kendo 15.07.03, 12:37 Witaj Kasikk porywam Cie do naszego grona,,,, prosze wlasna przegrodeczke, moze sie przydac,,,, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Kasikk 15.07.03, 12:38 ,,tez zycze Ci Kasikk pieknych wrazen letnich i cudownych przygod,,,, Pozdrawiam cieplutko,,,,kendo juz na urlopie....PA;..usciski i caluski,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 14.09.03, 23:33 Kasiczku, juz po sezonie urlopowym, zajrzyj do Nas chociaz na chwile,,,, Pozdrawiam cieplutko.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 15.09.03, 21:50 OJ" Kasiczku alem sie osmiala hi,hi, i Ty powiesz,zes nieutalentowana.???? ja tez nie,to nie forum talentow, tylko takie sobie,o wszystkim i niczym, ja szkrobie dwoma palcami najczesciej. Brakuje mi tematu a wlasciwie niemam konceptu na nic nowego moze cos sie rozwinie,,,,, dziekuje Ci za odwiedzinki i z utesknieniem czekam na nastepne,,, pozdrawiam cieplutko,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 16.09.03, 21:49 Swietnie ,ze wpadlas,choc na momencik. Tez sie zawsze zachwycam pieknem; ktore u kazdego z nas ma rozne kryteria. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 26.09.03, 18:56 zycze Ci cudnego weekedu,,,,, moze na grzybkach ?? -to obfitego zbioru zycze,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 01.10.03, 16:29 Podrap swoj zwierzyniec za uszatkami..Caluski Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk,, POMOCY 02.10.03, 09:35 Skarbie,moze przetyczasz to przed szuflada,to zajrzyj do okienka,,, pozdrawiam cieplunio... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 15.10.03, 22:17 Czas mnie przegania,,, Kasikku,poczekaj odrobinke,,,, odpisze na pewno przed wyjazdem.... przepraszam i prosze o cierpliwosc,,,, pozdrawiam cieplunio i trzymaja sie zdrowo,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 18.10.03, 01:01 Pieknego jesiennego weekendu.... spacerkow wsrod szeleszczacych , pachnacych,kolorowych lisci.... pozdrawiam ciepltuko,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 07.11.03, 22:50 A Tobie jak zawsze Kasiku Slodziutkich Snow..i Pieknego Ranka..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 12.11.03, 12:05 Poswiatowska zycze Ci pieknego dnia... Naprzeciw obrazu kto zrozumie odwage twojego ciala kto odczyta do konca potrzebne oddanie brwi tkliwy fiolet dotyku zloto w tle i ponizej wlosow zmierzch pelen zywych drgajacych gwiazd Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 03.12.03, 11:45 milusinskiego dnia Kasikku niech buziaczek sie usmiecha caly czas,,,,, rozsadnych degustacji pychotek,,,,jestes lakomczusia straszeczna,,, pozdrawiam cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 04.12.03, 16:21 Skarbie,ja tez lakomczuch jestem,,,, dzis byla moja kolej na miescie proszenia,,,, poszlysmy do nowej "jadlodajni" zjadlysmy paj=tatra z kurczakiem,salata,pyszny tadziki=ogorek slodki z przyprawami w joggurcie, dobry chlebus z maselkiem,firmowa woda do picia i kawcia,,,, obiadku w domciu jua nie dalam rady zjesc,,,czekam do kolacji,,, milego wczesnego wieczoru,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 08.12.03, 21:33 Dawno caluskow nie dostalas wiec Ci je przesylam..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 09.01.04, 14:27 i ja tez posylam moc caluskow dla Ciebie,,,, milego dnia.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 10.01.04, 12:16 oj! Kasiczkku, wiem,ze chyba moja kolej teraz,,,zawstydzilam sie zdziebko ale dzis odpisze razem z premia na pocieszenie,,,,,obiecuje,,,, milusinskiego dnia,,,,,buziaczki,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 10.01.04, 12:54 zaniedlugo slubne sie z domciu przeniesie gdzie indziej to sie zabiore za zaleglosci.... miedzy pieczeniem chlebka,,,, buziaczki sobotnie,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 16.01.04, 16:44 ciekawych pomyslow na remoncik,,,, i przyjemnego weekendu ze sloneczkiem,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 16.02.04, 20:23 dziekuje za odwiedzinki,,, ciesze sie niezmiernie i zapraszam na przyszle razy,,,, miluniego wieczoru.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 17.02.04, 21:15 "ubomban " sie tym grzancem najpierw w kraju,,, przy Mamie, a pozniej wypije to razem ze slubnym hi,hi, milego wieczoru..... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 09.03.04, 12:58 dziekuje za "8 marca od panow" = suverenne dzis ide na yoga gazeta chodzi w zolwim tempie tak,ze dopiero wieczorkiem bede.... usciski i milego dnia.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 12.03.04, 11:54 Kasikku! co sie z Toba dzieje Skarbie ????????????? nie widzialam Cie wczoraj nigdzie .... zycze jednak pieknego dnia pozdrawiajac cieplunio....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 12.03.04, 17:32 ciesze sie ,ze jestes Skarbie, juz zaczynalam sie zamartwiac ) milego weekendu...usciski... Odpowiedz Link
slo-onko Kasik wrocil:))))))))))))))))))))))) 15.03.04, 18:35 kasik nie mow ze my nie zagladamy do Ciebie no chyba ze powinnam jescze gdzies indziej? masz swoje forum? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasik wrocil:))))))))))))))))))))))) 15.03.04, 19:12 no zobacz Kasikku, gdzie to jeszcze Slo.marzy pozagladac hi,hi, niemartw sie Skarbie,,, jeszcze sie zobaczymy,,,, moze bedziez kiedys na Dolnym Slasku przypadkiem, wtedy kiedy ja bede.... nigdy nic niewiadomo... trzymaj sie i nietrac nadzieii..usciski i buziaczki... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 18.03.04, 17:15 Kasik dziecko a gdzy Ty znow nam umknelas? wracaj czem predzej. a mzoe porzadki robisz jak ja i Kendo? wiec zrob szybko i zasiadaj relaksowac sie z nami Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikk 18.03.04, 21:00 oj, robaczki, mnustwo-mnustwo pracy mam w pracy i siedzę dłużej ( a team net działa jak mucha w smole, albo wcale ( Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 18.03.04, 21:18 u mnie tez zle chodzi net, dostal czkawki ) a na inne forum to wcale mi nie laduje.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 21.03.04, 21:27 A gdzie nasz kasikk znowu sie zapodzial? wracaj do rzeczki potaplaj z nami troszke Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 21.03.04, 23:24 Widac,ze Kasiczek dzis nie byla przy ochocie sobie nozek zamoczyc w rzeczce hi,hi, Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 24.03.04, 07:44 dziekuje przeslicznie za "przyjemna wycieczke" wieczorkiem sie znow pojawie, a teraz zaraz wyjezdzam z domciu...PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 25.03.04, 20:59 Poslalam @ obiecane "paczki szwedzkie, doszly Kasikku ??? ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 10.04.04, 17:25 Kasikkowi rowniez skladam najserdeczniejsze zyczonka swiateczne, dobrego swieconego i dyngusa wesolego)))))) Slo Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 10.04.04, 21:09 bezvirusowe-zdrowe smaczne i przytulne przesylam najserdeczniejsze zyczenia Wielkanocne..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk i kociaczki 03.05.04, 16:56 szukalam recepty na deserek i toto znalazlam, www.republika.pl/sevenlives/index.htm moze juz widzialas,ale zawsze jest zobaczyc repris) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 25.05.04, 09:18 a gdzie nasz Kasikk maly sie podziewa?((((( czemu u nas nie bywa? nie lubi nas?((( kasikk zagladnij do nas )) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.05.04, 22:02 zanim jeszcze wskocze do lozeczka... Kasikku milego uropu Ci zycze,,,, niewiem jak bedzie u mnie z czasem... w niedziele jade, wracam chyba we wtorek PA;..PA;....miej sobie dobrze.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 28.05.04, 11:09 to bedziesz miala mam nadzieje na to by zcesciej wpadac odwiedzac i brodzic razem z nami?)))) a tak po za tym to milego wypoczynku))) ja wypoczynek bede miala 8-13, bede lezec, lazic, wypoczywac, lezec, lazic, wypoczywac......... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 28.05.04, 11:32 milego urlopowania Kasikku.... podejzewam,ze zaczynasz zyci urlopowo juz od dzis wieczorem.... usciski..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 04.08.04, 14:54 pochwal sie w koncu Kasikku kiedyz ta szczesliwa "godzina bedzie" bo wydaje mi sie ze juz tuz,tuz...) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 06.08.04, 13:23 ..dziekuje silcznie za zyczenia dla slubnego.... kochana duszyczka jestes.... A On nawet pozdrowionka Ci przesyla o))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 12.08.04, 20:56 6000 -tysiecy usciskow i tylez buziakow.... ¤GRATULUJE¤ Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk ¤ 6000 ¤ 12.08.04, 21:08 nie trudno bylo nie zauwazyc, gdy otworzylam Vistule..)))))))) usciski i dzieki Kasikku. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk ¤ 6000 ¤ 12.08.04, 22:16 Upalu u mnie za duzo wiec troche ciepla podsylam..Buziaczki Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 13.08.04, 16:14 Nie ogladalam..karmilam kotke sasiadow..zaniedbali ja a jest taka drobinka..taka malutka..slodziutka..Caluski..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 13.08.04, 23:38 teraz zajrzalam do skrzynki i myslalam,ze z fotela spade.... co Ty wymyslila znowu ????????????????? jutro odpisze) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 26.08.04, 12:50 BARDZO PILNE......KASIKKU PRZESLIJ SZYBCIUTKO ODPOWIEDZ......... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 26.08.04, 18:52 ..nie moge doczekac sie jutra.... jak bedziesz przy czasie to daj znac.... a jeszcze jakbym mogla prosic Cie, zrobic zdjecie bo jestem bardzo ciekawa czy moje zyczenie zostalo spelnione.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.08.04, 12:20 teraz odliczam cos innego i siedze jak na igielkach.....) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.08.04, 12:46 otwieralam ma skrzyneczke z serduchem w gadziolku.... ale dobrze,ze puzzle sie zlozyly OK, wiec czekam cierpliwie....razem z Wami) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.08.04, 14:30 ..i ja sie tez wzruszylam do lez, bryle mi sie zapocily.... cieszym sie,ze chociaz tak moglismy sie zrekompensowac.... nich Wam szczescia duzo przyniesie.... usciski i claluski dla Cibie i mezczyzny Twego z Meskim Glosem.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 27.08.04, 17:02 Jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Caluski Mala Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikk 27.08.04, 19:37 kasiku kochany , to raz jeszcze ja... chcąc usprawiedliwić swoją nieobecność - w pracy jutro będę do 15 ale raz jeszcze życzę Ci przegadanych nocy, pachnących kawą poranków, wspólnych dni, nocy, tygogni, miesięcy , lat... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 29.08.04, 22:43 dzieki przesliczne "slowiczku"...cudownie wygladalas.... a tak probuje sobie wyobrazic, jak brzmialo Twoje TAK tym slowiczkowym glosem.... pewnie bym sie pobeczala,jak bym slyszala.... wczoraj pocily mi sie okularki moje)..usciski.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 03.09.04, 14:38 popsula mi sie poczta wiec wpisuje to co mialo isc maile do Ciebie jeeeeeeeeeeeeeenyyyyy dzieeeeeeeki))))))))))))) sa piekne, piekna jestes TY i fajnego masz faceta DDDDDD wiesz, kiedy w sobote o tej 13,15 kiedy Kendo zapowiedzialz biorke to an serio jak juz pisalam na forum wzruszylam sie nie na zarty) teraz ogladajac te fotki to az pzreszly mi dreszcze))))))) i czy dobrze poznaje,ze widac zamku krolewski w Wawie??? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 03.09.04, 14:47 ..dopisze raz jeszcze ja.... tak sobie wyobrazalam Kasikkow w tym pieknym dniu.... cudna z nich para. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 03.09.04, 19:40 Kasikku ale wiadomosci z poczty z ktorej wysylalam CI fotki i pisalam to odbieram tylko w pracy((((( wiec odbiore dopiero w poniedzialek))))) w domu odbieram tylko gazetowa Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 15.09.04, 22:29 slodkich snow Kasikku.... i dziekuje za wspanialy wieczor.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikk 17.09.04, 21:00 ...jako grzeczny facet powiedzieć muszę... ...że jest... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 26.09.04, 22:56 do Kasikka tez po cichutku zagladam, coby zwierzaczki kolderki nie sciagnely.... spij smacznie....wypoczywaj.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 30.09.04, 22:26 Tobie tez skarbie miluniej nocy zycze.... spij i wypoczywaj....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 11.10.04, 21:58 nie stresaj za bardzo, usadzi ,odpocznij zdziebko.... milej/spokojnej nocy zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikk 20.10.04, 22:19 śnij Kasikk o małych miękkich kotkach z pyszczkami wilgotnymi od mleka, dobranoc Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 17.11.04, 17:25 Kasiczkowi wierszowo..Mala kolor morza sie zmienia na jesien, staje sie plytsze w jego barwie, widze krotsza droge do swoich odlatuja ptaki jak co roku, kresla strzaly na niebie aby predzej, ja tylko mysla, gonie co noc do miejsc poprzez pryzmat slonej wody, na drugi brzeg popedzam, byle predzej waskie uliczki i Dlugi Targ, Neptun zaspany nie slyszy krokow moich mysli, przez Dluga co krotka jest od Zlotej Bramy, sklonilam sie zlote lwy w herbie odpowiedzialy Motlawa skrzy sie odbiciem lamp, cisza stary zuraw stoi na strazy, dumny jak paw wie ze przyjde tu jutro, gdy sztorm mysli ustanie na srodku morza moja kotwica laczy dwa brzegi po rowno piaszczysty brzeg z kamieniem ktory stoi przede mna Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 18.11.04, 15:52 Kasiku..bardzo lubilam starowke Gdanska...moze jeszcze kiedys tam bede?? Buziaczki..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Zyczenia swiateczne..... 24.12.04, 21:38 Kasikku, dziele sie oplatkiem w te piekne sniezne swieta zycza wszystkiego czego sobie pragniesz, by kazdy dzien byl piekny i wypelniony spelniomym marzenie, i zdrowka zycze rowniez. **WESOLYCH SWIAT. Odpowiedz Link
kendo Re: Wesolych swiat.... 25.12.04, 13:03 Kasiczku, przeslicznie dziekuje.... zycze milej kontynuacji swiatecznych, polecam spacerek po wczorajszym "obrzarstwie")))))))))))) jescze mamy snieg,choc 2/3 juz zdazylo stopniec, ale wczoraj bylo wprost bajecznie.. usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: a ja wyslalam 27.12.04, 22:32 o 21:26..pewnikiem listowy gdziesk po drodze skrecil))))))))))))))))) moze nadejdzie niebawem) Odpowiedz Link
kendo Re: a ja wyslalam 27.12.04, 22:50 kendo napisała: > o 21:26..pewnikiem listowy gdziesk po drodze skrecil))))))))))))))))) > moze nadejdzie niebawem) wylalam na poczte nievistulowa) Odpowiedz Link
kendo Re: ksiazka i kroniki 28.12.04, 22:50 a wiec zaczynam tlumaczyc.... *ksiazka- spodobala sie idea i od razu zostaje realizowana, nick zakupil juz "najpiekniejsze aforyzmy swiata" i postanowil dla mnie przeznaczyz z wpisami wszystkich forumianek i foreka juz wyslal do malej, pozniej ksiazecze wszyscy przeczytaja i w koncu mi przysla, z wszystkimi kwiatkami/zakladkami/dopiskami itd....... **kroniki pomysl rozwinelam orzeszka, i tak sie beidzimy nad tematem, ze nick obiecal pierwszy zaczac pisac "pamietnik" pozniej wysle do nastepnej osoby i kuleczko.... problem,ze kazdy bedzie chcial miec rowniez kronike w domu wiec ze sloo tak rozmawialysmy dalej, ze niech kazdy zacznie pisac swoj i wysyla do nasteonej osoby i w ten sposob kazdy by miala "wlasna kronike z wszystkimi" na razie wszystko jest pod dyskusja, kazdy moze pisac co sam uwaza za stosowne zeby ktos inny mogl przeczytac "kawalek Jego zycia" usch,to chyba tak w skrocie) Odpowiedz Link
kendo Re: ksiazka i kroniki 28.12.04, 22:53 jeszcze niedofrunal((((((((((((((((((((( bede sprawdzac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 03.01.05, 17:10 kasikk podaj w poczcie gazetowej jeszcze raz swoj nr gg albo zaklikaj na moje, zapisze sobie teraz. wowczas nie moglam(((( Odpowiedz Link