Dodaj do ulubionych

o szafach indeco

09.08.10, 14:57
Niedawno zmieniałam wystrój swojego mieszkania, niechciałam już
mebli ponieważ wiedziałam ile wiąże sie kłopotów i jak mał jest
miejsca na rzeczy a ile zajmują powierzchni. Zdecydowałam sie na
szafy wnękowe w trzech pomieszczeniach(sypialnia,pokój dziecka,
przedpokój) jestem zadowolona z wykonania z szybkości realizacji
zamówienia oraz profesjonalnego podejścia do klijenta i jego
potrzeb. najważniejsze w tym wszystkim jet to ze szafy były w dobrej
cenie , projekt zrobiony profesjonalnie. POLECAM WSZYSTKIM FIRĘ
INDECO KTÓRA ZNAJDÓJE SIE W LEGNICY UL RATAJA 7 PODAJE TEŻ TEL 76
854 89 25. POLECAM POLECAM POLECAM
Obserwuj wątek
    • neptunka czy jest taka kategoria jak reklama nachalna? 09.08.10, 16:07
      i do tego z błędami? :)
      • najlepszy-ramzeska Re: czy jest taka kategoria jak reklama nachalna? 09.08.13, 10:38
        Nie spotkałam bardziej roszczeniowej firmy od waszej. Doczekać się na was
        > nie można. Ignorujecie klienta i do tego jesteście bezczelni. W życiu nie
        > skorzystam z waszych, pożal się boże usług i nikomu nie polecę, a wręcz
        > przeciwnie- każdemu odradzę!

> Zadowolony klient
    • najlepszy-ramzeska Re: o szafach indeco 01.08.13, 11:18
      ceny z sufitu, niemiła obsługa, wielka łaska, że mają do klienta jechać na pomiar czekałam 8 dni..!!! jeszcze jak zadzwoniłam to pan radwański-właściciel - nafukał na mnie, że dzwonię i go ponaglam! po 8 dniach.... Dziękuję bardzo za takie traktowanie klienta!
      • rudypaskud Re: o szafach indeco 04.09.14, 23:34
        Tylko nie idźcie do radwańskiego (ma punkt w Auchan w Zielonej Górze). Starszy pan, przyjechał na pomiar, obiecał, że podeśle montarzystów (jego słowo) żeby dopięłi szczegóły. Minął dzień, dwa, zaczął się nowy tydzień a tu ani montarzystów, ani zadnej informacji. Zadzwoniłam. Odebrała żona - mąż zostawił komórkę, przekażę, oddzwoni. Nie oddzwonił. Znów dzwonię. Pan ponownie obiecuje przysłać montarzystów. O której, pytam? Jak skończą pracę - odpowiedź. To znaczy? No wie pani, to pani zalezy, jak skonczą to przyjadą. Zadzwonią. Minął miesiąc - ani montarzystów, ani telefonu, ani pana, ani informacji, ani przeprosin.
        Zamówiłam drzwi u innego przedstawiciela. Cena o 1/3 niższa niż u radwańkiego. Wnioski nasuwają się same!
        • jolka791 Re: o szafach indeco 05.09.14, 18:24
          Nie mogę ale reklama haah!! Niestety zgadzam się z poprzednikami długi okres oczekiwania a w dniu umówionego montażu kiedy i ja i mąż wzięliśmy urlop z pracy ekipy brak! Dzwonię właśnie do wyżej wspomnianego szefa a on do mnie , że przyjadą innym razem bo dziś nie mają czasu. No ludzie święty kolejne szafy robiłam już u innego wykonawcy! Nie dziwię się wobec tego że trzeba reklamować się w taki sposób haha
          !!
    • najlepszy-ramzeska Re: o szafach indeco 01.08.13, 11:23
      ceny z sufitu, niemiła obsługa, wielka łaska, że mają do klienta jechać na pomiar czekałam 8 dni..!!! jeszcze jak zadzwoniłam to pan radwański-właściciel - nafukał na mnie, że dzwonię i go ponaglam! po 8 dniach.... Dziękuję bardzo za takie traktowanie klienta!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka