irys73 23.08.06, 18:28 Może ktoś ma w horoskopie półkrzyż :wenus w I domu kwadratura mars w 11 i wenus opozycja neptun w VII w kwadracie do ww. marsa. Może ktoś ma taki ółkrzyż w innych, ciekawi mnie co można z tym zdziałać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
male_conieco Re: wenus, mars i neptun 23.08.06, 19:16 ja mam półkrzyż, ale odwrotny Wenus op. Mars, oba w kwadraacie do Neptuna. I domy przesunięte o jeden. A Neptun w XI. W sumie wydaje mi się, że jest on przyczyną nieprozumień i strasznie złych rozstań z przyjaciółmi, zwłaszcza przeciwnej płci. Ale czy to ta czy inna figura za to odpowiada...? Nie wiem Odpowiedz Link
irys73 Re: wenus, mars i neptun 23.08.06, 19:21 u mnie też tak jest zwłaszcza że jest on w 7 domu -wszelkie związki są złudne Odpowiedz Link
kora173 Re: wenus, mars i neptun 26.09.15, 13:09 Mam taki półkrzyż jak ty - związki i przyjaźnie tak jak napisał male_conieco. W książce duchowy zodiak wyczytałam ,że Neptun w złych aspektach w domu VII to spotknia z wrogami (przyjaciele, partnerzy) z poprzednich wcieleń, Odpowiedz Link