Dodaj do ulubionych

dziwna prawidlowosc

12.09.05, 22:02
To juz moja trzecia milosc. Wszystko wskazuje na to ze znow nie dojdzie do
spelnienia i rozpadnie sie zanim na dobre sie zaczelo. Wszystkie 3 Panie
rozni praktycznie wszystko poza jednym. - pochodza z rozbitych rodzin. Ojciec
od nich odszedl w mlodosci a wychowane byly przez matke.
No i teraz zastanawiam sie czy to moja wina ze przyciagam takie Panie
(niedojzale emocjonalnie, i niestabilneuczuciowo {wplyw braku ojca?}) czy
moze to one przyciagaja mnie?
5 dom mam w Wodniku, wladcy ->Urana w 1 domu, saturna w 11.
7 w Barbaie - Mars w 11D,
11 D w Lwie, slonce w 9D.
Pomocy
Obserwuj wątek
    • neptus Re: dziwna prawidlowosc 12.09.05, 23:30
      Popatrz na księzyc i Wenus - znak, dom, aspekty.
      Ty przyciągasz je, a one Ciebie.
    • potrek Re: dziwna prawidlowosc 12.09.05, 23:35
      Kobiety w twojm zyciu i w twojm horoskopie to Wenus i Księżyc oraz władca
      Desc.Wenus to kochanka i te panny za którymi podąza twój wzrok. A Księżyc to
      bedzie ta z którą staniesz na slubnym kobiercu. Te dane które podałes moga
      wsazywać na orginalną osóbkę z małą iloscią przyjaciuł(Saturn 11d) z którymi
      sie czesto spiereasz(Mars 11 władca desc) i czasami robisz sobie z nich wrogow
      a Słońce w 9d na cheć zdobycia wyszego wykształcenia. Nijak te dane maja sie do
      twoich relacji damsko/meskichsmile
      pozdrawiam potrek
      • fishka76 Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 15:35
        """"""""""Wenus to kochanka i te panny za którymi podąza twój wzrok. A Księżyc
        to bedzie ta z którą staniesz na slubnym kobiercu."""""

Kochani powiedzcie coś na ten teamt wiecej ale z pozycji kobiety

a Ty Zagon dlaczego uwazasz ze kobiety chowane bez ojca sa jakos ułomknje,
        wyobraz sobie ze ja też jestem bez i wydaje mi sie ze jestem super-zaradna,
        nawet bardziej niz te Hrabinie chowane z ojcem. Szybko sie usamodzielniłam i
        nie potrzebuje faceta zeby zbić półke lub zarówke wkręcić, przede wszystkim nie
        pieszcze sie ze soba...

Anyway, intryguje mnie jak to jest u kobiet: czyzby Mars wskazywał kochanka a
        co męża?
    • anahella Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 00:30
      Horoskop zacznij od swiatel: Slonce czyli "ja jako maz" oraz Ksiezyca "ona jako
      zona".

Potem patrz na Marsa (w koniunkcji z Saturnem?) czyli "ja jako kochanek" oraz
      Wenus "ona jako kochanka".

Jak sam zauwazyles - przyciagasz kobiety, ktore wychowaly sie bez ojca. Masz
      jakas obserwacje, wiec ja wykorzystaj i spojrz co to przedstawia w horoskopie.
      Moim zdaniem wysokie polozenie Slonca, Marsa i Saturna. Wysokie, czyli nad
      horyzontem. To takie spostrzezenie ze szczatkowych informacji.
      Ktora planeta lezy najwyzej (najblizej MC): Slonce? Jesli tak i jesli w aspekcie
      z Saturnem, to one dostrzegaja w Tobie zapewnienie poczucia bezpieczenstwa. To
      taki pierwszy impuls, jaki jest drugi - sam piszesz.

Kobieta wychowywana bez ojca to bardzo duze wyzwanie dla mezczyzny. Brakuje jej
      meskiego wzorca lub jest on nieodpowiedni.

No i jeszcze jedno: piszac o horoskopie nigdy nie uzywaj slowa "wina". Wina to
      stoja na polce w monopolowymwink
      Horoskop nie mowi kto jest winny, nie ocenia, nie sądzi.
      Horoskop pokazuje w jakich dziedzinach nalezy nad soba pracowac.
      • zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 02:28
        Po kolei zatem.
        Wenus w Lwie 10 dom w tryg. do nepuna (poszukiwanie romantycznej milosci
        pewnie wink ) i sekstylu do plutona a w kwadracie do urana (zmiennosc i
        nieobliczalnosc w zwiazkach ? ) oraz w tryg do ksiezyca w Baranie w 6 domu.
        Ksiezyc w kwadracie do slonca w raku (9d.) i opoz. do plutona na Asc.ale w 12 d.
        No niby ten trygon wenus-ksiezyc lagodzi (choc spora orba) ale z drugiej strony
        ten kwadrat swiatel sad
        Wladca Desc. (w Baranie) mars w pannie (11D.) w sekstylu do slonca i urana ale
        w kwadracie do neptuna.
        Partnerki (to niewiele ale zawsze cos) - pierwsza wodniczka, druga blizniak,
        trzecia skorpion - no i z ta ostatnia to jest dopiero .... pardon za
        kolokwializm "jazda". Manipulacje, gry, szpiegowanie itp.
    • undyna Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 02:00
      a wiesz, że ja też przyciągam i jestem pociągana przez facetów bez ojców i na
      dodatek z bardzo dziwnymi matkami, moim zdaniem wyrodnymi matkami, też zauważam
      w tym jakąś prawidłowóśćsmile wszyscy mieli ogniste księżyce, powietrzne wenusy i
      kobiece marsywink
      • zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 02:30
        No to ciekawe. Dzis opowiedzialem o tej prawidlowosci dwom osobom nie zwiazanym
        z astro (m i k) i odpowiedzieli niemal zgodnie - to przez swoja opiekunzosc
        przyciagasz... ale ja wlasnie na zewnatrz okazuje tego plutona na Asc i ksiezyc
        w baranie a nie slonce w raku. Wiec o co tu chodzi?
        • undyna Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 02:37
          aaa słońce w raku, wyczuwająsmile)), ja też w raku słońce
          • undyna Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 02:45
            no słuchaj, jak Ty masz księżyc w baranie, to bardzo męski jesteś i pluton taki
            władczy, z jednej strony poczciwy bezpieczny rak, a taki męski, no wiesz dziwię
            się, że się dziwiszwink)
          • sarna34 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 06:21
            > aaa słońce w raku, wyczuwająsmile)), ja też w raku słońce

nie zgadzam się; mam dwie planety w raku (slońce, wenus )i na dodatek to 12 dom
            (więc ryby) i wcale nie przyciągam facetów wodnych, ani też szczególnie
            ziemskich. Ciągną do mnie wszelkiej maści ogniści i powietrzni, chyba ze
            względu na asc we lwie i księżyc w bliźniętach. Zaden z nich nie szuka we mnie
            opiekuńczości.
            • undyna Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 07:38
              ależ ja tylko żartowałamsmile
              Pozdrawiam i schodzę z szychtysmile
            • zeta23 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 14:58
              Ciągną do mnie wszelkiej maści ogniści i powietrzni, chyba ze
              > względu na asc we lwie i księżyc w bliźniętach.

A dlaczego nie spojrzysz na merkurego? Zdaje sie, ze pisałaś ze masz na ASC?

Świat jest dokładnie taki, jakim go postrzegamy.
              paulo Coelho
    • allija Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 10:15
      No,qurczę, a dlaczego to panie wychowane bez ojcow są niedojrzałe, niestabilne
      uczuciowo i takie tam... Mnie takze wychowala matka i nie mogę tego
      potwierdzic, nawet, powiedziałabym, u mnie jest przeciwnie. Ja szukałam
      podświadomie facetów, ktorzy byli przciwieństwem mojego ojca, czyli nie
      odfrunęliby w sina dal zostawiając mnie samą z ew. dzieckim. Czyli raczej do
      zwiazków podchodziłam poważnie a w te, ktore nie rokowały w ogole nie
      wchodziłam, żadne flirty i romase. Ale mniejsza o to.
      Mówienie o księżycu w baranie,że jest opiekunczy to, moim zdaniem, troche
      śmieszne. Widziałeś opiekuńczego barana? Baranowi nie w głowie takie rzeczy,
      jako znak bardzo ekspansywny to on raczej woli zdobywac, walczyc i takie tam.
      W dodatku to ty chyba raczej łatwy we współżyciu nie jesteś. Nie obraź się ale
      księżyc w baranie to raczej taki bardziej choleryk jesteś, wybuchowy a i o ten
      wybuch to raczej łatwo...
      Księżyc pośrednio także określa twój przyszły /zresztą obecny także ale
      interesuje nas przyszły/ dom czyli baran także powie, że nie jest to bardzo
      spokojny dom, ciepełko rodzinne i pełna idylla. Dom bardzo dynamiczny, zawsze z
      elementem jakiejs walki i potencjalnym wybuchem, trzeba by jeszcze sprawdzic
      dom 4 ale on chyba tez jakis koziorożec czy wodnik co tez nie bardzo kojarzy
      sie ze spokojną /wodnik/ czy kochającą /koziorożec/ rodzinką.
      A księżyc jest w kwadracie do słońca w raku, czyli, owszem, chciałbys tego
      ciepełka ale księzyc m.in. ci to uniemozliwia. Z jadnej strony pragnienie
      rodziny /słońce/ a z drugiej bardzo ekspansywny księżyc, który wcale tej
      rodziny tak nie pragnie czy też uniemożliwia korzystny rozwój spraw. W dodatku
      w pierwszym domu uran, który bardzo lubi byc wolnym. Przy tym uran w 1 domu to
      naprawde potrzeba dużej cierpliwości i tolerancji żeby z toba wytrzymać, nigdy
      nie wiadomo jak sie zachowasz i co zrobisz. Ty to wiesz ale twoja dziewczyna
      nie i z reguly nie spodziewa sie właśnie takich twoich zachowań. A ty pewnie
      nie wiesz o co jej chodzi, o co ma pretensje bo kwadrat słońc uniemozliwia ci
      zrozumienie drugiej płci. Tak wlasnie m.in. działa ta kwadratura. Dodatkowo
      zawsze daje konflikt między motywacja działań a stosowanymi środkami, zawsze
      takie rozdarcie czy dobrze zrobileś i tak jak trzeba.
      Pluton w 12 domu takze daje takie jakieś rozdarcie, nie jest to dobre miejsce,
      ciągle jakis niepokoj, bedziesz musial przewartościować swoja psychikę. Nie
      wiem czy dobrze widzę ale chyba saturn jest w 11 domu czyli w koniunkcji /nawet
      jeśli luźnej ale jednak/ z baranem i w pannie. Jeśli dom 4 jest w
      koziorozcu /tego nie wiem na pewno/ a księżyc w domu 6, zaś pluton w wadze to
      wszystko mogloby wskazywac na jakieś sprawy zdrowotne w twoim domu, ktore
      narzuca ci pewna dyscypline i zmusza do przewartosciowania pewnych spraw,
      poglądów. Ale to tylko spekulacje, tak przy okazji mi wyszło.
      Na zakonczenie powiem tylko, że masz dużo uroku osobistego, jakis taki
      wewnetrzny magnetyzm, jesteś uczuciowy i romantyczny a twoje relacje z
      kobietami mają głębię /to wenus/, w dodatku jesteś, hm..., niekonwencjonalnym
      kochankiem, sprawy seksu sa dla ciebie istotne, czasem az do przesady /to
      kwadrat mars/neptun, szczegolnie jesli neptun to dom 8/. Ale wiele wskazuje na
      to, ze sa krotkie i liczne, to wodnik w domu 5, kwadrat wenus/uran a i chyba
      dom 8 wypada gdzies w bliźnietach. To wszystko jest w konflikcie z twoimi
      slonecznymi potrzebami w raku i wywołuje duze, nawet fanatyczne, emocje bo
      księżyc opozycja pluton.
      Nie wiem, czy twoim problemem sa dziewczyny czy ty sam bo, przyznac trzeba, nie
      jest łatwo być z tobą. Ale pewnie znajdzie sie ta właściwa, wszak dom 7 zahacza
      chyba o byka /znak stały/ a wenus jest takze w znaku stałym, lwie. Twoja zona
      bedzie miała dużo ognia w horoskopie i pewnie nie bedzie przecietną kobietą bo
      wenus nie tylko w lwie ale i w 10 domu.
      • zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 11:47
        allija napisała:

> No,qurczę, a dlaczego to panie wychowane bez ojcow są niedojrzałe,
        niestabilne
        > uczuciowo i takie tam... Mnie takze wychowala matka i nie mogę tego
        > potwierdzic, nawet, powiedziałabym, u mnie jest przeciwnie.
        ---Brak ojca - wzoru meskosci, brak silnego oparcia i takie tam..?
        Ostatnia Pani ma ksiezyc w bliznietach - no to chyba niestabilnosc czy
        powierzchownosc uczuciowa jest ? wink

Ja szukałam
        > podświadomie facetów, ktorzy byli przciwieństwem mojego ojca, czyli nie
        > odfrunęliby w sina dal zostawiając mnie samą z ew. dzieckim. Czyli raczej do
        > zwiazków podchodziłam poważnie a w te, ktore nie rokowały w ogole nie
        > wchodziłam, żadne flirty i romase. Ale mniejsza o to.
        ---
        • zeta23 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 16:15
          zagon1 napisał:

Pani tymczasem to dostrzegajac zupelnie zmienila front (wenus w strzelcu i
          ksiezyc w bliznietach??).

Nie licz na to, że pani z ksiezycem w bliznietach i wenus w strzelcu będzie
          chciała siedzieć w domu i rozmawiać o swoich uczuciach do Ciebie.Tu nacisk
          położony jest na intelekt, a nie emocje i uczucia.Nie znaczy to, ze jest
          nieczuła, tylko bardziej odbierane są tu bodźce umysłowe.
          Niestety ksiezyc w bliznietach lubi być lekkomyślny i zmienny, a wenus woli jak
          dla relaksu zaproponujesz jej wyjście na miłą imprezkę, bo ona uwielbia
          przygodysmile
          Mam pytanie.. Czy masz zawód w którym współpracujesz z kobietami lub dzięki nim
          zarabiasz pieniądze? Nie chodzi mi o to,żebys pisał jaki masz zawód tylko czy
          jest jakiś zwiazek?

• zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 16:31
            Wiesz zeto, to wlasnie nie chodzi o siedzenie w domu. Mialem na mysli to, ze
            jasnoi zadeklarowalem swoje uczucia a jej reakcja to ucieczka.

Co do kobiet w pracy to powiem tak, w ostatniej mialem ich az naddto i
            wspolpraca ukladala sie zupelnie roznie. Ale naogol pozytywnie. Dlaczego
            pytasz? Wenus w 10 domu cie zaintrygowala, czy moze ksiezyc w 6.tym?
            • zeta23 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 17:17
              zagon1 napisał:
              Wiesz zeto, to wlasnie nie chodzi o siedzenie w domu. Mialem na mysli to, ze
              > jasnoi zadeklarowalem swoje uczucia a jej reakcja to ucieczka

he,he pewnie cie zaskocze, ale władcą strzelca jest jowisz,a jowisz lubi tez
              uwodzić. No i taka wenus kocha wolność,jakiekolwiek zobowiązania ją
              męczą...niestety

Co do kobiet w pracy to powiem tak, w ostatniej mialem ich az naddto i
              > wspolpraca ukladala sie zupelnie roznie. Ale naogol pozytywnie. Dlaczego
              > pytasz? Wenus w 10 domu cie zaintrygowala, czy moze ksiezyc w 6.ty

Napewno księzyc w 6 d., bo mi się to sprawdza u mężczyznsmile
              Z reguły jest tak,że na tym wyższym poziomie facet współpracuje z wieloma
              kobietami, które go lubią i lubią z nim zarabiać pieniądze, wymieniać się
              pomysłami dotyczącymi ambicji zawodowych itp, a na tym najniższym poźiomie
              facet jest po prostu na utrzymaniu matki, żony tzw. wiecznie poszukujący pracysmile
              Pozdrawiam.
              • zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 03:23
                zeta23 napisała:

> Napewno księzyc w 6 d., bo mi się to sprawdza u mężczyznsmile
                > Z reguły jest tak,że na tym wyższym poziomie facet współpracuje z wieloma
                > kobietami, które go lubią i lubią z nim zarabiać pieniądze, wymieniać się
                > pomysłami dotyczącymi ambicji zawodowych itp, a na tym najniższym poźiomie
                > facet jest po prostu na utrzymaniu matki, żony tzw. wiecznie poszukujący
                pracy:
                > )
                > Pozdrawiam.

-------O tak, zdecydowanie. Z racji zawodu zawsze mialem sporo Pan "pod sobą" wink
                Tyle ze ta wymiana pomysłów zawod. to raczej polegala na tym ze przychodzily po
                konsultacje, rady itp.
                (Firma doradztwa finansowego)
                • zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 04:06
                  A nawiasem mowiac ksiezyca w 6D, mieli minn, J.F.Kennedy, DeGaule, Einstein,
                  Shwarzeneger, G.Depp, Z.Zidane, De Fuinese ....
                  www.astrotheme.fr/en/celebrites/lune_maison_vi.htm
                  • zeta23 Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 12:34
                    zagon1 napisał:

> A nawiasem mowiac ksiezyca w 6D, mieli minn, J.F.Kennedy, DeGaule, Einstein,
                    > Shwarzeneger, G.Depp, Z.Zidane, De Fuinese ....
                    > www.astrotheme.fr/en/celebrites/lune_maison_vi.htm

Taaak, Trzeba by było prześledzić jaką rolę i wpływ miały kobiety na karierę i
                    ambicje zawodowe tych panów.
      • anahella Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 18:35
        allija napisała:

> No,qurczę, a dlaczego to panie wychowane bez ojcow są niedojrzałe, niestabilne
        > uczuciowo i takie tam...

