prosperiusz 28.09.13, 17:14 Miałbym prośbę do Administratorki forum (Anahello, to Ty nią jesteś?) o dodanie mojego bloga do linków na głównej stronie forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prosperiusz Re: Prośba do administracji 28.09.13, 17:15 prosperiusz napisał: > Miałbym prośbę do Administratorki forum (Anahello, to Ty nią jesteś?) o dodanie > mojego bloga do linków na głównej stronie forum Zapomniałem powiedzieć: Pozdrawiam! Odpowiedz Link
prosperiusz Re: Prośba do administracji 28.09.13, 17:20 prosperiusz napisał: > prosperiusz napisał: > > > Miałbym prośbę do Administratorki forum (Anahello, to Ty nią jesteś?) o d > odanie > > mojego bloga do linków na głównej stronie forum > > Zapomniałem powiedzieć: Pozdrawiam! Zapomniałem napisać: jako Blog Prosperiusza, bo żeby się określać jako astrologiem to jeszcze za wcześnie Odpowiedz Link
acrux_79 Re: Prośba do administracji 28.09.13, 19:54 Skorzystam z okazji: 1. To nieładnie prosić o podlinkowanie. Ja czekałem... dwa lata. 2. Blog istnieje od 24 września, 08:15 - pierwszy wpis. I ma trzy wpisy. Stanowczo za szybko - przydałoby się więcej wpisów. 3. Poza tym Anahella pojawia się tutaj rzadko, o ile w ogóle. 4. ... Twój pierwszy post zaś też pochodzi sprzed dni pięciu... Mam nadzieję, że ta argumentacja jest wystarczająca i... nie jesteś tutaj tylko i wyłącznie po to, żeby promować swój blog, ale uczyć siebie i innych przy okazji astrologii. Jak minie trochę czasu, sam będę proponował, by Ciebie zlinkować. Na razie stopka musi wystarczyć. P.S. Sam moderatorem nie jestem i dobrze mi z tym. Odpowiedz Link