aniouek1 31.05.03, 21:27 Równoczesnie z PRZEGRÓDKA na Twoje listy do SZUFLADY, dostajesz bezabonamentową TWOJA własną SKRYTKE NA LISTY DO CIEBIE. Życze Ci serduszkowo by trafiały tu same mądre i dobre myśli ubrane w piękne słowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 list 1 31.05.03, 21:39 Inamorato Witam serduszkowo w cieplutkiej SZUFLADZIE w krainie Listopisarzy, życząc Ci nowych, dobrych przyjaźni. Nie wiem skąd wiatry Cię przygnały do SZUFLADY, ale to przecież najmniej ważne. Ważne, że jesteś z nami i ważne by Ci z nami dobrze w SZUFLADZIE było, a nam z Tobą. Czuj się wiec jak najlepiej, odwiedzaj saloniki, korzystaj z huśtawki na WERANDZIE Nictosia i wszystkiego na co masz tylko smaczek próbuj, kosztuj do sytości. Miło wszystkim będzie jak swoimi radościami zechcesz się dzielić z Litopisami Także ludzkie zmarwienia i troski nie są Listopisom obce, czy straszne, a dzielone z przyjaciółmi stają się zazwyczaj mniejsze albo żadne Pozdrawiam P.S. Nie wiem czy Ty, ale ja mam ochotę na zieloną herbate pod gwiazdami na werandzie Odpowiedz Link
inamorata Re: list 1 31.05.03, 23:33 Anioueczku, serdecznie dziekuje za ciepla Szufladke i mile przyjecie. To prawdziwa oaza spokoju i mysle ze jakis Dobry Duszek za reke mnie tu przyprowadzil ) Postaram sie dbac o zakamarki Szufladkowe w miare mozliwosci czasowych-slowo ex- zucha ) Pozdrawiam z warminskim przytupem... mam nadzieje ze nie tupnelam zbyt glosno, wszak pora nieodpowiednia ) ina. Odpowiedz Link
nict1 list 3 03.06.03, 16:11 ladne listy piszesz Pozdrawiam p.s. wstap na czekoladki Malenkiej na werande, albo zajrzyj do wtorku, a jak nie, to do mojej ulubionej srody Odpowiedz Link
nict1 list 4 04.06.03, 11:23 Ina Napisalas: > Dziekuje nickciu, nickciaku nicktusiu - nie wiem jak ma sie zwracac )) po pierwsze nie mnie tylko sobie, a po drugie to wszystko jedno nict to nict > za slowa uznania, choc listow niewiele poki co po pierwsze - naleza Ci sie, po drugie - pisz, pisz to bedzie wiecej hehehe > Na czekoladki nie zdazylam, niestey to sie tez da nadrobic > A do srodu juz zajrzalam Widzialem i dzemik mam jeszcze na brodzie hehehe > Pozdrawiam czerwcowo nic dodac nic ujac - wzajemnie Odpowiedz Link
nict1 list 5 04.06.03, 14:43 Ina Dziekuje za lapke z dzemikiem, sport ekstremalny czyli ganianie pomiedzy watkami, bujanie na werandzie i wstep do nadrabiania hehehe Pozdrawiam srodowo-werandowo p.s. musze sie wreszcie wygramolic z szuflady Odpowiedz Link
nict1 list 6 11.06.03, 12:18 Nie moglem znalez skrytki, ale znalazlem hehehe Gdzie Ty sie podziewasz? Co u Ciebie slychowac? Pozdrowionka Odpowiedz Link
aniouek1 list 7 12.06.03, 17:38 Ino Jesteś pełnoprawnym szufladowym duszkiem, czuj sie w naszej rodzince szufladowej jak najlepiej, bo tak właśnie się czując najpełniej wzbogacisz szufladę. Wypełniaj ją wspólnie z nami, swoimi smutkami tak szczodrze, jak swoją radością. Ja wiem, i nie tylko ja to wiem, że życie nie składa się z samych uśmiechów, ale zraszają go także smutne łzy, a samotność jest ludzką cechą tak samo powszechną jak potrzeba przyjaźni, miłości, bliskości. Pozdrawiam serduszkowo P.S. nie tylko TY Ino "tak czujesz.." Odpowiedz Link
aniouek1 list 8 12.06.03, 19:07 Ino ja troche wiem, ale wiecej nie wiem A wzruszenia, to być może niemiłe,bo miłe z pewnością NIE hihihi Odpowiedz Link
