27.09.06, 19:44
Dzisiaj bylam swiadkiem niezwyklej sceny przy windzie: sasiad zostal pobity
przez sasiadke ( oboje ok. 60, trzezwi, z wygladu w dobrej sytuacji
majatkowej). Facet, ktorego znam z widzenia jako usmiechnietego i uprzejmego,
lkal jak dziecko !!!! Powodem ( z urywka rozmowy, a raczej krzykow kobiety)
byly pieniadze na benzyne, ktore kobieta nie chciala mu dac, a poniewaz facet
wazyl sie cicho argumentowac, ze musi dojechac do pracy, ta wpadla w szal i
rzucila sie na niego jak furia. Jechalismy te sama winda. Nie musze dodawac,
ze cala droga az do mojego VI-ego pietra ciagnela sie w nieskonczonosc. Cala
te droge facet zanosil sie od szlochow. Ona natomiast najpierw przeszyla mnie
na wylot wzrokiem, poczym zapadla w cos w rodzaju letargu !!!!
Czegos tak groteskowego dawno nie widzialam, siedzialo to we mnie i siedzialo
i nie wytrzymalam i musialam zajrzec w jej kolko. Niestety, tylko jej dane
moglam zdobyc, bo tylko jej imie i nazwisko jest na skrzynce.
Horoskop potwierdza, ze kobieta ma powazne problemy psychiczne i co zreszta
dzisiaj zademonstrowala: koniunkcja Pluton/Mars/Saturn i to wszystko w
kwadracie do Slonca.
To, co niebardzo moge sobie jakos zinterpretowac to koniunkcja Wenus/Jowisz
nic innego nieaspektujaca, zupelnie samotna. Moze ktos ma pomysl na to ?
podam date dla zainteresowanych: 08. listopad 1947 Tromsø (18e58; 69n40)
Niestety nie mam pojecia jaka jest data urodzenia mezczyzny.
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder Re: Szok !!! 27.09.06, 21:55
      skad bierzesz dane zupelnie obcych osob?! macie taka ewidencje, wiarygodna,
      dostepna?
      • makaryna Re: Szok !!! 27.09.06, 22:11
        romy_sznajder napisała:

> skad bierzesz dane zupelnie obcych osob?! macie taka ewidencje, wiarygodna,
        > dostepna?

Tak; jezeli znam imie, nazwisko, miejsce zamieszkania i mniejwiecej wiek to
        moge sie dowiedziec na necie date urodzenia, niestety bez godziny smile
        (mnoge tez sie dowiedziec ile zarabuia i ile zaplacil podatku, ale to juz mniej
        interesujace)
        Gorzej jest jezeli ktos jest tutejszym Janem Nowakiem i mieszka w duzym
        miescie,wtedy jest do wyboru za duzo osob, ale jezeli zna sie numer kodu
        pocztowego to nie ma sprawy. Tutaj jest zbyt duzo rzeczy jawnych, to ma swoje
        dobre i zle strony...
        Wracjac do sprawy... co myslisz o tej samotnej koniunkcji Wenus/Jowisz ?
        Kobieta sprawiala wrazenie jakiejs psychopatki: atak i znienacka nieobecna w
        swiecie.... wogole jej nie widuje tylko tego faceta (meza ?)
        • romy_sznajder Re: Szok !!! 27.09.06, 22:32
          o samotnej koniunkcji? niewiele, tzn. zyje swoim zyciem, niezintegrowana z
          reszta horoskopu. aktywowana tranzytem lub synastria - wtedy jest pelne
          zaskoczenie. sama w sobie dwoista, moze byc szczesciem do ludzi [pomimo reszty
          horoskopu], moze byc nadwaga, lakomstwem, apetytem na zycie w dobrym albo zlym
          znaczeniu. najatrakcyjniejsza bylaby na osi, wlasciwie kazdej, moze z wyj. IC,
          gdzie dawalaby rozmach w czymkowiek: w kuchni, w tworzeniu wlasnej rodziny,
          posiadlosci, ale tez w tzw. milosci wlasnej i postawie: "mnie sie nalezy".
          ale na osi bylaby dominanta. nie wiedzac gdzie lezy, nie wiem za duzo. moze byc
          przeciez malym piwem na tle waznych rzeczy w tym horoskopie. w jakim jest znaku?
          czy jest w koniunkcji z jakas osia?
          • romy_sznajder Re: Szok !!! 27.09.06, 22:35
            oj, nie doczytalam, ze nie ma godzinysad sorry.
            no to nic wiecej nie wiem. moze jest gdzies w okolicy asc, wtedy ta zamaszystosc
            a przy tym bezstresowy stosunek do siebie bylaby nawet przez nia sama uznawana
            za cos normalnego i tak pozytywnie wladczego?
            • romy_sznajder Re: Szok !!! 27.09.06, 22:47
              w tym horoskopie jest pelno septyli. bardzo scisly septyl kon. Saturn z Marsem w
              Lwie z kon. Jowisza z Wenus w Strzelcu. Kon. Jowisza i Wenus jest w tridecylu z
              Plutonem. A Pluton potezny, bo w kwadraturze, zerowej, ze Słoncem. To jest ktos,
              kto chce, zeby bylo "tak i koniec". Eksponuje swoje twardzielstwo. Chce duzo,
              szybko, glosno, do konca i tak jak sobie wymysli. Slonce w Skorpionie, Pluton,
              mocna obsada Lwa i Strzelca to gejzer energii, typ szefa. Bez osi trudno, ale
              pewnie skoro sama od siebie wymaga - a moze tak byc (koniunkcja Marsa z
              Saturnem), to i od innych. Napedzana emocjami, konfrontacyjna.
              • all2 Re: Szok !!! 28.09.06, 09:24
                co do tej samodzielnej koniunkcji, czy też pojedynczych nieaspektowanych planet,
                to ważną sprawą jest nie tylko to, gdzie ta energia jest, ale też to, gdzie jej
                nie ma - na co dzień pozostale planety są pozbawione dopływu tej nieaspektowanej
                energii, a to co Makaryna opisała, to może być dobry przykład, jak wygląda
                funkcjonowanie społeczne bez udziału Wenus i Jowisza.
                Brak aspektów to jest brak sieci dystrybucji i taka sytuacja przypomina piec
                c.o. bez kaloryferów, zbiornik z wodą bez odchodzących od niego rur, komputer
                bez myszy i klawiatury. Piec grzeje aż huczy, do pomieszczenia w którym stoi nie
                da się wejść bez poparzeń, a piętro wyżej domownicy szczękają zębami.
    • kris_82 Re: Szok !!! 28.09.06, 00:11
      Nie strasz, też mam Saturna/Marsa/Plutona (Waga, 3 dom) w kwadracie do Słońca
      (Rak, 11 dom).
      Mam potencjał do stania się psychopatą? ;>

Kris
      • all2 Re: Szok !!! 28.09.06, 09:06
        bardzo wielu ludzi taki potencjał ma, na szczęście nie wszyscy bijają towarzyszy
        życia w windzie, niektórzy robią to w kuchni, no ale wszystko przed nami ;>
    • neptus Re: Szok !!! 28.09.06, 13:50
      Jowisz jest w swoim znaku, więc ma jeszcze słabszy kontakt z czymkolwiek. Do
      tego jest bardzo prawdopodobna kwadratura Księżyca z Uranem (niestabilność
      emocjonalna), a Mars/Saturn/Pluton w kadr. do Słońca nie liczy się z nikim.
      Półkrzyż Mrsosaturnoplutona ze Sloncem i wezlem nie przejmuje sie srodowiskiem,
      np. Toba w windzie. Wenus/Jowisz nie jest całkiem wyizolowane. Wenus ma 50
      stopni do Neptuna, którym włada, Jowisz 52 stopnie (septyl). Septyle to
      subiektywne patrzenie na świat. Taki septylowy horoskop miał np. Stalin.
      • jasna77 Re: Szok !!! 02.10.06, 16:54
        O rany,niedawno czytalam "Misery" Stephena Kinga.Tamta psychopatka tez miala
        napady zlosci a potem zapadala w letarg.Wspolczuje sasiadkismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka