mycha Re: Kasikk 19.01.07, 11:46 jeśli do tej pory nie udało mi się wywołać na twojej twarzy uśmiechu to może tym mi się uda;D www.youtube.com/watch?v=DARd5Lu_MDQ Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.01.07, 16:01 oj,kasikku, szkoda kociskow( tz.co sie z nimi stalo??drzewo przygniotlo/czy wichora porwala? przytulam na pocieszenie. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.01.07, 16:24 achaaaaaaaaaaaaaaaaaa... oj,to szkoda...nieda sie naprawic, zagladam w tym sklepie za nimi i ani razu ich nie spotkalam wiecej,jak zobacze,zakupie nowe. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.01.07, 17:00 nic to kasikku, trzymam reke na pulsie i jak cos ciekawego zobacze to napewno "strate wichrowa"(wstretne wiatrzysko)wyrownam) a bede niedlugo w wielgasnym sklepie,wiec sie rozejrze dokladnie za "niespotykanymi rzeczami". Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.01.07, 17:12 wiem kasikku,ze tylko po prostu poinformowalas, ale tak sobie pomyslalam,ze dawno temu co pieniachy wydawalam i wlasnie,jak bede w tym sklepie to moze cos innego w oko wpanie,wiec,niema paniki),tak wszyscy go reklamuja,ze jest totalnie wszystko dla kazdego) Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 23.01.07, 08:19 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3868792.html zainteresowana? pojechała byś? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 26.04.07, 10:05 moze wiesz,jak mycha sie czula przed wyjazdem,czy zdazyla sie bezstresowo zapakowac,wczoraj wczesnie z netu zeszlam i nic niewiem co u Niej sie dzialo. miej sobie udany dzieonek ze Skrzacikiem. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 26.04.07, 20:19 tak sobie pomyslalam,ze moze Ja pocieszalas przed strachem,przed podroza zdwonilam na komorke i byla juz w autobusie,wiec zdazyla) miej sobie udany wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 08.05.07, 18:29 i tak jedzac kolacje po napisaniu listu,myslam,przeciez nie podziekowalam za perzet co mycha przywiozla,dziekuje slicznie,pachnie w calym pokoju ,a jeszcze nie zapalam,tylko odwinelam z opakowania Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 20.06.07, 19:43 dzieki, odpisze troszke pozniej-przepraszam, zycze milego wieczoru..usciski i calusy dla Skrzacika. Odpowiedz Link
kendo Re: milego urlopu 28.07.07, 20:25 bespiecznej podrozy/pilnuj Skrzatasa dobrze, no i niech urlopik bedzie pelen pieknych wrazen,niezapomnij napstrykac fotek. no i niech slonecznie bedzie caly czas Odpowiedz Link
kendo Re: witam pourlopowo 12.08.07, 08:37 niema to jak udane urlopy, mam nadzieje,ze zasycilas sie rybkami w roznych postaciach, a moze jakas nowa recepte podpatrzylas na ich przyrzadzanie? miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: witam pourlopowo - rybkowo;)) 13.08.07, 10:12 ech,tez niezrecznie by mi bylo podgladac rybaka miajac cala rodzinke obok siebie))))))))))))))))))))))))), najwazniejsze,ze wszystko smakowalo i urlopik byl udany. zycze przyjemnego dochodzenia do siebie po urlopiku) mysle,ze zdjatka napstrykalas i cosk tak prywanie zobacze) Odpowiedz Link
kendo Re: witam 15.08.07, 19:53 i slicznie dziekuje, nawet odpisalam szczypte) miej sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: witam 23.08.07, 20:31 Kasikku, mam mase w ogrozie szafrkow,jezeli inaczej na nie mowia hiacynty perlowe czy niebieskie,jak chcesz to podesle,do siostry ma gosc na drugi tydzien z kraju pyjechac,ma byc tydzien,podala bym mu by poslal do Ciebie z kraju. za liscik dziekuje i odpisze puzniej-przepraszam za zwloke, acha widzialam rowniez gdzies indziej tuniczke Skrzacika,lady wzorek,sama robilas i czy masz go rospisanego czy w diagramie?? miej sobie udany wieczor. Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 24.08.07, 21:21 taka jedna mała, czarna, co to trzeba uważać, bo na drzewo ucieka nieśmiało u twoich drzwi stoi Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 25.08.07, 19:24 a moze wysylaj wszystkie listy Kasikku na Yahoo poczte, tess_terra@yahoo.com juz mnie zaczyna pocztowa skrzynka do pasji doprowadzac( miej sibie uddany wieczor, Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.08.07, 16:40 Skarbie nie probowalam wczoraj, a dzis absolutnie czasu nie mialam,zaraz do Ystad jade i tak do wieczora mam "mlyn" rozjazdowy.... napisze,jak zrobilam,bo z mozgownicy to mi nieschodzi) dzieki za chwilke rozmowy wczorajaszej,bylo milutko Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk i szfirki?? 29.08.07, 11:01 fotoforum.gazeta.pl/72,2,638,21485703,23550958.html nareszcie znalazlam zdjecie, czy o tych kwiatkach myslimy, te niebiesciutkie,rosnace w kepkach blisko tej kamienej kostki? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk i szfirki?? 30.08.07, 10:05 OK kasikku, jak bedzie chcial wziasc paczusze (maja byc w piatek u mnie)to podam do wyslania,mam ich duzo,a co roku rozrastaja sie kepki. zycze udanych wyrobow sloikowych Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk i szfirki?? 04.09.07, 10:07 kolega,obiecal,ze wysle z kraju szfirki,ma w tym tygodniu wracac, wiec mysle,ze nie musisz ich zakupowac miej sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk i szfirki?? 08.09.07, 14:02 dzieki Kasikku, jakos przetrwam,dzis mzyscie,ale mus jablkowy zrobilam,a to oznaka poprawy samopoczucia,gorzej z leniem spratajacym,cale szczescie,ze nie prowadze "otwartego domu"( miejcie sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk i robutki drutowe;) 09.09.07, 10:28 wiem,ze robisz duzo na drutach, tamtego wzorku nie sprawdzilam( ale znalazlam cos tajiego" 34 Dziurawe trojkaty" ten niebieskawy wzorek oczka.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?4 niewiem cczy robilas go,bo zastanawiam sie te trzy puste kratki z dwiema strzalkami jak to robic? opis mowi,ze przerabia sie jedno oczko a dwa oczka przeciaga sie przez to pozostale-czy moznaby zdjac na raz trzy oczka?,bo to latwiej tak-planuje wykorzystac pozostale wloczki do dlugiego swetra. mam bialy moher i zaczelam robic tunike,jak odnajde opis wzorku to zalacze,(udalo mi sie go od razu dorze rozpisac i idzie pracka skladnie) miej sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 16.10.07, 13:17 no mysle,ze cebulki kwiatowe nadawaly sie do wsadzenia w ziemie i beda cieszyc wiosna Twe oczeta, wysla je pozno i pewnie podwiedly a tak pozatem to zycze udanych dni Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 31.10.07, 13:05 usunelam Twoj wpis,ale jakis "harnas" sie wpisal,) moze go na razie zostawie??,czy tez to usunac? miej sobie udana srode. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 03.11.07, 20:17 jak zwykle pomieszalam cos, znaczy mialam harnasia usunac??,nie otwieralam tego linka, az mi sie glupio kasikku zrobilo,bo powinnam reke trzymac na pulsie, juz dzis nie pamietam w ktorym to watku bylo,ale jak natkne sie to zdejme, przepraszam Cie Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 04.11.07, 18:45 juz posprztane a tak to chyba masz racje,ze hormonki na topie i tak Cie do smuteczkow szlochanych naklaniaja,moze pozniej sie cos odmieni,na poczatku tak jest i niegdy nie tak samo,jak za pierwszym razem, moze to jakis romantyczne cousk bedzie? miej sobie spokojniutko Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.12.07, 12:21 czekam na odpowiedz kasikku lisciku,ktory podeslalam. miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 02.01.08, 11:50 wzorek z Skrzatasowej tuniki sie zgadza, musial odlezec swoje ,wczoraj zrobilam probke, oczywiscie zle sobie go pierwszym razem rospisalam-dzieki,fajny bedzie na zarekawki. PS;,a czy aniolek byl w kopercie dla Skrzacika?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 04.01.08, 19:08 czesc kasikk. chcialam Ci bardzo podziekwac za swiateczna karte dzis wyjelam ja ze skrzynki. inna,ktora dostalamz Łodzi byla wyslana 21-go grudnia.przypuszzam,ze Twoja w okolicach swiat. czyli przez dwa tygodnie po swietach otrzymuje zyczenia,paranoja aczkolwiek mila,przedluzajaca okres swiat dzieki Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 09.01.08, 20:06 dzis wpadlo avi z poczty,to chyba od Ciebie,jutro odbiore. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 11.01.08, 11:35 wczoraj odebralam paczuszke, zapalilam i zapach po calej chtce sie zozsial, nawet dzis jeszcze pachnialo,kawa i wanilja) acha...nawet kokarfa sie nie zgniotla dziekuje przeslicznie za zapach/zyczenia karteczkowe zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 11.01.08, 12:53 a to ci Skrzatas rozrabiaka) no chciala wiedziec pewnikiem czy bez skrzydelek tez aniol bedzie fruwal) oczywiscie,ze utrafilyscie z zapachem, teraz jade po abazurek do lampusi,mycha pewnie ja pamieta,bo pokazywalam-chwalilam sie co zakupilam. miej sobie spokojnie milo a dziekowalas mi w zalaczonym lisciku do paczuszki za wszystko Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 16.01.08, 17:21 czytalam o tym wzorze patentowym, na razie nie wchodzi w rachube,bo te resztki wloczek co mam to raczej na wzor lzejszy co malo wloczki bierze, ale na rekawy do zimowej kurtki to sie chyba bedzie nadawac,pozniej rekaw podszewka ocieple dodatkowo,to nastetpny pomysl mam taki,gdy bedzie aktualne zglosze sie, tak mnie naszlo pod koniec roku na przerobki,pozbywanie sie w praktyczny sposob wloczek i rzeczy,a ze kurtka jeszcze w dobrym stanie,tylko rkawy sa juz za waskie i ciagna gdy rekami"macham" wiec mysle,ze uda mi sie ten projekt., namnozylo mi sie mnostwo pomyslow....nie nazekam na nudzenie sie. zycze szybkiego skonczenia pracki i zadowolenia dla Skrzatasa z rekodziela Mamy Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 16.01.08, 18:18 tez zapisuje,kasikku,to dobry pomysl, a nadodatek przy wzorze zapisuje co z czego zrobilam i na ile oczek,latwiej sie zorientowc gdy trzeba druty czy grubosc wloczki zmienic, a dzis szukalam po sklepach takich plastykowych koszulek,by wlozyc w nie zeobiona probke wzoru z opisem,mam juz sztywny perm,ale tego rozmiaru nie znalazlam w tanszej alternatywie,wiec w ksiegarni bede musiala zakupic, a nastepny projekt,to zakup kosza wiklinowego na piknik, jest w sam raz na schowanie drutow i robutek takowych,w srodku jest wykonczony materialam,ma fajne zamkniecie,ze psiun nosem nie otworzy i nie zacznie sam dziergac,wielkosc OK,forma kosza-sciety stozek,niedrogi i chyba zakupie. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 17.01.08, 10:00 wczoraj znalazlam swietna stronke z wzorami, moze jeszcze nie widzialas,swietne sa rozwiazania do zakonczen rekawow/dekoldow a i opis wzorow. abc_robotek_na_drutach.republika.pl/ zycze duzo inspiracji) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.02.08, 09:34 udalo mi sie otworzyc list,ale nie zalacznik, strasznie poczta pokickana( odpisze,jak obejzalam zalacznik. miej sobie dobrze Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.02.08, 20:15 juz obejzalam i slodziaste sa..... liscik z Yahoo odpisze,dzis,tylko zdziebko pozniej,bo pszeciez gazetowa ,to az mnie z nerwa roznosi,niechce byc rozczarowana,jakby liscik gdzies w niebo sobie poszedl.- delikatne usciski....teraz musze uwazac by ni przydusci malenstwa) Odpowiedz Link
nana_c Re: Kasikkowe odliczanie 03.03.08, 18:04 Szukalam watku do reaktywacji ale gdzies sie zapodzial? Zycze duzo zdrówka i wytrzymalosci, w tych ostatnich fizycznie ciezkich miesiacach Sama ciekawam, czy bedzie zodiakalna owieczka, czy krówka- bo juz wiem, ze ani baranek, ani byczek ;-P Odpowiedz Link
kendo Re: chusta-szal 07.05.08, 09:43 kasikku, zrobilam druga z czystej welny (sprolam stary komplet co mialam,szorska w dotyku)i powiem,ze efekt marny,po naciagnieciu/wyschnieciu te zabki sie zwijaja,niepodoba mi sie, najlepiej sprawdza sie Alpaka i moher 70%-poliamid30%,ta czerwona zrobilam z mohera tego,i choc cieniutki jak mgielka,ciezko sie robilo,ale rezutat sliczny. w czwartek spytam w kawiarence jakiej jeszcze babki uzywaly i Ci napisze,zebys miala czas w sklepie porownac kvalite,zanim podesle wzorek. miej sobie dobrze. Odpowiedz Link
kendo Re: chusta-szal 14.05.08, 11:17 Skarbie przymierzam sie do nastepnej chusty,popatrz na Forum robotkowe, a ta co obiecalam podesle,jak dziecie zjawi sie do nas bo mamy nowe oprogramowanie i nijak nie umie wlozyc skanu do dokumentow- przepraszam za zwloke,bedzie to diagram,ktory Ci pozniej symobole opisze,lub telefonicznie objasnie. miejcie sobie zdrowo-buziaczki. Odpowiedz Link
kendo Re: chusta-szal 14.05.08, 21:23 dostaniesz kasikku obydwie,jak dosteane opis tej drugiej oczywiscie, tylko troszke cierpliwosci a dziekuje za Malutka,dopiero do poczty gazetowej dzis zajzalam, slodziaste...ech,tak wysciskac i wycalowac sie chce) trzymajcie sie dziewczyny,jest Was teraz TRZY) Odpowiedz Link
kendo Re: chusta-szal-tlumaczenie diagramu 24.05.08, 18:03 juz podeslalam diagram na szal ,ktory widzialas zdjecie, pytaj ,jak co nie rozumiesz,najchetniej na Yahoo poczcie,bo ta gazetowa do pasji mnie doprowadza. zaczynasz ja od 19 0czek,gdzie oczka brzegowe sa w to wliczone 1) /= ja oznaczylam "A"=tz.ze jedno oczko przenosisz na prawy drut,nastepne przerabiasz i przeciagasz przez to przelozone na prawym drucie. 2) /(ta kreska ma byc w druga strone skrzywiona ) i oznacza,ze dwa oczka razem przerabiasz,ja oznaczam to jako "G" 3)maly trojkacik= to 3 oczka razem sie przerabia, 4)o=nwiniecie. 5) pusta krateczka=wszystkie oczka robi sie na prawo. 6) k= oczko brzegowe.nie przerabiasz go go na poczatku rzedu,dopiero gdy wracasz. *Rzad 17,33,49 itd...... tu dobierasz osiem occzek i robisz same prawe,wracasz i zaczynasz juz wzorem, ja mialam problem od 49 rzedu,ale po przerobieniu tych osmiu occzek,powtarzalam caly czas ten srodkowy segment miedy pierwsza osemka a ostania,czyli od rzedu33-49. jak bedziesz przy koncu robotki to napisze zakonczenie. POWODZENIA Odpowiedz Link
kendo Re: chusta-szal-nabieranie oczek 26.05.08, 10:31 nabieralam na jednym drucie, chociaz mozna na dwoch,wychodzi ladniej, po upraniu lub namoczeniu trzeba ja na szpileczki dobrze naciagnac,ale to juz na koncu napisze,jak naciagalam. PA;..lece znowu do lozeczka..... Odpowiedz Link
kendo Re: chusta-szal-nabieranie oczek 27.05.08, 09:42 o jeja,ja zawsze nabieram jdnakowo, czyli na jeden drut, robie "petelke" co daje mi dwa oczka i pozniej nabieram nastepne oczka z wluczki zaplecionej na dwoch palcach. jestem zadowolona z tego nabierania Odpowiedz Link
kendo Re: i jak???????????????????????? 12.06.08, 08:39 zaczelas juz chuste robic?? jak masz problem to pytaj,albo SMS-a wyslij,to podzwonie,bo mam zalotwione tanie rozmowy z krajem. udanego dziergania. Odpowiedz Link
kendo Re: i jak???????????????????????? 03.10.08, 19:00 kostusie bola po "fikolkach"?????? pytalam dzis pielegniarek o ten resonanas o ktorym wspominalas, zadna o czyms takim nie slyszala( miej sobie dobrze i usciskaj Skrzaciki. Odpowiedz Link
kendo Re: dzieki 13.10.08, 18:36 juz sobie zapisalam nazwe,bo tyle czytam roznosci na temat alergi,ze w koncu zaczelam mieszac), na razie dzis z konsultacja doktora nie biore jednej tabletuni,zobaczymy,jak bedzie, juz niemoge ich pozerac,co prawda bylo 4szt dziennie,ale czulam sie strasznie((((((((((((( jakas nowa dusza sie zjawia czasami u nas na forum, szkoda,ze niechce zostac dluzej. miejcie sobie dobrze "aniolki czarliego",bo teraz akurat tak mozna Was nazwac Odpowiedz Link
kendo Re:Drops 14.12.08, 11:24 Kasku, moze zainteresuje Cie ta stronka,super rzeczy sa w swiatecznym kalendarzu co dzien. www.garnstudio.com/julekalender.php?lang=se zycze powodzenia zamierzam sobie zrobic kters z tych kapciuszkow na drutach lub szydelku. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re:ech..... 16.12.08, 11:18 jestem Kasikku zawiedziona. mam jednak nadziej,ze nie bedzie gorzej nic nie dopisuje,choc wiele bym jeszcze miala do wpisania,ale to by zaostrzylo sprawe, moze temacik ucichnie. pozdrawiam . Odpowiedz Link
kendo Re:witaj Kasikku 07.03.09, 15:12 milo sie czytalo ponownie Ciebie u Nany przy remonciku, wpadaj czesciej. usciski dla Skrzacikow) udanych dni zycze. Odpowiedz Link
kendo Re:Kasikku,prosze 02.05.09, 11:27 przekaz gratulacje imieninowe Tacie, pozycz o demnie wszystkiego najlepszego/ duzo radosci/zdrowia/spelnienia marzen. dzieki . pozdrawiam Was Wszystkich cieplutko a najwiecej sciskam Skrzaciki) Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Kasikk 19.11.09, 00:28 to jest test sygnaturki, kurka flaczek, mam nadzieję, że zadziała Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.11.09, 09:48 no i wszedl link, GRATULUJE Kasiku blogga trzeba sie zalogowac by wpisy robic??, niewiem,jak z tym bedzie,,jeszcze nie probowalam, a kiedys chcialam na innym blogu skometowac,nie zalogowalo mnie( PS;..no wloczka naprawde ma sliczny kolor, wzor tez odpowiedni do koloru. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.11.09, 20:21 no chcialam sie wpisac Kasikku chca "konto"? to co tam mam wpisac? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.11.09, 20:38 no i musialam zalozyc konto, czekam na potwierdzenie by kliknac w jakiegos linka i chyba bede mogla sie u Ciebie wpisywac, i chyba na innych blogach tego typu tez? bo nigdy nie robilam tego. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 20.11.09, 09:21 jeszcze nie dostalam potwierdzenia, i nie moge wpisac kometarza Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 21.11.09, 10:53 weszlam na gazetowe haslo za pierwszym razem nich Cie sie sliczne pomyly rodza do bloggowania. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 21.11.09, 20:31 nazdrowko Kasikku, bede zagladac do Ciebie, sam tez od dawna nosze sie z zamiarem bloggowania, ale jakos brak mi odwagi, niewiem ,jakby go nazwac, co w nim bym pisala procz robotkowych pokazow pomysle i chyba sie skusze czy ten to darmowy? ile ma pojemnosci na zdjecia z tekstem, cczy latwy w "obsludze"?,bo ja to straszny gamon z redagowaniem technicznym zycze preznosci bloggowej, Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 22.11.09, 10:35 wlasnie obsluga mnie odstrasza, dzicie kiedys sobie tez -zabloggowalo- podobal mi sie caly system tego, bede musiala go poprosioc o pomoc, pytanie tylko czy bedzie mial czas pozniej ponaprawiac mi wszystko od"reki"-zawsze brakuje mu czasu by wpasc do nas miej sobie dobry dzien Odpowiedz Link
kendo Re:zyczenia noworoczne 28.12.09, 16:42 *Kasikku zycze Ci samych radosnych dni z dziewczynkami duzo zdrowia spelnienia marzen chatkowych i szczescia osobistego Odpowiedz Link
kendo Re:zyczenia noworoczne 01.01.10, 10:40 Kasikku, musialam noca wysylac strasznie duzo SMS-ow, dziekuje a jednoczesnie dwie proby wysylkowe poczynilam i nie wyslalo mi zyczonek do Ciebie, musialas chyba strasznie duzo ich wysylac zycze samych pieknych chwil w NRoku Odpowiedz Link
kendo Re:w ostaniej chwili 14.12.10, 14:45 watek "zalpalam" a tak o Skrzatach pomyslalam, teraz to juz "szaleja" pewnie obie? Odpowiedz Link
kasikk_29 Re:w ostaniej chwili 14.12.10, 15:28 jejku, oszaleć można, ale to moża na pryw napiszę, tylko napisz do mnie na gazetową, żebym wiedziała, gdzie pisac do ciebie Odpowiedz Link
kendo Re:juz w nowym? 15.12.10, 09:09 jak szybko zlecialo, czy juz mieszkacie,czy dopiero meblujecie/tapetujecie/podlanczacie itp....... ale fajna sprawa,tez szalalam ze szczescie,jak do swojej chatki sie wprowadzalam zycze trafnych dekoracji wnetrz/zakupow-dokupow meblowych..... Odpowiedz Link
kendo Re:juz w nowym? 16.12.10, 10:25 Kasikku, na gazetowa mozesz pisac, codziennie teraz zagladam,bom facebooka podlaczyla nie jestes na nim tez? Odpowiedz Link
kasikk_29 Re:juz w nowym? 16.12.10, 11:51 nie, nie mam czasu na te wszystkie portale gazeta mi wystarczy Odpowiedz Link
kendo Re:juz dostalam 20.12.10, 23:02 niedawno wlasnie za poczte sie wzielam, dzis doszly Twoje pozdrowienia z mikolajowymi zyczeniami, przesliczne dzieki za pamiec. , a ja w tym roku cos ze wszystkim do tylu Odpowiedz Link
kasikk_29 Re:juz dostalam 21.12.10, 12:08 strasznie szybko ale cieszę się, bo zawsze się spóźniam, a tu mi się udało Odpowiedz Link
kendo Re:juz dostalam 21.12.10, 21:02 za to ja spozniona,podzwonie Kasiku do Ciebie w wigilje z rana a jeszcze zawsze SMSalas w wigilje Odpowiedz Link
kendo Re:kasikku 25.11.11, 10:24 zlozylam zyczenia imieninowe nigdy taki za duzo, bo niepamietam kiedy je obchodzisz miej sobie udany dzien Odpowiedz Link
kendo Re:kasikku 15.12.11, 15:34 dziekuje za zyczenia swiateczne, dzis doszly wzajemnie Kasikku zycze tego samego dla Skrzatow i Ciebie z M. Odpowiedz Link
kendo Re:kasikk 27.03.12, 10:46 tez jakos czasu nie moze sobie wykombinowac by nas odwiedzic, miej sobie milo...i czekamy na odwiedzinki Odpowiedz Link
kendo Re:kasikk 23.04.12, 16:58 Skarbie o ta chodzilo, ale juz zrobilam i sie naciaga akurat przypomnialam sobie,jak to ,gdy diagram sie skonczyl ,jak sie zrobilo. pozdrawiam i usciskaj Skrzaty Odpowiedz Link
kendo Re:kasikk 23.04.12, 20:03 nie szukaj juz... wtedy byla sobota,juz po zamknieciu sklepu z welna i nie mialam sie kogo spytac jak dalej sie robilo, ale "zaskoczylam" po pierwszym segmecie.... wzor ladnie sie zlozyl i zadowolona jestem. Odpowiedz Link
kendo Re:kasikk 27.07.12, 17:13 dla Twojego Skrzata Kasiku zycze duzo radosci/szczesliwego dziecinstwa/usmiechu podsylam aniolki do wyborow i nawet wszystkie. Odpowiedz Link
kendo Re:kasikk "odswierzanie" 23.03.13, 08:49 wnet bys do "muzeum trafila" pozdrawiam i usciski dla Skrzatow. Odpowiedz Link