lwi2 30.10.12, 12:01 O huraganie Sandy na blogu napisałam, nawet ciekawe astrologiczne obserwacje, co się "porobiło": lwi.bloog.pl/id,332311292,title,Huragan-Sandy,index.html Lwi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrvt Re: Sandy 30.10.12, 20:23 lwi2 - a skad wzielas, ze Nowy Jork to bliznieta? do tej pory czytalam i zylam w przekonaniu, ze to rak na przyklad wg PP pozdrawiam Odpowiedz Link
lwi2 Re: Sandy 30.10.12, 20:42 Nie wiem skąd, przyznaję, sama jestem Bliźniak i bardzo dobrze się tam czułam, jedyne miejsce poza Polską, gdzie bym mogła ewentualnie zamieszkać. Ale może wykreślę jak to nieprawda żeby nie mylić, a jak sprawdzę gdzieś, że prawda to znowu wstawię. Ach ta Sandy, moi znajomi w Quenns mieszkają, a tam pożar, ech... Ale i tak wszyscy mówią o Smoleńsku, nie o Sandy i właśnie się sama zastanawiam jak ten horoskop pasuje do dzisiejszej sensacji "Rzeczpospolitej", ewidentnie powinien, prawda? Odpowiedz Link
hrvt Re: Sandy 30.10.12, 21:06 no teraz to zglupialam probowalam poguglowac i znalazlam na przyklad cos takiego www.astromark.us/FREEelineState.pdf wg tego NYC to koziorozec a juz sam Manhattan to wodnik a kolei na przyklad tu Piotr Piotrowski piszem ze to rak: www.wrozka.com.pl/archiwum/2004/07/4328-z-horoskopem-w-podrozy wg tej strony tez rak: www.astrologyweekly.com/more-horary/countries-cities.php (ja zawsze tez dotad czytalam, ze rak a zwracalam uwage bo to moj znak i nqwet myslalam, zeby sie wybrac i przekonac czy rzeczywiscie sie bede dobrze czula) czyli juz mamy 4 typy pozdrawiam Odpowiedz Link
bmw1-953 Re: Sandy 31.10.12, 11:04 Horoskopy Stanów Zjednoczonych , jakie ja widziałam, przeważnie miały asc. w Strzelcu a więc Bliźnięta też były ważne, bo w descendencie. Ten, który znalazłam w astro.com również wskazuje na ascendentalnego Strzelca. Mój mąż, solarny Bliźniak, czuje się w USA na tyle dobrze, ze tam pozostał. Ja solarna Waga zawsze lubiłam tam jeździć i pomieszkiwać, choć ostatnio już niekoniecznie. www.astro.com/im/in/chart_us_e.gif www.astrologer.com/pics/wheels/USAZ.gif Odpowiedz Link
bmw1-953 Re: Sandy 31.10.12, 11:09 Ale uwaga, znalazłam też rektyfikowaną przez astrologa Douglasa Parkera wersję z Bliźniętami na ascendencie. astrology-reading.com.au/USA.gif Odpowiedz Link