bach28 10.12.09, 20:35 macie namiary na kogos kto dobrze pierze dywany?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauresia Re: pracz dywanów ;) 11.12.09, 10:43 Tak już podaje nr do pana 667-676-442 u mnie właśnie nie dawno był i jestem baaaaardzo zadowolona .Od dawna korzystam z jego usług Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
majowyporanek a ja przestrzegam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.09, 21:36 przed pewnym panem praczem którego numer to 500037097 pan przyjezdza i zabiera dywany do siebie to jak traktuje klientów jest dla mnie ciągle nie do pojęcia nierzetelnosc -informuje o terminie oczekiwania na dywan kilka dni co przeciąga sie w nieskończonosc w miedzyczasie wyznacza terminy oddania po czym nie pojawia sie i nie mozna uzyskac zadnej informacji telefonicznie jak juz w końcu mozna było sie dodzwonic na pytanie gdzie i kiedy moge odebrac swoja własnosc odpowiada chamsko bezczelnie i wyłącza telefon w trakcie rozmowy jest to niesamowite ze tak ograniczone typy zakładają dzialalnosc gospodarczą i swiadczą jakiekolwiek usługi mam nadzieje ze ta jego firma z takim podejsciem do klientów nie pociągnie długo Odpowiedz Link Zgłoś
dmocho Re: pracz dywanów ;) 19.12.09, 00:54 608486958 - kobieta pierze dywany i tapicerki w samochodach bylem naprawde zadowolony - nie jest chyba najtansza w rejonie ale nie jestem zwolennikiem taniej partyzantki :) - zreszta jak zadzwonisz to sie dogadasz Odpowiedz Link Zgłoś