aniouek1 list 31 23.11.03, 21:43 jeśli jeszcze jesteś w Szuflandii i masz jeszcze chwilkę to zapraszam na kawkę do SALONIKU NOCNYCH MARKÓW Odpowiedz Link
kendo Re: list 32 10.12.03, 13:19 ,,Megxx,, dziekuje Ci slicznie za slowa pocieszenia.... w najwiekszym smutku,zawsze bywa tak, ze zapominamy o wszystkim,may tylko "zal", z ktorym nie umiemy sobie poradzic,,,, dzieki raz jeszcze i pieknego dnia zycze pozdrawiajac cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 33 12.12.03, 11:53 Witaj Megxx Miałaś rację. Zapomniałam o NADZIEI, a ona przecież kazdemu człowiekowi niezbędna, by chciało się świtem rozstawać ze snem, a nocą pozwalać przymykać mu nasze oczy. Megxx, to dla mnie bardzo miłe co piszesz, jednak to nie tylko ja, ale także Ty i Wszystkie Szufludki tworzą to miejsce i życzliwością swoich serc ogrzewają swoje jak i cudze dusze. Pozdrawiam serduszkowo P.S. Czasem bliżej do dalej niż do "bliżej" i bywa, że nie znając imienia więcej wiesz, czujesz, rozumiesz, niż ...imię znając. Tak bywa... po prostu tak jest i już. A dlaczego tak jest? Ja nie wiem. Ja się tylko mogę domyślać. Odpowiedz Link
aniouek1 list 34 12.12.03, 12:05 Megxx...teraz przeczytałam... A może to nie tak? Może to nie o odbieranie nadziei chodzi tylko o pocieszenie, tyle, że słowa takie nieporadne, takie nie do końca wypełnione Twoim oczekiwaniem? Jesli TA decyzja jest poza Wami, to cóż mozna powiedzieć ponad... NIC TO... przecież i tak bedziecie w te Święta RAZEM... choć nie zawsze na odległość zapachów wzajemnych i ciepła dłoni, to jednak ponad wszystkim RAZEM, bo przecież ...jesteście sobie bliscy, a bliskość to jednak coś o wiele wiecej niż obok siebie miejsce przy wspólnym stole. Wiele razy zastanawiałam się nad różnymi "słowami", kóre niby identycznie brzmią jednak wcale nie muszą identycznie znaczyć. Myślę, że każdy człowiek na własną miarę wypełnia brzmienie własną treścią... dlatego dla mnie równie ważne są międzysłowia, a bywa, że nawet ważniejsze niż same słowa w sobie. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 18.12.03, 17:45 Dzieki za podpowiedz z ta herbatka..caluski Mala Odpowiedz Link
kasikk list do MEGXX 03.01.04, 18:58 Anioueczek znów gdzies zniknął, możeby tak zacząć... P.O.N.I.E.D.Z.I.A.Ł.E.K. ZIMOWY 2004 ?? co o tym myslisz?? jakoś sama nie mam odwagi, ale razem raźniej... Odpowiedz Link
aniouek1 list 38 04.01.04, 19:50 Witaj cieplunio w zimowy, mroźny wieczór Dziękuję za NIEDZIELE i - jeśli tylko możesz, to bardzo proszę - "otwieraj" kolejne dni tygodnia w NASZEJ Szuflandii Odpowiedz Link
kendo Re: list 39 13.01.04, 22:09 megxx wiem,ze czasami jest ciezko nieuslyszec czegos co nalezy do rutyn/obowiazku/czulosci/ od najblizszych, czasami sie wlasnie zastanawiam, czy to nie nasze postepowanie/zachowanie stwarza pozory naszej postawy,ze nie otrzymujemy tego,stwarzamy sobie kamuflarz, ktory jest zle tlumaczony/odbierany przez innych.... zreszta Sam o tym wspomnialas....(optymizm "na wyrost") zaslaniamy nasza dusze w ten sposob,,,,, czasami tez sie zastanawiam czy nie byloby dobrze raz sie zbuntowac i pokazac sie z innej strony/zareagowac ostrzej.... tylko ciekawe ,jaki bedzie tego efekt czy odniesiemy oczekiwana reakcje oj! zycie nie jest lekkie.... pozdrawiam zyczac "lisiego podstepu" i niech sie powiedzie,,,,PA;.... Odpowiedz Link
aniouek1 list 40 09.02.04, 10:34 Witaj Megxx A kiedy chcesz na TAAAKI BAL przyjść? Możesz spróbować być ...czarodziejką... wypowiesz "datowo-porowe" zaklęcie i... może stanie się znów WIELKI BAL? Miłego, dobrego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: list 41 12.02.04, 19:49 Tu Ci odpowiem,tak tylko pobierznie na temat milosci i zauroczenia moze hdp, nie zajrzy z lenistwa hi,hi, bo jak Ci wiadomo przyczlapalo moje slubne tu do szuflady.... masz duzo racji ale ostatnio moglam zmienic te zdanie.... i stanowczo podzielci na zauroczenie-rozsadek i dobrze,ze tak sie stalo i milosc ,ktora jeszcze niwygasla chyba???? pozdrawiam cieplutko.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 42 12.02.04, 20:01 dodala bym jeszcze "dlaczego tak pozno" usciski ,,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 list 43 22.02.04, 01:37 Megxx...z domu, z pracy, czy skąd tylko możesz to bardzo proszę zjaw się wieczorkiem w Szuflandii ...odbierz @ Pozdrawiam Cie serduszkowo i...czekam Odpowiedz Link
aniouek1 list 44 23.02.04, 15:44 Megxx...jestes naprawdę cudna! Dziękuję Ci serduszkowo za wszystko czym ubogacasz Szuflandie, za każde Twoje słowo, które życzliwą mądrością przepełnione, pięknie w zdania haftujesz i układasz te hafty jak kwiaty w wazonie. Dziękuję i prosze o c.d.n. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 45 24.02.04, 10:53 Witaj urocza matematyczko Szuflandii Masz rację... podczas Twojego liczenia Ellenai (53) jeszcze nie była Szufludkiem, tylko gościem w Szuflandii. Maxxwellka jest 22 OBYWATELEM Szuflandii i to także się zgadza. Jak moje "0" doliczysz to bedzie 53... jednak... gdy do 52+0 = 52 Prawda? Co zaś do podliczenia obecności na ZGROMADZENIU to też mam problem, no bo to tak... Część była duszą i ciałem co widać w literkach, a inni tylko duchem - choć z pewnością nie Wszyscy. Niektórzy przysłali wcześniej swoje "usprawiedliwionkowe" listy, ale... też nie Wszyscy niewidzialni w literkach podczas ZGROMADZENIA. Niektórzy od czasu do czasu się ujawniając, mówią, że wręcz codziennie w Szuflandii bywają jako NIEWIDZIALNI i... bądź tu mądry jak podliczać "listę obecności"?! Spróbuj... może Tobie sie uda? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 46 28.02.04, 20:57 Witaj Megxx dobrze mozemy temacik rozwinac mozemy miec go "otwarty",bo nieda sie w jednym zdaniu i od razu wszystko ujac. napewno beda sie pojawialy nowe spostrzezenia i watpiliwosci ale ze znasz tema to zawsze cos nowego dorzucisz i bedziedziemy "to roztrzacac na mniejsze elementy" Odpowiedz Link
aniouek1 list 47 01.03.04, 18:22 Witaj Megxx Wiem, ze to żadna pociecha, ale... dla mnie ten dzień też jakoś tak rozsypany i gdzie nie spojrzę to smutaski na mnie spoglądają i jakieś musy, a tak bardzo "powietrza" mi potrzeba... A co o tym sądzisz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=8269692&a=11072461 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=8269692&a=11081915 Odpowiedz Link
aniouek1 list 48 02.03.04, 11:25 Dziękuję Megxx... Ty wiesz za co dziękuję i... to mi pochlebia baaardzo, że tak TO postrzegasz i że z "głeboka" całkiem na "wierzch" wyciągłaś Pozdrawiam i...czekam na c.d.n. Odpowiedz Link
ellenai list 49 02.03.04, 17:28 witam kochana ciebie,pisze krociutki liscik o tym ze sie ciesze ze moge pare slow wrzucic do twojej skrzyneczki.Slow cieplych,milych i przyjaznych,bo ty mnie tutaj tak cieplo przywitalas,sprawilas ze poczulam sie wazna i potrzebna,dziekuje )))serdecznie))))))) i pozdrawiam - - ...i stalo sie wedle praw kosmosu albowiem slowo stalo sie krowa pedzaca po lace...... ludzieeeeeeeee klik "na" Gorlice: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=455 i Nowy Sacz: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=131 zapraszam do dyskusji Odpowiedz Link
kendo Re: list 50 07.03.04, 20:43 Megxx zycze przyjemnego niedzielnego pracusiowania.... a z tymi "marzeniami" to pieknie napisalas ale z mojego doswiadczenia wiem, ze nie wszycy "pieknie marza" ale to ma zywczj wraca zpowrotem... pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
kendo Re: list 51 10.03.04, 22:22 Megxx przepraszam Cie , ze na Ciebie wine zrzucilam w dzisiejszym poscie w Srodzie za pomieszanie z Wtorku i Srody, juz sie wszystko wyjasnilo...., ze to nie Ty co zawinilas.... usciski i buziaczki na zgode pozdrawiam zyczac milego wieczorku.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 52 13.03.04, 17:33 hi,hi, nawet nie myslalam nic ,piszac tak, ale gdybym byla rodzaju meskiego i tak napisala... to moglo by byc wytlumaczeniem ) ale na powaznie,to jakos nie moge zniesc tego zapachu ksiazkowego w lozku. moze tylko mi sie tak wydaje, ale ksiazki z bibliteki pachna inaczej niz mwoje wlasne.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 53 20.03.04, 10:35 Megxx dziekuje za dodanie otuchy... wiesz w tej sprawie to juz przesadzone "tam z Gory" ma dziewczyna wielki ciezar i propozycje lekarzy, ktora i ja bym sie nie zgodzila.... mieszkaja za siodma grora i rzeka, dzwonimy do siebie ,dlugo rozmawiamy, ale masz racje,teraz to juz jestem bezsilna/sparalizowana w jakiekolwiek dzialanie, bo niewiem jak ja juz pocieszyc,bo wiemy ze to juz koniec....((((((( pocieszam sie jedynie,ze jest silna psychicznie i zdrowy rozsadek pomoze przetrwac Jej te nasmutniejsze chwile zycze milej soboty... u nas straszny halny wieje,malo dachu nie podnosi do gory.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 54 20.03.04, 23:46 w karaju mowili w gorach,ze wieje halny, a ja powinnam napisac,ze SZTORM bo mieszkam blisko morza.... wieje strasznie az czasami wydaje mi sie ,ze chlupka sie moja przesuwa...) Megxx wiesz ,zawsze sa mile kazde pocieszenia, nawet w tych trudnych sytuacjach,to sie ceni-dziekuje CI... Odpowiedz Link
kendo Re: list 55 22.03.04, 15:22 Megxx Skarbie,cos mi sie widzi, ze przyzylas wczoraj jakies straszne traumy ((((((((( mam nadzieje i zycze z mojego serduszka by to "cos" sie dobrze skonczylo..... usciski i buziaczku serdeczne na pocieszenie....PA;.. Odpowiedz Link
kasikk list następny 22.03.04, 19:46 Megxx ja podłączam się pod liścik Kendo i zapewniam, że dobre życzenia płyną w Twoja stronę, takie najserdeczniejsze pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
kasikk list do MEGXX 23.03.04, 17:24 ależ nie ma sprawy!! cieszę się, że trochę rozchmurzyły Cię moje słowa ) Odpowiedz Link
kendo Re: list do MEGXX 23.03.04, 22:27 To milo "slyszec",ze nic powaznego na miare katastrofy, ale niestety zycie takie jest, ze nieraz bez ostrzezenia "daje nam cigle lekcje z zycia" pozdrawiam cieplutko Megxx Odpowiedz Link
kendo Re: list do MEGXX 25.03.04, 22:27 Tak,to ta historia,ktora wspominalam niedawno, jest mi tak smutno dzis, a z drugiej strony podziwiam Ja do konca walczyla o Meza zdrowie. Wszyscy mamy swoj koniec i to samo miejsce spotkania sie bez umowienia....((( Wszystko co robila ,byla jakas malenka szansa, ale ????? inaczej sie wszystko skonczylo.((((( dziekuje Megxx za wspadcie duchowe.... a u Ciebie lepiej juz???? pozdrawiam cieplutko(wieczornie....nas zasypalo znow na bialo )))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: list do MEGXX 05.04.04, 19:16 Nie,nie zanudzasz mnie Megxx jechalam w tym samym siodelku co Ty, gdy moje dziecie bylo w wieku przedszkolnym/szkolnym. Maz nawet zmnienil zakald pracy(wtedy bylo lzej o prace) zebysmy pracowali zmniany,spotykalismy sie w sobote i niedziele, ale wtedy raczej na podlozu zaleglosci spraw domowych i innych obowiazkow. Gdy dziecie bylo juz na tyle dorosle, dopiero odsapnelismy sobie, bo mogl poczekac na nas z pracy juz bez swietlicy, umial sam przygotowac sobie jedzenie , gdy zglodnial a ja nie zdazylam dnia poprzedniego podszykowac. A obraz towarzyski ,obecny w Polsce, to zauwazylam zmienil sie niz ja pamietam zprzed lat siedemdziesiatych. Teraz ludzie bardziej sa wlasnie zajeci praca ....czasy sie zmieniaja i ludzie tez. pozdrawiam zyczac milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Wesolych Swiat Wielkanocnych 10.04.04, 10:46 Skladamy zyczenia Ci Megxx przyjemnych Sw.Wielkanocnych w naprawde przyjemnej/cieplej atmosferze rodzinnej, duzo pieknych pisanek,zajaczkow ciekawych, umiarkowanego dyngusa i wszystkiego najlepszego.- kendo Odpowiedz Link
kendo Re:refleksje Megxx 15.04.04, 19:04 megus, ja czasami tez popadam w taki nastruj, ale pod inny katem, nie jako "matka" zastanawiajaca sie czy dobrze postepuje ze swoja latorosla, ale czy jestem dobra zona o!-)) ja sie juz wyzbylam takich uczuc"brac wine na siebie" nie umie to po polsku napisac, -ale przestalam miec wyrzuty sumienia, jezeli ktos mi cos pomoze z wlasnej woli lub ,jak jestem zmuszona poprosic o pomoc, -przestalam miec rowniz wyrzuty sumienia,jezeli powiem nie w wypadku jak zauwaze branie dobroci za moja "glupote". wracajac do yogi oczywiscie ten wtorek byl juz wlasny trening yogi, mysle,ze bede kontynuowac co wtorek, niewiem czy tylko mi sie wydaje, ale to jakos wciaga,organizm/cialo domaga sie tych cwiczen. przed swietami mielismy jeden wtorek wolny nie cwiczylam w domu,brakowalo mi tego "machania nogamii lapkami" zauwazylam rowniez ze sie zmienilam mentalnie i to chyba na lepsze "dla mnie samej" Odpowiedz Link
kendo Re:refleksje Megxx 15.04.04, 21:26 ale sie ciesze,ze nareszcie cos zrobisz dla siebie, ostatnio zauwazylam,ze faktycznie masz dzien wypelniony roznymi obowiazkami i podejrzewam,ze na siebie juz po prostu brakuje Ci sil. Niepoddawaj sie,wyznacz sobie jakis dzien w tygodniu tylko dla siebie, zobaczysz rodzinka sie przyzwyczai i nie beda marudzic, beda wiedzieli,ze w tym czasie oni musza cos "zrobic") Spedzaj milo czas u rodzicow zycze spotkania z przyjaciolka i milych chwil z nia....PA;.. do nastepnego napisania... Odpowiedz Link
kasikk list do MEGXX 18.04.04, 12:23 ) nie, to nie mój psik mój jest kundelkiem i jest czarny ) Odpowiedz Link
aniouek1 list 65 20.04.04, 21:24 Witaj Megxx Przepraszam za stresssy, ale...nie mogłam NIC... naprawdę, najprawdziwiej NIC. Dziekuję za wszystkie milusie słowa i serduszkowo życzę by wszystko jak najlepiej się układało. Trzeba wierzyć, że... będzie dobrze. MUSI dobrze być. MUSI i już! Odpowiedz Link
kendo Re: list 66 29.04.04, 17:45 niewiem ,jak ma Ci dodac pocieszenia, czy jakiejs uniwersalnej recepty na "wspolnos rodzinna" wiem ze nic nietrw wiecznie, wszystko sie zmieni na pewno na lepsze.... moze potrzeba tylko wiecej czasu ?? badz dobrej mysli, bo zle mysli przyciagaja zle marzenia/. Odpowiedz Link
kendo Re: list 67 29.04.04, 18:21 ** wiem co czujesz, podobnie czulam sie tak na poczatku tutaj, dzielilo mnie morze i masa kilometrow od domu, poczatki nie byly latwe,slubne mialo tu wszystkich ja bylam czasmi sama "jak palec" tylko poduszka wie jaka to byla samotnosc... pozniej jak rodzice zalozyli telefon zycie nabralo innej barwy) tak, obchodzi sie tez to swieto jako symbol , okazja do wielu wiecow politycznych, chodzilismy z dziecieciem na takie imprezy w celu by sie wyszalal na karuzelach i inych atrakcjach, ktorych nie bylo w inne weekendy. Teraz idziemy sporadycznie , w celu spotkania dawnych znajomych nic pozatem,ale pzewanie pogoda jest nizabardzo wiec siedzimy jak te "zagrzybiale dziatki" w domciu. Odpowiedz Link
kendo Re: list 68 29.04.04, 18:32 ** Megxx golabka wypuscilam w Twoja strone , zajrzyj prosze @ ...PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 69 29.04.04, 21:18 dziekuje za @.... popatrz jaki nr.liscika w tej rubryczce sie pojawil hihi) ale jestem brzydula ) ale to nie moja wina) jutro odpisze PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 70 06.05.04, 11:37 ** Megxx wiesz mialysmy urodziny 28 lwietnia, starym zwyczajem mamy zawsze ten dzien "wolny" w tym roku nic sie niesplanowalo, siostry psiunus zostal pogryziony, nasz psiunus zaniemogl, wyjazdy do weterynarza, wszystko sie odwlwklo w czasie, dopiero wczoraj spotkalysmy sie i siostrzenice zawsze milo mnie zaskakuja) milo mialam wczoraj, ale i tak sobie zrobimy ten"wolny" dzien, jak cieplej sie zrobi.... milego dnia zycze..) PS;..dziekuje za zyczenia. Odpowiedz Link
kendo Re: list 71 07.05.04, 10:39 witaj Megus tak,tak,to moja siostr blizniaczka...))))))))) i musze Ci powiedziec,ze mialysmy wrecz bombowo ,jak mieszkalysmy w kraju))) milego dnia zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: list 72 07.05.04, 15:20 Megxx zycze pomyslnych zalatwien,,,, trzymam kciuki za powodzenia) milego popludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: list 73 12.05.04, 15:05 ** Megus dziekuje za wsparcie, wiesz jak jest pogoda to niektore "bolaczki" mniej bola a nawet sie niezwraca na nie uwagi, nawt nie mysle ze, "wiem jak brac" i nawet niebiore(wiesz o co chodzi) a dzis wyjatkowo,nocka nieprzespana/zimnica tylko + 6 stopni zmarzlam okrutnie na spacerku z pisuna mimo ze ubralam sie niby cieplo, nawet nie zapominajac cienkich rekawiczek i do sklepu po chlebek musialm jechac, bo maja papusny i zawsze w srody za polowe ceny mozna kupic (trzeba jakos zarzadzac wlasna ekonomia), ale nic to, kupilam przepyszne "bockelse"8czyt,ciacho) z jakims pomaranczowym kremem i costam jeszcze,herbatka sie juz parzy i zaraz bede sie delektowac smakiem nowym na pocieszenie mej"duszy" zawsze tak robie jak mnie taki nastroj jak dzis nawiedzi) dzieki i usciski posylam cieple w Twoja strone, zyczac mimo wszystko pieknego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: list 74 26.05.04, 20:48 Witaj megxx, wiesz,kiedy mialam wiecej czasu i zdrowia to biegalam na rozne kursy, siedzialm wiecznie w jakis ksiazkach: o ogrodach,planowanie wnetrz.... a gdy dostalismy w spadku kompa, wszystko powoli odkladalam na bok i wsiaklam w necie.... ale teraz chyba jakas metaforfoze przechodze i zobacze co w czerwcu sie stanie.... pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link
aniouek1 list 76 29.05.04, 18:54 Witaj Megxx Dziękuje za dodawanie otuchy. To mi teraz tez bardzo potrzebne. Ja Ci powiem w czym problem. Kogo pytam co innego gada. Jak rozmawiam z tymi co zajmuja sie sprowadzaniem to mi mowia, ze to sie wcale nie opłaca, a ja im po prostu nie wierze i już! Gdyby to była prawda to sami by tego nie robili a przeciez robią i mysli mi się, że dlatego tak mi mówią, żeby mnie zniechęcić i by mi wcisnąć to co sami chcą sprzedać. Ja wiem,że cła nie ma, ale jest podatek akcyzowy na 10 letnie auta do 65% wartości, tyle, że... to podobno nieważne że bede miała rachunek z wymienioną na nim kwota, bo są tu jakieś tabele i tu lepiej ktoś ma wiedzieć ile takie auto jest warte niż ktoś kto mi go sprzedaje za granicą. Koszmar jakiś. Przyznaje, że ja tego nie rozumiem ani ciut ciut. tak wiec mamy dwie niewiadome: jaka wartość wg tabel i zależna od tej wartości wysokość podatku akcyzowego ale... to nie wszystko bo... - muszą byś w Polsce zrobione badania techniczne samochodu, bo Polska nie respektuje zagranicznych ekspertyz (rozumiesz to?)...to też kosztuje - pytam ile? Każdy mowi "to (czyt. auto) trzeba zobaczyc" - następnie to auto trzeba tu w Polsce zarejestrować i tu już jest prawdziwy cyrk informacyjny: - jedni mówią, że nie ma żadnej opłaty rejestracyjnej i że dopiero jest projekt jakiejś ustawy bo podobno za dużo aut uzywanych do Polski sie sprowadza i rząd chce to ukrócić - inni mówią (a nawet prasa donosiła), że kraje Unii skierowały już akt oskarżenia przeciwko Polsce właśnie po to by Polska zlikwidowała opłatę rejestracyjna na sprowadzane uzywane samochody zza granicy. Gdy probowałam się dowiedziec ile taka opłata wynosi to znów kołomyja. Jedni mówią 2 tysiące, inni 4 tysiące. A ja po prostu chce wiedzieć konkretnie zanim kupię to auto ile tak naprawdę będzie mnie ono kosztowało. Mam możliwość kupić za dostępną mi cenę całkiem sprawny samochód, ale... może się okazać, że gdy do tego dojdą te wszystkie Polskie opłaty, haracze i sama jeszcze nie wiem co być może, to... lepiej bym o tym aucie zapomniała. Czy to dziwne, że chcę wiedzieć dokładnie zanim kupię ten samochód niż się później martwić co z nim zrobić gdy już będzie w Polsce, a mnie nie będzie stać na te "koszty dodatkowe", które najwyraźniej będa o wiele wyższe niż faktycznie zapłacę kupując to auto? Ech...Polska to piękny kraj i...pełen niespodzianek i prawnych pułapek też Odpowiedz Link
kendo Re: list 77 29.05.04, 22:48 **Megus do wtorku poczekamy, nie umiem sie juz dzis pozbierac z myslami... dziekuje za zyczenia. do zobaczena/napisania we wtorek lub sirode..PA;..usciski. Odpowiedz Link
aniouek1 list 78 01.06.04, 21:44 Megxx...coś szczególnie dzisiaj słów mi brak... dziękuję, że jesteś cudnym duszkiem. Odpowiedz Link
aniouek1 list 79 od Iskierki z dn. 02.06.2004 13:01 02.06.04, 13:47 Re: list 6 Autor: iskierka_2004 Data: 02.06.2004 13:01 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Dziękuję za miłe przyjęcie i słowa pociechy.Serdecznie pozdrawiam)) Odpowiedz Link
kendo Re: list 80 08.06.04, 13:10 Megxx przepraszam,ze dopiero Ci pisze o obronie pracy magisterskiej siostrzenicy. Obronila ja i cieszy sie niezmiernie z faktu, ze nareszcie bedzie troche "wolniejsza" milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: list 81 08.06.04, 15:12 nic mi nie weszlo do skrzyneczki....( prawda,my tez sie denerowowalysmy, ale znajac Ja to dawala rade zawsze z wszystkimi egzaminami. usciski i buziaczki. Odpowiedz Link
kendo Re: list 82 09.06.04, 10:33 juz dostalam i od razu golabka poslalam ale, ze mam dzis taki nastruj to nie sadz mnie za mocno hihi......... milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: list 83 19.06.04, 11:11 witaj Megg swietnie...bedziemy czekac na "mnichow" z utesknieniem) odpoczywaj /lap upojnosci urlopu pod skrzydla i miej sobie dobrze.... nie czuj presu z odpisywaniem, w koncu masz wolne... milego urlopowania...usciski. Odpowiedz Link
altu list 84- od Altu 25.06.04, 14:46 Dziękuję Ci za ciepłe słowa i dawkę pozytywnej energii... Chyba to własnie bylo mi potrzebne... miałaś rację: grypa przechodzi, w pracy sie uspokaja... weekend juz tuz tuz.. z tym mieszkaniem, to większa historia, ale juz nie marudze. ciesze sie, ze mam gdzie mieszkac.. > A te kłopoty z A.? Z upływem > czasu jesteśmy zdolni bardziej tolerować wady i przywary, zwłaszcza > te "niezmienialne". Życie pakuje nas w różne kłopoty, poddaje straszliwym > próbom, ale mimo to, albo również dla tego jest po prostu jedyne w swoim > rodzaju, jest piekne. Fakt, życie jest piękne.. A A. też czasami jest cudowny. Po prostu chciałabym, żeby był cudowny zawsze... ale cóż, taka to moja "uroda", że uwielbiam romantyzm i sentymentalizm, a on nie... Ale nic to.. życie jest piękne i codziennie spotyka nas coś miłego Tak jak miłe słowa od Ciebie przyleciały do mnie w odpowiednim momencie. bardzo odpowiednim, bo na sam poczatek weekendu. I za to Ci dziękuję, ściskam i pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
kendo Re: list 85 09.07.04, 11:54 Megxx dostalam te pecherzyska od obcinania tuji takie glupie pracusiowanie mnie chyba lubi, zawsze jakos mi pekaly podczas jakiej pracy a te zostaly cale,bo w pore sie zatrzymalam z bolu ... usch, poczekam az same pekna... z listem nie stresaj..poczekam. ** milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 16.08.04, 21:48 całe moje nieszczęście polega na tym, że do tego urlopu jeszcze troche mi zostało... nie mogę nie mysleć o tym, że MUSZĘ tam iść czuję się okropnie i na prawdę zmuszam sie co rano... ( boję się, że urlop jest na nic - powinnam zmienić pracę a z drugiej strony lepiej by było tam zostać z czystego wyrachowania aj... nie wiem, co robić ( Odpowiedz Link
kendo Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 20.08.04, 22:43 ..a czemu sie nie chwalisz jaki urlopik byl???? ..i jak pierwszy dzionek w pracy?, ciezki chyba co ??? milych dni i aby znow sily starczylo do nastepnego urlopiku.... Odpowiedz Link
kendo Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 21.08.04, 14:03 jestem bardzo cierpliwa.... wiec wes sobie duzy marginal na "odpis" ) poczekam....przeciez rowniez mamy prawie codzienny kontak w szufladuni..usciski Odpowiedz Link
kendo Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 21.08.04, 14:13 ..to znowu ja... odrabiam zaleglosci w czytaniu bo slubne bylo w szpitalu.... z tym czasem tylko dla siebie to nieglupi pomysl... zawsze w pitek wylanczam sie od wszystkiego i "robie kolo siebie" jak mam glowe wolna od zmartwien.... a jest tego sporo by sie "ratowac": pilingi/depilacje/maseczka/kapiel/manikir/pedikir.... hmmmmmmmmmmm.....lubie taki relax.... ostatnio zastosowalam piling do ciala z Avon troche za ruboziarnisty i zapachowo za slaby, uzywalam z yevs-Rocher,polecam wspanialy zapachowo i drobinki ciupinkie. Odpowiedz Link
kasikk Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 21.08.04, 14:24 megxx, on ma kaganiec od 6 lat, a na smycz zdecydował sie sam teraz ) widocznie nie uwiera go tak bardzo ;D Odpowiedz Link
kajtulo Kraków wita! 25.08.04, 11:03 Przepiękna pogoda i mocny wiatr! Czuję się w swoim żywiole, nie lubię upałów, teraz jest w sam raz. A te wieczory... Wiesz, mam przyjaciela, który urodził się w Sosnowcu, mieszka od lat w Krakowie, kupił sobie ostatnio działkę koło mnie, w Tenczynku i często przyjeżdża do niego mama, bo ma blisko z Sosnowca. Tak sobie to piszę, na marginesie rozważań, jak poplątane są ludzkie ścieżki, jak "rzuca" nami w różne miejsca, czasem bez naszego wyboru. Kraków jest nie do zniesienia w lecie, dlatego kupiłam działkę w Tenczynku, tam ludzie zaczynają mnie poznawać (miejscowi), tam będę spędzać weekendy w przyszłym roku, a może i całe tygodnie, bo do Krakowa blisko. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 25.08.04, 16:08 Megus ..pisuje z Atlanty..tak,tak..tej wlasnie... U mnie jest 6c godzin do tylu w czasie..Buziaczki..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 09.09.04, 18:47 ..dzieki Megxx.... juz przy kolacji bylo troszke lepiej.... a dzis mimo,ze nie moglam wejsc na net od wczoraj 22:00 to dzionek calkiem sobie dobry.. trzymaj sie tez przy humorku i przepraszam,jakos nie moge sie pozbierac z odpisywaniem.... milych dni zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 list 94 17.09.04, 23:31 Fakt! Racja! To też sposób, bo "pazurki" skoro są, to przecież winny mieć jakoweś użyteczne przeznaczenie O! Odpowiedz Link
kendo Re: list 94 18.09.04, 00:39 aniouek1 napisała: > Fakt! Racja! To też sposób, bo "pazurki" skoro są, to przecież winny mieć > jakoweś użyteczne przeznaczenie O! ..przytakuje sie do "szefowej" wiadomo lwice je sprytnie uzywaja) POWODZENIA. Odpowiedz Link
kendo Re: list 96 18.09.04, 10:28 Tak Megus,masz racje.... zaczac sie cieszyc kazda chwilka... dochodze do wniosku ,ze nie warto planowac na zas, bo zawsze jakas klode pod nogi sie dostanie, dobrze,jezeli z nia mozna sie uporac, ale te ostanie to juz nieodwracalne i wypada tylko w tym trwac i sie modlic by gorzej nie bylo((((((((((((( ** milego weekendu Ci zycze.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 97 29.09.04, 21:54 ale mam pecha, odpisalam tym razem od razu i poszlo sobie w sina dal...............wrrrrrrrrrr...zezloscilo mnie dzis, jak odposci zlos, jutro odpisze....przepraszam, trzymaj sie cieplutko..usciski....))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: list 98 30.09.04, 13:23 ojej Megus, wiesz ,ja to mam "temperamencik" jak mi cos nie funkcjonuje,a tymbardziej to za co place to dopiero by mnie ponioslo))))))))))))) zbire sie wieczorkiem i napisze miej sobie milunio ze soneczkiem nad glowa..PA;.. Odpowiedz Link
aniajerzyk Uwaga, uwaga! 02.10.04, 10:22 Kochany Megxxiku! cokolwiek robisz porzuć swe zajęcie i gnaj pędem do zamrażarki!! Może jej nie domknęłaś, albo prądu - na chwilę - zabrakło! Albo ja nie dokręciłam ostatniego słoiczka jak należy, to też możliwe. W każdym razie, coś musiało się wydarzyć, bo gdy rankiem wyruszyłam do pracy, gdy otworzyłam drzwi na podwórze...-LATO buchnęła mi prosto w twarz!!! Spryciara! (Nie ustaliłyśmy tego wprawdzie, ale jestem pewna, że Lato jest rodzaju żeńskiego - jak wszystko co dobre).Pozdrawiam słonecznie i zapewniam, że jakoś specjalnie niedokręconego słoiczka szukać nie zamierzam! Odpowiedz Link