Dodaj do ulubionych

Zagadka polityczno-astrologiczna;)

21.06.04, 00:38
Nie mam pelnych danych tego pana, brak mi godziny, wiec nie mozna zanalizowac
w pelni tego horoskopu.

Ale zadam pytanie:

Wlasciciel horoskopu ma koniunkcje Slonca i Merkurego (pocz. Ryb) w
kwadraturze do koniunkcji Jowisza i Neptuna w poczatku Strzelca. Ksiezyc
najprawdopodobniej w trygonie do Jo/Nep.

Jak sadzicie, jaka opcje polityczna reprezentuje w obecnym Sejmie?smile))))
Obserwuj wątek
    • zaden1 Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 01:10
      odpwoidź na to pytanie tak traci czarna magią , ale ja typuje " modli sie pod
      figura a diabla ma za skórą " tak w ciemno ale ...
      • anahella Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 07:47
        zaden1 napisała:

> odpwoidź na to pytanie tak traci czarna magią

nie czarna magiasmile
        Wiem ze troche glupie to pytanie, bo tego dnia urodzilo sie wiele osob i oni
        stanowia to elektrorat wielu opcji politycznych, ale mysle, ze dzialalnosc tego
        pana jest tu dobrze opisana przez wypalany przeze mnie aspekt.
    • amayah Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 01:55
      Myślę tak: partia niepewna, pieniądze i uznanie łatwe. W tą stronę idzie
      właściciel horoskopu, wydaje mi się, że to może być s..... (wiadomo), może były
      pan poseł Witaszek...... Anahello możesz tym wątkiem wzbudzić spore
      kontrowersje, ja już się boję, czy aby nie uraziłam czyichś sympatii
      politycznych... ;o)
      • amayah Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 01:57
        nie, nie, poseł W. to nie ryba......
    • amayah Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 02:10
      Już wiem kto to ale nie powiem, niech ktoś się przyłączy. Nie sugerować się
      proszę moją wcześiejszą wypowiedzią, hehe. Ale hmmm... Chciałabym Anahello,
      żebyś potem wytłumaczyła aspekty, które wskazałaś. Dzięki i dobranoc.

• potrek Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 08:11
        Ta osoba urodziła się około daty 22.02.1971 r. Ma obecnie 33 lata. Z posłow w
        tej granicy wiekowej znam Ziobre - PS, Błochowiak- Sld, Imienia i nazwiska nie
        pamiętam - spadająca gwiazdka Big Bradera - SLD.Musze iść do pracy. Jak wróce
        to bardzej przyjrze się temu układowi.Pozdrawiam
        • potrek Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 08:29
          Jowisz w Strzelcu może być prawnikiem( Ziobro ) ale w koniunkcji z Neptunem
          bardziej mi przypomina afere Rywina i poseł Błochowiak z jej wersją raportu
          poddaną pod głosowanie w sejmie.
          • anahella Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 09:12
            potrek napisał:

> Jowisz w Strzelcu może być prawnikiem( Ziobro ) ale w koniunkcji z Neptunem
            > bardziej mi przypomina afere Rywina i poseł Błochowiak z jej wersją raportu
            > poddaną pod głosowanie w sejmie.

Nie pytam o nazwisko, bo trudno jest cos wykoncypowac tylko na podstawie
            jednego ukladu. To jest mezczyzna i nie jest to pan Ziobro. Pytalam tylko o
            opcje polityczna a w domysle - czym ten pan robi kariere wsrod wielu partii.
            • all2 Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 13:19
              Ziobro jest bardziej panniasto-skorpionowaty, tu nie pasuje
    • all2 Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 11:25
      totalny, oszołomski idealizm bez umiaru i z równie totalnym, oszołomskim
      lekceważeniem konkretu
      ten facet ma jakieś utopijne wizje, w które sam zapewne wierzy, i chyba tylko
      on, jednym słowem nawiedzony
      albo jakaś skrajna religijna prawica typu LPR, albo równie skrajny odłam SLD
      nazwisk nie będę typować, bo kandydatów jest sporo :>
    • pluskwa111 Re: Zagadka polityczno-astrologiczna;) 21.06.04, 12:30
      zmruzyłam swoje oko detektywistyczne...i typowałabym tutaj lidera LPR...prawie
      2 metry wzrostu i jeszcze wicej bufonady, arogancji i samozadowolenia z
      siebie...a konkretnie mam na mysli pana Roman Giertycha...pasuje mi tutaj ten
      Jowisz w strzelcu....fakt ukonczone studia prawnicze w Poznaniu...dodatkowo
      wydział historii na tej samej uczelni....kwadrat jego merkurego do Jowisza moze
      sugerowac własnie tę jego wrogosc do feminizmu...homoseksualizmu( Żaden1 BARDZO
      trafnie to ujał...." modli sie pod
      figura a diabla ma za skórą " wink))
      • potrek Brawo dla pluskwy 111 21.06.04, 17:26
        Też o nim myślałem ale nie pasował mi wiekowo. Myślałem że ma 40 lat a brałem
        pod uwage osoby 33 letnie. Rano jak kupiłem Newsweek i Długi Romek na okładce a
        w artykule podano że ma 33lat to na 100% postawiłem na niego. Czasami Romek
        zachowuje się podobnie do Lepera z Marsem na MC. Może też ma Marsa na Mc ?
        Pozdrawiam .
        Moje gratulacje dla pluskwy 111.
        • anahella Bingo! 21.06.04, 18:22
          Nagroda w postaci uscisku dloni adminki dla Pluskwysmile Nagroda pocieszenia w
          postaci poklepania po plecach dla All za wskazanie partii politycznej.

Faktycznie jest to p. Giertych. Slucham czesto wywiadow z politykami w
          audycjach Moniki Olejnik i tak sie zastanawialam jakie to uklady robia z niego
          takiego krzyzowca.

Jego dane: Data i miejsce urodzenia: 27.02.1971, Śrem

pochodza ze strony Sejmu:
          www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/092.htm
          • pluskwa111 do Anahelli i Potrka ;-) 21.06.04, 22:03
            ...dłon robala bardzo ciepło odwzajemnia uscisk Adminki wink...po plecach tez
            mogę byc poklepana, zeby mi ta intuicja czkawką się nie odbiła...a u Potrka
            zamawiam extra strzyzenie( moze byc wirtualnewink)...dodam,ze pan Giertych jest
            moim rówiesnikiem,tez mam tę koniunkcję jowiszowo-neptuniczną, ale inaczej ją
            szlifujęwink...a tak w ogole to nagroda chyba nalezy sie mojemu Uranowi na
            asc.... to on ma intuicję...ja jestem tylko pionkiem w tej grze....
            ...pozdrawiam cieplutko....pluskwa

p.s. Amayah tez wiedziała,ze strzałem w srodek tarczy bedzie Giertych...jej tez
            naleza sie brawki ( jej neptun na asc. pospołu z moim uranem...czesto tak
            kombinuja..az wykombinują...brawo Amayah!!!..Potrek ostrzyze nam po połowie
            czaszki...wink)
            • amayah Re: do Anahelli i Potrka ;-) 21.06.04, 22:11
              Robal, się zaczerwieniłam..... smile))))))

Pozdrówka!
          • all2 Re: Bingo! 21.06.04, 23:43
            dziękuję za poklepanie, czuję się głęboko usatysfakcjonowana smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka