kendo 27.06.06, 08:47 pachnace sianem poranki,owite nutka mgly porannej, cudnosci przy spiewie juz wyklutych ptasich maluchow. pieknych dni wtorkowych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: ¤LATO¤.. wtorek-2006 27.06.06, 08:48 mysle,ze do tak pieknego wtorku wszystkie szufladunie wpadna by popodziwiac jego uroki, cieplego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: ¤LATO¤.. wtorek-2006 04.07.06, 09:50 cudnownie zapowiada sie dzien....ptaszyny sie ciesza z takiej pogody a kwiaty ciesza swym wdziekiem) pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
megxx Re: ¤LATO¤.. wtorek-2006 04.07.06, 10:47 Piękny dzień, dzisiaj chyba będzie cieplej, bo mniejszy wiatr. Wczoraj w słońcu żar, a wiatr chłodził mocno-i bolały główki. Pamiętajcie, po nocy przychodzi dzień, a pod złym humorze -dobry.(Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i przeczekać Miłego dzionka! Odpowiedz Link
kendo Re: ¤LATO¤.. wtorek-2006 25.07.06, 09:20 i co??, nikt nie wietrzy szufladek?? do roboty duszki,bo sie jakies cmy zalegna) pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
megxx jest tu kto???? 08.08.06, 15:14 Lekko przerażona jestem, nikt tu nie zagląda? A tu znowu lato puka do drzwi, nie pada, nawet ciepło i chwilkę było słonecznie Pozdrawiam Odpowiedz Link
megxx Ostatni wtorek lata:( 19.09.06, 12:33 No i już mi żal... Piękny tylko lipiec nie nasycił mnie latem Nie ciesza czerwone korale Nie cieszą żółcie, choć domowo je uwielbiam. Liście powinny być zielone (i na drzewach, nie pod nimi). Mimo takich smutnawych myśli..cieszę się życiem niezależnie od jego warunków...daje czasem po ....., ale lepiej, że jest niz gdyby go nie było Ludkowie, hej! Miłego życia wszystkim! Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 27.03.07, 23:01 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link