megxx Re: 44 - Megxx 05.03.08, 15:22 Przedródkę mam w ulubionych, zniknęłaby z forum, ale żyłaby swoim życiem. Zawsze można odnaleźć listy szukając autora w wyszukiwarce. Tylko wtedy dopisków czynić już nie można. Ale można zobaczyć siebie..sprzed jakiegoś czasu. Odpowiedz Link
megxx Re: 44 - Megxx 05.03.08, 15:33 Czy warto aż tak żyć chwilą? Może tylko chwila radosną. Reszta precz. To, co bolesne mija, kurz opada, a my nawet nie chcemy, nie lubimy, nie musimy tego pamietać... Ważne tylko na ile to nas zmieniło. Albo nie zmieniło i wróci ze zdwojoną siłą. Moje problemy tu wspominane-nie dygocą we mnie już(są nowe na ich miejsce). Moje radości tu wspominane-na nowo radość wywołują! Odpowiedz Link
megxx Re: 44 - Megxx 16.10.09, 10:48 Lubię swoja Szufladkę. Jest pamiętnikiem - zapisem tylu emocji. Tylko, czy stare emocje są ważne? Jeżeli tylko wyciągnięto z nich od razu wniosek-to tracą ważność. Czytam zapisy i mogę przypomnieć sobie, co się działo, ale nie chcę wchodzić w to aż tak głęboko, by przeżycia wróciły. Byłyby nieadekwatne. Wspomnieniowe, niepotrzebne teraz, gdy wszystko jest w innym miejscu. Może nawet obciążające, zwłaszcza te, które nie dodają skrzydeł. Ważne jest tylko tu, teraz i najwyżej jutro. Odpowiedz Link
megxx Re: 44 - Megxx 16.02.10, 23:50 Ludzie sa dla mnie znakami, a raczej drogowskazami. I ja tez dla innych cos pokazuje. Dzis w ostatniej godzinie dnia zalogowalam sie nie stad, ni zowad. I moze uratowalam kilka skrzynek.Ten znak, impuls logowania tu i teraz byl z anielskiej polki. Przeciez tak rzadko tu bywam. Wszystko szybko, w pospiechu spogladam na skrzynki...i tyle wspomnien, wzruszen. warto bylo tu dzis zagladnac. Odpowiedz Link