22.09.05, 23:22
widze horoskop wektorowy, w którym 5 planet siedzi w domu 5 w Pannie, rzadza
połowa kółka, leca po kolei: Słońce,Pluton, Wenus, Uran, Merkury, po kolei sa
ze soba w koniunkcjach (chociaz ta Wenus w scislkej kon z Pluotnem i Uranem w
5 moze byc troche hardcorowa?) IC we Lwie, Asc w Bliżnietach, Neptun w kon z
DSC, Jowisz w 1. Nawet Saturn nie bruzi aspektami. Natomiast Księzyc robi
kwadraty, zeby nie było za rózowo. ten lwi dom wydaje mi taki fajny w tym
przypadku, bo jedna osoba to Lew, a druga to Ascendentalny Lew. I wydaje mi
sie ze to może byc wyjątkowy związek a Wam?
Obserwuj wątek
    • anahella Re: wektor 23.09.05, 00:49
      Pamietaj, ze dom V to rowniez dziecismile
      • arcoiris1 Re: wektor 23.09.05, 16:44
        wink))))))

bede pamietac! wink)
    • lockaps Re: wektor 23.09.05, 02:01
      a jeśli już mowa o wektorach to czy np. koniunkcja marsa z wenus w wektorowym
      oznacza cos szczególnego?smile
    • undyna Re: wektor 23.09.05, 10:11
      napisałam o podobnej sytuacji w jednym ze swoich wątków, chodzi mi o radix
      słonecznego Skorpiona mojego partnera, ma 5 planet po kolei ze sobą w
      koniunkcji w II/III domu po kolei Pluton, Uran, Wenus, Merkury, Jowisz, z czego
      Pluton na końcówce Panny, reszta w Wadze, Merkury jest na granicy II/III domu,
      a koniunkcje Uran i Wenus, Merkury i Jowisz są bardzo ścisłe, oprócz tego w III
      domu jest jeszcze Słońce, ale już nie w koniunkcji i Księżyc (IX dom Baran) w
      opozycji do części III domowej tego całego układu.
      Oprócz tego Księżyc jest w Quincunxie z sekstylem Pluton (II), Neptun(IV)
      (Palec Boży nazywa się ten układ?) i w koniunkcji z Saturnem w IX domu.
      To jest naprawdę niezwykły facet, z wierzchu wygląda jak Puszek-Okruszek i w
      oczach ma samą poczciwość, a w środku wybuchy wulkanów i śnieżyca z
      gradobiciemsmile napiszcie coś o tych wektorach głębiej i o Palcach Bożychsmile))
      • dori7 Re: wektor 23.09.05, 10:52
        To jest zupelnie inna sytuaja, tu jest mowa o wektorze - horoskopie kontaktowym
        dwoch osob, a Ty masz na mysli indywidualny horoskop swojego partnera smile
        • undyna Re: wektor 23.09.05, 12:18
          no tak nie znam jeszcze wszystkich terminów, może starczy mi zapału żeby
          poznaćsmile, a inna rzecz, że mając internet w pracy jedynie nie zawsze mam czas
          żeby tak skonstruować myśl, żeby to się kupy trzymałosmile a jednak tak czy owak
          może jednak coś napiszesz?smile
    • allija Re: wektor 23.09.05, 13:29
      W horoskopie wektorowym nie bierze sie pod uwage znaków lecz jedynie domy i
      apekty między planetami /poniewaz jest to konstrukcja symboliczna/. Taki
      horoskop powie co bedzie wiazało ludzi, czym będą sie zajmowac, jaki jest cel
      tego związku. Tu jest silna obsada domu 5 a wiec będzie to wszystko to co
      reprezentuje ten dom, mogą byc zarówno dzieci ale to jest takze dom twórczości
      i romansów, podobnie silną obsade tego domu mieli np. Chopin i Sand a pamietamy
      z historii jak wygladał ich romans, a i tworzyli ponoc najwiecej podczas
      trwania romansu.
      • arcoiris1 Re: wektor 23.09.05, 16:56
        ale znak Ascendentu i Swiateł chyba sie liczy Alija? Ten wektor mi sie wydaje
        niebywale ognisty i energetyczny. Zycze tej parze jak najlepiej! winkPoza tym,
        nałozywszy ich radiksy na wektor, wyglada sprawa swietnie! Mars kobiety na
        Ascendencie wektorowym, jej Wenus, Księzyc i Pluton padaja na wektorowy 5 i sa
        w kon z tymi wszystkimi planetami wektorowymi w 5, jej wezeł w scislej kon z
        Dsc...mooooooże być faaaajnie!!! Ogniscie i Lwio! Hej ho! Ascendent faceta i
        Słonce kobiety padaja na wektorowe IC... no i Jowisz w 1 i w sekstylach do obu
        Jowiszów radiksowych! A!! i księzyc wektorowy w dokładniutkiej kon z Dsc
        radiksowym kobiety i w trygonie do Swiateł faceta!

ze złych, tak po cichu0 Saturn na ascendencie wektorowym (facet 8 lat starszy)
        i na Marsie kobiety

ale reszta bajer!! wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka