Dodaj do ulubionych

godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego...

05.06.07, 22:44
Witam,

czy ktoś z was zna, może godzinę urodzenia Michała Wiśniewskiego z Ich Troje.

Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 06.06.07, 09:43
      12.20 Łodź

Pozdrawiam
      • lzygan Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 06.06.07, 11:35

Dziękuje i Pozdrawiam
      • potrek Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 00:38
        iza.podlaska napisała: 12.20 Łodź

Pozdrawiam

Kiedyś na to forum zaglądała Fru. Artystka oraz wokalistka wielu Łódzkich
        zespołów, ma także talent astrologiczny. Zna Michała Wiśniewskiego osobiście,
        oraz stawiała mu horoskop, nie jestem upoważniony przez Fru by podać godzinę, a
        tym bardziej przez Pana Michała Wiśniewskiego. Mogę tylko powiedzieć że godzina
        podana przez Panią nie jest 12:20 i nie ma Neptuna na Asc, dodam tylko że asc
        nie jest ani w zanku Strzelca ani Skorpiona. Chyba że Fru mnie okłamała, ale w
        to wątpię.
        Pozdrawiam potrek Łodzianin
        • neptus Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 02:54
          Tak to jest z rektyfikacjami. Często powstaje horoskop "jak astrolog widzi tego
          człowieka", a nie horoskop tego człowieka. Bo ludzie pokazują tylko to, co chcą
          pokazać, a nie to, jacy są.
          • luciferes Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 03:23
            Już prędzej Koziorożec; gdzie tam Neptun na Asc!
          • mii.krogulska Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 10:55
            neptus napisała:

> Tak to jest z rektyfikacjami. Często powstaje horoskop "jak astrolog widzi tego
            > człowieka", a nie horoskop tego człowieka.

Witam serdecznie,
            to nieporozumienie - godzina 12 ma jakieś swoje towarzyskie źródło, lepsze lub
            gorsze, i nie jest to horoskop przez nas w żaden sposób rektyfikowany, źle
            Neptusie zrozumiałaś.

Pozdrawiam, Mii
        • piotrowski_piotr Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 13:20
          potrek napisał:

> Mogę tylko powiedzieć że godzina
          > podana przez Panią nie jest 12:20 i nie ma Neptuna na Asc [...].

Panie Potrek, proszę się zdecydować. Kilka miesięcy temu w wątku o Davidzie
          Bowie pisał Pan: "Neptun na asc jak najbardziej. Nie pasuje niby tembr głosu
          do Neptuna Asc, ale Michał Wisniewski tez ma tam Neptuna a głosu anielskiego
          nie ma smile"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11132&w=47084649&a=55419671

Teraz z kolei pisze Pan, że Wisniewski jednak nie ma Neptuna na ascendencie.
          Jest Pan w stanie to jakoś wytłumaczyć?

Piotr Piotrowski

• neptus Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 13:58
            smile))

Cały wątek zdaje się świadczyć, ze jednak Neptun tam jest b. silny. big_grin
          • iza.podlaska Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 20:16
            Moze przez Potrka przemowila astrologiczna intuicja? smile
          • potrek Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 21:26
            piotr-piotrowski napisał
            > Panie Potrek, proszę się zdecydować. Kilka miesięcy temu w wątku o Davidzie
            > Bowie pisał Pan: "Neptun na asc jak najbardziej.

www.outofwords.blog.pl/ tam mozna spytać fru. A ja przepraszam za
            pomyłkę w temacie D.Bovie. Napisałem to z pamięci, gdyż takiego Michała
            horoskop mi sie w głowie kołatał - właśnie z Naptunem na Asc
            Przepraszam za moją pomyłkę w temacie D.Bowie.
            Pozdrawiam potrek
    • lzygan Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 14:05
      Nie pomyślałbym, że pytanie o godzinę urodzenia Wiśniewskiego spowoduje taką
      dyskusję. Pytanie więc do Izy Podlaskiej o wiarygodność godziny urodzenia, którą
      mi podała. Chociaż ten Neptun na Asc pasuje do poniekąd do stylu jaki
      prezentuje swoją własną osobą ten piosenkarz, pytanie tylko jak udało mu się
      pociągnąć za sobą takie tłumy i w konsekwencji skłonić TVN do zrobienia tego
      idiotycznego programu. Może ludzie potrzebują kogoś takiego w naszym zbyt
      racjonalnym świecie.

