08.08.07, 18:46
Dziewczyny, ide sie pochlastac.
Facet ma koniunkcje mars merkury i ja tez. Jego mars na moim merkurym a moj
merkury na jego marsie w Lwie sobie taka 4rka ladnie lezy. Jego wenus na moim
sloncu, jego jowisz na moim wenusie tuz obok. No moj uran na jego ksiezycu. I
wszystko to scisle koniunkcje Ide sie pochlastac bo jak taaaka synastrie
piekna w koncu dopadlam to okazuje sie ze to nie normalny facet tylko jakis
jogi guru co go przypadkiem poznalam.ha h aha
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: Synastria 08.08.07, 19:57
      ale to kim jest wynika z synastrii..? ;p
      • princesswhitewolf Re: Synastria 08.08.07, 20:04
        nie no skad, poznalam go osobiscie i jest to pewien joga guru hinduski... I
        dlatego to takie zabawne ze czlek szuka idealnej synastrii i jak znajduje to raz
        ze toto zastare, dwa jak to przyzwoity guru nie szuka baby. I szukaj bracie
        szczescia w polu jak moja s.p.i babcia mawialasmile)))
      • princesswhitewolf Re: Synastria 08.08.07, 20:14
        Zreszta... co tam, nic mnie nie zdziwi juz, sa i tacy co podejmuja sie okreslic
        zawod osoby na podst natalnego. Wiec hmm nie zdziwi mnie tez proba okreslenia
        ulubionych platkow sniadaniowych na podst horoskopu....
        • lezbobimbo Re: platki sniadaniowe w horoskopie (offtop;) 09.08.07, 10:34
          princesswhitewolf napisała:
          > Wiec hmm nie zdziwi mnie tez proba okreslenia
          > ulubionych platkow sniadaniowych na podst horoskopu....

Uwielbiam takie zabawy wink

Baran - nie mam czasu na sniadanie, juz lece pracowac do fabryki platków. Ew.
          kawusia.
          Byk - Ach, wreszcie sniadanko, cala noc trzeba bylo czekac; platki czekoladowe z
          miodem, zute dokladnie i z przyjemnoscia popijane kakao z pianka, a na deser
          kilka pozywnych kanapek.
          Bliznieta - troche platków, gadanie z pelna geba, zapominanie o platkach,
          smakowanie otrab, wypluwanie otrab i mówieniem o tym przez telefon, bawienie sie
          zabawka promocyjna znaleziona w platkach Wieczne Dziecko, przypominanie sobie o
          platkach, biegniecie spóznionym do pracy, jakies picie w biegu.
          Rak - rodzina juz zjadla sniadanie, to podezremy im nieco resztek...ooo smak jak
          w moim dziecinstwie, ale logo na kartonie mi sie nie podoba od kiedy je
          zmienili, boje sie go!
          Lew - gdzie moje platki?! Haruje, zarabiam, usiluje raz odpoczac, a
          niewdziecznicy nawet mi Zlotych Platków Slonca i omletu po królewsku nie podadza
          do lózka! Sama sobie musze robic!
          Panna - tylko niskotluszczowe, ekologiczne otreby owsiane z zielona herbata i
          czarnym blonnikiem, poprawiajace trawienie i stymulujace sluch. Albo najlepiej
          sama zródlana woda, ostatnio cos mówili, ze jedzenie jest niezdrowe..
          Waga - nie wiem jakie platki chce, czy te platki, albo moze te inne platki w tym
          slicznym opakowaniu, albo moze jajecznice, albo tylko kanapke? Jajecznica daje
          tluste wlosy, jak to bedzie wygladac..
          Skorpion - zamiast platków obgryzane z furia paznokcie i fajki odpalane jedna od
          drugiej, kto by sie tam w platki bawil, mnie wczoraj obrazili w pracy, calkiem
          apetyt stracony...
          Strzelec - o, co za gadzet w tych platkach Zlote Dziecko? Skrapka? Wygrales
          wyjazd charytatywny na rzecz ubogich do krainy kukurydzy? Fajnie, jade krzewic
          pozycje misjonarska, platki wezme ze soba te najlzejsze!
          Koziorozec - platki to powazna rzecz, zjem na osobnosci, zeby nikt z pracy nie
          widzial, ze mam potrzeby biologiczne jak smiertelnik obdarzony cialem. Mam
          nadzieje, ze zostane szybko ministrem rolnictwa i zaopatrzenia, bo dostawa i
          smak tych platków sa horrendalne.
          Wodnik - Platki sa tak drobnomieszczanske, wole zamiast platków suszone drazetki
          ananasowe z mlekiem sojowym. O, juz przy jedzeniu wymyslilem, jak uratowac
          ludzkosc od glodu!
          Ryby - te platki wprowadzaja mnie w depresje, czuje sie przez nie osaczony.
          Jedzenie platków wprowadza mnie w rozpacz, przeciez ludzie gloduja na swiecie!
    • lezbobimbo Re: Synastria kwasnych winogron ;) 09.08.07, 10:01
      princessewolf napisal(a):
      >Dziewczyny, ide sie pochlastac.
      >Facet ma koniunkcje mars merkury i ja tez. Jego mars na moim merkurym >a moj
      merkury na jego marsie w Lwie sobie taka 4rka ladnie lezy. Jego >wenus na moim
      sloncu, jego jowisz na moim wenusie tuz obok. No moj >uran na jego ksiezycu. I
      wszystko to scisle koniunkcje

Ale czy to na pewno taki swietny partner by byl? Moze ci Merkurowie na Marsach
      to erotomani-gawedziarze albo wprowadzajacy sie nawzajem we wscieklosc
      pieniacze? Moze Twój Uran na jego Ksiezycu mógl mu dawac nagly stan lękowy
      zasadzajacy sie na wspomnieniach z dziecinstwa? wink
      Moze to byly kwasne winogrona, nie chlastaj sie!
      Zreszta co z reszta Waszych horoskopów, co z jego Ksiezycem, co z Saturnami, co
      z Descendentami etc.
      No i w synastrii wazne tez w jakich znakach te aspekty. Niektóre n.p. opozycje i
      kwadratury potrafia byc stymulujaca przyprawa, a inne kwadraty zabójcze i
      upierdliwe, niektóre koniunkcje nudne i nie prowadzace do niczego oprócz
      powielania ;P
      • princesswhitewolf Re: Synastria kwasnych winogron ;) 09.08.07, 12:45
        lezbobimbo napisała: Moze ci Merkurowie na Marsach
        > to erotomani-gawedziarze albo wprowadzajacy sie nawzajem we wscieklosc
        > pieniacze? Moze Twój Uran na jego Ksiezycu mógl mu dawac nagly stan lękowy
        > zasadzajacy sie na wspomnieniach z dziecinstwa? wink

erotomanstwo gawedzierstwo wykluczone bo ani ja ani on to nie ten poziom. Raczej
        takie tam intelektualne rozmowy. Wsciekanie sie to nie bardzo ja z ta iloscia
        wody ani on z tak silnym Rakiem. A trucno aby jakis jogin sie wsciekal, to wbrew
        jego etyce zawodowej ha ha
        Ten ksiezyc na uranie to wyraza sie tak ze on mieszka jakies 5000 mil ode mnie i
        nasze wzloty sa Uranicznie nagle i ...sadrzadkie bo rzadko tam jezdze a on
        tylko raz na rok do Europy. No i porozumiewamy sie Uranicznie przez tel i
        komputer. Acz kwasne winogrona to to nie sawink
        • riobraavo Re: Synastria kwasnych winogron ;) 11.08.07, 13:56
          Ciekawa jestem jak to wygląda numerologicznie.
          • princesswhitewolf Re: Synastria kwasnych winogron ;) 11.08.07, 19:01
            ja sie posluguje metoda przekladania numerologii na Tarot wg Alicji
            Chrzanowskiej no i, wg t ej metody wychodzi ciekawie sa diably( energia silna )
            jak i eremici. Niesamowite jak sie pokrywa z astro. Silny uklad numerologiczny.
            Zobaczymy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka