janina62 27.05.06, 10:20 Jak się przygotować do takiego tranzytu/zwłaszcza jesli dotyczy osi VI/XII/pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulia Re: opozycja Pluton/Słońce 28.05.06, 12:37 Na to chyba sie nie da przygotowac Ja przechodzilam niedawno ten tranzyt i wspominam go bardzo pozytywnie. Mam wrazenie, ze odkrylam siebie na nowo, poza tym zaczelam pracowac w nowym zawodzie, jako doradca zyciowy. Duzo pracowalam nad soba i swoimi slaboosciami i teraz czuje sie bardzo silna osoba. Poza tym przechodzilam w tym samym czasie kwadrature tr. Plutona do Ksiezyca i to mialo bardzo duzy wplyw na moje zycie, napewno byla tu synergia tych dwoch tranzytow. Ja bym sie nie martwila na Twoim miejscu. To tranzyt oczyszczajacy! Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo! Pozdrawiam Odpowiedz Link
bawolek Re: opozycja Pluton/Słońce 28.05.06, 22:41 Zwykle wypowiedzi dotyczą tranzytów Plutona w koniunkcji lub opozycji ew. kwadratury. Jak należałoby spojrzeć na tranzyt Plutona w kwinkunksie do Słońca (IV V dom)? Odpowiedz Link
elenora Re: opozycja Pluton/Słońce 29.05.06, 09:52 paulia napisała: Poza tym przechodzilam w tym samym czasie kwadrature tr. Pl > utona do Ksiezyca i to > mialo bardzo duzy wplyw na moje zycie, czy mogłabyś napisać coś więcej na temat tego tranzytu? za niedługo będę przechodziła ten tranzyt czyli kwadrat Plutona do księzyca z jednoczesną kon. Plutona i Marsa nie ukrywam że mnie skorpionowi, nogi się lekko uginają na sama myśl może w oddzielnym wątku ? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link