mala20033 28.05.03, 20:04 Tajemniczemu Nieznajomemu zakladam tez skrzyneczke na mile slowka i zyczenia..mala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: nict1.. 29.05.03, 07:10 I widzisz Nictus,,, Mala zalozyla Ci maly "schowek",,, Zaczynamy upodabniac sie do SZufladki ale to chyba dobrze wszyscy znamy juz zasady dzialania. Pozdrawiam Cieplutko.....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: nict1.. 29.05.03, 11:23 Dziekuje Nictusiu za @.... Cieplutko Pozdrawiam.....PA;..kendo Odpowiedz Link
mala20033 liscik... 29.05.03, 16:55 Dzieki za 2..mily..taki cieply do porannej kawki byl..jestem cofnieta w czasie o 6c godzin,bom zza tej Wielkiej Kaluzy...troszke upalu przysylam i zapach rozy z ogrodka...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: POSZUKIWANY 04.06.03, 10:24 wyszedl z forum i dotychczas nie powrocil, NICKT 1,: zanki szczegolne; cieply ,mily,serdeczny,z duza doza humoru, szybko goniacy z forum na forum-nieuchwytny, lubiacy bawic sie slowami ktokolwiek z pastwa widzial lub cokolwiek slyszal, wie na temat proszony jest o powiadomienie niezwlocznie ,,,,kendo z Vistuli Nictus Pozdrawiam z skandynawskim ciepelkiem....PA;..kendo Odpowiedz Link
mala20033 Re: POSZUKIWANY 05.06.03, 16:05 Zguba Nasza Kochana ..sie pokazala i..zniknela..tak samo szybciusienko..Milego Dnia Mala Odpowiedz Link
kendo Re: POSZUKIWANY,,,Nicyus sie odnalazl ,,,hurrrraaa 05.06.03, 17:00 Nictus,,,, musisz przyznac ,ze udalo mi sie poszukiwanie,,,,, a nie sciganie,,,,,hi,hi,hi, bo jeszcze nie mam powodu Cie scigac.... Ciesze sie ,ze nas odwiedziles, czekamy na czestrze odwiedzinki.... Pozdrawiam....upalnie ....PA,....kendo Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 07.06.03, 17:39 Braciszku Moj..bede wiec kochac Cie z calego mego serduszka...tornada nie bylo..bzykanie koliberka Ci posylam..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: nict1.. 07.06.03, 20:06 Oj,moze byc duzy fest,,,,trzymaj paluszek na pulsie,,,,hi,hi, zapraszam cieplutko,,,, Pozdrawiam...PA;..kendo Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 08.06.03, 17:56 Za oknem szaroburo i bedzie znowu padac..Cudownego Koliberkowego Dnia Ci zyvcze Mala Song o ciszy Wy mnie słuchacie, a ja Śpiewam tekst z muzyką Taka konwencja, taki moment Więc tak jest Zaufaliśmy obyczajom i nawykom Już nie pytamy Czy w tym wszystkim jakiś sens A ja zaśpiewać dzisiaj chcę w obronie ciszy Choć wiem, nie pora, nie miejsce i nie czas Bo gdy się milczy, milczy, milczy To apetyt rośnie wilczy Na poezję Co być może drzemie w nas Przecież już dosyć mamy Huku i jazgotu Ale gdy cicho, to źle I głupio nam Jakby się zepsuł życia niezawodny motor Coś nie w porządku Jakbyś był już nie ten sam Cisza zagłusza, sam już nie wiesz, jaki jesteś Więc szybko włączasz wszystko, co pod ręką masz A gdy się milczy, milczy, milczy To apetyt rośnie wilczy Na poezję Co być może drzemie w nas Gdy kiedyś łomot nagle umrze w dyskotekach Do siebie nam dalej będzie niż do gwiazd Zanim coś powiesz tak jak człowiek do człowieka Cisza zgruchocze i wykrwawi wszystkich nas Dlatego uczmy się ciszy i milczenia To siostry myśli, świadomości przednia straż Bo gdy się milczy, milczy, milczy.... Odpowiedz Link
kendo Re: nict1.. 16.06.03, 18:46 a Ty sie gdzie chowasz Nictusiu ???? czyzby jakas szufladka ogonek przycisnela ???? hi,hi, Pozdrawiam Cieplutko,,,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 17.06.03, 16:43 Gdzie jestes Braciszku??Znowu mi zniknales??Pozdrowienia i Usmiechy..mala Odpowiedz Link
kendo Re: nict1.. 18.06.03, 13:44 biegaj powoli w weekend i uwazaj na ogonek, zeby gdzie nie zostal przytrzymany, bo nie wrocisz do nas hi,hi, Milego odpoczynku,,,,Pozdrawiam Ciepluko....PA;..kendo Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 18.06.03, 14:12 Moja Bratnia Duszyczko.. Nie zawsze bywa smutne oblicze Gdy się żęsiste łzy leje Czasem w życiu łamie się życie, A usta nadal się śmieją Odpowiedz Link
kendo Re: nict1.. 20.06.03, 13:38 Witam dzis "hymnem zabkowym" wiesz o co chodzi bo czytales w "szufladzie" miej Soibie przyjemnie w pierwszy dzien lata Skandynawskiegp,,,, Pozdrawiam ,,,kum,kummmm.....kendo Odpowiedz Link
kendo Re: nict1.. 24.06.03, 22:33 ..a Tobie znow ogonek sie gdzies zachaczyl????? ..a chyba spodobal Ci sie pewnie list gonczy??? Pozdrawiam Cieplutko,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: nict1.. 28.06.03, 10:55 ,,Nictusssssssssss !!!!!!!! gdzie sie zapodziales ??????? Zycze Ci i tak Pieknego Weekendu,,,, Usciski i buziaczki,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Braciszkowi.. 29.06.03, 18:16 Ze spuszczona głową chodzę po cmentarzu mego serca kilka mogił bez wspomnień -przystaję na chwile- w kąciku pod wierzbą często siadam na ławeczce wpatruje się we wspomnienia lubię rozmawiać z białym krzyżem to ON dał nadzieję -powiedział- to co umiera ZMARTWYCHWSTAJE! Odpowiedz Link
kendo Re: Braciszkowi.. 15.07.03, 09:57 ,,Nictus,,, gdzies sie zgubiles,i niemoge Cie odnalezc, ale zycze Ci pieknego urlopu,bo ja dzis juz swoj zaczelam i jade do Polski,,,, Pozdrawiam ,jak zawsze cieplutko i bede za Wami tesknic,,,PA;..PA;....kendo,,, PS; nie zaponinaj o Vistuli,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Braciszkowi..,,, Nictosiowi 14.09.03, 23:26 Nictos,gdzie jestes tak dlugo ????? czekamy i tesknimy,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Nictus juz wrocil !!!!!!!!!!!!!! 08.11.03, 17:12 Ciesze sie Nictosiu,ze juz wrociles.... mysle,ze sam rowniez odpowiesz na Swoje "sprawozdalniki" pozdrawiam cieplutko ,,,,i nie pedz,jak huragan..... Odpowiedz Link
kendo Re: Nictus juz wrocil !!!!!!!!!!!!!! 12.11.03, 12:36 Poswiatowska zycze Ci pieknej jesieni I po waskiej nici ksiezyca zeszla kolombina na poklad piruetemna wzniesionych palcach proste otanczyla deski w kazdymjej oku tkwila z nieba spadla gwiazda przyslonieta usztywniona rzesa gdy sie chwiala na stop uniesionych koncach ksiezyc- szlifowal droge wstecz na scianie bialej usiadla aby odpoczac i wlasnie frunela w gore kurtyna Odpowiedz Link
kendo Re: Nictus juz wrocil !!!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 12:49 Niedosc,ze jak tornado gna.... to skad sie bierze tyle pomyslow ???? i ze zdazy z tym wszystkim ???? Nictus milego slonecznego dnia/wieczoru/nocy... Odpowiedz Link
kendo Re: Nictus juz wrocil !!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 11:59 i sie gdzies znow zapodzial,,,,, czekamy z niecierpliwoscia na ponowne odwiedziny,,,, pozdrawiam cieplunio zyczac pieknych dni,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Nictus juz wrocil !!!!!!!!!!!!!! 05.12.03, 19:26 Cicho wszedzie glucho wszedzie i Nictusia tyz nie bedzie..Sciski Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Nictus jeszcze nie wrocil 16.01.04, 16:54 pewnie gdzies drzwi ogonek przytrzasnely wracj do nas Niktosiu.... zycze milego weekendu,,,,,,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Nictus jeszcze nie wrocil 03.08.04, 10:32 no ladnie! tak dlugo kazales na siebie czekac??? niemniej jednak cieszymy sie,ze nareszcie sie odezwales, witaj milunio i pieknego dnia.... Odpowiedz Link
nict1 wrocil, wrócił hehehe :) 03.08.04, 15:00 a nic nie kazałem ale miło mi, że bez kazania pamietacie o mnie jak ja o Was. Dzieki Odpowiedz Link
kendo Re: wrocil, wrócił hehehe :) 03.08.04, 17:48 nict1 napisał: > a nic nie kazałem ale miło mi, że bez kazania pamietacie o mnie jak ja o Was. > Dzieki wlasnie...ciekawe na jak dlugo tym razem???? ale nawet krotkie chwile z Niktosiem sa milunie Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 04.08.04, 16:12 Braciszku...lubisz Okudzawe?..bo ja bardzo.. "Opuszczajcie co prędzej sine zasłony Siostro żadnych już lekarstw nie dawaj tu Oto stają przy łóżku milczące pobladłe: Wiara, Miłość, Nadzieja jakby ze snu... Rozkoszują się teraz moim widokiem Chociaż puste sakiewki wypadły im z rąk Ty nie tęsknij i nie smuć się Wiaro trwożliwa Jeszcze tylu dłużników odejdzie w mrok. Coś ci powiem bezsilnie i delikatnie Moje ręce łowiły pieszczotę nie raz Ale nie smuć się, nie trwóż matko Nadziejo Jeszcze tylu na ziemi masz synów, co gwiazd. A do Ciebie, Miłości wyciągam me dłonie Wciąż pokornie wsłuchany byłem w twój głos. Ty się nie martw i nie bój ma powiernico Pora odejść, bo taki człowieczy los. Pora odejść. Już słońce stanęło w oknie Tak jak staje u progu każdego dnia. Trzy siostrzyczki, trzy żony, trzech sędziów uczciwych Otwierają mi kredyt co wiecznie trwa." Milego Slonecznego Dnia Braciszku...Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 09.08.04, 18:59 Wpadles jak po ogien braciszku i zniknales w kurzu..we mgle..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 11.08.04, 20:08 Braciszkowi.. "Chwila"...Staff... W złoty, upalny, cichy południa czas W kwitnącym sadzie poiła studnia nas. Piliśmy zimną wodę Z czerpaka na ochłodę. Potem patrzyłem w mszystą krynicy głąb, Skąd wiał nam w twarze chłodnej ciemnicy ziąb. Na dnie dwie nasze głowy Tłem miały sad wiśniowy. Wtem, jeszcze głębiej, zza kwietnych krzaka drżeń, W przelocie mignął pierzchliwy ptaka cień. Podnieśliśmy wzwyż oczy Ku modrej nieb przeźroczy. Ptak zniknął, jak zniknie młodość i wiosny czar... Spojrzelim sobie w oczu miłosny żar... Dzwoniła w studni woda, Jak chwile, których szkoda... Odpowiedz Link
kendo Re: nict1.. 27.08.04, 17:55 ..znow ogonek jakies drzwi Ci przycisnely???? przybywaj do "Kasikowe odliczanie" 28 sier.13:15 pijemy szampana za pomyslnosc mlodej pary..... Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 18.10.04, 15:23 A gdzie sie zapodzial moj Maly Braciszek???Pozdrowko Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: nict1.. 17.11.04, 17:26 Gdzie jestes Maly Braciszku? Moja jest trwoga ,moja jest wina ,moje sumienie i moje wspomnienie i moja świadomość i smutek na twarzy,moje są myśli te złe i te dobre , minuty godziny tygodnie miesiące .Siedze i czekam na powrót szczęśliwca na szczęście w zenicie na spokojne życie . Mala Odpowiedz Link