swek1 06.07.04, 13:59 Interia 100MB a tlen 250MB. To jest pojemność poczty.W końcu mogę sobie przechowywać fotki tymczasowe. Ciekawe co zrobi gazeta? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dethy Re: zwariowali 06.07.04, 15:35 O! Dobrze,ze mi przypomniales ! Gdzie sa obiecane tony zdjec po wakacyjnym wyjezdzie? Dostalam tylko pelargonie... Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: zwariowali 06.07.04, 18:38 dethy napisała: > O! Dobrze,ze mi przypomniales ! Gdzie sa obiecane tony zdjec po wakacyjnym > wyjezdzie? Dostalam tylko pelargonie... Pelargonie to na 18 nastkę. A fotki? Czekałem aż skrzynkę powiększą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: zwariowali/fotki 06.07.04, 21:37 swek1 napisał: A fotki? Czekałem aż skrzynkę powiększą. Dobra,dobra! Nie wykrecaj sie ! Zakladaj album na webshots,bo nie mam co ogladac.Widziales moje nowe? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: zwariowali/fotki 06.07.04, 22:42 dethy napisała: > swek1 napisał: > > A fotki? Czekałem aż skrzynkę powiększą. > > > Dobra,dobra! Nie wykrecaj sie ! Zakladaj album na webshots,bo nie mam co > ogladac.Widziales moje nowe? > > Jeszcze nie, zaraz sprawdzę lecz nie wiem czy dam radę bo mnie za ręce i nogi zabierają od kompa :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: zwariowali/fotki 06.07.04, 22:55 swek1 napisał: > dethy napisała: > > > swek1 napisał: > > > > A fotki? Czekałem aż skrzynkę powiększą. > > > > > > Dobra,dobra! Nie wykrecaj sie ! Zakladaj album na webshots,bo nie mam co > > ogladac.Widziales moje nowe? > > > > > Jeszcze nie, zaraz sprawdzę lecz nie wiem czy dam radę bo mnie za ręce i nogi > zabierają od kompa :( > Pozdrawiam. Fotki extra. Co do albumu, to musisz mi udzielić kilka wskazówek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: zwariowali/fotki 06.07.04, 22:55 swek1 napisał: > Jeszcze nie, zaraz sprawdzę lecz nie wiem czy dam radę bo mnie za ręce i nogi > zabierają od kompa :( > Pozdrawiam. Kto??? Przywiaz sie do niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: zwariowali/fotki 06.07.04, 23:00 dethy napisała: > swek1 napisał: > > > Jeszcze nie, zaraz sprawdzę lecz nie wiem czy dam radę bo mnie za ręce i n > ogi > > zabierają od kompa :( > > Pozdrawiam. > > Kto??? Przywiaz sie do niego ;) > Przywiązałem się więc jeszcze jestem, lecz zaraz i tak muszę iść lulu bo rano do pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: zwariowali/fotki 06.07.04, 23:03 swek1 napisał: > Przywiązałem się więc jeszcze jestem, lecz zaraz i tak muszę iść lulu bo rano > do pracy. > Pozdrawiam. Ja ide teraz,bo juz mi sie nie chce tu siedziec.Dobranocka! Upss,to nie ten watek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: zwariowali 06.07.04, 19:38 swek1 napisał: > Interia 100MB a tlen 250MB. To jest pojemność poczty.W końcu mogę sobie > przechowywać fotki tymczasowe. Oczywiście masz na mysli fotki z Legnicy:) Przynajmniej bedzie pasował temam do FL:) >Ciekawe co zrobi gazeta? Pewnie zamknie portal z przyczyn technicznych. Taka promocja będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: zwariowali 06.07.04, 19:59 Albo wszyscy wezmą urlop na życzenie, 4 dni ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: zwariowali 07.07.04, 15:37 Kiedys w Wyborczej czytalem, ze google ma wprowadzic 1GB skrzynki. W sumie to nie wykorzystuje w 100% tej, ktora mam na gazeta.pl (25mb), wiec na razie nie wyobrazam sobie, ze zapelnie te 100mb. Ale to pewnie jest tak jak z nowym dyskiem. Ktos kupuje 120GB i mysli, ze tego sie nie da zapelnic, ale z czasem sie to 'udaje' i sie wtedy marudzi, ze dysk za maly:) Odpowiedz Link Zgłoś