freedaa 25.04.12, 13:36 Żeby nie było, że tylko proszę o rady, podzielę się pewnym odkryciem. Chyba warto spróbować puścić los 13 maja o g. 15.42. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acrux_79 Re: Do kolektur! 25.04.12, 13:51 Zależy od natalnego lottomatu, oraz pani wciskającej przycisk , oraz ich kontaktowego i relacyjnego z wysyłającym Plus urodzeniowy wysyłającego - czy ma zdolności do trafień Odpowiedz Link
jasmina.0 Re: Do kolektur! 26.04.12, 00:07 freedaa napisał(a): > Żeby nie było, że tylko proszę o rady, podzielę się pewnym odkryciem. > Chyba warto spróbować puścić los 13 maja o g. 15.42. ----------------------------------------- Ech, żeby to bylo takie proste to wszyscy wysyłający kupony 13-tego byliby bulionerami. Ale ja chyba puszczę jakies lotto, bo zaciekawiona twoim "odkryciem" sprawdziłam,że mam w tym czasie te koniunkcje Sł/Jow w ścisłej koniunkcji z moim MC (wprawdzie juz separacyjną ale zawsze). Rownież ściślutki sekstyl do Marsa w 8-mym - i tu bym się jednak zastanowiła, co to może znaczyć????? Ale jest też dobra wiadomośc bo władca 2 domu Merkury robi mi sekstyl do Wenus (współwładcy 2-giego domu) w 11-tym, i trygon do Jowisza (władcy 5 domu). Mars z kolei jest w koniunkcji z Jowiszem ( zapalnik????) i w sekstylu do Wenus. Sprawe zabagnia niestety Uran z 8-mego w kwadracie do Wenus, ale mooooożeeeeee???? Daj Boże. Oj chciałabym, chciała.........He,he. Pozdrawiam cieplutko lotomatowo. Odpowiedz Link
nuvvo Re: Do kolektur! 03.05.12, 23:51 a ja tam nic nie widze w tym ukladzie oprocz wielkiego trygona marsa plutona i merkurego w znakach ziemskich Odpowiedz Link
jerry.uk hej, to może zadziałać! 04.05.12, 20:29 dzięki za zwrócenie uwagi. sprawdziłem tranzyty do swojego horoskopu na ten moment i są bardzo ciekawe. stacjonarna Wenus to dobra wskazówka, jeśli u kogoś aspektuje ważny punkt horoskopu. Odpowiedz Link
jerry.uk Re: Do kolektur! 13.05.12, 16:21 Dzisiaj chyba padły wszystkie terminale Lotto. Odpowiedz Link