Pozdrawiamsmile
      • neptus Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 16:06
        Tym bardziej pasuje Neptun - zwodniczy, otumaniający, kochający tłum.
      • iza.podlaska Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 20:19
        Oj, Neptuny w i domu maja ogromna moc dzialania na tlumy. Pierwszy z brzegu
        przyklad: Marilyn Monroe.
        A Wisniewski w wersji jego horoskopu na 12.20 ma 1-stopniowa kwadrature Jowisza
        z domu pierwszego do MC - czyli umie duzo kasy wycisnac ze swojego wizerunku

Pozdrawiam
    • iza.podlaska Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 20:12
      Witam,
      godzine mam od Jarka Gronerta, ktory mieszka - jak niektorym wiadomo - w
      Pabianicach, ktore granicza z Lodzia smile. Jarek ma te godzine od znajomych
      Wisniewskiego. Dokladnie teraz nie pamietam, bo mam te dane juz od kilku lat,
      spytam sie go ponownie o zrodlo. Ja pracuje z ta godzina od dawna, sprawdzaja mi
      sie nawet solariusze, a obecny tranzyt Plutona do jego osi MC-IC jest wrecz
      podrecznikowo realizowany: w postaci wojny z Mandaryna o dzieci, nowy dom i
      zalozenie nowej rodziny, poronienie obecnej zony, zagrozenie procesem o
      defraudacje pieniedzy z Ich Troje, brak pomyslu na dalsza artystyczna kariere
      itp. - to tak na szybko.

Ksiezyc w koniunkcji z Plutonem w X domu jako walka z matka, potem z kolejnymi
      zonami, plakanie publicznie, manipulowanie emocjami fanow, rodziny, widzow,
      brutalnosc i romantyzm w jednym - cos w tym jest. Silny Strzelec u niego w
      horoskopie - duza czesc zycia mieszkal za granica, przyciaga pieniadze i duzy
      kapital, lubi latac, sukces na Eurowizji, latwosc w uczeniu sie jezykow, rozmach
      przedsiewziec itp. Neptun w I domu - czeste zmiany wygladu, duza medialnosc,
      silny makijaz smile

Z doswiadczenia wiem, ze klienci potrafia zmienic godzine urodzenia przy
      kolejnych wizytach i trzeba sie z takim problemem zmierzyc. Co do slawnych osob,
      to istnieje nieraz kilka wersji horoskopu (nie tylko rozne godziny, ale i dni
      urodzenia). Dlatego trzeba sie wymieniac danymi, zeby moc sprawdzic w praktyce,
      ktora wersja dziala. Sam Wisniewski mogl podawac rozne wersje swojego horoskopu,
      przeciez malo wiedzial o swojej rodzinie i nie byl kiedys nawet pewien, kto jest
      jego matka (znow ten Neptun).

Jesli Potrek znasz inna godzine, to jesli jest to osoba publiczna, podziel sie
      stopniem ascendentu, nie badz taki smile. My tu sami astrologowie! Osoby publiczne
      maja gruba skore i zyja z tego, ze inni o nich mowia. A Wisniewski szczegolnie.
      Wiem, ale nie powiem nie posuwa dyskusji do przodu smile

Pozdrawiam
      • potrek Re: godzina urodzenia Michała Wiśniewskiego... 07.06.07, 21:32
        iza.podlaska napisałasuspicious Jesli Potrek znasz inna godzine, to jesli jest to osoba
        publiczna, podziel sie
        > stopniem ascendentu, nie badz taki smile. My tu sami astrologowie! Osoby
        publiczne
        > maja gruba skore i zyja z tego, ze inni o nich mowia. A Wisniewski
        szczegolnie.
        > Wiem, ale nie powiem nie posuwa dyskusji do przodu smile
        >
        > Pozdrawiam

Asc 14*24 Znaku Panny
        Pozdrawiam potrek
        • potrek Do Mii, Izy i Piotra P 07.06.07, 21:48
          Moja pomyłka mogła wyniknąć z tego że może w Gwiazdy mówią lub innym podobnej
          gazecie taki ten horoskop wcześniej właśnie oglądałem z Neptunem na Asc, ale
          wyprowadzono mnie z błędu ze trzy-cztery lata temu przed wyjazdem Fru do USA.
          Pozdrawiam potrek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka