k.przygoda1 17.01.08, 18:36 Proszę o radę czy hotel 4* Primasol Golden Beach - 04.09 - 1 tydzień to dobry wybór, 2 osoby dorosłe + dziewczynka 3 latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grażka Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 17.01.08, 20:34 ja mam wykupiony ten hotel na czerwiec, napisali mi ludzie którzy byli zeszlego roku ze jest ok wiec sie zdecydowałam mam nadzieje że bedzie fajnie pozdrawiam paaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.gprs.plus.pl 17.01.08, 20:41 grażka, bedziesz tam pierwsza :) koniecznie napisz o wrazeniach i czy ten hotel jest w porzadku. Podrawiam juz prawie wakacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.gprs.plus.pl 17.01.08, 20:39 Ja tez sie wybieram do tego hotelu 10lipca na 2tyg, jedzie ktos w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
k.przygoda1 Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach 17.01.08, 21:50 Po waszych powrotach czekam na OPINIE ja dopiero 04.09 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANIA Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:57 Tez jadę z mężem w terminie -04.09-18.09.2008 z Warszawy.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruszon Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: 80.50.254.* 17.01.08, 21:51 Witam. Ja lecę do Primasol 12.06 Mam nadzieje że to dobry wybór. Piszcie o swoich wrażeniach z pobytu w tym hotelu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata224 Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach 18.01.08, 07:31 Ja się przymierzam na 19.06.2008. Też mam mieszane uczucia. Kilometr od lotniska. Jakoś to mnie zniechęca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 18.01.08, 20:00 Kochani jak wróce to wszystko opiszę obiecuje,a co do lotniska to koleżanka z forum opisala mi ze nic bliskość lotniska nie przeszkadza a o hotelu same dobre wiadomosci mam wiec nadzieję ze bedzie ok , byłam w HURGADZIE też blisko lotniska i nic samoloty nie przeszkadzaly , pozdrawiam paaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 17:26 Ja tez w czerwcu wybieram sie do tego hotelu dokładnie od 26 czerwca na tydzień, tez jestem ciekawa opinii o tym hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.petrus.pl 02.06.08, 23:14 hej, ja również wylatuję 26 czerwca, a właściwie 27 z Gdańska i również mam nadzieję na udany wypoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:19 No to do zobaczenia na miejscu. Ja juz jutro lece. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.gprs.plus.pl 28.06.08, 11:02 jak tam wrażenia z tego hotelu??mam pytanie odnosnie pokoji,czy są suszarki do włosów?i poranniki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 19:26 :) Ja tez jade do Primasolu 10 lipca i tez na dwa tygodnie! Odliczanie dni juz trwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.przygoda1 Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach 22.01.08, 20:30 Mam pytanie jak sobie radzić z problemami żołądkowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pezet Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 17:30 może to głupie ale najlepiej poradzić się swojego lekarza. w europie wystarczył zażywany wcześniej i w trakcie pobytu trilac lub inny zestaw bakterii/miało to niedopuścić "obcych" bakterii do organizmu/ oraz /co się nie przydało/ środki zapierające ale w dalszych krajach to już może nie wystarcz i musi być coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
miki9910 Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach 27.01.08, 00:26 Ja wybieram się od 3 lipca na 2 tyg. i też z wielką niewiadomą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 27.01.08, 10:56 a ja mam nadzieję ze bedzie dobrze ,a co tam nie ma sie co martwic na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.gprs.plus.pl 11.02.08, 18:56 Właśnie zajrzałem na stronę scana i Primasol figuruje jako hotel 2* Zadzwoniłem do nich i pani powiedziała, że to jakaś pomyłka na stronie i hotel na pewno ma 4* hmm...dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 11.02.08, 20:20 w katalogu ma 4 gwiazdki więc to chyba rzeczywiscie pomylka jade tam 18 czerwca i mam nadzieje ze bedzie ok , na forum i w opisach hoteli ma niezle notowania Odpowiedz Link Zgłoś
truda74 Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach 12.02.08, 14:02 Witam. Ciekawa sprawa z tym forum, po powrocie w październiku 2007 opisałam dokładnie nasze "przygody" w tym hotelu. Dziwnym trafem nie mogę tego znaleźć...? Problemami żołądkowymi raczej się nie martwcie, byliśmy z 4 latkiem i nic się nie działo, chociaż nie do końca. Jedzenie po prostu jest beznadziejne. Codziennie tak samo pachnie w restauracji i faktycznie trudno wybrać coś dla siebie, jak się już jadło to i owo i nie smakowało. Przyprawy dla hotelowego kucharza to raczej egzotyczny temat, chociaż tunezyjska kuchnia słynie z pikantnych dań. Dziwne...Jeśli macie jakieś pytania, piszcie, odpowiem. elaem@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 12.02.08, 17:24 truda jestes pierwsza osoba ktora tak fatalnie ocenia ten hotel, mam nadzieje ze moja ocena po powrocie 4 lipca bedzie lepsza ale jak mozesz napisz co ci sie tam tak strasznie nie podobalo bo jedzenie to zalezy co komu smakuje pozdrawiam papapapa a jeszcze jedno z forum mam wiadomosci od osoby ktora byla w lipcu 07 i byla zachwycona , wiec w pazdzierniku tak by sie pogorszylo............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: *.terminus.pl 01.03.08, 21:40 no i trudzia nam zamilkła napisala pare zdań a jak czlowiek prosi o konkrety to juz sie nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pruszon Re: PROSZĘ o radę Primasol Golden Beach IP: 80.50.254.* 30.06.08, 21:32 Witam waszystkich!!! Wróciłem 26.06 tj w czwartek z Primasol Golden Beach. Było zajebiście. Świetny hotel, dobre jedzenie, super atmosfera, świetne animacje. Naprawde bardzo polecam!!! Byliśmy z żonką i z dwójką dzieci (4 i 1.5) 2 tygodnie- Scan Holiday. Bardzo udane wakacje. Jeśli macie jakieś pytania , piszcie - postaram się odpowiedzieć tomek.pruszynski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś