Dodaj do ulubionych

Przedszkole Montessori

23.01.13, 22:27
Witam , szukam przedszkola dla dziecka , chciałabym usłyszeć opinie na temat przedszkola Montessori. Czy warto tam posłać dziecko? Od jakiego wieku przyjmują dzieci, czy Wasze pociechy są zadowolone z uczęszczania do tego przedszkole ? W jakich wysokościach klasują sie opłaty miesięczne łącznie z wyżywieniem? Ewentualnie jakie Możecie polecić inne dobre przedszkole dla dziecka 2,5 letniego. Z góry dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • 31kwiatuszek Re: Przedszkole Montessori 10.03.13, 20:07
      Witam!
      Moje dziecko też chodziło, do tego przedszkola na początku byłam zadowolona, ale dyrektor w tym przedszkolu robi co chce, co róż zwalnia Panie i dzieci musza na nowo poznawać Panie bo niby Panie nie przeszły wewnętrznego testu (co dla mnie jest bujda!) o przedszkolu tak głośno język angielski, migowy ale dzieci nie nie umieją ! Jedynie Pani od włoskiego super ale podobno w przedszkolu już nie pracuje tylko na włoski przychodzi, dyrektorowi nie można nic powiedzieć nie liczy sie ze zdaniem rodziców robi z przedszkola co chce, zabrali dotacje podwyżka, wakacje przedszkole zamknięte, święta przedszkole zamknięte, week majowy zamknięte ! Proszę sie zastanowić bo może i kiedyś ono miało renomę ale teraz po tylu zmianach nauczycieli w przedszkolu ! wątpię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka