miloja 16.01.10, 23:30 Moja 6 -latka pragnie tańczyć.Wymyśliła sobie balet,widziałam gdzieś reklamę baletu,ale nie zapisałam kontaktu.Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zikiyazi Re: taniec dla dzieci 01.03.10, 17:56 Podczepiam sie pod pytanie - bardzo mi zalezy na zajeciach dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
miloja Re: taniec dla dzieci 01.03.10, 23:41 Narazie się dowiedziałam,źe w Mck-u na Mickieiwcza jest taniec towarzyski,ale dla dzieci od 7 lat,zapisów już nie ma,dopiero od września i to najlepiej mieć partnera już :)Płatne. Może ktoś ma inne namiary na taniec? Odpowiedz Link Zgłoś
stella-maris Re: taniec dla dzieci 03.03.10, 22:25 Witaj - nie wiem czy jeszcze sa zapisy, ale warto przedzwonić :) Szkoła Muzyczna Casio w Legnicy, tam dowiedz się o balet dla dzieci w wieku od 5 do 9 lat. Kontakt tel kom.: 792 72 33 23 a dla młodszych polecam Pozytywkę :) 507-106-369 Pozdrawiam :) p.s. poza tym w szkole 20 p. Lucyna prowadzi tańce - moze warto się z nią skontaktować... popytać... a dodatkowo w clubie Edifit sa cheerlederki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zikiyazi Re: taniec dla dzieci 04.03.10, 20:33 O, to juz cos:-) Dziekuje rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
channelle Re: taniec dla dzieci 11.03.10, 09:11 Zapisałam jakiś miesiąc temu moją 5-letnią córcię na tańce do " agatki " na ul. Asnyka, mała jest zachwycona, Pani profesjonalnie podchodzi do maluchów, moja córeczka tańcuje w domu i potrafi pokazać kroczki układowe. z tego co widziałam, jest też chłopiec na zajęciach. nie wiem jak z miejscami, bo dzieci jest mnóstwo, ale podaję nr. tel. dla zainteresowanych: 767230983. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
farida14 Re: taniec dla dzieci 22.03.10, 10:36 Witam serdecznie Zapraszamy do szkoły tańca w Legnicy na ul. Paderewskiego 4a , prowadzimy zajęcia z hip hop dla dzieci juz od 5 roku życia. O ile taka forma taneczna dla Waszych pociech Państwa interesuje. Uczęszczają też chłopcy:) Wszelkich informacji udzielmay telefonicznei 606 52 58 42 lub mailowo farida.bellydance@wp.pl. Jakiś zcas temu mielismy w ofercie balet dla dziecie ale niestety nie było chętnych i zrezygnowaliśmy, być może wrócimy do tematu widząc zainteresowanie. Pozdrawiam serdecznie Dorota Kipiel-Lenar Odpowiedz Link Zgłoś