Chwileczke, ja tego tak nie napisalam. Napisalam ze to wyzwanie dla mezczyzny,
        bo one nie maja wzoru meskiego - to chyba nie jest klamstwo. Lub tworza sobie
        ten wzorzec bez konfrontowania z rzeczywistoscia.
        Wyzwaniem dla mezczyzny taka kobieta jest, bo on musi jej ten wzorzec stworzyc.
        • allija Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 01:31
          Jasne, że nie ty. Dokładnie takich słów użył zagon.
    • queenmaya Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 11:14
      Heh, najłatwiej zwalić winę na innych lub na okoliczności zewnętrzne. Ale twój
      horoskop opisuje *ciebie* (opisuje, to znaczy, że niczego nie powoduje, bo to
      nie planety są winne). Horoskop to wyłącznie narzędzie diagnostyczne, więc
      niczego na niego zwalić się nie da. A więc przyczyna jest w *tobie*. Świat
      zewnętrzny jest lustrem, które odbija twoją twarz (czytaj: twoje problemy).
      Te wszystkie trygony i sekstyle są bardzo piekne i tak miło się nimi pochwalić.
      Ale tak naprawdę to sterują tobą (i każdym z nas) aspekty napięte.
      Kwadratura Słońce-Księżyc mówi wiele o twoim podejściu do spraw emocjonalnych i
      do kobiet w ogólności. Tu jest brak harmonii wewnętrznej, emocjonalnej. Stałe
      napięcie i dyskomfort wewnętrzny.
      Księżyc w Baranie to nie jest sympatyczny misiaczek. Ludzie widzą najpierw twoje
      słońce, bo jesteś facetem i "świecisz" Słońcem właśnie. Ale tak naprawdę o
      naszym charakterku i impulsywnym zachowaniu mówi Księżyc. A więc możesz
      zaskoczyć - taki miły Raczuś, a tu nagle bach - i wyskakuje Baran. Szok po
      prostu. Lewin o Księzycu w Baranie pisze, że on otwiera drzwi do gabinetu szefa
      kopniakiem. Do tego Księżyc jest w opozycji z Plutonem. To ty prawdopodobnie
      jesteś *skrycie* posesywny, zaborczy, dominujący i być może masz skłonność do
      manipulowania. A że Księżyc i jego aspekty mówią o twojej żonie (przyszłej) to
      pomyśl sobie, jaka ona musi być, żeby ci dokładnie uświadomić, co robisz (bo
      ona/one coś próbują ci uświadomić, ale ty nie chcesz tego dostrzec). Poza tym
      Księżyc to przecież twoja matka. A więc one miały problem z brakiem ojca, a ty
      prawdopodobnie masz niesamowicie dominującą, silną i zaborczą matkę, co wpływa
      na twój sposób postrzegania kobiet. Jeśli znasz się trochę na psychologii
      powinieneś wiedzieć, że te wojny, których nie udało ci się wygrać z matką
      projektujesz teraz na te biedne dziewczyny, chcąc je "ukarać" za to, co zrobiła
      ci matka i wreszcie, po raz pierwszy w życiu, zwyciężyć. Nie wygrałeś z matką i
      nigdy z nią nie wygrasz (chyba, że przejdziesz gruntowną i głęboką
      psychoterapię), masz więc nadzieję, że wygrasz z babami podobnymi do niej i że
      to da ci poczucie triumfu i męskiej siły. Nic z tego, nie tędy droga.
      Wenus w kwadracie z Uranem + Uran w 1 d. - to ty podświadomie boisz się związku
      i bliskości, uciekasz przed nim. Nic dziwnego - boisz się, że znowu jakaś
      kobieta weźmie cię pod kapeć i podporządkuje sobie. Więc grasz tak, żeby
      wyglądało, że to one niszczą bliskość. W rzeczywistości to ty boisz się tej
      bliskości i intymności (Słońce/Księżyc również o tym mówią).
      Mars w kwadracie z Neptunem - sam się oszukujesz, mydlisz sobie oczy, a
      dziewczynom nieświadomie obiecujesz coś, czego im dać nie chcesz. Ten aspekt
      obdarza cię prawdopodobnie wielkim uwodziecielskim urokiem, ale urok jest
      zwodniczy. To fatamorgana.
      Obawiam się, że bez uczciwej pracy nad sobą będziesz działał niszczycielsko nie
      tylko na te kobiety, ale i na swoje przyszłe dzieci. One też będą wychowywały
      się bez ojca, bo nie potrafisz stworzyć ciepłego i kochającego domu. Będziesz
      tworzył kolejne związki pełne ognia, namiętności, konfliktów i wstrząsów. Jeśli
      z któregoś związku będziesz miał dzieci, to one za to zapłacą.
      A obecna pani Skorpion pokazuje ci nalepiej, co robisz. Pamiętaj, że świat jest
      lustrem. On odbija twoją prawdziwą twarz. Przejrzyj się w nim i zdobądź się na
      uczciwość.
      Skorpionica
      Poszukaj psychologicznych książek, np. Susan Forward i Laury Schlessinger. Na
      pewno w księgarni psychologicznej znajdziesz mnóstwo pozycji, które pomogą ci
      zrozumieć co się dzieje i dlaczego. Ich lektura powinna ci pomóc podjąć
      działania, które to zmienią. Bo nawet ten kosmogram, który masz daje wiele
      mozliwości. Kwadratury również mogą działać na twoją korzyść, ale to wymaga pracy.
      • zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 12:04
        queenmaya napisała:

> Heh, najłatwiej zwalić winę na innych lub na okoliczności zewnętrzne.
        ----
        • queenmaya Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 14:33
          zagon1 napisał:

> ----
          • czupakabra27 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 15:14
            > Księżyc w dowolnym aspekcie z Plutonem zwykle wskazuje na plutoniczną matkę.
            queenmaya napisała:
            > Czyli może to być kobieta Skorpion (Słońce, Księżyc, inna ważna planeta lub inn
            > y
            > znaczący czynnik kosmogramu w tym znaku) lub mająca silnego Plutona (na asc. w
            > koniunkcji ze Słońcem, Księżycem itp.), może coś w 8 domu itp.
            > Osoby plutoniczne wcale nie wygladają na faszystów czy kapo w obozie,
            > przeciwnie, są to osoby często zwiewne, eteryczne, miłe i robiące wrażenie
            > delikatnych. Ale mają mocny charakter i zwykle potrafią postawić na swoim. Bez
            > awantur, subtelnie, czasem miłością i dobrocią.

to bardzo ciekawe. ja sama mam trygon Plutona (II dom Waga) i Księzyca (v dom
            Wodnik), a moja matka potrafi przeprowadzać swoją wolę, bez krzyku, często nawet
            milczeniem. to nie są rodzicielskie "cieche dni". ona po prostu potrafi tak jak
            Gandhi prowadzić bierny opór i wygrać z moimi napadami agresji i złości. to samo
            dotyczy kontaktów z innymi osobami z jej otoczenia. nerwy jak postronki - nic
            dodać nic ująć. gdybym miała jej godzinę urodzenia, to mogłabym zweryfikować tę
            plutonicznożć, ale niestety nie mamsad jedno co pewne to Plutona mama ma w Lwie.
          • wasza_bogini wow, allija i queenmaya 13.09.05, 15:57
            jakie Wy madre jestescie!!!!!!!!!!!::smile))

mowie Wam to ja - ksiezyc w baranie w opozycji do plutona i urana,smile

mam niezla jazde, co?wink

• zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 13.09.05, 17:52
            > Księżyc w dowolnym aspekcie z Plutonem zwykle wskazuje na plutoniczną matkę.
            > Czyli może to być kobieta Skorpion (Słońce, Księżyc, inna ważna planeta lub
            inn
            > y
            > znaczący czynnik kosmogramu w tym znaku) lub mająca silnego Plutona (na asc. w
            > koniunkcji ze Słońcem, Księżycem itp.), może coś w 8 domu itp.
            Mama to sloneczna rybka i ksiezycowa wodniczka wink
            Ojciec Panniasto-Barani
            • fishka76 Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 16:29
              """"""""""Wenus to kochanka i te panny za którymi podąza twój wzrok. A Księżyc
              to bedzie ta z którą staniesz na slubnym kobiercu."""""

Kochani powiedzcie coś na ten teamt wiecej ale z pozycji kobiety

czyzby Mars wskazywał kochanka a
              co męża?

• dori7 Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 16:40
                Slonce. Nie zapominaj tylko, ze prosta interpretacja: Mars=kochanek,
                Wenus=kochanka, Slonce=maz i ojciec, Ksiezyc = matka i zona jest *bardzo*
                uproszczona i nie wyczerpuje znaczenia tych planet.
                • arcoiris1 Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 16:59
                  i dlatego wlasnie ja mam taki wieczny problem. Mars w Byku w 4 a Slonce we Lwie
                  w 7- i wez to pogodz!! Ha ha ha!! Zmyslowego, małomównego i konkretnego
                  domatora z kolesiem brylujacym po salonach, duszą towarzystwa i szefem gwiazd
                  wszelkich!A takiego bym chciala!

Czasem astrologia jest jak ten rysunek o wadze i 2 dziewczynkach stojacych
                  przed nia i mowiacych jedna do drugiej, nie, nie wchodz na to. Od tego sie
                  płacze! wink))))))))))))))))))))))))))))))))))

ale wiem przynajmniej dlaczego mi sie marzy niemozliwe.

• eevvaa Re: dziwna prawidlowosc 14.09.05, 17:16
              zagon1 napisał:

> > Księżyc w dowolnym aspekcie z Plutonem zwykle wskazuje na plutoniczną mat
              > kę.
              > > Czyli może to być kobieta Skorpion (Słońce, Księżyc, inna ważna planeta l
              > ub

>
              > Mama to sloneczna rybka i ksiezycowa wodniczka wink
              >

Na pewno te panie potrafią wygrać wojnę bez hałasu.. - .mam koleżankę...Nie są
              kłótliwe, nie obrażają się o byle co, ale mają w sobie coś władczego. Nie nadają
              się na podwładnych...wink- raczej są partnerami.
              • zagon1 Re: dziwna prawidlowosc 15.09.05, 11:01
                Aneksu c.d.
                Wiadoma osoba, miala czelnosc zadzwonic do mojej matki i naopowiadac, ze nie
                dosc ze ją zapyliłem to jeszcze nie chce dac pieniedzy na skrobanke.
                Chyba uruchomie mojego baraniego ksiezyca i tak ja op...^%$^%
                Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka