ggossia 06.05.04, 13:46 no coz pozwole sobie rozpoczac nowy watek......co w horoskopie u kobiety decyduje o wyobrazeniu idealnego mezczyzny? z tego co wiem to pozycja marsa ale wydaje mi sie to za malo w kazdym razie u mnie mars nie mowi wszystkiego ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptus Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 13:59 oczywiście, że mars to nie wszystko. Mars w damskim horoskopie to ideał kochanka, ideał partnera to ponoć Słońce, Saturn to symbol ojca ale czasem i partnera, który ma zapewnić stabilizację, a jest jeszcze i Wenus, która mówi, czego oczekujemy od związku a więc i od partnera. Patrzeć trzeba nie tylko na znak ale i na aspekty, dom, władców a jeszcze i sporo takich róznych niuansów, bo jak mamy np. stellum z Marsem, to chociaz nie ma aspektów m. planetami, interpretacja takiego układu jest nieco inna. Mnie się wydaje, ze aspekty zwykle mówia wiecej niz znak Marsa. Odpowiedz Link
ashanti5 Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 14:04 neptus napisała: > oczywiście, że mars to nie wszystko. Mars w damskim horoskopie to ideał > kochanka, ideał partnera to ponoć Słońce, Saturn to symbol ojca ale czasem i > partnera, który ma zapewnić stabilizację, a jest jeszcze i Wenus, która mówi, > czego oczekujemy od związku a więc i od partnera. Po bardzo pobieznej analizie mojego horoskopu wychodzi, że idealnym partnerem dla mnie byłby męzczyzn koziorożcowo-lwi: slońce-koziorożec wenus-koziorożec mars-lew saturn-lew Chyba jendak przychylałabym się bardziej do Lwa.. Odpowiedz Link
ggossia Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 14:11 a ja mam: slonce - rak mars- rak wenus - bliznieta saturn - skorpion no i oczywiscie ksiezy- byk, teraz mam rzeczywiscie bardziej pelny obraz Odpowiedz Link
pani.jazz Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 14:30 ggossia napisala > a ja mam: > slonce - rak > mars- rak > wenus - bliznieta > saturn - skorpion > no i oczywiscie ksiezy- byk, teraz mam rzeczywiscie bardziej pelny obraz Hoho, to mamy bardzo podobnie slonce - rak mars - rak wenus - byk saturn - skorpion ksiezyc - panna Odpowiedz Link
dori7 Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 14:10 spojrz jeszcze na ksiezyc i wenus, czyli jak kobieta sie czuje jako kobieta to tez mowi o oczekiwaniach, jakie bedzie miala wobec mezczyzn. Odpowiedz Link
ggossia Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 14:13 dori7 napisała: > spojrz jeszcze na ksiezyc i wenus, czyli jak kobieta sie czuje jako kobieta > to tez mowi o oczekiwaniach, jakie bedzie miala wobec mezczyzn. wlasnie spojrzalam........ Odpowiedz Link
dori7 Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 14:28 ggossia napisała: > wlasnie spojrzalam........ I na domy planet koniecznie tez I jeszcze zobacz szczyt 5 domu i gdzie jest wladca, co jest dla ciebei zrodlem radosci z zycia, i jaki romans ci sie marzy Odpowiedz Link
ggossia Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 14:39 dori7 napisała: > ggossia napisała: > > > wlasnie spojrzalam........ > > I na domy planet koniecznie tez I jeszcze zobacz szczyt 5 domu i gdzie jest > wladca, co jest dla ciebei zrodlem radosci z zycia, i jaki romans ci sie > marzy hehe, jestem zaskoczona teraz wszystko widac jak na dloni ) Odpowiedz Link
astrei Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 14:54 U mnie towyglada tak: SŁOŃCE- BARAN MARS- LEW WENUS- BLIŹNIĘTA SATURN-PANNA KSIĘZYC-KOZIOROŻEC Odpowiedz Link
ashanti5 Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 15:30 Dom piąty pusty Co to może znaczyć? Saturn w dziesiątym, a Mars blisko dziesiątego (szczyt dziewiątego) księzyć w szóstym wenus bardzo blisko słonca w trzecim. Czy ktoś by mi pomógł w interpretacji? plizzzz Odpowiedz Link
anahella Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 23:03 ashanti5 napisała: > Dom piąty pusty Co to może znaczyć? Pusty dom ma swojego wladce. A ten wladca ma swoj znak, ma aspekty. Odpowiedz Link
astrei Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 17:27 A mój ukochany ma KSIĘZYC w BLIŹNIĘTACH a ja mam WENUS w BLIXNIĘTACH i w dawniejszych latach własnie trafiałam na blixniakow a tera mam URODZENIOWEGO BYKA ktory ma: ASC-PANNA ( A ja mam SATURNA w PANNIE) WENUS-BARAN (a ja mam SŁOŃCE W BARANIE i to koniukcja!!!) MARS- RAK (a ja mam MARSA we LWIE -TU TO MOŻE ZBYTNIO NIE PASOWAĆ) KSIĘZYC-BLIŹNIĘTA (A ja mam WENUS w BLIŹNIĘTACH i to koniukcja!!!) DSC -RYBY (a ja mam NEPTUNA na ascedencie w znaku strzelca ale spora częsc moich znajomych to słoneczne RYBY a dsc jego wskzauje na to że osoby zpod znnaku ryb mu pasują a mój NEPTUNto władca RYB więc to działa na plus moim skrommym zdaniem). A mój księzyc tworzy trygonz jego księzcem. Odpowiedz Link
anahella Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 06.05.04, 23:04 astrei napisała: > A mój księzyc tworzy trygonz jego księzcem. Tesciowki sie lubia? Odpowiedz Link
dori7 Re: a o jaki mezczyznie marzy kobieta.....? 07.05.04, 11:09 anahella napisała: > Tesciowki sie lubia? hihihihihihi ))) Odpowiedz Link
astrei Re:Do Anahelli 07.05.04, 15:11 Niestety, moja mama nie żyje ale myślę że by się lubiły gdyby żyła. POza tym śmierć mojej mamy to zupełnie inny temat bardziej skomplikowany... Odpowiedz Link
anahella Re:Do Anahelli 07.05.04, 18:35 astrei napisała: > Niestety, moja mama nie żyje ale myślę że by się lubiły gdyby żyła. > POza tym śmierć mojej mamy to zupełnie inny temat bardziej skomplikowany... Bardzo przepraszam, ze weszlam na tak bolesny temat Odpowiedz Link
astrei Re:Do Anahelii 07.05.04, 19:13 Przecież nie wiedziałaś. NIc sie nie stało. Przy temacie SYGNIFIKATORY ZDROWIA , na www.astrolabium.pl sprawdziłam jakie były tranzyty w dniu jej smierci i tam na ten temat pisałam. Odpowiedz Link