jtka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 16.08.03, 14:49 Hej Aniouku))) Oj , końca remontu to na razie nie wiadać, ale chyba powoli jesteśmy bliżej końca niż poczatku Dziś próbowali kłaść elewację na budynku, ale niestety deszcz padał i tylko troszku zrobili... A o wymianach ekip nic wolę nie mówić, część z nich nie nadaje się do niczego ))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 16.08.03, 15:48 nie chowam się, anioueczku, tylko zmęczona jakos jestem i nie mam weny twórczej, i żadnej innej ) ale miło, że o mnie pamiętasz ) buziaka masz za to ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: list do ANIOUEK1 16.08.03, 17:34 Dzis ide do kosmetyczki..niech mnie zdziebko "podciagnie"..hi,hi,..Cudownego Dnia..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 16.08.03, 18:25 ,,Skarbie dzis mnie dopadla aklimatyzacja, snuje sie z kata w kat,pospalam juz , zjadlam obiadek pozny i znow glowa spada mi na klawiature.... bylam proszona do Niemiec,tak ze chyba bedzie trzeba poczekac ???? dzieki za stelite....PA;.. Odpowiedz Link
transoptor Re: list do ANIOUEK1 17.08.03, 06:38 Przepraszam,rzeczywiście powinienem ...nie mam nic na usprawiedliwienie tego nietaktu Ale przecież wiesz aniouku,że ... Odpowiedz Link
transoptor Re: list do ANIOUEK1 17.08.03, 07:51 Wpadnij dziś choć na chwilę na poduchy,tam dziś swiąteczna feta trwać będzie... W imieniu rzulwia i reszty śpiochów poduchowców-serdecznie zapraszam )) Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 17.08.03, 19:55 gdzie żeś odleciał, aniele nasz srebrnopióry?? Odpowiedz Link
transoptor Re: list do ANIOUEK1 19.08.03, 00:51 Dzięki aniele za słowa otuchy.Życia nikomu nie przywrócę...wiadomo mój pies już od niedzieli biega w najlepsze jak odrodzony,a przedmioty ...cóż,masz rację,kupię nowe,bo jest na nie wolne miejsce)) Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 20.08.03, 14:53 Nie rozpaczaj ,popatrz w skrzynkę coś na jej dnie sie bieli...Koperta pękata bez znaczka - więc niestety czekają Cie wydatki! Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 23.08.03, 16:16 witaj Aniouko ) nie bylo mnie ) urlopiłam sie milutko wrocilam niedawno ) heh... zagladne jeszcze dzis wieczorem ) pozdrooveczki ) Odpowiedz Link
transoptor Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 24.08.03, 03:38 ...hm ...i anioły nie są bez wad nie słuchają dobrych rad Odpowiedz Link
tradycja1 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 24.08.03, 16:55 Nie wiem nic konkretnego jeszcze,ale jak zgromadze jakas wiedze odpisze natychmiastowo...postaram sie najszybciej jak moge... Pozdrawiam.Jestem z Wami i czytam,wiem gorzej z pisaniem...choc wydawalo mi sie ze mam sporo fantazji... Odpowiedz Link
slo-onko Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 26.08.03, 19:38 Witaj Slo-onko Chyba zbytnio sie ochłodziłas latając z wiatrem po niebie, obmywając deszczem i pluskając w morzu. Zimno mi bez Ciebie i chyba nie tylko mi zimno... Slo-onko, Szuflandii potrzebne jest Twoje ciepełko.. użycz go choć czasem, i choć ociupinkę Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 28.08.03, 20:23 Anioueczku, dziękuję za ciepłe słowo ) Jakoś w miarę doszłam do siebie W każdym razie nie zamierzam kłaść się na ten katafalk, co sloogi na poduchach ma mi podarować ) Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 31.08.03, 16:50 ,,Sprawdz @ Skarbie, ale jestem,rostrzepana dzisiaj hi,hi,,,,,PA;.. Odpowiedz Link
anula73 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 01.09.03, 18:46 witaj dlugo sie nie odzywalam, bo nie widzialam nic do mnie. potem bylam na wakacjach dzisiaj mialam pierwszy dzien w pracy- ciezko sie znalezc po urlopie... na razie chyba czesto nie bede pisac, bo musze sie odrobic ;-( (no i tak czesto nie pisalam ) humor mam moze lepszy, czasem dopadaja mnie moje demony, ale staram sie o nich nie myslec. pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 02.09.03, 17:30 droga Aniouko ) moje "dziecko" to moja praca magisterska.. pisałam ją pół wakacji (przedtem mi się nie udało pogodzić pracy zawodowej z pisaniem...) i wysłałam ją do mojego promotora początkiem sierpnia. nie wiem co z tego wyniknie, bo on milczy i nie ma po nim nigdzie śladu.. czasem dopada mnie smuteczek z tego powodu.. wiem, że to głupie, ale dopada mnie też kryzys "pisarza", gdzie zaczynam wątpić w wartość tejże pracy. to podobno normalne, ale.. boje się troszkę co będzie dalej. widzę piękno jesieni, widzę nadzieję w kolorze tęczy gdzie indziej, niż moja sfera naukowa... widzę złote, purpurowe i brązowe liście, spadające gwiazdy i marzy mi się... )) dziękuję za Twoje słowa ) ps. mam sprawe pomocy dla kogoś.. spróbuję ją zaszczepić zaraz... Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 02.09.03, 19:59 Aniouko, mam jedno male pytanko... skad wiesz o moim adresie na interii???? jakos mnie przytkalo, kiedy dostalam od Ciebie maila na tamten adres... nie wiem, ale poczulam sie dziwnie.. dziekuje za zyczliwosc.. ale po prostu nie umiem na razie odpisac Ci na @... musze to przemyslec... co do kolegi... studiuje chemie na politechnice... lubi prowadzic samochod.. co wiecej? sam nie wie co powinien robic.. a ma problem.. dziekuje Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 03.09.03, 10:35 ,,Skarbie,,, poszukiwania e-mailowe nie daly zadnego rezultatu,,,, czekam na odpowiedz publiczna ,jak wczesniej wspominalam,,, badzmy dobrej mysli,,,,, pozdrawiam..... Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 03.09.03, 16:46 Slodki Anioleczku..wyslalam email do tego czleka z Wroclawia..moze sie zglosi emailowo do Kendo i Ci pomoze..Pa Pa Mala Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 03.09.03, 21:15 MAM !!!!! MAM!!!!! OJ Chyba!!!!! zagladaj do skrzynki,zaraz wysle,,,, ale poczta ma na razie zaklucenia na linij... PA;..na razie Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 03.09.03, 21:29 juz wyslalam,,,,, Powodzenia,,,,PA;.. jak to dobrze miec czasami "chopa"hi,hi, pozdrawiam,,, Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 04.09.03, 12:11 witaj Aniouko ) niestety... na @ nie ma odpowiedzi, tel. nie odbierany, ni ma ( pewno pazdziernik mnie czeka...( probuje i probuje otworzyc gazetowa poczte.. heh.. ) jeszcze poprobuje.. dziekuje, jak przeczytam to odpisze ) milego dzionka ) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 04.09.03, 15:22 ciesze sie,,,,, trzymam kciuki za powodzenie,,,,, pozdrawiam cieplutko,,,,PA;.. Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 04.09.03, 17:47 droga Aniouko ) na drugi mail tez nic nie doszlo sprobuje wejsc na serwer interiowy.. heh.. w razie czego mam taki sam login na tlenie... gdybys mogla... dziekuje ) pozdrooveczki serdeczne )) Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 04.09.03, 20:05 Aniouko )) dziekuje za @. doszlo i przekaze )) pozdrooveczki i raz jeszcze dziekuje ) Odpowiedz Link
jasmintea Hmm.. 05.09.03, 14:36 Witaj Aniouku Dziekuje za @ Sprawil mi radosc wielka - i natchnal mnie optymizmem Chociaz tak naprawde nic nie jest takie proste jak chcielibysmy, zeby bylo.. Ale wierze,ze wszystko sie ulozy.. Tylko ciekawe jaki obrazek powstanie tym razem w moim kalejdoskopie.. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
aniouek1 list 194 z 10-09-2003 od Anielki_M 10.09.03, 13:45 anielka_m 10-09-2003 11:35 odpowiedz na list odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Dziękuję Kochane Słoneczko. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła troszkę popisać. Cmoku Smoku anielka Odpowiedz Link
kendo Re: list 195 10.09.03, 13:54 Anioueczku,,, cala przyjemnosc po mojej stronie,,,, jezeli moge to zawsze pomoge"zagubionej Duszyczce" przeciez wiesz,,,,, pozdrawiam cieplutko,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 10.09.03, 16:24 Aby zebrac wszystkie me mysli do kupy i by byly naprawde prawdziwe potrzebuje zdziebko czasu i aby skonczyly sie te bole glowy po upadku..Mala...Dnia Cudnego... Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 11.09.03, 15:55 Anoiueczku,,, przepraszam,ze zalozylam niechcacy nowy watek "Kajtusiu"""" bylam niezalogowana,a jak sie zalogowalam to wyszlo,jak obecnie,,,, jezeli nie sprawilam Ci zaduzego klopotu to prosze przeslicznie o przeniesienie tego do Kajtusiowej Skrzyneczki,,,,, dziekuje i przepraszam.... pozdrawiam cieplutko,,,,PA;.. Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 12.09.03, 18:17 Poczekam ,poczekam już nauczyłem się czekać.Pzdr. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 15.09.03, 18:03 juz podaje "smarkatke" do obtarcia lezkow...... glaskam po glowce i przytulam cieplutko,,,,,, a czemu Nasz Skrzydlaty Anioleczek posmutnial ???????????????????????? Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 15.09.03, 21:19 anioueczku masz ode mnie w prezencie białą chusteczkę w biedronki, żeby zabierały Twoje łezki i żebyś już nie płakała ) buziak na pocieszenie Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 15.09.03, 22:48 a biedroneczki sa czerwone, wiec beda sluzyc jako odpromiennik od zlych urokow i czarow rzuconych na Ciebi,,,, i widzisz Anioueczku piekniejszego prezentu juz nie dostaniesz ,jak ten co teraz ,,,,, swietny pomysl Kasiczku,,,,z takim prezencikiem dla Anioueczka.... no juz chyba lezki obeschly calkiem i sloneczko zawitalo w oczka,,,,,????? pozdrawiam,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 16.09.03, 22:22 Oj,OJ,!!!!???? Anioueczku cos sie dzieje tam u Ciebie????? wczoraj perelki Swoje gubilas , dzis smutek widze wielki,,,,, czy jakos moge pomuc???? napisz na @ a moze cosk innego ????? pozdrawiam cieplutko i przytulam na pocieszenie,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 16.09.03, 22:46 to ,w takim razie zycze szybkiego uporania sie ze wszystkimi strachami,,, bo zawsze jest jaks inna droga -ta lepsza,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 17.09.03, 12:28 Skarbie,,, przed chwileczka wyslalam @ do Ciebie, potwierdzenie sie pokazalo,ale nie znalazlam w folderze -wyslane- strasznie dziala ta ich gazetowa poczta,,, Zycze pieknego Dnia i zlapania iskierki,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 17.09.03, 15:44 ,, Skarbie, dziekuje za potwierdzenie,,,, z ta poczta gazetowa to sie jest zawsze niepewnym..... Milusinskiego Dnia i duzo promieni slonecznych....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 19.09.03, 09:33 ,,,, OCALIC,ZACHOWAC NADZIEJE NA C.D.N. ,,,, Anioueczku! NADZIEJ trzeba zawsze miec, to jak niezbedna przyprawa w naszym zycu, co nadaje nam smak i sens zycia,,,, Pozdrawiam cieplutko zyczac duzo wiary w nadzieje,,,PA;.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: list do ANIOUEK1 19.09.03, 21:48 Hej Anioulko powiadasz farbe? hmmmmm, nie wiem co moglabym napisac, zeby nie poczula zalu, ze wlasnie to robie. no coz, wczoraj podziwiala widoki wawy i miala spotkanie z promotorem-jak sie skonczylo nie wiem. a dzis mam nadzieje jest najbardziej radosna Ulalka jaka znam a znam tylko jedna tylko niech wraca do nas jak najpredzej. bo Jtka tez w Polszcze i Nicta brak i Transa Rzulwik czasem wpadnie z rzadka bez te dziure w dachu mimo, ze jest juz na miejscu to czeste wizyty sa niemozliwe. i z tego powodu takowy smutek mnie ogarnia, ze czasem z z Jasminka podyzorujemy i wciaz czekamy((((((((((((((( Odpowiedz Link
jtka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 22.09.03, 20:41 Ale Aniouku namieszałam Ale to przez to ,że ja myślami jeszcze w innej części Polski siedzę. Już zaraz przepisze swój list do odpowiedniej skrytki, a Ty zrób tylko porządek z resztą. Odpowiedz Link
jtka Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 22.09.03, 20:47 Anioueku))) zaglądam , zaglądam , tylko że na kilka dni wyjechałam odetchnąć górskim powietrzem)))) Pozdrawiam)) Odpowiedz Link
aniouek1 list 216 od Rb13 z 22-09-2003 17:50 22.09.03, 22:30 Autor: rb13@NOSPAM.gazeta.pl Data: 22-09-2003 17:50 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- ...a ja szukam od 17.09 i szukam ...i pustkę znajduję Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 23.09.03, 22:15 jestem,jestem,,Anioueczku,,,, bylam tylko na cmoku na altance i zamierzalam isci nan, bom sie dzis tyle napisala, ze lapcieta,az mi pulsuja,,,,, zagladalas na @ ???? Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 23.09.03, 22:40 Anioueczku,nie jestem zamadra w komputerze, ale wiesz ze nastapila znow zmiana wszystkich linkow, tak,jak ja to zrozumialam , to trzeba pozmieniac wszystko zeby bylo juz bez ,www2 ,bo wyjdzie z obiegu teraz wszystko sie zaczyna bez -www- na forum o forum poczytasz sobie i jest zamieniarka ze mozna zmienc..... Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 23.09.03, 23:35 dziekuje,Anioueczku,w @,o to mi chodzilo.... jutro sie wezme za probowanie i zobacze jak mi to pojdzie czemu to ma byc zawsze takie skomplikowane usch ,,,,, po co ja wogole zasiadalam do komputera hi,hi, Molej nocy,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 24.09.03, 12:57 ,, Anioueczku,,,, ale mnie milutko zaskoczylas,,,, tak,tak to chcialam miec,(nie jestem zla) ale jak Ty to wyczarowalas????? popsotkowalas dobrze i dziekuje slicznie nigajac nozka,,,, a przed chwila chcialam usunac Temat i zostal tylko skreslony???? ale to poczytaj na @,bo przed chwila wyslalam wiecej szczegolow.... pozdrawiam ciepluteniko,i w podzience buziaczkow tysiac przesylam,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 24.09.03, 23:47 Anioueczku oby tak bylo jak mowisz,,,, ale wiem,ze wysoka temperatura tz.sloneczna tez robi mi bol Bylismy w Blugari w Slonecznych Piaskach jednego razu to odczulam to ,a upaly byly niemilosierne,,,, a teraz naprawde ide nana,bo i tak nic juz wiecej nie napisze hi,hi, PA;..Czarodziejko i do jutra ,jak sie dziwigne z wyrka hi,hi,..... Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 25.09.03, 12:37 Sprawdz @ Kochanie milutko pozdrawiam....PA;.. Odpowiedz Link
mrouh Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 25.09.03, 21:48 Aniouku, szczerze mówiąc zobaczyłam "to" dopiero dzięki Twojemu listowi. Zaglądam ostatnio raczej tylko do ostatniego aktywnego wątku, stąd niedopatrzenie. Mogłabym trochę takich linek poskręcać, bo to nie jest trudne, tylko dopiero w weekend chyba Nie wiem też czy ja dobrze Cię zrozumiałam. Czy chcesz żeby każdy miał coś takiego w sygnaturce? Wtedy tak czy siak musiałby sobie to wstawić w "Moim Forum". I jeśli to ma być w sygnaturce, to nie wiem, czy Szufludki będą tego chciały... myślę o sytuacji, kiedy się udzielają na innych forach GW i może niekoniecznie chciałyby, żeby link do ich listów w Szufladzie był taki wystawiony na publiczny widok wszędzie, gdzie się odzywają (bo przecież podpis się sam dołącza do postów zalogowanego użytkownika). A jeśli to ma nie być w sygnaturce, to... ja nie rozumiem. I tak przecież będzie sobie musiał Szufludek wkleić skądś adres do swoich skrytek i przegródek i czy to będzie z pasku adresu w przeglądarce czy z jakiegoś innego miejsca (poczty/schowka?), to chyba na jedno wychodzi... Aniouku, najlepiej wszystko mi jeszcze raz wytłumacz, bo ja chyba nie rozumiem tak jak trzeba... Jestem trochę rozkojarzona ostatnio. Rozum mi się zużył nadmiernie pOZDRAWIAM CIEPŁO Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 28.09.03, 21:24 Anioueczku, co zrobilas z Kasikk skrzynka nie przyjmuje mojego listu,,,,, sprobuje napisac na nowo i zobacze co bedzie,,,,,,PA;... a wiem ,ze w tym samym czasie znow bylysmy w tym samym miejscu....)) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 28.09.03, 21:40 no nareszcie poszlo,ale musialam przepisywac, nie chcialo wyslac tego co bylo juz,,, ach ,znow sie dzis napisalam,,, mowie swiecie z Wami i Szuflada,,,, ale zawsze milutko tu wpasc i swoje trzy grosiki zostawic,,,, PA;..i milej nocy zycze ,gdybsmy sie moze nie minely znowu hi,hi, Odpowiedz Link