aarvedui 27.10.03, 17:12 przerabialismy juz znak ulubiony i nie,przerabialismy planety,przerabialismy domy... to ja teraz ubiegne perse ;-] i rzuce watek "jaki jest wasz ulubiony aspekt?" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: wasz ulubiony aspekt 27.10.03, 17:28 aarvedui napisał: > przerabialismy juz znak ulubiony i nie,przerabialismy planety,przerabialismy > domy... > to ja teraz ubiegne perse ;-] i rzuce watek "jaki jest wasz ulubiony aspekt?" Jak juz sie zupelnie rozgrzejesz to polecam forum Cosmpolitan i zaloz tam watek "wasza ulubiona czesc ciala u waszych partnerow";P Odpowiedz Link
perse3 Re: wasz ulubiony aspekt 27.10.03, 20:06 A aj potraktuje pytanie poważnie bo poważnei lubie trygony u siebei i u innych w synastrii z emną, rzadko bywa nudno bo mi moj Uran nei pozwala )) lecz jak kojąco... Odpowiedz Link
dori7 Re: wasz ulubiony aspekt 28.10.03, 00:52 Najmilsze sa sekstyle, trygon to juz wieksza sprawa, a taki sekstylek pomoze i ulatwi. Ale najbarzdiej lubie solidnego kopniaka od opozycji, niech zyja przeciwienstwa ) Odpowiedz Link
all2 Re: wasz ulubiony aspekt 28.10.03, 11:59 Kwadratura, bo to jedyny aspekt, który potrafi zmusić mnie do działania Jak widać każdy aspekt można lubić. Odpowiedz Link
all2 Propozycje na kolejne wątki ;) 28.10.03, 12:04 - ulubiony punkt arabski - ulubiona gwiazda stała - ulubiony stopień zodiaku - ulubiona konfiguracja - ulubiony system domów Odpowiedz Link
anahella Re: Propozycje na kolejne wątki ;) 28.10.03, 12:50 all2 napisała: > - ulubiony punkt arabski punkt skrytobojczej smierci wzozu nie pamietam ale jest u Konaszewskiej > - ulubiona gwiazda stała odkryje ja jak zostane typem spod ciemnej gwiazdy > - ulubiony stopień zodiaku 1 stopien Barana > - ulubiona konfiguracja Gwiazda Dawida > - ulubiony system domów domy rowne - nie ma z nim zadnego problemu i zapomnij o domach (znakach zamknietych) Zapomnialas jeszcze o: - ulubionym midpukcie - ulubionej hemisferze - ulubionej cwiartce Odpowiedz Link