Dodaj do ulubionych

Finska astrolog

08.10.06, 22:15
zobaczcie,bardzo rzeczowe i ciekawe eseje o dwadach,neptunie,saturnie,plutonie. cytaty ze znanych postaci,bardzo dobre. po angielsku. moj faworyt - scapegoat,neptunian daughter,plutonian fears.
koti.mbnet.fi/neptunia/articles.htm
Obserwuj wątek
    • makaryna Re: Finska astrolog 09.10.06, 00:25
      trigga74 napisała:

> zobaczcie,bardzo rzeczowe i ciekawe eseje o
      dwadach,neptunie,saturnie,plutonie.
      > cytaty ze znanych postaci,bardzo dobre. po angielsku. moj faworyt -
      scapegoat,
      > neptunian daughter,plutonian fears.
      > koti.mbnet.fi/neptunia/articles.htm

Przejrzalam troche ten link i mam troche odmienne zdanie.
      W pewnym miejscu przeczytalam, ze znaki ziemskie sa odludkami, znaki powietrzne
      tez sa odludkami, natomiast znaki ognia i wody maja inne problemy socjalne,
      ktore rowniez moga prowadzic do zycia w odosobnieniu.... Szkoda, ze nie ma
      wiecej zywiolow w zodiaku, bo moze ozywilyby troche zycie towarzyskie smile))
      • trigga74 Re: Finska astrolog 09.10.06, 00:59
        ale pomin te pierwsze bo to podstawy,wnioskuje po tym co piszesz. scapegoats,social fears,addicts,saturn... that field begins finer by far
      • aarvedui Re: Finska astrolog 09.10.06, 11:21
        makaryna napisała:

> Przejrzalam troche ten link i mam troche odmienne zdanie.
        > W pewnym miejscu przeczytalam, ze znaki ziemskie sa odludkami, znaki powietrzne
        >
        > tez sa odludkami, natomiast znaki ognia i wody maja inne problemy socjalne,
        > ktore rowniez moga prowadzic do zycia w odosobnieniu.... Szkoda, ze nie ma
        > wiecej zywiolow w zodiaku, bo moze ozywilyby troche zycie towarzyskie smile))

ale to Fińska astrolog.ja myśle ze w Finlandii wszystkie żywioły są odludkami wink
        przynajmniej wg tej Pani.
        • neptus Re: Finska astrolog 11.10.06, 15:46
          aarvedui napisał:

> ale to Fińska astrolog.ja myśle ze w Finlandii wszystkie żywioły są
          odludkami ;
          > )
          > przynajmniej wg tej Pani.

Szczególnie na północy Finlandii... po co tam z domu wychodzić? No, chyba, zeby
          w niebo popatrzeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka