bebeb 10.01.04, 23:48 Witam! Kochani potrzebuje sprawdzonego, dobrego lekarza alergologa dla mojego dziecka. Najlepiej zeby byl z Lubina, badz najblizszych okolic. Pozdrawiam Basia z Lubina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: DOBRY ALERGOLOG 11.01.04, 11:54 ....proponuję udać się do lekarza pierwszego kontaktu, który skieruje cię na konkretne badania do konkretnego ośrodka, którym prawdopodobnie będzie MCZ.... pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: DOBRY ALERGOLOG 27.01.04, 01:35 szkodnik1 napisał: > ....proponuję udać się do lekarza pierwszego kontaktu, który skieruje cię na > konkretne badania do konkretnego ośrodka, i konkretnego lekarza, który wcale nie będzie najlepszy. A jeśli będzie, to i tak po godzinach urzędowania państwowego... Odpowiedz Link Zgłoś
mbgbm Re: DOBRY ALERGOLOG 27.02.04, 13:43 Odradzam wizyte w przychodni alergologicznej na kombinacie. Problemy z rejestracja, niedoinformowana pani doktor wysyla pacjetow po jakies druki skierowan z kosmosu, biurokracja jak za czasow dawnego PRL-u, zupelna niekompetencja, wizyta szybka prawie w biegu bez wywiadu poprzedzajacego testy. ZGROZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
piast1954 Re: DOBRY ALERGOLOG 27.02.04, 21:00 Proponuję skontaktować się z dr Arturem Kwaśniewskim w Centrum Diagnostyczno- Teraupetycznym "Medicus" w Lubinie na ul. Leśnej - tel.746-62-20. Zobacz też www.cdtmedicus.pl .Mam wielkie zaufanie do Tego lekarza, jak i do Przychodni - europejski profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
augustoktawian Re: DOBRY ALERGOLOG 27.02.04, 22:29 Znajomy, który leczył się u dr Kwaśniewskiego nie wydał mu zbyt przychylnej opinii. Z jego problemami alergicznymi poradziła sobie dopiero lekarka z Głogowa. Nazwiska nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziejanusz Re: DOBRY ALERGOLOG 01.03.04, 21:58 To może sobie kolego przypomnisz. Mnie też ten problem interesuje, ale jestem juz ''dość ''dorosły. No więc podasz ten namiar Odpowiedz Link Zgłoś
mbgbm Re: DOBRY ALERGOLOG 01.03.04, 22:26 Augustoktawianowi chodzi zapewne o dr Ewe Gulewicz. Podobno przyjmuje prywatnie i na kase, na dolnoslaskim forum opinie na Jej temat sa pozytywne jest dobrym alergologiem tylko szkoda ze nie przyjmuje w Lubinie. Pozdrawiam Halina Odpowiedz Link Zgłoś
augustoktawian Re: DOBRY ALERGOLOG 01.03.04, 22:58 Z kolegą, który korzysta z porad pani alergolog będę widział się dopiero za kilka dni. Ale być może chodzi o tę panią Ewę Gulewicz (informacja niżej). Odpowiedz Link Zgłoś