aniouek1 list 9 12.06.03, 19:46 Każdy coś wie, czegoś nie wie i sądzę, że to bardzo dobrze Bez....- masz rację - ja też nie Odpowiedz Link
aniouek1 list 10 14.06.03, 00:00 Dziękuję Ino Gdyby mój uśmiech mogł zarażać choćby tylko nadzieją, to... nie przestawałabym się uśmiechać... Pozdrawiam, życzę spokojnej nocy i uśmiechniętej soboty Odpowiedz Link
aniouek1 list 11 14.06.03, 00:33 Ino, nie przestaję, i bardzo się staram by nie przestawać Ino, w szufladzie, może i jesteś krótko, ale dobrym duszkiem jesteś od zawsze. Bardzo się cieszę, że jesteś w szufladzie, i równocześnie gdzieś też jesteś Odpowiedz Link
mrouh 12 - Mrouh do INAMORATY :-) 15.06.03, 12:37 Ina, dziękuję To dla mnie już końcówka zmagań egzaminacyjnych, tym ważniejsza... Już nie muszę więcej studiować, ale pewnie niedługo za tym zatęsknię i zacznę znów ALe póki co WAKACJE... Odpowiedz Link
kasikk numerek 13 mój ulubiony 16.06.03, 15:05 pewnie wiesz, ale chiałam ci powiedzieć, że piękne listy piszesz i jakoś mi się nostalgicznie-jesiennie (czyli miło) je czyta Odpowiedz Link
kasikk czternaście 16.06.03, 15:50 kasikiem jestem przez lubego - on to wymyślił, a za zaproszenie na herbatkę dziękuję i w rewanżu proponuje cynamonową ) Odpowiedz Link
aniouek1 list 15 21.06.03, 02:24 Ino, pogodnego nieba nad głową w tegoroczne lato Ci życze i przyjaznych ludzi wokół, bezustannego apetytu na uśmiech Odpowiedz Link
aniouek1 Re: 31 - Skrytka listów do INAMORATA 02.08.03, 01:48 Ino, gdzie jesteś? Wrzuć do szuflady chociaż pocztówkę z wakacji Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
mala20033 Re: 31 - Skrytka listów do INAMORATA 13.08.03, 18:21 Wierszem ocieple Ci Dzien...Mala Migocą złote pomarańcze w odludnym czarnym salonie - Ty upiór - rządzisz na tronie - z miesiącem wchodzę ja - i tańczę. Splecione kobry nad róż misą, nurzają jady w kryształ czarek - wśród maurytańskich kolumn Wareg mieczem wskazuje tam gdzie lwy są. Miłosne krwawe pomarańcze w letargu śniącej czarnej Diany - o jęku, tylko raz słyszany! - - - - - - - Z miesiącem wszedłem tu i tańczę. Tadeusz Miciński Odpowiedz Link
aniouek1 list 18 16.08.03, 06:02 Ino wracaj! Szuflandia za Tobą tęskni i ja w Szuflandii też oczy wypatruję za Tobą, a że nie widze to pisze, wołam, szukam i... chyba pójdę do okulisty. Może Ty jesteś tylko ze mną coś jest nie w porządku? Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 20 25.09.03, 00:23 Inaaaaaaaaa!!!!!!!! Gdzie jesteś? Czemu Cie w Szuflandii nie ma??? ..od dawna już .. od zbyt dawna Odpowiedz Link
aniouek1 list 21 04.10.03, 14:35 Inamorato! WRESZCIE! Miło Cie widzieć w Szuflandii, bardzo, bardzowato miło No, a teraz zabieraj się za nadrabianie i..niech Tobie także z tym nadrabianiem miło będzie Odpowiedz Link
aniouek1 list 22 15.10.03, 17:27 Huraaaaaa!!! Znalazłaś się wreszcie! Tylko znów się gdzieś nie zapodziej szurając w liściach Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 23 16.10.03, 08:42 Witaj Ino.. a może nie zasznurowywuj się tak szczelnie? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
nict1 list 24 05.11.03, 12:58 Cześć Ina Strasznie długo mnie nie było ale już jestem i mam nadzieję jakiś czas pobyć Ciepłe pozdrawki Odpowiedz Link