swek1 22.01.04, 14:04 Poszukuję taniego schludnego i czystego hotelu w Legnicy. Czy wiecie coś więcej o hotelach: Majorka, Narol, Tramp i Willa ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: hotel 22.01.04, 16:11 Jest jeszcze jeden, noey zupelnie. Nazywa sie Hotel Kamienniczka i z zewnatrz wyglada na ekstra!! Ale nic wiecej mi nie wiadomo. Chyba kazdy szanujacy sie hotel ma swoja witryne internetowa, wiec trzeba poszukac! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angael Re: hotel 22.01.04, 16:59 olus_stad napisał: > Jest jeszcze jeden, noey zupelnie. Nazywa sie Hotel Kamienniczka i z zewnatrz w > yglada na ekstra!! Ale nic wiecej mi nie wiadomo. Chyba kazdy szanujacy sie hot > el ma swoja witryne internetowa, wiec trzeba poszukac! > No i mają - są a raczej były na www.legnica.net.pl ze zdjeciami hoteli oraz cennikami. Chwilowo jednak zawierucha wojenna zwiała linki :> Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: hotel 22.01.04, 22:15 Nazwy tych hoteli znalazłem w necie i w części nie było do nich stron. A jak były to takie biedne, że nic mi nie pomogło. Myślałem raczej, że ktoś z Was był i widział od środka i podzieli się ze swoim zdaniem. Widzę, że 21wiek to za mało i trzeba będzie dać z buta i rozejrzeć się samemu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: hotel 22.01.04, 22:45 Jak wpisuje sie w google fraze 'hotel legnica' to wyskakuje mnostwo smiecia w postaci linkow prowadzacych do tej samej strony z roznych adresow, takie sobie to szukanie wtedy wychodzi:( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś