowyDD nie trzeba fitness-club i muzyki,wysatrczy kilkunastominutowa jazda MZK za jedyne 2,90 Odpowiedz Link
slo-onko Re: dieta cud czy sport? 23.11.05, 20:16 dieta cud-frytki smazone w olejuDDD a co, musze nadrobic starcone kilogramy po wczorajszym aerobiku w tramwaju i nie zamierzam sie odchudzac Odpowiedz Link
mala20033 Re: dieta cud czy sport? 23.11.05, 21:37 Zaczne sie odchudzac gdy wroce do domu..teraz korzystam z roznych smakolykow. Odpowiedz Link
kendo Re: dieta cud czy sport? 25.11.05, 12:46 widze nowy temacik,ciekawy, dla kazdego cos milego z "odchudzajacej dietki")))))))) niewiem jak to robie,(poza obnizka wagi teraz) ale nie musze walczyc z nadwaga, choc krawiec stwierdzil,ze przytylam az 2cm.))))))), a czytajac co mala tu pisze to sie dziwie z czeo sie chce odchudzic?? czyba z "osci" no sloo chcialo byc "lepiej odzywiona to moze sobie wcinac fryteczki smazone) Odpowiedz Link
kendo Re: dieta cud czy sport? 10.03.06, 21:24 www.dieta.boo.pl/diety-z-roznych-zakatkow-swiata.php szukalam czegos innego,i toto znalazlam ,musze sobie poczytac tak dla ciekawosci Odpowiedz Link
kendo Re: dieta hinduska 11.03.06, 10:45 nawet fajnie sie czyta o tych salatkach www.dieta.boo.pl/dieta-hinduska.php Odpowiedz Link
odin-2 Re: dieta hinduska 11.03.06, 12:37 mój przypadek : 4 x dziennie po 30 minut spacery z futrzakiem krowa z glodu padla-odzarlem ja od koryta (duzo zieleniny) i mimo wszystko ponizej 90 kg zywej wagi spasc nie moge , macie jakis tips który funkcjonuje ? jestem w 90% wegeterianinem . Pzdr. Odpowiedz Link
kendo Re: dieta hinduska 11.03.06, 13:32 oczywiscie ,ze mam odinie... CODZIENNY TANIEC PRZY RURZE ZROBI MIRAKIEL)))))))))))))))))))) SPROBUJ CHOC PRZEZ TYDZIEN A ZOBACZYSZ EFEKTY) Odpowiedz Link