06.12.06, 12:58
Dziś ok. ósmej rano widziałem zająca, który przekicał przez Stryjeńskich od
wierzb do bazarku, czaił się przez ok. minutę na trawniku, a następnie
przeszedł przez zamkniętą bramę wjazdową na teren posesji Stryjeńskich 6.To
nie był kot.
Obserwuj wątek
    • chiara76 Re: zając 06.12.06, 13:37
      zające mieszkają przy metrzewink w lecie można widzieć całe rodzinki, jak
      zajadają się trawą...
      • nauboczu Re: zając 06.12.06, 22:46

Mieszkam na Rybałtów z widokiem na stację techniczną metra. Zając był. Odkąd
        jest zimno, zaginął. Czekam do lata. Na pewno wróci. Zając - trzymaj się !
        • chiara76 Re: zając 06.12.06, 23:02
          nauboczu napisała:

>
          > Mieszkam na Rybałtów z widokiem na stację techniczną metra. Zając był. Odkąd
          > jest zimno, zaginął. Czekam do lata. Na pewno wróci. Zając - trzymaj się !

mamy tu całkiem niezły skład, jest Pan Słowik (Pianissimo, pamiętasz, jak się
          zasłuchiwałyśmy w jego koncertach?), są zające, widuje się bażanty czy inne
          dzikie ptactwo...nieźle.
          • jan-w Re: zając 06.12.06, 23:52
            Ja spotkałem sarnę. A dzisiaj zakwitło mi w ogródku 5 białych róż smile
            Szóstego grudnia!
            • keimak Re: zając 07.12.06, 09:01
              A koło nas sa jaskółki. No ale może jaskółki na Kabatach to nic specjalnego...
              A zająca to kiedys widziałem na terenie zajezdni metra - widocznie uciekł i
              teraz grasuje po domostwachwink
          • pianissima Re: zając 08.12.06, 11:32
            Hej Chiara smile)
            Potwierdzam: slowik jest, spiewal takze wiosna tego roku. Mam nadzieje, ze w
            przyszlym roku tez go bedzie mozna uslyszec. W ogole podjerzewam, ze mamy
            gromadke slowikow, bo slychac je w roznych miejscach, a slowik spiewa kolo
            gniazda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka