andgie 10.06.07, 19:21 Co on wlasciwie oznacza? Wedlug jednej z interpretacji wskazuje na obszar na ktorym dana osoba moze odnosic sukcesy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 Re: Punkt Szczescia 10.06.07, 21:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11132&w=60459315&v=2&s=0 Odpowiedz Link
asu1 Re: Punkt Szczescia 11.06.07, 07:50 Jak go znaleźć w Uranii? proszę o pomoc Może nosi tam nazwę łacińską? Odpowiedz Link
zocha.w Re: Punkt Szczescia 11.06.07, 19:20 asu1 napisała: > Jak go znaleźć w Uranii? proszę o pomoc Może nosi tam nazwę łacińską? Ostatnio pytałam o to Bogusia - w Uranii go nie ma. Odpowiedz Link
iloveharry Re: Punkt Szczescia 12.06.07, 12:39 Czy punkty szczescia w synastrii powinny byc zgodne aby para byla szczesliwa? Co w tej kwestii moze przyniesc parze taka konfiguracja: kwadratura punktow szczescia, przy czym na punkcie szczescia partnerki jest Uran partnera (jednoczesnie w kwadraturze do wlasnego punktu szczescia) oraz partner ma koniunkcje punktu szczescia do wezla ksiezycowego polnocnego (jednoczesnie oba sa w kwadraturze do punktu szczescia partnerki). Czy w przypadku punktow szczescia aspekty twarde sa mile widziane? Dzieki, I love Harry. Odpowiedz Link
andgie Re: Punkt Szczescia 12.06.07, 18:13 Mnie koniunkcja Punkt Szczescia-Wezel Polnocny wyglada ladnie. Odpowiedz Link
iloveharry Re: Punkt Szczescia 12.06.07, 19:30 Dziekuje Andgie za odpowiedz, chociaz ta koniunkcja wezel polnocny - punkt szczescia dotyczy jednej osoby: partnera. On ma ta koniunkcje w horoskopie urodzeniowym a do tego kwadrature Urana. Natomiast w koniunkcji do tego Urana jest punkt szczescia partnerki (wraz z jej Marsem i Wenus). Wezel polnocny i punkt szczescia partnera sa tez w koniunkcji ze Sloncem i Jowiszem horoskopu kontaktowego zwiazku (Lew, VII dom), zeby sprawe skomplikowac. Ale glownie chodzi mi o pkt szczescia, gdyz tego dotyczy watek. Czy uwazacie, ze kwadratura punktow szczescia w synastrii moze sprzyjac zwiazkowi? Czy raczej miekkie aspekty sa tu milej widziane? Odpowiedz Link