dorisn 02.06.05, 22:22 Życie nie oszczędza Pani Jakubowskiej. Czy to ma zapisane w gwiazdach? Nie natrafiłam nigdzie na jej datę urodzenia. Może ktoś z was już analizował jej radix? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella 15 marca 1954, Pruszkow 02.06.05, 22:27 zrodlo: pl.wikipedia.org/wiki/Aleksandra_Jakubowska Odpowiedz Link
anahella Re: "lub czasopisma" 02.06.05, 22:43 Osobiscie oostrzegam ja jako Ascendnetalna Panne, ale to tylko moje wyobrazenie o niej. Wtedy mialaby Jowisza w X i Merkurego w VI - co daloby jej sukcesy i popularnosc (dodatkowo Ksiezyc w XI) w czasach gdy byla dziennikarka. Do polityki weszla w 1995: przy opozycji Jowisz-Jowisz lub kwadraturze Saturn- Jowisz. to powinno byc zwiazane z X domem, stad moje podejrzenie o Jowisza w X. Saturn zbiliza sie kwinkunksa z jej Sloncem. Moze czuc sie odrzucona. Niewykluczone, ze byli koledzy z SLD moga jej jeszcze dolozyc. Odpowiedz Link
uranika Re: "lub czasopisma" 02.06.05, 23:55 Zbliżające się kłopoty już mógł zwiastować tranz.Saturn kwadr.do Słońca ur. w lipcu 2002r(przebywając w Bliżn.znaku dziennikarzy).Potem Mars eksploatował dość długo Ryby od 17.06.-16.12.03r.Ale popatrzmy na głębszy wpływ Plutona, trzeci dek.Ryb tranz.kwadraturą.Trochę starszy p.poseł Gruszka,ale ur.16.03. też przechodzi trudny czas w życiu.U p.Aleksandry zwraca uwagę w radixie P.Boży-Pluton,Neptun,Słońce.Daje do myślenia opozycja Jowisz-Mars. Jeżeli chodzi o Asc.to może Baran z Wenus?Wtedy z Jowiszem w III,a Marsem w IX? Nasza scena polityczna da nam pewnie nie jedną jeszcze okaję do wprawek astrol. Odpowiedz Link
anahella Re: "lub czasopisma" 03.06.05, 01:07 uranika napisała: > Jeżeli chodzi o Asc.to może Baran z Wenus?Wtedy z Jowiszem w III,a Marsem > w IX? Nie kloce sie, bo to jest tylko gdybanie. W Wikipedii sa dokladne daty roznych wydarzen z jej zycia.Ale ja w rektyfikacji nie jestem dobra. Odpowiedz Link
dorisn Re: "lub czasopisma" 03.06.05, 10:53 Do tych wydarzeń trzeba jeszcze dodać katastrofę śmigłowca, chorobę syna no i ostatnie kłopoty męża. Nie do pozazdroszczenia. Odpowiedz Link
maribonek1 Re: "lub czasopisma" 03.06.05, 15:51 ja darze sympatia Pania Jakubowska i mam nadzieje ze wyjdzie z opresji. w koncu nasze palnety nie moga byc tak "okrutne" Odpowiedz Link
xxero Re: "lub czasopisma" 13.06.05, 08:19 15 marca, znaczy Ryba. wszystko jasne. Widze te sprawe z troszke innej strony poniewaz wiem kim sa ludzie przymknieci razem z jej mezem, prawde mowiac mieszkaja prawie przez plot z moimi rodzicami. Jak to Ryba: woda byla przejrzysta to dryfowala pewnie wrecz bezczelnie myslac ze jest szczupakiem i ma duzo do powiedzenia. Az woda sie zmulila a pani Jakubowska okazala sie zagubiona ploteczka... Odpowiedz Link