szkodnik1 07.06.04, 10:55 ....na lotnisku: Stachursky T.Love Sisters Ich Troje ....czy dobrze mówię...??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: 18-19 czerwca.... 07.06.04, 18:19 szkodnik1 napisał: [...] > Sisters > ....czy dobrze mówię...??? :) [...] Hmmm.. Po pierwsze primo - SiStars Po drugie primo - SiStars wybierają się na lubelskie lotnisko ;)))) www.sistars.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: 18-19 czerwca.... 08.06.04, 07:20 if_ona napisała: > Po pierwsze primo - SiStars .....dlatego pytałem czy dobrze, dzieki za poprawienie, nie słucham tego..... > Po drugie primo - SiStars wybierają się na lubelskie lotnisko ;)))) ......w takim razie w radiu kłamią.....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: 18-19 czerwca.... 08.06.04, 16:43 szkodnik1 napisał: > > .....dlatego pytałem czy dobrze, dzieki za poprawienie, Przecież wiesz, że mam we krwi poprawianie ;)) >nie słucham tego..... Ja słucham z przypadku.. Żadna rewelacja, ale jak na polskie warunki rozrywkowe nie jest źle.. > > > Po drugie primo - SiStars wybierają się na lubelskie lotnisko ;)))) > > ......w takim razie w radiu kłamią.....:(((( Media zawsze kłamią ;) Na stronie, której adres podałam wyzej, twierdzą, że koncert w Lublinie sie odbędzie.. Śmieszne? W tym samym czasie w Muzie bedzie pokaz kronik o Lubinie - to o wiele bardziej ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: 18-19 czerwca.... 20.06.04, 18:41 if_ona napisała: > W tym samym czasie w Muzie bedzie pokaz kronik o Lubinie - to o wiele bardziej > ciekawe :) Byłam, obejrzałam i następnym razem powaznie rozważę udział w takich pokazach za free.. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: 18-19 czerwca.... 21.06.04, 07:26 .....i co ???? kto był na lotnisku....??? opowiedzcie coś...bo ja lenia dostałem i nie byłem....poza tym ta pogoda okropna...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.zawadka Re: 18-19 czerwca.... 21.06.04, 23:33 A co sie stało. Byłem chwilkę... W muzie za free to wyjatek w duzej sali kinowej bardzo duzy wyjatek Natomiast sam dobor filmow Pozostalo jeszcze tylko kilka kronik A i sama technologia pokazu w tym przypadku nie byla najlatwiejsza Niemniej jednak mysle ze warto bylo pojsc Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: 18-19 czerwca.... 22.06.04, 12:54 m.zawadka napisał: > A co sie stało. Byłem chwilkę... >[...] > Niemniej jednak mysle ze warto bylo pojsc Oczywiście, ze warto było obejrzec te kroniki.. Tylko mnie zawsze zniechęcają chamskie zachowania bezmyślnych osobników - kretyńskie komentarze i smród nikotynowo-alkoholowy.. Bywa.. P.S. A dlaczego nagrodą za wymyslenie nazwy pubu jest 5 litrów piwa? - zaskoczyło mnie to, hmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś