Dodaj do ulubionych

"lub czasopisma"

02.06.05, 22:22
Życie nie oszczędza Pani Jakubowskiej. Czy to ma zapisane w gwiazdach? Nie
natrafiłam nigdzie na jej datę urodzenia. Może ktoś z was już analizował jej
radix?
Obserwuj wątek
    • anahella 15 marca 1954, Pruszkow 02.06.05, 22:27
      zrodlo:

pl.wikipedia.org/wiki/Aleksandra_Jakubowska
    • anahella Re: "lub czasopisma" 02.06.05, 22:43
      Osobiscie oostrzegam ja jako Ascendnetalna Panne, ale to tylko moje wyobrazenie
      o niej. Wtedy mialaby Jowisza w X i Merkurego w VI - co daloby jej sukcesy i
      popularnosc (dodatkowo Ksiezyc w XI) w czasach gdy byla dziennikarka.

Do polityki weszla w 1995: przy opozycji Jowisz-Jowisz lub kwadraturze Saturn-
      Jowisz. to powinno byc zwiazane z X domem, stad moje podejrzenie o Jowisza w X.

Saturn zbiliza sie kwinkunksa z jej Sloncem. Moze czuc sie odrzucona.
      Niewykluczone, ze byli koledzy z SLD moga jej jeszcze dolozyc.
      • uranika Re: "lub czasopisma" 02.06.05, 23:55
        Zbliżające się kłopoty już mógł zwiastować tranz.Saturn kwadr.do Słońca ur.
        w lipcu 2002r(przebywając w Bliżn.znaku dziennikarzy).Potem Mars eksploatował
        dość długo Ryby od 17.06.-16.12.03r.Ale popatrzmy na głębszy wpływ Plutona,
        trzeci dek.Ryb tranz.kwadraturą.Trochę starszy p.poseł Gruszka,ale ur.16.03.
        też przechodzi trudny czas w życiu.U p.Aleksandry zwraca uwagę w radixie
        P.Boży-Pluton,Neptun,Słońce.Daje do myślenia opozycja Jowisz-Mars.
        Jeżeli chodzi o Asc.to może Baran z Wenus?Wtedy z Jowiszem w III,a Marsem w IX?
        Nasza scena polityczna da nam pewnie nie jedną jeszcze okaję do wprawek astrol.
        • anahella Re: "lub czasopisma" 03.06.05, 01:07
          uranika napisała:

> Jeżeli chodzi o Asc.to może Baran z Wenus?Wtedy z Jowiszem w III,a Marsem
          > w IX?

Nie kloce sie, bo to jest tylko gdybanie. W Wikipedii sa dokladne daty roznych
          wydarzen z jej zycia.Ale ja w rektyfikacji nie jestem dobra.
          • dorisn Re: "lub czasopisma" 03.06.05, 10:53
            Do tych wydarzeń trzeba jeszcze dodać katastrofę śmigłowca, chorobę syna no i
            ostatnie kłopoty męża. Nie do pozazdroszczenia.
    • maribonek1 Re: "lub czasopisma" 03.06.05, 15:51
      ja darze sympatia Pania Jakubowska i mam nadzieje ze wyjdzie z opresji. w koncu
      nasze palnety nie moga byc tak "okrutne"
      • xxero Re: "lub czasopisma" 13.06.05, 08:19
        15 marca, znaczy Ryba. wszystko jasne. Widze te sprawe z troszke innej strony
        poniewaz wiem kim sa ludzie przymknieci razem z jej mezem, prawde mowiac
        mieszkaja prawie przez plot z moimi rodzicami. Jak to Ryba: woda byla
        przejrzysta to dryfowala pewnie wrecz bezczelnie myslac ze jest szczupakiem i ma
        duzo do powiedzenia. Az woda sie zmulila a pani Jakubowska okazala sie zagubiona
        ploteczka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka