Dodaj do ulubionych

strona internetowa

21.07.11, 17:49
Witam, planuje niedlugo zalozyc swoja strone internetowa z imienia i nazwiska - zespol muzyczny, eventy, imprezy itd...Od 3.-26.08 Merkury znajduje sie w retro. Czyli ten czas nie sprzyja rozpoczynaniu takich przedsiewziec, czy to zbyt duze uproszczenie?
w tych dniach lepiej nie zakladac strony internetowej, czy nie ma to znaczenia?
Prosze o Wasze rady,
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • acrux_79 Re: strona internetowa 23.07.11, 16:40
      Merkury jest najważniejszą planetą w radixie (informacja). Jeśli już masz zakładać tą stronę w tym okresie czasu, spróbuj wzmocnić rolę Merkurego, ustawiając go na MC, albo ASC radixu, dodatkowo posadowiając Księżyc (reakcje ludzi) w dobrej pozycji (trygon do Słońca, Jowisza, Wenus albo Merurego). Wówczas Merkury Rx nie będzie tragedią.

Pozdrawiam !
    • aarvedui Re: strona internetowa 25.07.11, 15:44
      ja bym tam przeczekał retro Merkurego aby oddalić prawdopodobieństwo problemów technicznych, jeśli się nie da, dobieraj dobrą pozycję Księżyca i osi (wg mnie ważniejsze MC od ASC)
      • dornep Re: strona internetowa 25.07.11, 16:48
        poczekam w takim razie. Dzieki za wskazowki. Na cos jeszcze warto patrzec?? Tylko co znaczy dobre MC? Mocno aspektowane? i w dobrym znaku?
        • nuvvo Re: strona internetowa 27.07.11, 16:36
          przy tworzeniu takich stron nalezy wybrac moment kiedy twoje MC jest dobrze tranzytowane, albo kiedy ksiezyc przechodzi przez osobiste mc. to sie przydaje nie tylko w publikowaniu ogloszen ale i w organizowaniu imprez.

oprocz dobrych tranzytow do osobistego mc, nalezy wybrac taki moment zeby strona internetowa miala dobry radix, a wiec patrzymy na:

- tranzyty do urodzeniowego mc
          - radix "dziela": merkury, jowisz, slonce albo wenus w pozytywnie aspektuajce mc lub asc
          • beanso11 Re: strona internetowa 22.08.11, 10:50
            Widzę, że mniej więcej w tym samym czasie zaczynaliśmy, tyle, że mi udało się wstrzelic ze startem jeszcze przed Merkurym w retro.
            W sumie wyszło całkiem interesujące kółko jak dla medium - sami oceńcie:
            www.astro.com/tmpd/cw8ofile1EWAMR-u1059686642/astro_2gw_143_portal.31265.20857.gif?21307
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka