dbesciakd1 16.09.12, 23:01 Powiem wam że byłem i dla mnie rewelacja, a wy co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dbesciakd1 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 23.09.12, 08:27 na Alei Orła Białego o ile dobrze kojarze:) Dawna wenecja Odpowiedz Link Zgłoś
fiodor1905 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 24.09.12, 22:27 coś ciekawego w menu mają i jak wygląda wystrój ? Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 08.10.12, 19:43 Byłam wczoraj. Obsługa bardzo miła, dopytujaa czy czegoś nie trzeba, czy wszystko ok. Ceny jak na wielkość porcji zdecydowanie wygórowane :/ (piszę o sałatkach). "Zestaw piwosza" czy jakoś tak, który miał mieć "grillowane polędwiczki" miał ugotowane mięso nadziane na szaszłykowe patyczki. Ale jak to z lokalami bywa, trzeba iść i samemu się przekonać. Byłam tam raz i na jedzeniu ostatni, wpadnę na piwo wiosną, posiedzieć na tarasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kimi290 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 27.10.12, 21:55 dbesciakd1 napisał(a): Byłam, super lokal, odnowiony, miło, czysto, dobre jedzenie, zrobie tam urodziny w lutym > Powiem wam że byłem i dla mnie rewelacja, a wy co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka31 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 05.01.13, 11:46 Przypadkiem poszliśmy z mężem na obiad, bo chcieliśmy iść gdzie indziej niż zwykle i miłe zaskoczenie ! Lokal odnowiony, miła obsługa, a jedzenie bardzo smaczne. Poszliśmy więc ze znajomymi na Andrzejki i tu jeszcze większe zadowolenie, w niskiej cenie dużo pysznego jedzenia i sushi bez ograniczeń, obsługa na najwyższym poziomie...polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
pinaaa87 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 22.04.13, 16:19 Mieliśmy tam zrobić Chrzciny na 50 osób. Właścicielka 4 dni przed imprezą podwyższa ceny i targuje się o grosze! Twierdzi,że to jej ostatnia "impreza zamknięta" ponieważ ''jej się to nieopłaca''. Podobno utarg dzienny to ledwo 200zł(słyszałam od znajomej kelnerki). W ostatniej chwili pojawiają się "ukryte koszty" o których wcześniej nie wspomniała. Nie idzie na ustępstwa. Wybraliśmy droższą opcję menu <74zł za osobę> i zarobiłaby naprawdę dużo. Niestety zrezygnowaliśmy ostatecznie ponieważ według nas kobieta jest poprostu złośliwa:) Nigdy więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 23.04.13, 08:15 O kurcze 50 osób na chrzcinach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kabum6 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 06.05.13, 03:07 słucham? chyba pisze to sama wlascicielka aby sie dowartosciowac. zenada totalna, NIE POLECAM! co chwile zmienia ceny i wymysla nowe glupoty, zarabiajac na jednej imprezie 4000zl jakis czas przed impreza wymysla farmazony zeby zarobic 4030zl, bo 30zl przy takiej kwocie to majatek! ciekawe czy dzien przed impreza nie podnioslaby kwoty o 100000 zl! co z tego, ze miejsce fajne jak nie potrafi sie tego wykorzystac... Odpowiedz Link Zgłoś
pinaaa87 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 06.05.13, 18:31 W ostateczności osób było 45. Ale szukalismy na gwałt na ostatnią chwile sali i chrzciny zrobiliśmy w Majorce. Właściciel sympatyczny, dał gratis wiele od siebie, siedzielismy o 3 godziny dłuzej niz sie umówilismy (nic nie dopłacalismy- powiedział,że nie ma problemu). Jedzenie pyszne, reszte zapakował nam do domu. Miła obsługa! ogólnie to zupełnie inaczej nas potraktowano niz w Cadoro! W Cadoro właścicielka wymysliła,że Chrzciny będą trwac do 18stej! pffff.... w majorce siedzielismy do 23! i co z tego,że teraz ma pogode i troche ludzi jak większość pije piwko lub kawę za 7zł. Ciekawe jaki jej to wygeneruje zysk;/ jak dobrze pojdzie to moze bedzie miała z tysiąc w kasie;/ Powiedziała,że skoro tyle juz wydajemy to co to dla nas dać 5zł więcej za szampana. Ale tu nie chodzi o te cholerne 5 zł!!! tylko o brak z jej strony jakiejkolwiek skromności i ustępstw. Alkohol miał być wniesiony za darmo, potem nagle trzeba płacic "korkowe"- jak się nie zgodziliśmy to Pani stwierdziła,że to przecież "normalne" i wszedzie sie tak płaci. Poprostu kpina!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi.1984 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 13.05.13, 21:48 Restauracja jest super.. Ja osobiście polecam polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, nie mogę się nimi najeść. A co do chrzcin... skomentuję krótko... takie imprezy nie zawsze są opłacalne szczególnie gdy natrafi się na skąpego klienta;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinaaa87 Re: Nowa restauracja "Ca d oro" weneckie 14.05.13, 21:41 buhaha.... tak, rzeczywiście jesteśmy skąpi zapraszając 50 osób na chrzciny i wybierając droższą opcję menu... heh Panną Gabi- albo jesteś koleżaneczką albo samą właścicielką która próbuje się teraz "bronić";) Tutaj chodzi o zmiany warunków umowy 3 dni przed chrzcinami a nie o 5zł więcej za szampana ,który miał kosztować 10zł(za to,że go wniesiemy;) potem już 15 zł...:)) aha i apropo polędwiczek... radzę przeczytać wcześniejsze wpisy- "Zestaw piwosza" czy jakoś tak, który miał mieć "grillowane polędwiczki" miał ugotowane mięso nadziane na szaszłykowe patyczki". Tyle na ten temat:) pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś