czarnyjanek 26.03.04, 10:20 Czy znacie jakies dobre siłownie lub kluby fittnes w Legnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: siłownie i kluby fittnes 26.03.04, 10:28 czarnyjanek napisał: > Czy znacie jakies dobre siłownie lub kluby fittnes w Legnicy? Tak ale są bardzo daleko, prawie za miastem , tak ok 66 km na wschód. Przepraszam za ironię, ale dobre siłownie i kluby fitness w Legnicy? :( Ale może sie mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: siłownie i kluby fittnes 26.03.04, 10:35 Ale tak na poważnie to słyszałem kiedys,że siłownia klubu ŚRÓDMIEŚCIE na Piekarskiej(jeżeli jeszcze istnieje) jest najlepsza w Legnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: siłownie i kluby fittnes 26.03.04, 12:40 Swojego czasu odwiedzalem DiK'a, kolo Wlk Niedzwiedzicy. Nazwa dosc dziwna, ale poza tym w miare w porzadku. Dobrze wypasiona, chociaz czasami przerazala duza ilosc chetnych:( Wiadomo, ze jak na kazdej silowni nie odpedzisz sie od 'szyitow', ale sa zazwyczaj niegrozni:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: siłownie i kluby fittnes 27.03.04, 12:36 olus_stad napisał: > Swojego czasu odwiedzalem DiK'a, kolo Wlk Niedzwiedzicy. Nazwa dosc dziwna, ale > poza tym w miare w porzadku. nazwa pochodzi od pierwszychliter imion włascicieli :) Dobrze wypasiona, chociaz czasami przerazala duza > ilosc chetnych:( Wiadomo, ze jak na kazdej silowni nie odpedzisz sie od 'szyit > ow', ale sa zazwyczaj niegrozni:) duży tłok i godziny troche niepasujace Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: siłownie i kluby fittnes 28.03.04, 23:55 Jezeli pamietam to byla Danuta i Konrad, albo cos takiego:) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: siłownie i kluby fittnes 29.03.04, 21:34 I na czym stanęło Czarnyjanek wybrałeś jakaś siłownię? Jest cos dobrego? pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: siłownie i kluby fittnes 30.03.04, 11:28 servus_lca napisał: > I na czym stanęło Czarnyjanek wybrałeś jakaś siłownię? Jest cos dobrego? > pzdr.,M. > chyba pozostane z zapadnietą klatą :)aż do jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: siłownie i kluby fittnes 30.03.04, 18:11 czarnyjanek napisał: >aż do jesieni A co ma się zmienić jesienią? Jakaś nowa siłownia? Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: siłownie i kluby fittnes 26.03.04, 16:54 "klub Fitness" na Piekarskiej - ale czy dobry, to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: siłownie i kluby fittnes 26.03.04, 17:11 goska35 napisała: > "klub Fitness" na Piekarskiej - ale czy dobry, to nie wiem :) To chyba ten sam o którym ja pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: siłownie i kluby fittnes 27.03.04, 12:34 ten na piekarskiej to jest tak dziupla w piwnicy szaro,buro i ponuro jest w dawnym cuprum ale cena jest zaporowa dla osób z miasta Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: siłownie i kluby fittnes 27.03.04, 12:35 servus_lca napisał: > czarnyjanek napisał: > > > Czy znacie jakies dobre siłownie lub kluby fittnes w Legnicy? > > Tak ale są bardzo daleko, prawie za miastem , tak ok 66 km na wschód. > Przepraszam za ironię, ale dobre siłownie i kluby fitness w Legnicy? :( Ale moż > e sie mylę... chyba sie nie mylisz :(( ale dojezdzać do wocka na siłownie to lekka przesada :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: siłownie i kluby fittnes 27.03.04, 14:07 czarnyjanek napisał: > > ale dojezdzać do wocka na siłownie to lekka przesada :) Wtedy ni tylko na siłownię jedziesz, masz jeszcze basen, sauna ,aerobik, masaż:) wszystko w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś