rubeus 17.08.06, 23:48 Czy byłby ktoś chętny (poza Anthonką ;-> ), aby w niedzielę pojeździć na rowerze, po Ursynowie i okolicach ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_s Re: Rowerkowanie 18.08.06, 08:46 ja jestem, tylko ze ja jezdze wolno !!!! Boje sie zebyscie na mnie nie narzekali.... a o jakiej porze ? Odpowiedz Link
rubeus Re: Rowerkowanie 18.08.06, 10:39 My szybko też nie jeździmy, więc bez obaw... A rowerkowanie uskuteczniać będziemy zapewnie w godzinach popołudniowych , ale jeszcze nic dokładnie nie ustalone jest. Jak dokładnie się umówimy, podam tu godzinę i punkt zborny Odpowiedz Link
anthonka Re: Rowerkowanie 18.08.06, 14:06 Ja bym tak nieśmiało proponowała wczesne popołudnie, żeby się można wyspać, ale z drugiej strony, żeby potem nie jeździć po nocy. Odpowiedz Link
agatka_s Re: Rowerkowanie 18.08.06, 20:57 tak potwierdzam dla mnie 15.00 jest OK, byle tylko nie padalo...(niestety na konkurencyjnej stronie onetu pogoda wyglada dla Warszawy deszczowo-onetu bo ta mi sie najczesciej sprawdza tak 50/50...wiec szansa ze bedzie ladnie wciaz jest). Dzieciak jutro na ostatni oboz to moge smialo porowerkowac. Odpowiedz Link
cicero30 Re: Rowerkowanie 19.08.06, 23:49 Czy jest szansa się do Was przyłączyc, czy to impreza zamknięta dla stałych bywalców forum ? Mieszkam w "Nordic Star" od dwoch lat - chetnie pozroweruję dla odmiany z sąsiadami z Kabat. Gdzie się spotykacie ? Pozdrawiam, Ziggy Odpowiedz Link
rubeus Re: Rowerkowanie 20.08.06, 00:10 wszyscy chętni sa mile widziani... Zbirórka dzis tj. w niedzielę o 15, przy stacji metra Kabaty, przed wejściem do banku Itnegrum BGŻ. Odpowiedz Link
mirastella26 Re: Rowerkowanie 20.08.06, 20:57 I jak sie udało rowerkowanie? Nie zmokliście? Jak wychodziłam dziś z psem na spacer około 15, to właśnie zaczynało padać... Odpowiedz Link
rubeus Re: Rowerkowanie 20.08.06, 23:06 Zmoczyło nas 3 razy, ale przejażdzka się udała Odpowiedz Link
agatka_s Re: Rowerkowanie 21.08.06, 08:35 SORRY, SORRY , SORRY Szczerze: poprostu wsiaklam w sklepie z sedesami, umywalkami i kafelkami !!!! (wykanczam mamy nowe mieszkanie) Przepraszam bardzo, nie planowalam zakupow, ale tak wyszlo ze jak juz to juz,i sie przeciaglo.... Zaluje ze nie bylam. Agata Odpowiedz Link
anthonka Re: Rowerkowanie 21.08.06, 10:08 Odwiedziliśmy bardzo fajne miejsca. Wprawdzie kilka razy porządnie nas deszcz zmoczył, ale to tylko dodało uroku całej wyprawie. Kto nie był, niech żałuje i niech się poprawi na przyszłość )) Odpowiedz Link
rubeus Re: Rowerkowanie 21.08.06, 14:42 Zwłaszcza, że za 2 tygodnie planujemy jeszcze bardziej klimatyczną wyprawę rowerkową. Tylko coś mi się wydaje, że trzeba będzie umówić się godzinkę wcześniej niż ostatnio... Odpowiedz Link